Nu stämmer det

Har min egen lilla "mini sång" aldrig stämt in tidigare, så gör den det verkligen ikväll...
Brukar sjunga för mannen när jag vill sova...
"I want to go to sleep right now, i want to go to sleep"
-Den kör jag med ett härligt 90-tals a la disco beat hahha ;)
Den nynnas i skallen nu, helhjärtat...För den här dagen tog musten ur mig!
kram

75% sjuka

ja, mina pojkar är sjuka...Fredrik gick iväg till jobbet iaf, men sen får vi se hur det går. Han skulle streta emot sa han, allt vad han kunde. Jag verkar klara mig och det är väl tur det, hur ska man annars orka ta hand om dom här grabbarna!
sömn inatt hm...blev nog inte ens två timmar sammanlagt. la mig halv ett inatt, för inte först dess slappnade jeppe av. Men sen vaknade han hela tiden, hostig och täppt i näsan...Theo hostar och har vaknat en massa pga det inatt också. Så är man mör, jo!
tråkigt med dessa sjukdomar!!!!
kram

ÖSK...

De vann med 1-0 =)
-Skitkul =)
*Tycker Fredrik har en sån frän moster, hon har årskort till ÖSK:s matcher och hon bor enda bort i Kristinehamn.
Jag hade en Theo som kom hem idag och var lagom täppt i näsan, hostade på och snorade för fullt. Igår var han lite snorig men inget annat. Nu på kvällen när vi kom hem från matchen, så väckte han sig med sina hostingar. Så det blev fort värre, stackars Theo!!! Lille Jesper, snorar på han också..Och har nu börjat hosta han med. Näää jag gillar´t inte. Känner mig så hjälplös, vill ta bort det direkt på dom!!!
-Gonatt på er...är sketa trött ju
kram

ÖSK

Ikväll ska mannen o jag helt själva gå på ÖSK match..Men jag skänker en tanke åt far min som alltid är med oss på matcherna, men som måste jobba ikväll. Han är nog ganska bitter! ;)
Mamma ska vara barnvakt, så jag ska hjälpa henne o förbereda nattning för Theo så mycket jag kan innan jag åker. Hon får nog fullt upp annars, för Jesper har en förmåga att skrika o vilja lägga sig i när man ska natta Theo.
Nää, lika bra o dra igång med allt...annars hinner man väl inte med den här dagen..ska hit o dit o grejja o fixa..bläää är för seg idag. Sov inte mycket inatt, hade sån huvudvärk.
Imorn kommer kusinen o hans sambo, dom väntar ju bebis..Som kan komma när som helst nu. Så vi får se om dom kommer imorn då, eller vad som händer. Kommer dom blir det hemmagjord pizza här, sen ska jag baka en mjuk chokladkaka =)
Jag längtar redan hahah =)
kram

SIT, Bobo!

Ja, jag slutar nog aldrig irritera mig på folk som skaffar djur hux flux..För att sedan komma på att det här var ju jobbigt.
Måste vissa vara så snabba med att fatta beslut om att skffa djur, bara för att en impulsiv tanke flög ner i skallen på dom. Åh vad gulligt, mysigt, puttenuttigt det är med ett litet djur...*mullenu*
-Ett sånt ska jag ha!!!
Nä, men OJ..Har det här djuret behov!!! Blev djuret såhär STORT!!! Kostade det såhär MYCKET!!! Var det så här ANSTRÄNGANDE!!! I CAN GO ON AND ON!!!
Blir så jävla trött på dessa männsikor som inte tänker längre än näsan räcker. Ett djur lever länge, det kostar pengar, du måste ha tålamod, för djuret har sina behov, det kan gå sönder saker när du har ett djur.
Slår mina katter sönder en kruka, så är det så. Vad ska jag göra, slänga ut dom?
Jag vill ha hund, jag älskar hundar!!! men tänker jag skaffa en bara för att jag vill ha den? NÄÄÄ
Jag tänker i det långa loppet..har jag tid, passar det in just nu...Vill jag gå ut i regn o rusk, i tid o otid, kommer jag ha tålamod att dressera, jag har små barn och det gör det krångligare med promenader, Jag tar igen det senare i livet.
Men jag skulle aldrig vilja skaffa ett djur för att sedan klaga på att jag inte orkar med eller för att det inte är kul längre. Skulle skämmas o göra det!!!!
kram

Kul vecka!

MÅNDAG: Åka till Pålsboda o träffa Sofia o hennes barn!
TISDAG: Då ska mannen o jag på ÖSK-match, mamma ska se efter barnen
ONSDAG: Städa o tvätta
TORSDAG: Shoppa för mina fina presentkort jag fick när jag fyllde, samt köpa presenter till Theo
FREDAG: Kräftskiva och heldag med Fam.Granstedt
Kram

!!!!

Jag kan om jag vill!!!

Trevlig helg...

Var o klippte mig i fredags...hm...varför gjorde jag det?!!
Ja, jag var så trött på det långa, Jeppe drog o slet i det hela tiden..Och jag tyckte bara det var till besvär, så visst vart det skönt o bli av med en bit. Men nu har jag svårt o se mig i spegeln..tycker inte om frissan, och läängtar tills det växer en 5 cm iaf..känns som det skulle göra stor skillnad.Men men...det växer väl till slut.. ;)
Annars så¨fyllde jag hela 28 år igår, och vad tiden går fort. 28 år har jag levt, inte klokt!
Hade en supertrevlig dag, med min familj o Fredriks familj. Jag bjöd på middag, och sedan en tårta som jag bakat själv. Tyckte själv den blev bra god =)
Och idag så var bara mannen o jag med Fredriks familj till Motala för att käka på restaurang. Så mor o far min såg efter barnen, ok mest mamma såg nog efter dom hahaha ;)
-Vi var o käkade på italienska Bella Notte i Motala, där vi i efterhand firade Eivor Fredriks farmor med middag =)
Jättegott o Trevligt! Ett STORT tack till Malin o Kalle som generöst nog bjöd på det kalaset, det tackar jag för åter igen! ¨
Dags o sova...imorn bär det av till Pålsboda med barnen, för att hänga med Granstedt:arna =)
kram

sparkonto!

Måste ju släpa mig iväg till banken någon dag snart!! Jesper måste ju få ett sparkonto han med, precis som brorsan! =)
Vi har så det dras från vårt konto till Theo varje månad och nu gäller det att göra det för Jesper också =)
*men man kommer alltid på sånt på kvällarna, får ta o skriva upp det! ;)
kram

Helgen är fullbokad =)

Ser fram emot denna helg och allt börjar på fredag. Då ska jag klippa o färga håret, sedan ska jag handla inför lördagen. Ska också förbereda tårta på fredag för att sedan dekorera den på lördagen =)
På lördag blir jag 28 år =) Och då kommer min familj o Fredriks familj, det ska bli trevligt!
Sen på söndag ska mannen o jag få lite barnledigt i några timmar, för vi ska på restaurang i Motala en italiensk. Där vi ska fira Fredriks farmor, vi gav henne och Fredriks farfar en middag på Bella Notte =)
Så det ska bli trevligt, ska ta med kameran =)
kram

Overkligt Sverige!

Har svårt att ta in allt som hände under valvakan igår!
Eller så ville jag väl inte ta in allt som hände igår, så borde jag nog säga istället.
Vad håller en del svenskar på med och varför blev det blått igen?
Det finns för o nackdelar med alla partier, men jag förstår inte hur vi får ett humant Sverige nu?
I fyra års tid så har vi haft ett Sverige som hela tiden minskar på välfärden, och ökar klyftorna mellan oss människor. Jag får vara glad att min familj inte drabbats och känt av alliansen, men det är det som är skillnaden på mig som tänker rött än de som tänker blått. För jag tänker på alla människor, jag ser inte bara efter mitt eget hus. Jag har förmågan där jag kan känna med andra människor och lida med dom. När dom sitter där sjuka och hunsas ut i jobbet. Människor som jobbat i hela sitt liv men när de blir sjuka eller arbetslösa för första gången, så behandlas dom som lögnare, bidragsfuskare och snyltare. Jag vill ha ett humant Sverige, där vi tar hand om alla. Ingen lämnas efter och den som behöver hjälp ska få hjälp! Nu ska jag inte älta det här, men det här är min mening. Precis som de som röstar på blått tycker dom gör rätt!
SEN så kom Sverigedemokraterna in i riksdagen!! Förstår ingenting, varför slösade människor bort sin röst på detta parti? Varför är människor så trångsynta, det är år 2010. Men endå så kändes det som vi åkte tillbaka i tiden, och nånstans så tänkte jag på Hithler. Drastiskt? Ja, men det fanns ju folk då med som lyriskt stod och lyssnade på honom. Skrämmande att man inte lärt sig mer än dess. Avskyr det här! Känns som Sverigedemokraterna får bli starkare eller får något att säga till om...Så kan både det ena och det andra snart hända här i Sverige. Vart är vårt land på väg?!
kram

BLÅ EL. RÖD/GRÖN?!

Ja, imorn är det dagen D!!!
Jag är så jäkla nervig och jag röstar ju SJÄLVKLART på det rödgröna med sossarna i toppen =)
Alla har vi olika åsikter och hur mycket jag än älskar att slänga mig in i en debatt och säga min mening när det gäller politik så gör jag det sällan sällan. Det leder inte till något, kan leda till osämja. Och hur kul är det.
Vi alla tycker olika och jag kan inte påverkar dig lika lite som du kan påverka mig. Känns som ett dött lopp.
Vi röstar eftersom vi har rätten till det, där påverkar vi utan att härja med varandra. Hur gärna man vill ha med sig folk på sin sida.
Ett humant Sverige hoppas jag på nu!! Ett Sverige som ser efter oss alla människor i helhet, där ingen glöms bort!
Kram

September minsann

Jo, nog märks det på¨vädret att det är september. Det regnar för fullt, och har gjort det med jämna mellanrum i tre dar nu. =)
-Men det är mysigt att såhär på morgonen när det 'är halvmörkt inomhus, bara titta ut och se det där regnet. Har nyss läst tidningen också, Jeppe sover o Theo busar på. =)
Mannen han åkte nyss iväg till jobbet...
Idag blir det tvättdag, kan passa bra in en dag som denna.
Nästa lördag blir jag 28 år, inte klokt! =)
kram

Förresten..

Ska bli skönt när valet är över, det är ju sånt här överallt på tv. Inte konstigt alls, men jag fastnar ju i varje debatt och i varje program. Finns ju annat man vill se ju ;)

Självförtroende...

Usch ja..Jag tänker så det knakar just nu, jag vet vad jag vill..Men frågan är om jag vågar?
- Det är just här man önskade att man hade världens bästa självförtroende och att man trodde på sig själv till tusen!!
Nää lika bra att sluta tänka för ikväll...
kram

Politik...

Det bör man som privatperson aldrig diskutera med varandra heheh ;)
- Och abslolut inte på fyllan, det slutar aldrig gott.
Sitter o tittar på debatter här o där..och det pågår på 4:an just nu. Är reklam, så jag passade på att blogga lite.
Det är känsligt med politik, vissa vågar inte säga vad dom tänker rösta på..Vissa vill bara inte, och vissa skriker nästan ut vad dom tänker rösta på. jag tycker som jag tycker och jag kan inte pracka på någon annan vad jag tycker, även om jag skulle vilja att alla tyckte som mig i detta ämne. hehe ;)
Men man får vara ense om att vara oense när det gäller politik helt enkelt! ;)
kram

Klaga...näää

Tycker inte riktigt om det där med att man klagar på vad ens barn kostar...Har man valt o skaffa barn då får man ta allt som kommer med det också!
men sen är det skillnad på att klaga o konstatera..

kram

2 & 80 plus bilder

Igår så åkte vi på kalas, det var Fredriks farmor Eivor som fyllde hela 80 år!
-Det var ett trevligt kalas! =)
Dagen till ära så kikade Jespers tänder fram, 2 stycken på samma gång precis som bror sin!! =)
Dom här bröderna får inte en tand i taget, och inte kan dom vänta med att få dom heller. Theo 3 månader och Jesper 3 och en halv månad, så Jesper hänger på brorsan i hans fotspår. =)
Det var så himla kul o se de små grynen, min fina JeppeBoy! =)
Bröderna Bus =)
Tårtan jag bakade till Eivor =)
(blåbärsmousse och vaniljmousse innehöll den, spacklad med grädde)
Eivor hugger in =)
Grattis Eivor ännu en gång =)
Kram

10ÅR!

10 år med min underbara man, jag kände direkt första gången jag träffade honom att det kändes annorlunda mot alla de andra gånger man intresserat sig för någon. Tänk att han skulle känna likadant, och här är vi 10 år senare..Going strong on more years to come! =D
Är sååå trött, men lycklig..har haft en underbart mysig dag! =D
Midsommarafton 2007- i magen ligger en lTheo o väntar på att få komma ut! =)
Kram

Tröööööött

Har att göra, men jag bara står o trampar idag. Kommer ingenstans!
-Måste skärpa mig!
kram

Planera..

Ja, man måste ju planera saker o ting i dagens samhälle. Annars krockar det ena med det andra och så kanske man går miste om nått som är kul..
Jag är en sån som gillar att ha ordning o reda ( när det gäller saker o göra) och vill gärna planera saker, skriva upp, vara förberedd. Men det där har kommit de senaste åren, och har nog en del med stress att göra också. Så det är på gott o ont. ;)
- Därför är det värre när det är upp till någon annan, och man väntar svar o man får inget veta först i sista stund. Då får jag lite panik, i min förstörda stress-hjärna. Speciellt sen jag fick Theo, då är det lite svårare att ta saker o ting lite som det blir. Jag kanske gjorde det krångligare också emellanåt. Såklart jag gjorde, det var ju mitt första barn också. ;)
Med två barn är det faktiskt lättare än med ett, låter kanske konstigt. Men man vet mer den här gången, och det har fått mig att slappna av mer med Theo också. Man är inte lika nojjig för vissa saker, vilket också är mindre stressande. Skönt =)
-Men jobbigt är det, speciellt för dom man träffar som inte har barn. Alla förstår inte att en unge kan skrika hux flux hur den vill över diverse saker, utan då är den bara jobbig och ouppfostrad i vissas ögon. En annan sak är det här att komma i tid, jag gör det 9 av 10 ggr. Men kommer man sent är det för att har man barn så spelar det ingen roll om man börjar förbereda för resan 4 timmar tidigare. Saker kan komma emellan endå ;)
-Just nu så är det alltid så att Jeppe vill amma precis innan man åker. Sen är det struntsamma att jag just gjorde det inom en timma tidigare, han ska ha igen. Eller att man får stanna efter vägen för att det är nått. Såna där saker försöker man ju förrutse så man ska hinna i tid. MEN ibland så vill det sig bara iinte.
-Sånt kanske vissa inte förstår sig på. För tro mig, jag ser alltid till att vi har god tid på oss innan vi ska nånstans. Men endå rinner bara tiden iväg på ett kick. =)
Kram

Tvätt...

Idag ska det tvättas...själv hade jag kunnat sova tills imorn, var en sådär kul natt. Jeppe är en snäll pojke, men inatt ville han vakna väldigt ofta. Men han skriker inte o gapar, utan han gnyr lite och vill bara ha mat. Sen somnar han snällt om =)
Men trött är man..och jag känner att jag inte orkar, men hur mycket piggare blir man av att dega i soffan en hel dag?! Nää det mår man inte bättre av, så bättre att hålla igång då =)
kram

den ökar på hela tiden..

Jo, min halsbränna har nu gjort sig påmind den senaste veckan och jag har inte känt av den sedan jag var gravid. Så nu sitter man här på kvällskvisten o beklagar sig över den.
-Annars så hjälpte jag Sofia o flyttpacka i torsdags sen körde vi över en del saker, och på fredagen var mannen o jag där  hjälpte henne och flytta. Vi var ett gäng, och menas maken sen stannade kvar o hjälpte till mer. Så åkte jag hem o hämtade mina små, hade barnvakt av mamma. Som ställde upp så länge hon kunde, sen hade hon ärenden in till stan. Idag så har vi vart hos mina päron menas mannen jobbar, och på kvällen hos päronen så var hela min familj där och min moster o hennes man. Det blev god mat och så drack de som kunde lite alkohol. Jag o barnen gav oss hem vid 8-tiden, Theo var helt slut. Han har hjälpt sin morfar att bära o stapla ved idag, vart riktigt flitig så jag förstår att han var trött. =)
-Själv sitter jag här och funderar på att gå o lägga mig el stanna uppe tills mannen kommer hem för att kunna säga ett par ord till honom innan man sover..Hm...
Han är på middagsbjudning hos sin avdelningschef, så det är hela den avdelningen Fredrik jobbar på som är bjuden. Men det är nyktert för hans del ikväll ;)
Gonatt!

Hösten

Nu känner man att hösten är här, och härligt är det. Sommaren har jag lagt bakom mig, nu är det härlige hösten som jag ska njuta av. Det är nått med lukten, det kalla i vinden och regnet gillar jag också (stundtals) ;)
Fina färger är det också..Jag är en sån där som anpassar mig glatt efter den årstid som kommer, så därför älskar jag alla fyra och har nog ingen favorit. För frågar du mig på sommaren så älskar jag sommaren, och frågar du mig på vintern så är den bäst osv. =)
NU ser vi fram emot att Eivor (fredriks farmor) fyller hela 80 år, att Fredrik o jag firar 10 år tillsammans, att vi ska på Volbeat i oktober och att vår fina son fyller HELA 3 år den månaden också. =)
Kram

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus