Valborg, ja

Idag ska vi till Fredriks föräldrar i Aspa, för att käka o umgås lite..Sen ska vi ner till Askersund, för att som alla andra där kolla in motorcyklarna när dom drar mot Skyllberg.
Sen får vi se vad klockan är efter det, hur mycket det spränger i mina fötter från skorna...Annars kanske Valborg redan är slut där och det bär hemåt för oss när Skyllberg lockar för dom.
-Annars vill jag gärna hänga på...se brasan givetvis. =)

Imorn är det Godegårds marken, o det smärtar mer att jag inte få gå på..El får o får..Jag avstår!
Tror inte magen o fötterna pallar med...jo, om jag biter ihop men sen får jag väl äta upp det..
När vi var den lilla svängen till Marieberg i söndags så fick jag tre blåsor under den korta tiden..
en på varsin lilltå o sen en bamsing på hälen...finns ingen plats kvar för fötterna alls, och varmt blir det på en gång hehe ;)

Jäkla klåda på magen också..jag har vart duktig med att smörja den så fort den kliar...o kliar inte värst mycket heller, men utslagen blir mer o värre o det är inte snyggt..
Ska kolla om man får smeta kortizon på eller nått..för jag vakar på natten av att jag vill klia!!

Ha en trevlig valborg!!
kram

Peppad

Jag tittar ju på Biggest Looser som oftast på kvällarna, och man blir ju så peppad och vill så mycket själv.
Kommer ihåg när det där gick ganska så tidigt om mornarna under helgerna, då tog jag min promenad först..Sen in framför det där programmet o körde hantlarna o sit-ups o armhävningar.

Men nu höggravid och känner hur det kliar i hela kroppen för man också vill. Jag hoppas min motivation finns där efter bebisen är född också. Jag vill inte bli en soffpotatis igen, blev det med Theo...
-Så min nya teori är ju att jag har ju Theo som erfarenhet, där var man första barns förälder. Och man tog nog ut sig med pyskiskt o fyskiskt på ett annat sätt. Man var med nojig och kollade allt dubbelt hela tiden, kunde inte riktigt slappna av. Och så pumpade man bröstmjölk varannan timma i princip..

Men den här gången oavsett hur jag föder Jesper så har jag bestämt mig för att inte just säcka ihop, att nu vet man att man kan gå o duscha när han sover utan att få panik o undra vad som händer när man är borta. Eller att man kan lägga ner honom i sängen fast han kanske är vaken el. ta mer hjälp från babygym osv. Jag satt ju med Theo hela tiden, så fort han var vaken. Ville ju gosa o mysa men sen blev man lite nojig...Och när han sov, då sprang jag o kollade till honom hela tiden. Så den här gången är man nog coolare...får jag hoppas ;)

För den här gången ska jag bara "läka" ihop, sen är det gym som gäller, promenader på det och sen funderar jag på typ spinning eller aerobics eller likande. Jag ska gå ner gravid kilona fort samt det tidigare överflöd som fanns..och det är nog det värsta o jobbigaste. Men det ska gå!!!
Mannen har lovat mig personlig tränare på gymmet, behöver nån som säger hur mycket o vad jag ska göra.
Har aldrig vart på gym, förrutom en gång...När man provar på bara!
Så jag känner mig smått osäker!

Sen är det kosten också...den är ju bättre än med Theo..Då smååt jag hela tiden, gjorde typ aldrig mat under dagen, bara till middag...orkade inte, brydde mig inte..
Det var inte först Theo började äta samma som oss som man fick in sina rutiner, och jag började äta på bestämda tider. Så den här gången har jag mina bestämda tider tack vare Theo, så de ska jag hålla..Sen försöka inte småäta däremellan..

NÄÄÄÄ, motivationen måste få fortsätta finnas där..För jag vägrar se ut såhär sen!!!!
Jag ska inte ha mer barn nu, så nu jädrar ska jag allt komma iform!!! =)

kram

Fyra Pålsbodingar =)

Ja, idag så var det ännu en dag för Theo att skolas in på dagis..Och Fredrik var med idag med..
Jag mådde så dåligt i morse o förmiddas, med en hals som värkte o jag hostade ihjäl mig med..Och huvvet o näsan som sprängde på för fullt..Värk i benen också...allt var bara skit!

Så jag satt där till slut och kände mig ganska trälig och maktlös och enformig...enformig för att den senaste tiden har allt låtit likadant med mig..."jag mår dåligt", min nya chargong...

Jag hade bestämt med Sofia o hennes barn som skulle komma på eftermiddan..och jag vägrade säga ifrån, det har jag gjort pga sjukdomar hit o dit nu..Så nu fick det vara nog!!
Och jag tog ett par alvedon, och la fötterna högt..Sen satt jag en stund, och sen fortsatte jag plocka lite saker här hemma. Kändes bättre sen!!

Så Sofia och hennes ungar har vart här idag och det var så kul att få träffa dom igen!! Har saknat henne och barnen, och det var så skönt o få den här cirkeln bruten!! Nu kom dom =)

Hade en smått irriterad o övertröttad Theo i början och allt klickade inte mellan barnen först..Men sen kom dom igång och då skrattade dom gott o hade roligt. Lite för roligt ibland, när det går lite för vilt till och dom tror dom klarar det, sen slår dom sig. Men inte lär dom sig för det, utan på´t igen o så kör dom vidare =)

Snälla Sofia, diskade gång på gång...plockade och grejjade, fick tom laga mat...Tack du underbara vän!! =)
Jag har några diskningar att ta igen hos dig ;)
Men Sofia är en vän för livet, underbar! Jag är tacksam för att jag har henne =)

(Nu ska jag lägga dessa fyllda fötter högt) ;)
KRAM

Dagis!

Ja, idag var det äntligen dags för Theo att få komma till inskolningens första dag. Jag vinkade Fredrik o Theo hej då när de gick, och en timma senare kom de tillbaka. Båda lika glada =)

Fredrik var helt lyrisk och var så glad att han fick vara med på det här, sen hade vi sonen som bara vägrade gå från dagis. Han blev jättesur på Fredrik när han skulle sätta på honom jackan. Så skönt att han fann sig så bra och lekte på direkten.
Han lekte lite själv, sen hade han börjat lekt med de andra...Men blyg var han inte, bara för självaste fröken när hon hade sagt "Hej Theodor". Men enligt Fredrik varade inte den blygheten mot henne länge heller..

Ja, jag är nöjd och jag hoppas jag inte har såna sammandragningar o ischias imorn för då tar jag med honom själv...Annars skulle Fredrik gå med han imorn med..Så skulle jag ta torsdag o fredag. Sen har jag hela nästa vecka också som skulle skolas in..
Så runt den 11:e maj kommer han börja på "riktigt".

Så senare ringde jag mamma som gärna ville veta hur det gått, och väntat spänt på att jag skulle ringa..Hon hade lock för öronen idag och min röst var tillbaka så det låter lite bättre än när man viskar. Så hon säger du får prata högre, Jo tjena! hahha ;p
Det gick sådär att höra vad jag sa.... =)

Ja, det hade vart kul att få se han idag hur han var o så..Men det kommer jag ju få göra =)
-Jag är glad att Fredrik kunde följa med.

kram


Check

Ja, då var skötbordet iordning...Det har ju stått framme sen vi flyttade in, men sen jag vaknade 6 imorse o inte kunde sova mer. Så tänkte jag att jag kunde lägga fram blöjorna, våtservetterna och underlaget o damma av skötbordet ordentligt =)

Vilka små blöjor, herrejösses...Speciellt när man jämför med Theos =)

Solen verkar skina idag också, så himla härligt. Min näsa är som den är, och hostan finns kvar. Men rösten är mer tillbaka idag, låter fortf. som jag druckit lite för mycket whiskey. hehe ;)
Men skönt o kunna prata mer, Mia satt o skrattade till mig igår när jag försökte prata ;)

Mia har fått ett nytt jobb också...ska jobba i köket på ett hem för äldre i Örebro, vilket var jättebra tycker jag.
Här är det fasta tider, med fackliga avtal som funkar..Sen är det lagom stressigt. Och hon är ledig helger, tror kanske det var en helg i månaden hon jobbade.
Istället för Harrys med 12-14 timmars pass, jättestressigt..inte värst betalt, typ varje helg istället plus veckordagar.
Med tanke på hennes blödande magsår hon hade så tyckte jag att det här jobbet var kanon o få. Hon ska jobba idag så jag önskar henne lycka till, fast hon kan ju det här redan. Har ju hunnit jobba i några såna här kök.=)

Idag ska Theo få komma iväg på inskolningen, det ska bli så kul!!
Och med sina nya pjucks som han fick igår =)

Fredrik hade ju vart inne o köpt nya jobbskor, så han kom hem med gummistövlar till Theo o foppatofflor.
Svarta foppatofflor, jättesöta.

Jag börjar bli mer o mer sugen på en ny data...den där karln jag har tjötar o lockar på...Så jag kanske har en mac efter skatteåtebäringen då ;)
Mac kommer kännas knasigt att ha, måste ju ändra sig totalt med en sån.
Våran data fick vi av mor o far i julklapp 2006...en fin present! =)
4 år gammal, inte så mycket...Men när det kommer till datorer, det händer ju så mycket hela tiden...och visst märker man av vissa saker på den här som går sakta eller som man inte har.. ;)

Kram

Blir så glad!

Fick en väldigt trevlig kommentar i inlägget innan =)

Sofia var in till Fredrik på jobbet idag och lämnade av ett par skor som hon hittade till Theo, jättefina sa Fredrik.
Han var ganska snopen över att Sofia kom in med ett par skor, han fattade inte så mycket från det hela. =)
-Jag hade inte sagt nått om det hela...

Tack så mycket Sofia..för att du tänke på lilleman idag när du åkte och handlade, det värmer!!!
Är så glad att den saken löste sig smidigt och sen att du gav dom till honom. Tack så mycket var verkligen uppskattat och jättesnällt!!!! =)

Så nu är det bokat att Sofia o hennes barn ska komma på onsdag eftermidda, o inget ska få sätta stopp för det. För nu är det på tiden att vi träffas, alla sjukdomar ska vara väck och barnen kan få busa och vi snacka en massa om en massa! =D

Ska skicka ett sms till maken nu..för det blir välling, blöjor och våtservetter han ska få köpa med sig ikväll! ;)


Tack ännu en gång min vän för din omtanke =)

kram

Stillar behovet..

Ja, man har ju blivit ganska så innelåst på sistone, med alla dessa sjukdomar...
Först vara hemma med Theo o sen har mannen vart sjuk o sen en själv..Så man har inte gjort så mycket.

Men man stillar behovet lite av att höra att andra tar sig för och gör saker, visst klart man blir sugen o vill o vill göra massor med skoj själv!! =)
Men jag är glad att internet finns och snart så är det ju över med dessa sjukdomar också..Så klart det är, ett ljus i tunneln finns ju. Även om det är svårt att se det ibland hehe ;)

Fredrik ringde på väg från jobbet imorse och han sa att bönderna nu får ge sig, det stank bajs o kiss så lång väg o så mycket så han nästan storknade. Jag vill också känna lukten av bajs säger jag, lät ju mysko helt klart. ;)

Snälla Sofia skickade sms förrut om att hon skulle på utförsäljning av skor o undrade om jag behövde något till Theo..Så himla snällt att tänka på en sådär, det värmer! =)
Skulle ju köpt till honom igår, men med tanke på hur man mådde igår blev det bara en snabb visit på marieberg o ikea..Theo fick sin stol sen bar det hemåt ungefär.. ;)
Så hittar hon nått så skulle hon köpa med, underbart! =)


Nää men, tror jag känner nått...bajs, från Theo...härligt med doft, oavsett nu vad det är. heheh =)
Tror Theo tycker jag är konstig som låter som jag gör på rösten hehe ;)

kram

Sol är det iaf =)

Ja, det blir inget med Theos inskolning idag...Fredrik kunde inte få ledigt och jag är inte fullt frisk idag heller, hade lite feber och kan bara prata om jag viskar o hostar på. Det vill jag inte komma till dagis med, vill inte smitta några andra.
Räcker med mor o syster! =/

Så imorn samma tid, då ska Fredrik följa med..Om jag inte känner mig bättre under dagen, vilket jag hoppas.

Packade BB väskan igår, fattas nu bara filten o gosedjur till Jesper..sen lite hygienartiklar, vill ju gärna ha med deo, duschtvål o såna saker =)
Men länge vill jag inte stanna, det har jag sagt förrut =)


Ja, idag ska jag se om jag kan få tvättid..Tänk att det alltid finns nått som man måste tvätta, men skönt att det inte är så mycket iaf =)

kram


hm..

Varför åka till marieberg när man inte är kry o höggravid..När man kan beställa på postorder o internet?!!
-Jag måste vart dum i huvve idag eller nått...detta var allt annat än kul!!!

smaklös..

Jag känner fortf. ingen smak eller doft, tycker det är jobbigt ;p

Kände mig också bättre igår förmiddas, men fick ändå ligga o sova under dagen en stund.
Hostan var borta hela gårdagens natt och enda till på eftermiddan igår, sen jäklar började det igen..Men lömskt är det, det har man ju märkt på Theo.

Men idag är det bara lock för öronen och en väldigt hes röst med hosta, så jag vill nog ta den där svängen till Marieberg. Behöver det också, och frisk luft, och människor hehe ;)
Har vart instängd här så länge att det är dags att ge sig ut innan man tröttnar på stället hehe ;)

Ja, så jag ska skriva en lista, sen frukost, in i duschen, och klä sig för att sen bege sig.. =)

kram

Känn inte efter..

Man ska inte känna efter för mycket, så det gör jag inte här nu på morgonen.
Det känns mycket bättre än igår, både i hals o näsa o det räcker för mig. =)

Förra graviditeten med Theo, så hade jag aldrig detta. För några veckor sen började det klia på min mage något så irriterande, jag smörjer med vanlig lotion. Men det hjälper inte, kliar värre än ett myggbett.
Jag river ibland i korta drag, men tycker själv jag har vart duktig.
Nu kliar det för fullt, och jag måste ignorera det. För man river ihjäl sig... ;)

Fick istället klåda efter Theo kommit, vet inte om det hade med bröstmjölken att göra..Då fick jag använda kortizon på mage, lår och armar, såg ut som en prickekorv.

Idag då...Kom ju på här på eftermiddan igår att inskolningen till dagis börjar kl.10.00 på måndag, samtidigt kl 10.00 ska jag vara i Odensbacken på Mvc. Så detta måste lösas tidigt på måndag morgon!
Mannen kan inte vara med på inskolningen då, utan måste iväg o jobba. Det var kurser o allt var det var innan dom öppnade på morgonen.
Så det blir väl att krångla med MVC ;)

Annars så hoppas jag må ännu bättre imorn, så kan vi alla tre åka till marieberg. Behöver några saker till BB väskan och Theo behöver några saker o ja, Fredrik ville dels ha nya jobbarskor ;)
Så det vore skönt o komma iväg imorn, så man kan packa BB väskan ordentligt..Och bara vänta ;)

Snart är det valborg också...Kilsmo har nog Sveriges ynkligaste brasa, tycker det inte borde vara så svårt att samla ihop till en brasa här. Folk måste ju ha en massa kvistar o grejjer på sina tomter...
Sen går alltid scouterna o knackar dörr för att samla in pengar till fyrverkerier...

Härligt väder idag, hoppas vi alla är pigga idag så man kan få gå ut och känna på den friska luften.
Theos hosta var mycket bättre inatt och imorse när han vaknade hosta han ett par få ggr, istället för de där attackarna som brukar vara läänge. *peppar peppar*
Vill så gärna att allt vänder nu!!!! =)

kram

Dagis

Ja, de ringde ju från dagis igår..Så nu blir det inskolning nästa veckan.
Hon som sitter i Odensbacken o har hand om det, sa en från dagis skulle ringa igår men det gjorde dom aldrig.
-Få se om dom ringer idag!

Sen ska väl jag ta o ringa hon sóm ringde igår, Fredrik pratade med henne..Jag låg däckad ju hehe, o hade jag inte gjort det så hade jag ingen röst att prata med endå.
Men idag kan jag prata lite mer än igår, så då vill jag gärna veta vad det kostar för sonen på dagis...Har inte hört nått om det ännu.

När dagis igår kom på tal så kom man att tänka på allt...Hur det kommer att bli för honom, och för mig..Med mig menar jag ju att jag var ju hemma med vårdnadsbidrag av en stor anledning, jag ville ju vara med min son så mycket som möjligt. Och det har jag vart, och lite fjantig är jag ju..Det är ju så han är ju min enda tills jesper tittar ut. =)
-Och med första o enda barnet blir man lite överbeskyddande med.. ;)

Jag har en social unge det vet jag, när vi går i affärerna så ska han heja på folk titt som tätt. Och ser han en unge tycker han det är jättekul, och vill vara framme o prata o så. han är sällan blyg och har väl aldrig vart det egentligen, kan väl räkna på en hand de få ggr det hänt. Så med den erfarenheten borde han bli överlycklig när han kommer mötas av en hel hög med ungar. Kilsmo är litet, o dagis också...En avdelning allt som allt fanns det. ;)
Jag hoppas det ska gå bra när man lämnar honom, så han inte gråter eller blir ledsen för att man går..Då kommer det kännas i mitt hjärta. Usch!!
men det ska bli intressant och kul o se hur han blir när han är på dagis...Jag tror ju att han kommer uppskatta o vara där 15 timmar i veckan.

Ja, vi får se hur det går =)

kram

Bättre?

Ja, natten till igår och dagen igår de vill jag inte ha mer av. Fy farao vilken dyngförkylning man råkat ut för...Svettades som en gris samtidigt som jag frös ihjäl, hostade och fick kräkas två ggr den natten för jag hostade så mycket. Sen är man snorig o jäklig och har så ont när man sväljer, ont i hela kroppen och lock för öronen.
Tappade rösten igår också, sen har jag smittade mamma o Emelie...Emelie har väl tagit åt sig värst, o ligger med samma som mig. *dåligt samvete*
Stackars min Theo som behövt hostat så länge och behövt stått ut med detta, jag lider verkligen med honom. Han har vart så stark o duktig endå.

Som häromdagen kom han mitt på dagen o frågade om han fick sova lite, samtidigt som han visade med tummen o pekfingret hur lite han skulle sova. UNDERBARA UNGE =)
Men igår var han sitt vanliga jag igen, förrutom den där jäkla hostan!!! Han trakasserade de stackars djuren som bor här, och busade för fullt..Och det gick lite överstyr ibland, men så blir det väl när man vart typ apatisk i nästan två veckor till o från!

Imorse kom han o bad om gitarren, och med gitarr menar han gitarren till guitar hero på wii..Så den får han låna, har ju en extra o även om den skulle gå sönder ja..då blir det väl så! Han står o rockar som tusan o sjunger på samtidigt, jag måste filma det där!! =)

Annars idag då...jo, känner mig sjuk men bättre..törs man säga så?
Har sketa ont i halsen o hostar o snorar på,.men känner mig klarare i huvve o svettas som en gnu!!!
Det rinner om mig, känns som jag sitter i ett växthus mitt i sommaren.. ;)
Gud vad jag har tyckte synd om mig själv den här veckan som sjuk...men höggravid o en massa hormoner så klagar man lättare ;)

Vill bli frisk o att alla ska bli friska nu...Är ju livrädd för att en bebis skulle komma till världen nu, när man mår såhär. Förstå om en liten bebis skulle få den här bacillen på sig...Nää fy fasiken!!

Annars längtar jag nu...och jag åkte ju in för att se hur han låg igår..Han låg med huvve neråt o allt såg bra ut, så då kände man att nu kan han komma när som!! Det får han gärna göra, ja efter vi blivit friska förstås! =)

KramInget konstigt..

Näää, enligt Odensbackens vårdcentral så är det inget konstigt med Theos hosta...Nipaxon skulle vi fortsätta prova med, och idag är han ju piggare. Hostan har ju avtagit det har jag också märkt, så det är skönt.


Själv så vill jag äta i massor!!!! =D
-Men jag känner ingen smak o lukt o jag blir så besviken då hehe
Så då har man inte mycket till matlust heller, sen en annan sak med mig o förkylningar är att jag alltid får lock för öronen. Så man hör allt lite dovt och viberande i ljud just nu hehe


Men annars är det en skön slappar dag med noll på schemat, är väldigt skönt med inga måsten idag..När alla tre är lite sjuka..

kram

Härlig kommentar!!

Tack Sofia..

Vilket kommentar du la in på förra inlägget...jag blev så peppad, och jag saknar er alla också!! =D

Det ska bli umgänge av den här sommaren tills ni typ spyr på fam. Norberg hehehe ;p
Grilla låter underbart, tröttnar jag dock aldrig på!!

Det ska bli varmt, och vi alla ska få vara friska.. =)

En kopp te på det här, det blir pricken över i:et! =)

KRAM på dig SOFIA!!

kram

Onsdag!

Ja, Theo sov till lite efter kl.6...Efter att vaknat några ggr inatt också, men det är ju så med förkylningen o hostan.
Själv vaknade jag runt fem, drog mig kvar och gick upp en tio min innan Theo vaknade för att göra Te.
Kände mig helt mörbultad i hals och huvve, så jag satt där med tekoppen o när den nästan var klar då hörde jag Theo ropa. =)
Klockan 11 som sagt, så ska han iväg till vårdcentralen!

Imorgon är det dags för mig o Fredrik o göra ultraljud, då får vi se hur bebisen ligger om han ligger rätt eller om dom ska lägga honom rätt.
Är ganska säker på att han ligger rätt, men skulle han inte göra det imorn..Då blir jag nog ganska nervös där, tycker det verkar bökigt o lite olustigt annars..

Theo fick vi göra två ultraljud med också...Ett när man ska dit på vanlig koll, och ett andra för att vattnet gick tidigare än värkarna. Då skulle dom kolla hur mycket fostervatten man hade kvar och hur han såg ut att må.
Och nu denna gång blev det två med Jesper också, lite lustigt.

Känns lite overkligt när man tänker på att man snart har en bebis här, tycker det gått fort endå.
Även om klagosången var låång nu ett tag.. ;)

kram

Sova sova säng säng säng

Ja, Theo somnade väldigt lämpligt runt kvart i fem här på eftermiddan...tjugo över fem försöker jag väcka honom, det var allt annat än lätt. Det ville han inte vara med på, och trotsade o somnade om.

Sen kom hostattacker den ena efter den andra, så jag gav honom lite vatten emellanåt..Sen försökte jag väcka honom mer o mer..Men nää, han ville bara sova..Så  nu sen halv sex sover han för kvällen, det får bli som det blir!
Vad mer kan man göra med en liten pojk som vart sjuk o hostar hela tiden..Det har väl tagit musten ur honom...

Får se vilken tid imorn BITTI han får för sig att vakna och gå upp...men såhär blir det ju när de är sjuka..

Imorn kl. 11 har han en tid på VC, så vi får se vad dom säger där...Sist var det bara Fredrik o han som, var med..Så jag fick reda på i efterhand att dom inte alls kollat honom i halsen. Utan bara lyssnat lungor och sen stuckit honom i fingret. Så imorn vill jag att dom kolla halsen och tar en ordentlig titt på honom överhuvve taget.
Vill gärna veta om det är nått allvarligt den där hostan...Eller om det bara är en sån där jäkla irriterande hosta som bara är envis som en åsna.

Annars har mamma vart här o hjälpt till idag...Syster yster kom senare o David också...Sen dök pappa upp efter jobbet också..Mamma har diskat o grejjat o sen lagat mat. Kände liiiiite smak där, så det var underbart!! =)

Imorn är mannen ledig, och vi får se vad det innebär...Blir väl att plocka o fixa lite här..bara vara hemma iaf...han börjar ju också bli sjuk...Han låter som en kråka när han pratar o hostar nu på han också.. ;)

kram


Ihärdig

Känns som Theos hosta kommer hålla på i alla evighet...Trodde mig se ett ljus i torsdags, men näää..Lika illa är det fortf.
Förstår inte vad det här är för nått...Vi har vart på VC, och där var det inget konstig...idag ringde vi igen, vi ska avvakta en dag till...
Imorn ringer jag igen om det fortsätter såhär..de måste kolla upp så det inte är lunginflammation eller kikhosta el liknande. För just nu är han så intensivt sjuk och med sån hemsk hosta att det inte är klokt.

Han vill ju försöka äta emellanåt...Mycket nej blir det, men sen ger han det ett försök ibland. Och efter en tugga får han spotta ut sen hosta på igen..Det retar sig direkt! *SUCK*
Inte ska han behöva bli mager!!!

Själv mår jag dåligt jag med...verkar få samma sak som Theo, men ska försöka undvika att få lika mycket halsont o hosta som honom. Dricker svartvinbärste i massor o varm svartvinbärs saft..sen fick jag hem fisherman lakrits, mina favvo halstabletter. Känner NOLL smak...i hate it!
Men jag kan fortsätta må dåligt bara Theo blir frisk..det är viktigast!! Min lille pojk..jag lider så!!!!

Imorgon är en annan dag, och en ny dag...SNÄLLA låt oss få se en skillnad imorn, vill så gärna att det blir bättre för honom!!!

Kram

Mr.Bond

Igår visade tv.3 Casino Royale, med Mr. Bond!!

Satt och såg det jag orkade eftersom smittan från Theo hoppat på mig nu, så sjuk IGEN alltså..Surreal är detta!
Theo blev hängig igen igår på eftermiddan, så jag tog ut segern lite i förskott...

Men jag kommer ihåg när vi var på Mr. Bond..Det var hela familjen plus kusin Adde, och biljetterna var gratis..
Ja, lite möda o besvär för Fredrik..Som vunnit ihop dom, två biljetter för månadens säljare..Och där satt vi 7 st på bio. hehe ;)
-Tror han vann månadens säljare hela 2006 förrutom månaden han hade semester...


Vad man såg fram emot den nya Bond, jag som aldrig sett mer än en halv film med Pierce Brosnan..Kunde aldrig med honom. Men de andra Bond har man ju sett. Så när vi gick från den här Bond filmen så var jag supernöjd. Han var min favvo Bond efter bara en film!

Älskade hur den här Bond var tuffare, mer action..slagsmåls scenerna var underbara o sen kom vi till scenen när han går upp ur vattnet i sina blå tighta badshorts...Det avgjorde ALLT! ;pJag var såld och för första gången så var en Bond en hunk en sexig snygging...Mia o jag var helt till oss efter bion...På jobbet dan efter satt jag som en fjortis o pladdrade på, fick hejda mig själv där..Precis som jag känner nu.

Här är den..bilden som får mig att dregla...

Retades med Fredrik igår om att jag skulle gå o lägga mig, var tvungen att invänta denna scen först.
Suck o stön fick man till svar...hehe ;)

Sen kom mannen in och sa att han tycktes höra nån som dregla...haha =)Han må vara snygg den där..Men min man han är no 1 ALLLTID, alla kategorier!!

kram

Feberfri

Ja, det fortsätter att vara feberfritt idag med. Skönt är väl det! =)
Nu vill vi inte ha nån mer feber nånstans, varken här eller hos nära o kära..Tycker vi alla har förtjänat att vara friska nu i fortsättningen =)

Ja, idag ska Theo få sitt stora HM paket som jag beställde för ett bra tag sen. Valde att ta allt i ett paket med tanke på flytten ville inte heller ha lite som kom här o där då..Sen är det några saker till Jesper.
Så det ska bli kul o se vad det var..

Sen undrar jag när dagis ska höra av sig om inskolning? Borde ju vara dags den här veckan tycker jag..med tanke på att han står inskriven till 1 maj, men kommer väl inte börja först den 3:e då.

Annars lyser solen o skiner på idag med, härligt! =)

Nää, nu ska jag duscha...Vill helst sova men det är kört...Härligt med en Theo som vill vara uppe och leka igen =)

kram

Sova mamma

Ja, hela dagen igår gick mest åt att sova för Theo..Han hade feber och hostade på, det skär i hjärtat på en.
-Sova, mamma. Var ungefär det enda han sa igår och sen gick han in i sitt rum och la sig..

Så hela förmiddan idag var likadant, men sen hände något efter 3-tiden och det började bli fart på honom.
Han ville äta lite, vilket har vart helt omöjligt sen i torsdags...Då han bara åt en halv korv med bröd.
Hostan är ju kvar, men jag hoppas imorn att det är bättre där med. För ingen feber har han nu, han ligger därinne och sover för kvällen. Hoppas att natten blir snällare än den till idag...Då hostan tog över, och förstörde sömnen..ja, febern hade väl sin beskärda del i det hela också.

Det är alltid ett årligt strömmingsfiske med Fredriks familj, och förra året blev Theo sjuk o sen hade vi ingen barnvakt iaf. Och iår blir det inget av med den saken heller, för fisket sker alltid i maj.
Och den här gången blir det nog 1-2 veckor efter jag fött.
-Ja, men ta med vagnen o dra den där..sa svärmor =)

Jo, det vore väl det lättaste av allt...Men nu vet man ju inte vad man får för "fysiska men" efter födseln, hur det krampar, värker eller dummar sig på annat sätt. Som gör att man känner sig mör och inte okar med. Så det får bli till nästa år, får längta vidare helt enkelt. Älskar ju att fiska...men tyvärr är jag nog inte alltför hurtig efter en födsel.. ;)
-Men som sagt nästa år, då jäklar..Då ligger barnafödandet på hyllan för gott, och Jesper kommer vara 1 år, ska då se till att mannen tar ledigt itid. Han brukar alltid göra det i sista stund, och då är det inte alltid det går.. =)

Annars längtar jag till en glass i hamnen i Askersund...SIA glasshuset, har nämt den förr i bloggen..Stora glasskulor och en sån fin utsikt över Askersund och Vättern. =)

FRAMSTEG!!

Theo kom ju igång på eftermiddan som sagt..och han har en leksak, där det är numrerat till fem. En sån där man trycker o vrider upp saker o så kommer det upp figurer.
Fredrik sa, tryck på 3:an...Ja, det gjorde han rätt.
Tryck på 1:an, ja, det gjorde han också rätt.
Tryck på 5:an osv...Blev så stolt han satte alla...

Så¨na saker uppskattar man och blir såå jäkla stolt över, speciellt när det inte är nått man övat.
Utan han har hört siffror o sett från sina badleksaker som går till siffran 10, och sen när man räknat lite på andra ting.
Så det var kul att se att han kände igen siffrorna med det han hörde. =D

118 100, när han ser den på tv..så säger han alltid 1 8 0 =)

Älskar min pojk, och jag är glad att han är feberfri!!!! Fortsätt så =)

kram

det glada försvann..

Satt här o var ju ganska harmonisk...

Men sen började sonen hosta ifrån rummet och mera o ännu mer...och han har inte slutat än, så den lille han får ingen ro..Han är genomtrött o vill inget hellre än att sova men det går inte..

Fredrik sitter med honom därinne..jag satt med honom fram tills Fredrik kom hem från jobbet, och då ville han ta över. Och Theo sken upp som en sol när han såg sin pappa...

Imorn ska jag ringa bvc igen, men jag ger mig inte först jag får en tid så de får kolla han i halsen...Hans hosta har vart i ett par veckor nu..för några dar sen lät det som den höll på att avta o nu sen igår så har den blivit värre.
BVC säger att detta är vanligt nu, överallt bland barn..o att det sitter i läänge..

Men jag kan inte nöja mig med det, jag måste kolla läget...Jag får ingen ro, och det är hemskt att se Theo såhär!
Nu känns han väldigt varm, så jag tror han har feber..men sen kan det ju vara att han hostar halsen ur sig i princip...vilket nog gör han svettig!!

Jag kommer inte sova mycket inatt, inte Fredrik heller skulle jag tro..o kanske minst Theo...Men jag vill ha fel...låt Theo få sova gott o hosta lite eller helst INGET!!!

kram

Gladare..

Ja, idag kom mamma o hämtade Theo för att gå en sväng med barnvagnen..för att sedan ta med honom hem till sig, vilket var skönt för mig.
Jag kunde göra ingenting, och så depp som jag var i förmiddags så behövdes det. För de där krömporna tog över humöret o sänkte en.
Så när man satt där själv och försökte att inte tänka på nått...Inte på krämpor eller dåligt samvete över att man inte orkar eller hinner med som innan och allt vad det är..Så tog jag det lugnt, tittade på tv...lyssnade på musik...la mig o vilade när krampen i mellangärdet behagade komma starkare o mera...

Men senare under dagen, efter att bara haft "egen tid"..Så fick jag skjuts från mig till mamma o pappa, o det är hemskt att säga för vi bor inte långt från varandra..Men jag hade sån foglossning eller vad det heter, o fötterna är svullna så skorna satt halvt på..Så då bad jag om skjuts.

Så när man var utomhus ett tag, så kändes det skönt o avslappnande..fast vi vart ute varje dag nu sen det blev fint så har man ju mått si o så och känt sig stressad över att man vill bli bra direkt. Men idag var allt bara skönt o det fick vara som det var..

Så nu här på¨kvällen, sitter jag nöjd o piggare o gladare...Jag är glad att mamma fanns där idag och att Theos favvo Mia sen också dök upp o lekte med honom =)
Så tack för idag... =)

Så nu ska jag slappa framför tvn, simpsons...sen invänta maken o sen bara ta det lugnt resten av kvällen =)


Kram

Mig själv..

Ja, vilka hormonförändringar minst sagt man kan gå igenom när man är gravid.
Hyperkänslig och väldigt lättirriterad eller bli väldigt lätt ledsen...

Känner mest att jag gett upp idag, och det är ingen rolig känsla...Fredrik har försökt peppat mig ur den och lite ljusare känns det nu. Men Det är lätt att dra ner sig själv mer när man väl börjat...

Jag vet att det inte är långt kvar nu tills det är dags och det är skönt och det ska bli så kul. Då börjar ju allt =)
Men nu känner man sig så trist o trälig för det är bara nej hit o nej dit...när man ska göra något eller har nått planerat.
Det är värre den här gången än förra, det måste jag säga...var nog mer positiv i slutet då än nu, då var jag trött o hade krämpor..
Men ingen magkatarr, som var ivägen..För ivägen är den!! Usch vad den ska påverka mycket och jag vet att den är värre bara för man är gravid.
Har ju inte haft så mycket känningar under de andra månaderna, men det har kommit kraftigt på slutet.

Så allt som allt hänger man nog läpp över att man inte kan få känna sig som sig själv, och orka sina saker...

Mamma kommer om en stund och hämtar Theo, så han får komma ut en sväng i barnvagnen..Sen följer han med hem till henne. Jag är glad att hon kan göra det idag, för det är så fint väder och jag vill att han ska få komma ut i friska luften. Han tycker det är så kul att vara ute =)

Nää, nu ska jag gå o ta min järntablett samt två alvedon...

kram


Frisk luft..

Jag o theo har släpat oss till mor o fars hus..Där ska det bli lunch snart och efter den ska vi gå ut i det fria och fina o sköna vädret.

Har nu sån magkatarrs problem idag men jag ville endå inte vara hemma o uggla..så friskt luft ska väl göra en gott och så kan mamma hj'lpa en lite med theo vilket är skönt o behövligt.

kram

Ansvar som ansvar!

Blir så sur på människor som skaffar djur och sen gör sig av med dom för att det inte längre passar in...
Förstår helt om någon blir eller är allergisk, det är en helt annan sak...

Men sen finns det människor som ger bort sina djur för att de får barn, eller för att djuren helt plötsligt "blev för jobbiga" Det går bort i mina ögon och gör mig rasande....

Skaffar man ett djur har man det tills det djuret dör, så är det. Du skaffar dig ett ansvar och då får du ta det ansvaret också!

Jag är rädd att djuret skadar mitt barn, det kommer inte hända om man har koll på läget...Hade fem katter när Theo var på G..Och alla skulle sova i hans säng innan han var född, vad gjorde man sen..Jo, man kollade till Theo o det skulle man väl ha gjort även om man inte hade katter.

Sen finns det dom som säger att deras djur förstör, o har sönder saker...Ska man inte börja fundera på vad som är fel då, har djuret för lite o göra? Får den för lite motion...
Jag hade sju innekatter samtidigt...Ingen som förstörde möbler, kissade eller klättrade på väggarna..
Jag hade kattställningar, en massa bollar, kattgräs o allt vad det var...Dom roade sig utan att förstöra hemmet, sen att en kruka pangar titt som tätt..Det kan man aldrig göra något åt...Det är alltid en fluga i fönstret som lockar ;)

Nä, det är dåliga ursäkter det där. Förstår inte varför man skaffar djur så flycktigt istället för att tänka på hur länge ett djur lever, vad det har för behov, passar det mig osv......Älskar mina katter och älskade mina sju stycken på samma gång, och tyvärr tyvärr är dom bara tre kvar. Men dom vårdar jag ömt =)

kram

v.36

Är nu inne i v.36 och det är inte mycket kvar nu!! =D

-Pratade med mannen igår om att det faktiskt finns stor chans att man har en Jesper om ca 2 veckor, Theo kom ju i v.38. Men det behöver ju inte betyda någe...Men man räknar ju alltid från v.40 plus minus 2 veckor..
-Så jag ska iaf inom en vecka, försöka packa BB väskan...Den ska stå redo...

Kommer ihåg att sist jag var i v.36-37 så hade jag skyhögt blodtryck o äggvita i urinen o smått panik utbröt när barnmorskan blev allmänt stressad förklarade snabbt var det var o skickade in en till USÖ. Men det var borta två dar senare, men lite läskigt var det. Så därför är det skönt att mitt blodtryck idag var hur bra som helst!

Fick också när jag var på MVC idag en ny tid till ultraljud, ska in nästa torsdag...För barnmorskan var osäker på hur bebisen låg, hon kunde inte känna alls hur han låg. Och med tanke på var hjärtan var när hon lyssnade och att jag förklarade att han vred o vände sig så mycket. Speciellt imorse så var magen typ trekantig och nått stod upp o putade kraftigt ut...Så nu måste jag in för att se om han ligger med huvve neråt, vilket jag tror att han kommer göra då. Men gör han det inte måste dom försöka vända honom rätt, och funkar inte det..så måste man diskutera andra alternativ för förlossning...Men det tror jag inte kommer ske..Jag är inte orolig...Man ska inte hetsa upp sig först man vet, el vad ;)

Annars så har mamma, pappa, Mia, Johan, kusin, Emelie som dök upp senare o min Theo vart på baksidan hemma hos mor o far idag o alla har krattat o grejjat på gården...Theo har busat o härjat o gungat, han har haft superkul i det fina vädret. Själv njöt jag av vädret, krattade inte ett dugg. Får ju ont i magen bara av att stå o gå runt numera...Men jag krattade typ 80% av deras stora trädgård förra året, så jag har inte alltför dåligt samvete att jag tittade på heheh ;O)

Men vad jag längtar efter att den här bebisen ska komma ut..vill ju ha Jesper här o nu, men att vara gravid suger rejällt nu...Svullna händer o fötter, skorna gör så ont att ha på sig...sen halsbränna o magkatarr som utvecklade sig så trevligt ihelgen..har kräkts o inte kunnat äta, har mått så illa o haft sån kramp i mellangärdet.
Så det är skönt att det inte är långt kvar =)

Theo slocknade väldigt snabbt ikväll och trött som tusan...hade pusskalas med hans Mia...Johan säger: Min Mia
O Theo säger "Nä, min Mia" o puttar bort Johan o slänger sig på Mia..O vilket pusskalas...Mia skrattade så hon var röd i ansiktet... =)

Själv ska jag sussa snart är så trött =)

kram

Varm

Ja, Theo kom o sa "Varm mamma" och det var han..Men jag tycker ofta att han är varm, så skulle jag gå efter det skulle han ha feber varje dag ;)
-Han är en varmblodig unge...kan man säga så?! Han fryser inte ofta och är varm av sig...

Men jag tog tempen för jag tyckte det var lite varmare än vanligt, o 38,5..Vi får se hur det slutar..för med ungar kan det gå över lika snabbt som det kommer.
Han var igår ganska lugn av sig, lekte lugnt o målade mest igår...Förrutom stunden med mousha, den var fartfylld.

Men jag trodde mest han var lite trött, för att han vaknat så många ggr natten innan...O idag har han vart ganska lugn då med. Vi har lekt inne på hans rum men där satte han sig på sin stol vid sitt bord o lekte med lego...

Jag själv känner mig som en påse nötter..och varför skulle jag inte känna såhär..det är fredag o helgen är på väg och mannen är ledig och man hade kul för sig.. ;)

Nää, men det här med tajmingen har stört mig mycket på sistone...Vi har planerat med Fam. Granstedt, men det har skitit sig varje gång nu..för Fredrik har blivit sjuk, jag o Theo har blivit sjuk...

O nu så idag mår Theo o jag dåligt igen..o jag o Theo har nån konstigt rythm...jag blev dålig igår, och han fortsätter med att bli dålig idag...hm...


Snart är det inskolning på dagis och sen kommer han börja där..man kan hoppas att han blir "immun" mot sjukdomar där, för tråkigt vore det väl om han tog åt sig av varje bacill som blir där... ;)
-Vissa är väl undvikliga..

jag ska gå nu...theo vill inte att jag sitter här..ska kura ihop mig med honom i soffan..
kram

Det är märkligt....

Vet inte om det har nått med väderomslag de senaste veckorna, att det snöat, eller ena dagen regnat eller tredje vart sol framme...
Eller om det beror på att det är april eller att det bara är mycket bakterier därute....

Mamma ligger dålig och får springa på toa mer än ofta och mådde så igår med...Jag behöver inte göra likadant, men jag känner mig endå inte bra. Är helt risig och har vart det från och till nu ett tag..Blir man extra känslig för sjukdomar när man är gravid, eller är jag bara extra känslig som person?

Räcker att nån nyser i samma rum som mig så är jag sjuk sen...Räcker att jag läser om en magsjuka i tidningen så är jag smittad i princip. Man känner sig så låst...
För man blir sjuk, sen blir man frisk men det tar några dar att återhämta sig och när man sen vart frisk i knappt en vecka..JA, då kommer nästa baskelusk...

Irriterande ja!

Så idag håller jag mig inne...Theo är ganska lågmäld han med idag, hoppas att vädret påverkar..Är ju för trist en fredag dessutom!

Ja, jag ska gå o kolla efter tvättid för tvätta är inte så himla jobbigt när man känner sig krasslig...det sköter sig själv lite endå...skillnad är o städa o fejja...det är mer ansträngande.

kram

Trevlig helg!

NOOOOOOOOOOO!!!

Djurgården i final!!!!
Det svider i mitt FBK hjärta, mina största rivaler!!!

Jag förmår mig inte i någon sport att gilla ett 08:a lag, har alltid känt så...

En vän i högstadiet hon gillade Djurgården, så det var en ständig fight med glimten i ögat mellan oss.. ;)
Det var påskägg med djurgårn färger, godis med djurgårn färger...Ringde till varandra o tracka lite när ens lag spöade det ena eller vice versa...Det var kul o när säsongen tog uppehåll gjorde väl vi det också ;)

Jag trodde från början i slutspelet Linköping o HV71 i final...men jag hade halva rätt!
-Ja, ja...maken sa för en stund sen..nu vinner DIF guldet! Hell no!!!!

Gillar verkligen inte HV nånstans heller, men hellre dom än ett 08:a lag! ;)

Gonatt
kram

"Mousha"


Ja, Theo kallar ju sin morfar för "Mousha"...

Mamma kom hit på lunch och senare gick vi hem till henne, och spenderade dagen där...
Helt död är jag och mår så dåligt och mamma mådde ungefär likadant..Så jättekul ju...

Runt fem tiden kom morfar hem och han käkade sen vart det bus i hallen med Theo...Pappa har jobbat sen 6 imorse, men när det gäller Theo då orkar han busa på oavsett...Tom de ggr när han kommit hem från kotknackaren, så säger han aldrig nej...

Pappa busade alltid med oss hej vilt, men oss kunde han ju säga nej till..Men det ordet existerar inte med Theo...Det är nått vist med barnbarn!

Men Theo älskar att busa med sin morfar, det blir lite hårdare tag där..och sen satt dom där till slut och målade med färgpennor, Theo passade idag också på att måla hela ansiktet med tuschpenna! Väldigt snygg blev han... ;)

Ja, här sitter jag och Theo ligger därinne och försöker sova...Han har inte klivit upp och busat under en veckas tid med oss nu ungefär, utan han har lugnt legat kvar. *peppar peppar*
Jag längtar efter mannen, kanske mest för man vill ha en kram o ompyssling...känner mig ynklig just nu!
Förstår inte varför man inte kan få känna sig frisk...OK, för krämpor när man är gravid..det hör ju till.
Men den ena bacillen efter den andre, säg att det här bara varar idag!!!!

Ja, ja...ska ge mig nu innan klagosången blir för lång hehe ;)

Criminal minds o halv åtta hos mig...glöm inte gott folk =)

kram

ingen lekpark..

Får dåligt samvete för att man inte orkar så mycket just nu med Theo...Men det ska jag ta igen sen! =)
Just idag värker hela kroppen och så fort man står el går trycker det på och värker i magen o ischiasen...

Sen hände nått efter tolv idag, för nu vill jag lägga mig ner och vila...Mår skit!!
Mår illa, har ont i huvve, hela näsan o huvve är täppt och jag snyter mig konstant...Jag börjar känna mig varm och det pulserar i kroppen med jämna mellanrum.
Mår skit från topp till tå....vad är detta??

Känns som jag vill kräkas...undra om det släpper nått då?

kram

Prosit...

Ja, Theo är för söt...

Han kom in och väckte oss imorse sen gick Fredrik o slog på tvn åt honom..Då kan man ligga kvar o dra sig lite, innan man behöver gå upp. Fredrik o jag hör från sovrummet hur han nyser till därute, och direkt efter säger han:Tack!
Fredrik o jag brast i skratt, Theo tar för givet att någon säger prosit till honom när han nyser.
-Jag säger ju alltid prosit, men när han satt i tvrummet med ljudet på..så tänkte jag att han hör mig endå inte..Men men.. =)

Ja, idag är det krämpor...och det är nog bara att inse att det kommer vara såhär nu, och den dagen det inte är så..ja, då får man vara glad för det =)
-Så jag ska kämpa mig in i duschen sen..och så har Theo o jag bestämt att det blir lekparken efter lunch, och då kommer nog mamma med oss också.

Annars blir det en lugn dag idag med Criminal Minds ikväll och Halv åtta hos mig...Snygging Adam Tensta är ju med denna vecka =)

Själv är jag sugen på pannkakor idag, får se vad jag hittar på till Theo..Annars äter jag det han äter. Brukar ju bli så, därför görs det inte pannkakor här ofta...synd synd. =)

Är sugen på kyckling, ris och currysås...Theo gillar ju inte ris, men ett par potatisar är ju enkelt att koka till =)

kram

Idag då!

Jo, idag kom bredbandet igång. KORS I TAKET!

På alltele kan man bara få kvartal räkning och vi fick typ halva avdraget plus startavgiften..men Fredrik ville att dom skulle dra hela, för sveda o värk...Men men...

Igår var mannen på kurs i Stockholm, för att bli fotospecialist till nya varuhuset..Så han fick huvve fullproppad med info och kom hem sent igår...
Igår var en riktig kämpig dag att vara gravid...Sov från 23-01 sen var det slut för min del...då var det bara krämpor för hela slanten..
-Det drog, krampade, värkte, sved, o jag vet inte allt...i magen, ischiasen och det kändes verkligen att man är gravid.
Och resten av dagen var lika smärtsam och trött som bara den var jag...Så inatt sov jag riktigt gott, visst jag var uppe och kissade fyra ggr som vanligt..men jag kunde somna om på en gång efter det.
Idag har man vart lite mör i huvve, men jag är så glad för att jag kunde sova så bra. Jippie! =)

Men vad skönt det ska bli att det typ bara är en månad kvar tills Jesper kommer. Jag vill inte vara gravid mer, nu har jag fått nog.
Idag är händerna tjocka som småkorvar o fötterna ser för lustiga ut.

Snart får jag min bebis, min sista bebis...kommer säkert bli sugen under åren som går på en till, men jag vet att två räcker för mig. Och när jag under åren pratat barn har jag alltid sagt två.
Men man ska aldrig säga aldrig..det kan man få äta upp.
Men näää jag är säker..jag vill bara ha två barn. Jag är gravid för sista gången! =)
Så kul är det inte att vara gravid och sen ska man ju ta hand om barnen som kommer också...det är inte bara att "ploppa" ut dom heheh ;)

Så jag kanske inte ska klaga på graviditeten utan njuta av den sista tiden, eftersom den blir den sista =)

idag lagade mannen mat igen...samma som sist...och det var hur gott som helst, sen diskade han också...erbjöd sig själv.
Han är för go! =)

En till som är go är sonen, som när man nyser är han framme o säger prosit. =)
Igår nös han så jag sa prosit till honom, tack mamma säger han då! =)

När jag skulle ta bilen o åka o hämta Emelie i Odensbacken så säger mamma, kör försiktigt.
Theo står framför mig o säger "Kör siktigt mamma" Jag höll på att dööö! Det blev pusskalas! =)

El som igår när jag satt o tittade på tv, helt plötsligt kommer han upp till mig ger mig världens kram o pussar mig ordentligt två ggr på munnen. Han är för härlig =)
JAG ÄLSKAR MIN UNGE!!!!! och snart han jag en till!!!!

Livet utan honom och snart dom, det är inget liv. Jag är så glad att jag har barn!!!

kram

Operation Svält

Ja, så sa min man på påskafton innan han drog till jobbet. Han drack en kopp kaffe och jag sa men ska du inte äta nått, allt stod ju redan på frukostbordet...
-Nej nej, sa han inte när svärmors Jansson står på menyn...

Men jag tvingade med honom en matlåda, lasagne. En liten låda, men endå åt han bara halva sa han...Så efter sex på kvällen dök han upp hos oss, åt så han storknade. Sa inte mycket sen...
Dan efter skulle han ju också jobba och innan han åkte till jobbet tog han matlådan o åkte förbi mor min o fyllde den..Sen drog han vidare till jobbet. Mannen i ett nötskal när det gäller min mors jansson med köttbullar, prinskorvar o rödbetssallad! =)

Men mammas jansson är något utöver det vanliga, den är otrolig!! Människor som inte ens gillar jansson och aldrig äter det, dom äter tom den =)

Annars var påsken lugn o fin...med skratt och fint väder, och vi alla åt så vi storknade...Mest mat o lite godis...och sen tårta på det hela! =)

Theo fick ett litet påskägg av oss, eftersom jag visste att han skulle få tillräckligt på påskafton...Av moster Mia och av Moster Emelie o David. =)
Mamma o pappa skulle bidra med kläder vid ett senare tillfälle, vilket är bra..Han fick godis så det räcker för flera år. =)
Äggapåska som han kallade det...åh vad kul o härligt det låter när han säger det =D


Synd att mannen var tvungen att jobba, hade velat haft honom där också...Men man kan inte få allt..


kram


Bilder-påsk

En liten del av påsken kommer här..

Budapest stubbe jag gjorde dagen till ära på påskafton

Fina Emelie

Fina Mia

Underbara päronen med min älskling o min svåger david

Inget dåligt stort ägg

Någon som blev glad


"ägga-påska" Kallade han påskägget =)

Och ännu gladare när han fick se innehållet...MASSOR av godis, Rorri DVD
och drömmarnas trädgård DVD.kram
Min Man!!

Idag så har min man gjort maten helt själv...Jag har de senaste två dagarna känt av magkatarren så enormt, med både kramp i mellangärdet och halsbränna. Så idag gjorde mannen middag här, och han gjorde egna klyftpotatisar med flingsalt o olivolja..Sedan så vart det lövbiffar med egen marinad...samt sallad och bearnaisesås!
Imponerad indeed! =)
-Han kan ju, när han vill. Så när jag berömde honom efter maten så såg han ut som en tupp..Så stolt, även om han inte försökte visa det. hehe ;)

Sen så fixade han datan själv..den som säckade ihop i tisdags..Så vi vart tvungna o använda laptopen från 1847. ;)
Men alltele har fortf. inte gjort sitt..Så tack igen o igen för Fredriks superbra abonnemang som erbjuder oss internet gratis.


Sonen har nu tre kvällar irad, nöjt sig med att ligga kvar i sängen. Inget spring alls har det vart, är väldigt imponerad av Theo!! =) Han har dock ramlat ur den två ggr, först i onsdags sen igår...Men vi har ett tjockt dubbeltäcke vikt..Och fallet är inte högt heller frå¨n mammut sängen, men olustigt känns det endå.
Men han sov så gott på golvet när vi kom in o tittade till honom...Han är så go.

Fredrik 1 juli 2006 -Bröllopsdagen-


kram o GLAD PÅSK!!!*sofia o er andra DIF:are....They are going down! Moahahahahah =)


april april...

ja, det är ett lustigt slutspel i hockey igår...För Fredrik är slutspelet över eftersom Färjestad åkte ur, det är det väl för mig också i viss del. Men jag satt endå o zappade mellan kanalerna igår för att kolla läget.
Jag tror det blir HV-Linköping i final...eller hoppas!!

Vill inte ha några 08:or el Skellefteå med snuskiga Alltele hjälmar i final...men bara dom två lagen i sig är ju aprilskämt. hahah =D
SAIK det var ett BRA tag sen dom var i nått sluspel o likaså DIF i en semi! hm...;p
ja,ja....njut då.

Starka stabila FBK var tvungen efter 10 år i slutspelet lämna nån chans åt de andra lagen!


Annars idag ska man handla lite på willys, sen godislagret...mums!!!!  Sen hem o fixa o tvätta, dels bebiskläder o vika ner dom i byrån!

Har sån magkatarr idag bara, och igår med,,,vilken kramp. Visste knappt vart jag skulle ta vägen med den där smärtan,...
Hoppas det inte blir riktigt sammaidag.


Glad påsk!!!
kram

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus