Sköna söndag...

Ja, tänk att vi skulle få en medalj till...vad härligt för Myhrer!!!! =)

Idag så ska Theo o jag till mor o far, Mia o Johan skulle nog också komma ut...Ska käka där och se lite repriser på OS, ska se uppvisningen från konståkningen. För den orkade jag inte hålla mig uppe till ;)

Sen blir det väl Rorri på tvn för stackars oss runt omkring...Theo kan ju sätta på dvdn, trycka på play o hela fadderullan..Så vi har tyvärr inte mycket att säga till om tråkigt nog.
Bättre med våran tv,där blir det knivigare för honom att få på allt ;)

Smält bort nu snö!! Och när man blev så glad av att se det droppa, så skulle snön minsann igår ta igen vad som försvunnit och börja snöa igen...Men idag får det vara nog!!

Nää, nu ska vi käka frukost sen ska jag duscha..

kram

Härliga Ischias!

Ja, den här natten har vart kul...Theo som vaknat konstant, jätteledsen och inte vill sova vidare. Men till slut gick med på det i vår säng iaf, men sen har man legat som en kratta och ischiasen har vart påtaglig.
Kan ju gå idag men med ansträngning, men jag hoppas det kan släppa under dagen.

Ska kolla febern på Theo idag, skulle nämligen vilja åka o handla lite...Sen ska jag packa ner i flyttkartongerna, blev Ikeas flyttkartonger. Fredrik sa att Rustas såg så klena ut...
Mannen ska jobba och melodifestivalen är ikväll...Men det krockar ju med OS, så det blir OS här =)
Är ju uppvisningen till konståkningen kl halv 2 inatt, ska försöka vara vaken o se dt...Annars får jag se reprisen.

Ja, städa skulle jag behöva göra lite idag med...jag tar allt som det kommer...orkar eller känner att det inte är nått att stressa för...Det hinns med imorn annars =)
-Vill ha rent på golven tills Elias kommer på måndag iaf =)


Ja, ha en trevlig lördag o helg allihop!

kram

Ett antal få...

Jag älskar verkligen hockey...Sån otrolig spänning från början till slut, för i hockey kan allting hända!
Så ikväll så kollar jag på USA mot Finland...ett måste...hejar lite på våra grannar =)

När man tittar på hockey så är det hockey..men sen kan en snygging helt plötsligt dyka upp framför ögonen på en, o man blir lite nyfiken heheh ;)
I hockey ser man ju oftast inte killarna så värst bra och jag är väl inte alltför noga med att titta heller...Men sen hamnar dom i utvisningsbåset eller på avbytarbänken, och då åker ju hjälmen av en stund eller en närbild kommer.

Men när jag sammanfattar så finns det inte många snygga hockeykillar, och med tanke på alla dessa utslagna tänder, brutna käkar, blåklockar m.m. så kanske det finns en tanke bakom det hela. haha ;)
-Närå, jag ska inte vara sån....

Men det finns två snyggningar, två snyggingar från då till nu...Sen har det inte vart nån speciell däremellan...Men vi har ju Timo Selänne, och nu menar jag inte Selänne privat..Utan på isen, svettig med lite längd på håret...Då är han ruskigt snygg!  =)

-Sen har vi en annan fin kille som kom till Färjestad under NHL strejken, o det är Sheldon Souray..Likaså där, gärna på isen o har nyss tryckt till nån som förtjänar det och sen sådär härligt svettig med han också lite längd på håret och slutspels skägg =)

Så där har ni dom...finns inga mer o inga mindre... =)


Souray...



Selänne



kram




sjuk fredag..

Ja, Theo har feber idag också...han är fortf. varm, men verkar piggare idag. Men jag ska inte ta ut nått i förskott, för klockan är inte mycket ännu....Många timmar kvar på denna dag så vad som helst kan h¨ända, men jag hoppas det släpper idag o att han får vara bra imorn!

Han går runt i sin Rorri pyjamas idag och den får han gå i resten av dagen, varför ska jag hålla på och byta o grejja med honom. Och glass har han tjajat till sig här på morgonen, men han är sjuk och jag brukar ge med mig väldigt lätt då. Han får som han vill mesta dels av tiden då, isglassar är det bara som går hem. Inget annat duger och är inte glassen på pinne så vill han inte äta. Det är nått som kommit på sistone för förrut åt han glass i alla former, men nu är det bara isglass.

Sen tycker han ju massor om is, så det krossar jag i småbitar o lägger imugg. Det är populärt =)
-Allt för att få i honom vätska. =)


Ja, annars blir det en lugn fredag..Mamma kommer över en sväng senare under dagen, ska kolla OS ikväll...Mannen ska komma hem med flyttkartonger ikväll. Såg att Rusta hade bra pris på sånt, så imorn ska här packas ner saker.. =)

Idag regnar det, och jag fick en rapport från mannen när han åkte på Kilsmovägen...och den var i allt annat skick än bra. Han fick köra i 30km och endå kanade han över på fel sida sa han. Hemtjänsten kom med varningsblinkers på o körde en 10-20km sa han. Så den vägen var helt hemsk!
Hemtjänsten låg ju i diket förra lördagen när vi skulle in på dop, när vädret var helt kaosartat! =/

Hoppas detta kan smälta bort till viss del el helt nu, så alla djur iskogen slipper svälta. Lider med rådjur o annat nu, som har svårt att hitta mat! Så ikväll bad jag mannen köpa hem en 10kg säck med potatis från en av bönderna här inärheten, så ska jag slänga ut den till råpdjuren...De kommer ju precis utanför fönstret ju..


kram

Satan...

Ja, så heter en av Slovakiens spelare..Tyckte det var kul när han spelade i elitserien, att man kunde skrika satan med all rätt när han gjorde nått mot Färjestad. (Även om han inte utalar sitt namn satan som vi säger det)

Ja, vad ska man säga om Sveriges match mot Slovakien...Att dom spelade som kratter kanske? Jo, men det tycker jag sen får var o en säga vad dom vill. Ljusglimtarna var små, och saker o ting klaffade riktigt aldrig..förrutom små stunder. Det räckte inte, och Slovakien var det hetare laget!
Chara o Gaborik spelade ju i Färjestad under NHL strejken, så de har jag bara lite lite svårt o vara arga på just nu!
Utan Sverige får ju faktiskt skylla sig lite själva....så känenr jag...Arg o bitter!

Sveriges finaste medalj fick vi endå igår, och det var herrstafetten!! min favorit Södergren och resten av de tre killarna gjorde var och en ett lika bra arbete!!! =)
-Och hur mycket jag än avskyr den där norske kaxige Northug, så är han ju sjukt duktig!! Vilken prestation, vill ju gärna inte säga nåt positivt om honom. Men fy fan...

Så idag så vaknar en liten söt pojke varm, och jo visst har han feber. Men han är snäll o glad endå, som barn kan vara...o busar på helt oberörda, märkligt det där.

Har nyss betalat in räkningar, känns skönt när det är gjort. Men lite fattigt efteråt hehe ;)

Sitter här o undrar om Slovakien kan slå Canada...det hoppas jag hehehe ;)

kram



Tackar för hjälpen!

Jo, idag var mamma, Emelie o David här en sväng...De kom aldrig igår, mamma mådde för dåligt då.
Så de var här o käkade och fikade idag istället.

Mamma sprang in till moster här först innan hon kom in till mig, så när hon kommer in har hon o moster Ulla pratat om att de ska flyttstäda åt mig när det är dags. De hade också pratat om att fråga Johan om han kunde vara med och tvätta fönstrena, för han hade gjort det i höstas åt mamma och han hade tydligen gjort det så bra. Så nu skulle dom höra om han ville göra det åt mig.

Det är verkligen snällt att dom erbjuder sig såhär, jag är verkligen tacksam! =)
För ischiasen är påtaglig mestadels av dygnet och det blir bara jobbigare i magen o böja sig o så..Sen är väl kanske inte det bästa för mig om en månad att stå på stolar o pallar. Så Jag är väldigt tacksam för den här hjälpen!

Fredrik, pappa, Johan o David ska vara flyttkarlar när det är dags. Jag avskyr att jag inte kan hjälpa till, jag tycker inte om att stå o se på. Men eftersom vi får tillgång till stället ett par dar innan vi ska flytta in, så ska Fredrik o jag flytta förråd o garderober, lampor, köksgrejor..lite sånt. Så man bara har kartonger o möblerna kvar sen.
Försöka gör det så smidigt man kan....


Är så grymt trött idag, och nu ligger lilleman därinne och ska sova...Så när han sover då ska jag bada, har inte badat sen OS börjat. Allt drar ju igång vid 18.00 tiden, så jag har inte haft tid. hehe ;)
-Men för en stund struntar jag i OS, jag ska bada...O sen titta på OS =)

(Fredrik klagar alltid o säger att jag badar för fort...att jag ska ligga kvar längre, men jag brukar ge upp efter 10-15 min..Men det är skönt så länge det varar ;) )


kram


Vår

Ja, en sån här dag kan man verkligen drömma sig bort och längta efter våren el ännu hellre sommaren!
Jag är annars en människa som älskar snön och min favoritårstid är just vintern...Men man kan få för mycket av det goda! ;)

Efter att slutet av förra året var tufft med diverse händelser, så började det inte så värst bra heller. Så därför ser jag fram emot våren och hoppas att den blir bra för oss och alla mina nära och kära.
Våren, med allt härligt som slår ut, och solen som skiner =)

Vi flyttar i slutet av mars, Theo ska skolas in på dagis i april, i maj kommer en bebis och Fredriks jobb Elgiganten flyttar och öppnar större o nytt. =D

Sen längtar jag till påsken, gravid som man är så¨suktar jag efter ägghalvorna redan nu...Med citronmajonäs, två färska räkor och en dillkvist på mmmmmmmmm =)
Theo ska få påskägg, förra året köpte jag inget..men iår ska han få...med en liten liten del godis och sen en leksak i ägget.

Ska också in på HM hemsida nån dag och beställa nya vår kläder, både till honom och den lille som är på G =)

kram

Dille

Ja, jag bloggar som en tok idag...Jag sprudlar av energi hehe ;)

Ja, jag hänger på så långt det går, mådde ju skitbra igår förmiddas också..Sen säckade jag ihop, så det är lika bra att köra på menas orken finns där.

Har sen jag skrev sist, gjort iordning mig lite...blåst håret torrt, sen har jag dammsugit, skurat och tvättat toaletter o bytt handdukar =)
Nu ska jag snart diska, sen ska jag nog kanske baka något..är sugen som fasen..så kanske muffins då..hm =)

Blir nog inte att gå ut idag, det är för kallt för att ha roligt. Skillnad vore det om jag tog en promenad själv, men Theo njuter nog inte värst mycket av att följa med..Sen var det det här med hans hosta...Även om frisk luft ska göra en gott ;)
Men vi kanske får sällskap sen, mamma emelie o david..vi får se, mamma är ju fortf. dålig.
Hon är inte dålig så hon smittar, utan hon har problem med sin mage...sin magkatarr/nästan magsår som hon haft i "all evighet"...Så hon är riktigt risig, så det är inge kul. Hon har vart hos läkaren, men ska dit igen....

Mannen blir sen ikväll...var nått möte efter jobbet, nån snubbe som skulle komma dit o prata..Så jagh sover väl kanske när han väl är hemma sen. Men jag måste kolla in vad som står på OS schemat, så jag kanske är vaken iaf hehe ;)


kram




Så vann vi!!

Ja, det där var ju underbart spelat och underbart att se!
Vilken härlig start på morgonen, och matchen var slut ett par minuter innan Rorri racerbil skulle börja. Så både jag och Theo fick som vi ville!! =)

Mannen hann se matchen innan han skulle åka, men han sov sig igenom två perioder. Han var så trött! ;)
(skäms)

Jag har nyss ätit frukost och duschat, så vi ska göra oss iordning för att gå ut...Sen iväg till mor o far, Emelie har ju sportlov idag. Skönt för henne =)

Spånade igår igenom vad jag kommer behöva från Ikea, o lite andra ställen...Skrev en lista på vad som kommer
att behövas till nya stället..Saker till Theos rum, stod mest på listan. Han får ju större nu och inget snetak längre.;)
-Sen vill jag ha ett badrumskåp, hylla el liknande. Får nog köpa det i efterhand,så man ser vad som passar in.

*Pratade nyss med Fredrik som  fått reda på av "Kent Agent" min mosters man, på väg till bilen att det var -27 grader ute...Hm....kanske inte så lockande att vara ute idag.
-Speciellt med tanke på Theos hosta...Han väckte sig själv av det igår natt, och det tog en timma innan han kunde somna om för han hostade så! Jäkla hosta!


Ja, vi får se hur det blir resten av dagen...


kram

looking good

ser bra ut för Sverige so far...heheh ;)

Ska nu in och se resten...=D

kram

Bra skrivet!

Amma eller släng bebisen i soptunnan"

Allt om Barn Veckans krönikör Malin Åberg skriver om hur värdelös man kan känna sig som mamma om man inte lyckas med amningen.
Håller du med? Diskutera krönika nedan.

- Ammar du?
Det är en av de vanligaste frågorna man kan få som nybliven mamma. Ofta följt av olika påståenden om hur bra bröstmjölk är och hur fruktansvärt dåligt det är att inte amma sitt barn, för alla kan ju amma och det är ju så bra för barnet och det är ju så synd om barn som inte blir ammade.

På BB råder total amningshysteri. Tänker du ens tanken på att inte amma så kan du lika gärna åka hem på en gång, och lämna bebisen i soptunnan på vägen ut för det är ungefär lika snällt som att inte amma.

Och varje gång man tar fram sin modersmjölksersättning för att mata sitt barn (som man faktiskt visst älskar över allt annat, trots att man inte ammar) så blir man påmind via texten på förpackningen, ”bröstmjölk är den bästa maten för ditt barn”, om att man inte gör helt rätt.

Jag ger inte mitt barn det bästa. Jag är lite sämre än alla andra, ammande, mammor.

Tror personalen på BB att alla mammor skulle sluta amma sina barn om man sa att ”det går precis lika bra med ersättning”?

Jag tror inte det. Däremot så tror jag att många mammor skulle slippa gå runt med dåligt samvete för att de inte ger sina barn ”det bästa”. För vilken förälder vill inte ge sitt barn det allra bästa, vad det än gäller?

Jag har själv tre barn som jag inte lyckats amma mer än några veckor som längst. Jag har tre underbara, friska, glada, nöjda barn som inte är vare sig tjockare eller sjukare eller mindre socialt anpassade än andra (ammade) barn.

Jag har själv fått höra att det är synd att jag inte vill amma mina barn, som om det vore något jag bara inte hade lust med.

Och jag har själv suttit på sängkanten på BB med en skrikande bebis i famnen och gråtit för att jag inte kunnat amma, fast min bebis är hungrig. Och för att sjuksköterskan mittemot mig tittat på mig som om jag precis bett om att få sälja mitt barn på Blocket, fast allt jag sa var att jag behövde hjälp.

Jag kan berätta vad som är bäst för alla små bebisar. Det är att ha en mamma som mår bra (för ledsen mamma får ledsen bebis). Det är att få mat när man är hungrig (oavsett om den kommer från en flaska eller inte). Det är att få sova när man är trött och en kram när man behöver det. Det är få vara hel och ren och framför allt älskad!

Och kärlek förmedlas inte via bröstmjölk.

Malin Åberg



Bra skrivet tycker jag, som själv inte kunde amma. Antingen berodde det på mig, eller så var Theo alldeles för envis..För han skrek o gapade så fort vi skulle på att prova! Flaskan tog han direkt utan tvivel, så det är klart att det blev enklast för mig...efter en åtta olika sköterskors x antal försök i x antal dagar!

Är ju överlycklig över att han är äter, för mig var det sen det viktigaste. Jag pumpade i heltid i 3 månader, sen sinade det..fast jag då i tre månader pumpade med två timmars mellanrum, nattetid likaså..Stallde klockan!!

Så fasiken heller att jag är en sämre mor med mindre kontakt till mitt barn för att han inte ville amma!!!

Han var älskad, trygg och låg ALLTID över strecket när han skulle vägas..vare sig jag pumpade el sen när han fick ersättning! ;)

Själv önskar jag att den här bebisen ammar för "enkelhetens skull", för att det blir smidigt o bra o alltid finns lätt till hands! Men inte för att jag får bättre kontakt med mitt barn eller för att det skulle vara mer "rätt"!
Man får väldigt lätt dåligt samvete, för det tjats massor om ammning HELA tiden. Och det sätter sig lätt på en mamms huvve. Men efter att läst det här, så blir det som det blir med bebisen två! Ingen press Johanna, ingen press!

kram


jaha...

Mannen är och spelar innebandyn..och herrarnas första åk är klart, så just nu tittar jag inte på OS...Men det blir mera snart.. =)

Theo somnade lätt ikväll, som de flesta kvällar...Han är inte svår och somna inte, el jag gör ju inte så mycket. Räcker ju med att han får sin välling, ropar klar o "doppa" så kommer jag med nappen..och sen går det ett par min, och så sover mammas underbara! =)

Kinderna var helt rosa på honom idag, när Fredrik var ute en sväng med honom. Dom gick ner till affären, och Theo ville ganska fort in sen..Han hade så rosa fina kinder, och Fredrik hade väldigt rosa öron haha ;)

På fredag ska jag börja packa inför flytten, känner mig inte ett dugg sugen på att packa. Bläää..så orkeslös jag blir emellanåt och den här ischiasen som klänger fast dagarna ienda nu. Jo, men flytta blir kul! ;p
Blir så skönt med en våning sen och sen att vi får lite större, och att man när man väl flyttat kan börja ta upp bebiskläder och tvätta rent..lägga i byrån och sen packa o damma av babysitter och såna saker. ;)
Sen köpa lite nytt såklart, bebisfilt och lite kläder... =)
Har bestämt att inte börja kolla på syskonvagn först i slutet på april....jag känner ingen stress den här gången, och förra gången hann jag inte köpa nått.
Mamma o pappa kom med vagn, skötbord, bilstol...en hel drös med kläder. Tror jag köpte en body o en dress själv, resten hade dom köpt. Så jag köpte en byrå till Theo o en babyfilt,det var allt.

Fick låna Sofias liggvagn, vilket är jättesnällt! =)
Sålde ju Theos förra, trodde den bara skulle få stå o damma...Men en syskongvagn kommer behövas, så det är den som inhandlas i slutet på april..bebisen är ju inte beräknad först den 13:e maj, fast jag är säker på att den dyker upp mellan 1-7 maj. =) (vi får väl se)

kram


Passa er! ;)

Ja, igår så åkte Fredrik och jag ut i god tid minst sagt...Vi lämnade Theo hos mina päron, åkte vidare in mot stan i lugn takt. Hade inget att stressa för med tanke på att vi hade ca en och en halv timma på oss från att vi lämnade Theo, så in till Tybble för att köpa blommor och sedan vidare mot Längbro kyrka.

Har de flesta av mina släktningar ligger på den kyrkogården, så att få åka dit för dop och inte bara för att lägga blommor på gravar kändes kul o få ett annat minne från den kyrkan. Dopet var jättefint och prästen var en kvinna och hon var jättebra. Rebecka o Erik o lilla Charlie satt mitt i kyrkan framför oss under hela dopet, så man kunde se dom. När Theo döptes så satt vi på första raden och reste oss bara när det var dags att blöta huvve på pojken. hehe ;)
-Så det här med att man kunde se dom hela tiden kändes mycket trevligare..Så var det när Emelie o jag o Mia döptes också, att man satt mitt i.
-Skönt att man slapp gudstjänsten också, vill jag inte heller ha nästa gång...Charlie var så söt, och hon var så snäll och duktig...Inte ett ljud från henne! =)

Fredrik fick en videokamera slängd i näven när vi satt oss, och brevid mig satt Josef han fick en systemkamera i handen hehe ;)  Tyckte det var lustigt när det kom på tal, att varken chefen, Erik eller Fredrik har väskor till sina systemkameror. Är ju lite lustigt! ;)

Det var ett fint dop med en massa gott att fika på sen efteråt..Men vilket väder!! *huga*


Hämtade lilleman lite efter fem på eftermiddan, mamma är ju fortf. inte bra så pappa hade busat med Theo mycket. Men Theo var en trött pojke så han somnade ganska tidigt igår och jag o Fredrik gjorde hemmagjorda skagernbaugetter. Men nää det gick inte att äta för mig, tog bara ett par tugger sen vände det sig i magen...Det som alltid annars är så gott.

Sen blev det OS..och zappa mellan melodifestivalen o OS..För att sedan titta på nån komiker som Fredrik tyckte jag skulle se..Han kallades sig inte fet utan fluffy hehe ;)
Så OS guld o Brons..och en jäkla insats från Södergren...


Ni skulle ju passa er...för mig, menar jag då!  Men bara om jag skulle gå framför er och samtidigt slänga väskan över armen!! *varning*

-Jag o Fredrik gick in på Ica maxi eurostop igår och precis när vi kommit in i affären så slänger jag väskan över armen. Och tycker det låter så konstigt, så jag vänder mig om och ser att jag just smockade till en kille med min väska. Fredrik hintar om det i samma sekund jag vänder mig om.
-Så jag tok ursäktar mig, och känner mig hemskt!
-Killen skrattar och säger att han är van!
-är du van säger jag och skrattar..
Fredrik gick ju sen och spekulerade om varför han var van att få smockor av väskor och jag gick och asgarvade hahah =D

Jag vill göra Sloppy Joes, såna där amerikanska..burgare med köttröra kan man väl säga...
Och i SNL med bla Chris Farley så har dom en låt och video som heter Sloppy Joe, och Fredrik har döpt om den till Sloppy Jojo...så den sjunger han titt som tätt på...hm...

kram



Snöoväder o Dop

Jäkla snöoväder....Trodde hela modemet var paj först, men sen lös det till och se slocknade det hela. Så höll det på ett bra tag, så när jag gav upp då började det funka igen...
-Tur det! ;)

Igår i ovädret så åkte vi till Askersund, det var ett riktigt skitväder enda tills vi passerat Åsbro då slutade det snöa o yra. Det var skönt =)
Så vi var hemma hos svärisarna igår, och på kvällen så kom svägerskan o hennes andre hälft o så följde vi med dom hem för att se deras nya hem. De har ju köpt hus, och det var himla fint. Det gjorde dom bra! =)
Stort vardagsrum, som man kan dela in i matsalsdel o tvdel...Jättefint =)

Sen bar det hemåt för att lägga en trött pojke, och sen för att tita OS. Så alpint och sen hockeyn såklart...böt ju mellan kanalerna för att sen se Haag ta en fin silvermedalj också. =D
Menas stackars Järbyn, usch usch usch...Riktigt otäckt!!! =(

Idag är det dop i Längbro kyrka, en liten fyra månaders tjej vid namn Charlie som ska döpas..Så det ska vi på idag, det gäller att ge sig ut i tid idag för man vill inte komma försent för att man "underskattade" vädret. Och jag måste väl upsöka toa direkt jag kommer dit, eftersom så fort jag ska nånstans måste jag kissa det sista jag gör innan jag åker. Och kissa det första jag gör när jag är framme. Så störigt!! hehe ;)


kram

Turban på huvve..

Jag har nyss färgat håret, har dock inte tagit av handduken från håret..Så jag vet inte hur det blev, men det får väl duga. Hade ingen lust att färga håret men kände att jag var tvungen...En massa "råttbrunt" hår hade ju kommit fram, och jag känner mig redan tråkig som det är...

Vissa säger att man inte ska färga håret när man är gravid, och jag tycker som jag sagt förrut att det finns värre saker man kan göra mot sin bebis i magen än att färga håret! Så i don´t give a damn!

Jag ska till bvc imorn, för att lyssna på bebis igen..mäta o ta lite prover....Fredrik o Theo ska med, så Fredrik är så glad över att få höra Jesper och undra hur Theo kommer reagera. Om han kommer förstå nånting av det som låter =)

Theo brukar lägga örat mot min mage och sen klappa den, och jag brukar säga att det är en bebis därinne..hans lillebror. Sen som sagt så vet man ju inte hur mycket han förstår av det hela.

Efter bvc imorn så ska vi till Aspa och Fredriks päron..Blir en heldag där, så det ska bli kul =)

Ikväll blir det mera OS, och vi får se hur Anja mår. Stackars henne, det var ett riktigt läskigt fall och jag trodde nästan det värsta där ett tag....herrarnas konståkning kl 02.00 inatt..men det kan inte hjälpas..sen ska jag upp halv sju, mmm...kul, men det får vara värt det. =D

kram

Blame Canada!!

Är så trött på Canada och hur dom hanterar detta OS, klart man förstår att några missar alltid händer.
Men redan på så kort tid har för mycket hänt, det slarvas med säkerhet och tävlingarna går inte rätt till...

Rodelåkaren som svingades ur banan rakt in i en betongpelare och sen vidare rakt i marken utanför banan och dog, det var hemskt. Och jag förstår inte hur dom tänkte när dom byggde banan, istället säger dom att han tog kurvan för tidigt så det var hans eget fel att han åkte ur.
MEN KÄRA NÅN,finns det en chans att ta en kurva för tidigt el för sent så att man kan åka ur banan..Just på det stället där banans kant är så låg och det står en massa betongpelare brevid. VARFÖR finns det inget skyddsnät där då? Ett nät som hindrar att man inte åker ur banan!!

Tycker det är skamligt!!

Sen igår i störtloppet, tack det dåliga vädret så har inte åkarna fått känt på banan mer än en gång. Dom har inte tränat mer än så, förrutom de kanadensiska åkarna då. Vid andra stora tävlingar och vid andra OS har detta var oacceptabelt, man brukar inte låta dom tävla först dom känt på banan minst tre ggr. Men här skulle det gå fort fort, man hade ju missat o kommit efter så mycket redan. *suck* Och det var många stackars människor som föll i det störtloppet..En annan föll rakt i en stor grop dom hade och slog huvvet i ordentligt, som dom hade kunnat antingen byggt igen eller satt nät framför så man inte kunnat åka ner i.

Sen det där hoppet som stackars Anja och några till föll i, hur kan man bygga det sådär? Dom är ju vana vid hopp, men när man inte känner banan och man ska köra för medalj...Och sen är dom väl inga backhoppare heller...jag tyckte det såg olustigt ut varje gång en åkare skulle flyga fram där. =(

Sen hade vi längdskidorna, en kvinna som åker rakt ner i ett stort dike..Slår sig och blir väldigt omtömlad och chockad..Börjar gråta och slog sig antagligen också. Där satt inte heller något skyddsnät.

Såna där saker som dom anser är "småsaker" skulle tittats över ordentligt...jag hoppas vi sett nog av Canadas missar, för det här är förskräckligt.
Det är olustigt och skrämmande och man undrar om dom tänker alls!????


Gäsp

Är helt mör idag...men man får väl vad man förtjänar när man sitter uppe, men jag försökte somna om sen och det gick inte. Theo vaknade och hostade på, så han fick sova hos oss. Och efter det kunde jag inte sova, hur jag än vred mig...


Ikväll struntar jag i halsbränna o sånt, för jag måste dricka kaffe för att hålla mig vaken...Måste se Sverige spela hockey o vinna x 2 förhoppningsvis!! heheh ;) är ju damkronorna först sen herrarna...

Sen är det en massa annat gött som innehåller svenskar ikvällens program.

Två guld har Sverige hittills! =D


Jag ska snart fixa iordning mig lite, sen blir det en lite promenad med Theo...För att sen gå hem till mamma som är sjuk.

kram

OS i stora lass!!

Jo, så är det...det är helt euforiskt från början till slut..Jag sa ju att backhoppning och kälke/bob inte var så mycket för mig. Men Backhoppningen har jag sett på, men kälke o bob finner jag ingen njutning av...tycker det är så olustigt, och det har vi ju fått tillräckligt med bevis för att det nu är också. Hemskt hemskt!! =/

Jag la sonen just i sängen och hemskt vore det väl om jag gjorde det för att direktsändningen från OS drar igång vid 19-tiden. Nää, jag la faktiskt sonen för att det var antingen det eller så hade han somnat nån annanstans eller slagit halvt ihjäl sig. För han smackade huvve och fötter i vad han än gjorde nu, så ingen idé o hålla han uppe mer..Han får vakna när han vaknar imorn bitti! ;)

Själv ska jag se damkronorna tidig på morgonen el sent inatt, så jag kommer vara lagom mör imorn hhahah ;)
-Men som jag sa, jag sover som en kratta numera..Så det är nog inte så stor skillnad....

Bakade bullar förrut, och Theo såg ut som ett spöke så vit var han av all mjöl. (mjöl everywhere)..och han tryckte i sig deg, som gav resultat i blöjan lite senare sen...Men aj min ischias där fick jag för jag skulle hålla på med bullbak...


Fick också reda på att min kusin Adde ska bli pappa i september, lite snopet men kanske inte helt oväntat..Han är ju tillräckligt gammal nu (ett år äldre än mig) o har ju sin fästmö. Så Grattis till dom! ;)

Jag ska kolla tryckkokare nu...Blir ju alltid så avvis när man kommer till svärmor, hon kan ju få den segaste gnun mör med den där!! Underbar uppfinning! =)


kram


Jäsa...

Ja, Theo började gråta när jag tog undan degen för jäsning...Vad jag försökte förklara att vi ska baka senare, men det är inte alltid så lätt för en liten pojk o förstå att degen måste jäsa en timma innan det roliga kan börja.
-Här ska det med andra ord bakas bullar...Det ska bli gott, och jag är som sagt baktokig sen jag blev gravid.

Det är nått med den här bebisen imagen, han är inte mycket för godis..men bakverk är en annan sak. ;)


Festivaler är ett annat sug man känner när man tänker på sommaren, men med en bebis som kommer i maj. Så känns det inte lämpligt att åka på festival, ville ju så gärna hänga med som sällskap åt maken när Iron Maiden kommer till Sonisphere. Men ammar min bebis så vill jag inte förstöra det, och även om jag inte ammar så vill jag inte lämna en sån liten endå. ca 3 mån mer el mindre skulle den vara då...hm..
Fredrik får åka med sina kompisar istället i så fall...jag vill ju bara se Iggy & the stooges, Iron maiden gör mig detsamma ;) hehe

Ja, efter helgen som kommer..Så jobbar mannen hela tre helger irad, för att nästa gång vara ledig helgen vi flyttar..men sen är han ledig helgen efter, och allt är som vanligt i schemat igen.. ;)
Han tar ju ledigt nu i helgen för vi ska på dop på lördagen...Det är smidigare enligt dom att byta hela helger än bara den ena dagen.

Ja, ja..ska kolla lite saker sen dags o baka bullar...

kram

Ny vecka, Nya tag!

Måndag och jag ska inte ge mig...Jag ska kämpa när krämporna kommer, och när svackan är nära då ska jag gå rakt över den!
-Nä men förra veckan var en skitvecka...med krämpor o svackor så det räcker o blir över, men man måste väl ha dom också för att se nån ljusning med resten.

På torsdag så ska Fredrik o jag fixa här i lägenheten, röja lite garderober o förråd inför flytten. Sen fixa med tapeterna som Theo ritat på..Mest har han ritat på väggarna i sitt rum, men där sa bovärden att det var endå dags att tapetsera om så det var ju skönt o höra! Men vårt sovrum, har han kladdat ner med vällingsfläckar o samma ställe också ritat på. Så det är inte mycket o fixa på...Men tillräckligt endå!
-Sen har vi trappräcket, ena pelaren el vad man ska kalla den har katterna kloat på..Så den måste vi slipa o lacka om. Men det skulle bli godkänt sa hon...Mina katter river inte på tapeter o använder sina klösatällingar flitigt, men det där trappräcket kan dom bara inte låta bli. Störigt!

Ja, annars idag ska jag plocka o grejja lite...Funderar på en promenad med Theo...Men hans hosta är så hemsk, stackars lille pojk. Så vi får se!
Annars vill jag baka nått, mums. hehe ;)

OS ikväll...ska lägga mig efter herrarnas skidor för att ställa klockan på 02.00 då konståkningen börjar. =)
Hade velat se Damkronorna kl. 04.00 inatt också..vi får se, det kanske jag gör..Jag sover ju som en kratta runt de där tiderna endå!

kram

En dag som alla andra...

Alla hjärtans dag slår inte så stort i mitt hem, men de som vill vara extra romantiska idag mot varandra säger jag inge om.
Men inte är det nått för mig, jag tycker det är en dag som alla andra.

Förrutom att den ska ge alla köptvång och allmän ångest. Till de som är singlar en sån här dag, eller till de som känner att de måste överaska sin kära/käre med något dyrt eller stort.

Jag tycker man kan vara gulliga mot varandra året om, varför ska en dag gå till sånt.

Kommer ihåg i skolan när de där också skulle ge ångest till redan osäkra tonåringar som gärna inte ville sticka ut från mängden. Men den dagen kunde man ge bort röda nejlikor till varandra, och det var sedan utdelning i klassen. Så satt alltid några stycken, antingen helt utan blommor eller så hade de fått en gul nejlika från kamrat stödjar gruppen.

Där inför alla får man sitta och där ska det visas hur "populär" man är, men det säger egentligen ingenting om en som person. Men Jag tyckte aldrig om det där, och tyckte också den där utpekningen som de andra utstod bara vara jobbig.
Jag fick mina blommor, och jag skickade lika många tillbaka..Vi tjejer gjorde ju så mot varandra....
-Men jag kan ju säga att hade jag suttit där med en gul nejlika så hade jag mått dåligt, det vet jag!
(så lätt hade jag nog tagit åt mig på den tiden! Annat hade det vart idag, då hade det runnit av lättare..Men man är äldre och säkrare i sig själv)


Jag har fått blommor, godis, smycken lite sånt genom åren av maken...Men dagen innan den 13:e har alltid betytt mer, för där igår tex så är det 9 och ett halvt år vi varit tillsammans.
Så ett halvår kvar nu, tills 10 år tillsammans. Det är mycket roligare! =D

kram

Lördag.

Ja, idag hade jag sett fram emot att åka till Fam. Granstedt..där det hade vart frisk luft som stod på listan, utomhus aktiviteter, trevligt sällskap och god mat! =)

Men nää, så blir det inte idag. det blir att sitta hemma o glo...För jag har de senaste dagarna inte mått alltför bra, huvudvärk, ont i rygg o ischias, krämpor i magen, helt slut i kroppen på ett sånt där jobbigt sätt..Man vill bara skaka av sig alltihop men det vill inte kroppen, så man blir lite deppad också på köpet..
Jag räknar inte med att ha topp energi varje dag, klart man har sina sega dagar..Men den här veckan har inte vart kul nånstans...känns som man gått i kvicksand...

Theo har under de här dagarna åkt på nån hosta som låter helt hemskt, men än så länge är det bara hosta o ingen feber.


Ringarna ligger numera i lådan tills graviditeten är över, kan ha dom på mesta dels men sen kommer den där svullnaden om fingrarna o då står jag inte ut...och värre blir det om det blev som sist, jag svullna så jag såg inte klok ut. Har nu de senaste två dagarna känt på kvällen hur det sticker o svullnar till om fötterna..Men sen dan därpå är det borta..så blää fäör det..


OS invigningen var inatt..men jag var helt slut igår..så jag satt inte från kl. 03 o glodde på den...

kram

vissen..

Ja, vissa dar är inget att ha..Och idag är en typiskt sån, mår inge bra på nått sätt!



kram

Mannen...

Jo, när klockan nästan slagit halv fem..Så märkte jag att det var väldigt tyst ifrån tv rummet, jag stod i köket o kollade till kalopsen o potatisen..

Så när jag kommer in har sonen somnat i foster ställning, och är helt underbar söt. Men fel klockslag verkligen!!
Så jag ringde mannen för att berätta om var vår son höll på med, eftersom jag försökte väcka honom men det gick inte.

Fredrik skrattade och säger bara, att låt han sova en liten stund..Och menas han gör det så sätter du dig brevid och kollar på tv och bara slappnar av o tar det lugnt, vaknar han inatt tar jag honom.  (så 15-20 min fick han sova)

Ahhhhh lät helt underbart när han sa så, och så välbehövligt...De där minutrarna gav mig lite påfyllning på energin också, kändes skönt.
Och jag satt mest o tittade på sonen, som är så otroligt fin =)


kram

Bilder..

Så här fint somnade han nästan halv fem på eftermiddan, lagom roligt


Mini julafton hos farmor o farfar


Tidig morgon så är han framme o dammsugar, jag måste vara snabb om
jag ska vara först på den!


Jag har ju bakat ganska mycket på sista tiden, här har vi en som gillar det!


mera att mumsa i sig..


Här testas en annan variant att få i sig det goda ;) -Ser ni rorri pyjamas
köpte den på tradera! (bakade på morgonen, så det här blev frukost nr 2)



Älskar min fina pojke, han är helt underbar!

Fryspåsar

Jag tänkte jag skulle baka bullar idag, nu när man har lite mer energi än igår...Men så upptäckte jag att jag har bara tre fryspåsar kvar, och det har gått åt som bara den..Köpte ju för mindre än 2 veckor sen, men som tur är ska vi handla imorn så jag får köpa nya då.

Visst jag kan baka bullar endå, men då får ju bullarna ligga här tills mannen kommer hem ikväll med påsar. För jag känner verkligen inte för att gå ner till affären idag, och snön öser ner och har gjort det sen tidigt imorse..Så ja, jag är slö idag....

Jag funderade på att göra chokladmuffins istället, så det lutar åt det...Dubbel sats! ;)

Sen till lunch ska jag göra spagetti o köttfärsås o till kvällsmat kalops..Så grytbitar ligger på tining. =)

Jag ska imorn iväg och köpa dop present, en liten tjej som heter Charlie som döps om två veckor..Sen ska jag fylla på skafferiet lite..(Köpa mig en semla imorn från Odensbackens kondis)

På fredag är det invigning för OS..Såg också i NA idag att det börjar typ 03.00 på natten, där har vi det dumma med att det sänds i Canada. Och så kommer det mesta vara, och jag som knappt orkar hålla mig vaken till 22 numera...jisses, hur ska jag lösa detta.
För hockeyn tänker jag inte missa, så är det bara..Konståkningen herrar likaså...sen har vi det alpinta och skidskyttet o ja...

-Det jag inte är intresserad av är bob och backhoppning...resten vill jag ju se!! *suck*

Det var så bra när det gick i Italien sist, tiderna passade utmärkt.. ;p

"Blame Canada"!! ;)

kram

Införskaffa...

har en hel lista med saker jag ska inhandla från Ikea, men jag hade tänkt att vänta med de flesta tills slutet av mars...
Men jag måste nog snart skaffa en ny stol till Theo att sitta i vid matbordet, för den sista tiden nu har han trilskats en hel del om att han vill sitta på stor stol. Och inte i sin barnstol, han börjar bli stor...Och jag måste hänga med! ;)

Så en sån här vit Ikea stol ska jag köpa, o så ställer jag undan barnstolen tills bebisen kommer...


kram


solen skiner iaf...

Ja, idag känner jag mig så risig..och sumerar man mig och min blogg så ser man att det är ju nästan min vardag numera...blääää...

Känner mig febrig, har ont i ryggen, är trött...

-Har en snäll moster Ulla som tog med Theo ut på en härlig promenad, önskar bara att jag kunnat följt med. Men är det feber så är det dumt att göra den saken värre genom att ge sig ut...Men frisk luft ska väl endå inte skada, men nu är det som det är!

Jag svettas o fryser om vartannat, så himla skoj så...
Ska se om sonen tillåter så jag får se Sickan Carlsson på svt kl 1400 idag, är ju en matine o jag älskar dom..o jag älskar henne! =)

Annars så sparkar bebisen för fullt, jag minns att Theo var livlig i magen...Men jag tror den här är värre, det är fullt ös från alla håll hela tiden. Vilket är skönt, då vet man att det är som det ska därinne! =)

Annars så har jag sagt att jag väntar med inköp åt bebisen till slutet av mars...det kommer en flytt därimellan, o den tar jag först...Sen när man flyttat in, kan man börja köpa kläder, blöjor o sånt..tvätta upp gammalt o nytt o fixa iordning skötbord, säng o sånt...Det hinns!
Jag är säker på att bebisen kommer mellan 1-7  maj..så det är lugnt hhehe ;)

kram

Trötter!

Ja, det är jag det...

Idag har jag o Theo vart hela dagen hos mor o far...Ingen syster eller Johan dök upp, så pappa passade på att tala om hur god tårtan var via telefonen..Han sa att han skulle sms:a över en bit...hm..ja vad bekvämt det vore om det gick! ;)

-Jag lyckades ganska bra med tårtan, den blev god. Jag var lite skeptisk först, eftersom det var första gången jag gjorde Budapest tårta. Men det vill jag göra igen!

Pappa låg o sov på soffan så jag ropade från köket när det var fika: pappa kom ditt ägg, varav Theo skriker till morfar : Kom ägg! Det lät väldigt roligt och jag skrattade..men man ska nog tänka sig för vad man ropar i framtiden när han är i närheten, nästa gång kanske det inte är så "snällt". ;)

Annars har det vart en skön söndag, och jag är såå trött! Ska bara slappa framför tvn nu...

kram

Budapest stubbe

Jag fick ett ryck imorse att jag skulle göra en Budapest stubbe, har vart sugen på det ett tag nu...
-Så den ska avnjutas hos mor o far idag, Theo o jag är här idag när maken jobbar o sen ska spela innebandy.
Emelie kommer hem sen och Mia o Johan kanske skulle komma ut också, så då får dom ju också smaka.

Ja, annars så tror man ju att när man lägger sitt barn något senare att han också ska vakna senare. Men Theo är en sån att det spelar ingen roll om man lägger honom på sin " vanliga tid" eller något senare, han vaknar alltid runt samma klockslag endå. ;)
-Sen vill han fortf. vakna mitt inatten och ha välling, men så länge han somnar om direkt så är det helt ok.
Jag var tydligen också en såndär unge som vaknade mitt i nätterna och skulle in till mamma o pappa o sova, så det har väl gått i arv på nått sätt. hehe ;)
Fast Theo ligger ju kvar i sin säng, iaf.

Han är feberfri idag och det är skönt =)

kram

I must break you!

Ja, så var första del finalen över i melodifestivalen...Åh, herrejösses vad jag skrattade gott både åt och med Dolph hahahah =D
-Han var så jäkla underhållande, så kan man sumera det på ;)

Hemmagjord pizza på pronton är så jäkla gott, och jag fick till tomatsåsen ikväll...Trodde först den blev för söt, eftersom jag (måste erkänna) tappade en hel del socker i den..Men smarrigt blev det!


Känner mig som en pensionär, eller jag ska inte vara sån..Dom är säkert uppe längre än mig, känns som klockan är 2 på natten. Måste sova snart, men sen kan det vara för att dygnet vart långt..Har ju som sagt vart vaken sen strax efter 2, så lite anledning har jag att vara trött.
-Men jag brukar vara död vid den här tiden endå numera, så det spelar ingen roll om det är mycket sömn el lite sömn..Jag vill däcka endå vid den här tiden hehe ;)

Så nu tackar jag mor o far för en trevlig kväll, o mammas kärlek Theo  sen mannen för att han hade tålamod med mitt lite övertrötta jag som har trackat honom med diverse dåliga skämt o jokes under kvällen...
Ska nu tvätta bort smink, borsta tänder o sen skutta i säng... =)

kram

febrige Theo..

Ja, det började igår lite smått att han var lite däven..Men han busade endå på, men slocknade på våran soffa strax efter tre-tiden. Så har det fortsatt här nu på morgonen, som tur är inte febern hög men man märker att han är lite seg idag med. Han vaknade kl. 6 imorse och sen dess har han vart igång, så nu lägger jag honom i sängen en stund för han behöver sova..

Igår var det annars jätte trevligt med svärisarna o svägerskan, de åkte till let´s dance började...Malin längtade väl efter sin Karl, och de firade också ett år igår. Grattis!
Sen så väntade svärisarna besök på kvällskvisten...Men vi käkade fläskfilé och potatisgratäng, med sallad o sen bearnaise för de som ville ha. Sen fikade vi, Malin hade bakat några goda mjuka kakor..Sen hade jag gjort en sockerkaka o sen hade vi ballerina kakor, den gamla hederliga sorten o sen den här nya som man helst ska doppa.
Så det var gott =)

Jag la mig strax efter tio tiden, orkade inte ens hålla mig vaken för att se vem som åkte ur let´s dance..men till min glädje imorse fick Rabih åka o det var helt rätt...Synd att det inte hände tidigare bara!

Jag sov annars som en kratta efter två tiden inatt, det gick inte att somna om hur jag än gjorde...så jag är ganska seg idag. ;)


Mamma o pappa kommer hit i eftermidda då blir det hemmagjord pizza på "pizza pronton", när vi är så få kan jag gott stå o kavla pizzor åt alla. Annars brukar jag köra plåtar när vi är många!
Sen är det melodifestivalen ikväll, känns som artisterna var sådär...men salem al fakir ska bli intressant o höra.


Det verkar som en liten pojke sover därinne, skönt för honom. Då kanske jag kan få ta en dusch i fred nu...en lååång sådan =)

kram

Vill bara ligga kvar..

Ja, inte för att sängen var speciellt skön imorse..Utan för att man har så jäkla ont i ryggen och ischiasen som värker enda ner till foten. Känner att huvudvärken som kommer är från ischiasen helt klart...man känner hur det strålar upp, och dunkar o har sig.

Ja, endå sitter jag här ihopp om att glo på lite hemsidor ska få en att glömma för stunden..Men jag vill bara lägga mig ner, men jag tror att jag måste ringa mvc o få typ remiss till sjukgymnast el nåt. Jag vill inte men jag tror endå det blir bäst.
Vill inte hålla på att klaga såhär, o sen inte göra något åt det.

För jag vaknar mitt inatten av att det gör jätteont och man knappt kan röra sig för att det gör så ont...ja, som sagt en av sakerna som kan höra till om man är gravid. ;)
Inget varar för evigt, och så lång tid är det inte kvar.

Näää ska nog bada se om det hjälper o släpper lite!

kram

garanti

Ja igår morse så skulle Theo åka iväg på sin el motorcykel, men då funkade den inte..Den gick bara bakåt, o hur Fredrik än skruvade o grejjade med den så ville den inte gå framåt. Theo fick den i julklapp och har åkt på den sen i mitten av januari annars har den stått för han har inte vågat sig på den. Så lite mer än så borde den tåla, kvalitets mässigt. Men vi hade kvittot kvar, och 1 års garanti var det. Så Fredrik åkte dit och fick en ny, så det var bra =)

Ja, annars så tänker jag mycket på Sofia som antagligen är kvar på sjukhuset..Hoppas hon får bukt på sitt problem en gång för alla, så att hon slipper åka hem med en tillfällig lösning som hon tidigare ggr fått gjort.

Har vart en lugn dag hos mamma annars, mycket Rorri som vanligt. Mamma var med Emelie till vårdcentralen på förmiddan sen kom dom och hämtade Theo o mig efter det. Ville gärna inte gå till dom i det här busvädret idag!
Så jag hade gjort lunch som jag tog med till alla oss, tänkte mamma skulle slippa det.

Imorn är mannen ledig och på fredag också...Imorn kommer också några och ska titta i vår lägenhet, få se vad det är för folk som man "kanske" blir grannar med sen då.
Hoppas vädret är bättre imorn, för vi behöver åka till affären en sväng..Men man vill ju inte ge sig ut i onödan så jag hoppas det inte är som idag.

Jag är så trött..jag sover så dåligt just nu...ischiasen är hemsk, jag får sån värk o kan knappt vrida o vända på mig i sängen för det gör så ont. Sen blir man otymplig pga magen så man ligger inge skönt för den skullen, och sen har vi halsbrännan, och det ständiga kissandet. Känns som graviditeten hittills har gått väldigt fort den här gången, men nu har man nått den punkt som kommer göra att resterande kommer kännas som en evighet heheh ;)
-Bara o gilla läget!!

kram

Svetlana

Usch vad jobbigt det är med dessa gravid hormorner som gör så man svettas för ingenting, jag kan duscha o sen efter man är iording gjord så känner jag genast hur jag blir varm. Bläää....

Sofia o hennes goa ungar kom vid 12 tiden idag och stannade till nästan halv sju, det är så himla härligt tycker jag. En massa stoj och bus och trevligt sällskap =)

Vi gick till pulkabacken idag och redan där var ischiasen i full gång, började känna av den vid 10-tiden redan. Så jag visste ju att det skulle bli illa...
-Annars brukar den komma på kvällen och sen "sover man bort den", men nu de sista dagarna så har jag knappt kunnat gjort det. Ischiasen hänger sig kvar, störande!!

Ja, Theo somnade gott på typ fem min...jag la han tio i sju o ja nu är det tyst. Han skulle bara innan han somna idag riva min bruna ikea benno hylla, o hjälp vad rädd han blev. Jag satt i närheten så jag såg när den kom farandes så jag tog emot den, men det flög ju grejer ur den. Men som tur inget på honom, men det lärde förhoppningsvis honom att det är färdigryckt i den där hyllan nu.

Fick också höra från mor min nyss att Emelie ska in till nygatan i Örebro, för hon har bara blitt värre. Så nu ska de se vad det kan vara eller utvecklats till....Hon har ju en infektion i lungorna som det är nu...tycker så synd om henne, en vecka hann hon börja på sin praktik. Sen dess har hon vart instängd hemma nu...får inte gå ut alls!

Ska gå o bada tror jag....


kram


Ger det ett försök..

Ja, såhär är det när jag ska bädda sängen..Theo kommer dit när jag inget märker o drar bort överkastet, sådär håller vi på en två tre ggr innan jag ger upp och till slut struntar i att ha överkastet på.
Det är inte hans säng vi pratar om utan min, den får inte vara ifred. Han vill väl kunna krypa ner o gosa i den när han behagar.

Påminner om hur Fredrik o jag hade det varje jul när vi hade innekatter, första julen tillsammans så klädde vi julgranen tre ggr på en dag..Jag tror vi stod ut en vecka med gran den gången sen fick vi ta bort den, för våra två katter vägrade låta den vara.

Den ena skulle klättra som tusan iden, och den andra han ville lägga sig och sova i granen..Så det försökte han göra i den nedre delen av granen. ;)

Sen när katterna har fått vara ute o inne katter el vad man ska säga, så är det inte lika busigt med gran längre. Nyfiket är det en stund, men inte är det samma sak. Finns ju mer som lockar ute nu än att leka med en gran.

Kommer ihåg hur mycket leksaker o kattställningar vi hade till våra katter...Vi hade ju sju katter som mest inomhus, och de skulle underhållas också. Köpte julstrumpor till dom också( fanns färdiga fulla med leksaker), o odlade kattgräs. Men jag säger som jag skrev en annan gång här, att ingen kunde nog tro att sju katter bodde inomhus under samma tak. Jag höll snyggt o rent, o det luktade aldrig katt heller...Hade fyra kattlåder och hade faktiskt skötsamma katter. De lekte med sina saker, så himla duktiga =)

Tänk nu har jag BARA tre katter, känns som ingenting. Men jag har sagt att menas det här lilla gänget är kvar så kommer det inga nya djur in hit. Jag vill inte göra så mot dom, dom är tighta som det är med varandra. Den dagen jag inte längre har några katter den dagen skaffar jag nya.

Nää nu ska jag göra frukost o sen duscha =)

kram

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus