överlycklig!!

Theos första dagis dag idag på 5 veckor, dagis hade stängt två sen har ju pappa Fredrik haft 3 veckors semester.
Men imorse var det en upprymd Theo, som sprudlade av glädje..Men som inte skulle äta någon frukost, alltid är det nått. Det sista han sa innan han gick dit var, "åka i pappas pluttbil till dagis sen hämtar du mig idag mamma"
Fredrik berättade att han aldrig sett Theo slita av sig skor o jacka så fort nån gång, han fick en snabb kram sen försvann han iväg för att heja på alla o börja busa!
Få se hur trött herrn är sen när jag hämtar honom, för han somnade sent igår...Han skulle bara inte ge sig då¨! :)
mammas fina!
kram

nerslagen!

Förra veckan så låg vi ju sjuka i omgångar och sedan var det mannens tur på hans semester!
Och han låg i soffan med täcke över sig och bad mig kasta dit hans snusdosa, så det gjorde jag.
-Men när jag kastade den så träffade jag honom mitt i pannan, och bara några minuter efter så är Theo där och klättrar på honom och kommer då åt ett väldigt känsligt ställe. En tio minuter efter det får han hålla i Jeppe som kräks floder över hela honom. Så efter det så kände han sig lite mobbad, och vi skrattade för det hela var faktiskt ganska så kul. haha =D
kram
*Alskar dig mannen min!

I NA

Läste om en kille i Nerikes Allehanda idag som råkat ut för bedrägeri, tänk vilken olustig sak när nån får tag i ens ID kort eller likande. Han hade tydligen ett extra ID kort liggandes, och någon fick tag i det. Tog ett lån på 110 000:- och köpte en bil för dom. Nu får han betala räkningarna som kommer, tills de får tag i bilen eller han som gjorde det.
Fy fasiken vilken mardröms sits!! =/
-Kom att tänka på mannen min! När vi bodde i Brickebacken för en ca 9 år sen, så blev det inbrott i hans bil. Den enda gången som han glömmer plånboken kvar, just den kvällen händer det. Typiskt va!?!
Han anmälde det aldrig (tyckte det gjorde detsamma, cd-skivorna o allt annat skulle vi inte få ersättning för iaf tyckte han), men beställde nya kort o nytt körkort direkt. Sedan en vecka efter det hänt, så knackade polisen dörr för dörr i vårt område pga att en pedofil härjade i området och hade försökt med ett barn i närheten. Så Polisen undrade om vi sett eller hört nått, och i samma veva passade Fredrik på att berätta om inbrottet för polisen.
-Efter två veckor sent en kväll ringde polisen oss för att fråga vart Fredrik var kvällen innan. Här hemma och kollade på tv, sa han. Men han fick dagen efter åka ner på förhör till stationen, för att svara på fler frågor. Det visade sig att dom hade hittat Fredriks körkort i en stulen bil, och trodde då självklart att han hade något med saken att göra. Men eftersom han kunde styrka att han några veckor innan det inbrottet hände hade beställt nytt körkort. Samt att polisen som var hemma hos oss kunde bevisa att Fredrik nämt det här med inbrottet så hände det som tur inget mer med detta. Men vi var bra nervösa ett tag, och Fredrik ångrade sig att han inte anmält inbrottet i bilen. Men det löste sig iaf. =) *Hoppas det löser sig för killen i NA också!!!
kram

My Kids =)

ÄLSKAR ER MEST I HELA VÄRLDEN!!!!!
-NI ÄR ALLTID NR.1, ALLTID!!

JeppeBoy

Idag har Jeppeboy fått legat på babygymmet och grejjat, och jag såg att nått var på G eftersom han la sig på sidan hela tiden. Fredrik påpekade också och ropade ut mig, men det tog nog en halvtimma efter vi börjat ana att han kanske vänder sig tills han gjorde det!! =)
-Han vände sig från rygg till mage, och det hände två ggr inom väldigt kort tid. Det var en härlig känsla, som alltid när ens barn gör framsteg på olika sätt!!
Älskar mina ungar!! =)
-Så 3 månader o 1 dag tog det för Jeppeboy att göra det =)
kram

Onsdag 25/8

Ja, vi packade ihop det vi skulle ha med sen skulle det bära i väg mot Askersunds marken.
Men först skulle vi förbi Marieberg, för att köpa en paraplysulky åt Theo, så snabbt in för att göra det och sedan köpa ett presentkort på Clas Ohlson åt svärfar som fyllde den dagen också.
Vi mötte upp Malin på hennes jobb, sen ner mot marken och där skulle den nya sulkyn invigas...Trodde vi iaf, för när vi packade upp den så fattades ett hjul. Vilket var himla kul för oss, som fick tampas med en Theo som skulle gå åt sitt eget håll heeela tiden och vägrade gå med på nått annat. Det ösregnade typ hela tiden, men vi hade trevligt endå. Men den där sulkyn hade verkligen behövts!!!
Så upp för att fira svärfar där vi käkade gott först, sen blev det fika och jag hade gjort en Williamtårta till svärfar. Det blev en tårta tills slut, av det hela =)
Tackar för en trevlig dag, och Grattis ännu en gång åt svärfar! =)
kram

Rund o Go! =)

Jeppes 3-månaders kontroll gick utmärkt =) -Trots att han är ett litet barn som kräks väldigt ofta o ganska mycket, så ligger han ovanför strecket på både vikt o längd. Så att han kräks behöver jag inte oroa mig över, Theo kräktes max fem gånger sitt första år. Så när Jeppe gör det x antal ggr per dag, så lägger man ju lätt märke till det ;) Så två sprutor idag, samt att man fick betala 148:- (frivilligt för att få för hepatit B också) nått nytt som bvc rekommenderade. Så det gjorde jag, sist med Theo var det nått nytt då också men den kostade 500.-...Den är ju gratis nu iaf! Jeppe var duktig med sprutorna, grina till lite efter första men var snabb på att skratta till BVC Anna igen. Den andra märkte han knappt av, utan var för fullt upptagen med att titta o skratta åt Anna. Skönt, jag är så nojig när det gäller sprutorna =) Men vad vägde min lilleman då, jo! : 7020Gram o var Hela 64,5 cm lång =) Så han var större än Theo med 40g o 1,5 cm..




Annars idag bakar jag tårta från scratch såklart..Nyss klar med tårtbotten som svalnar, ska göra en Williamtårta. Med vaniljkräm, grädde med päronarom och päronbitar. Sedan marispan o chokladtryffelöverdrag på det hela. Wish me good luck, första gången jag gör den ju!!! ;) -Den är till min svärfar som fyller imorn =) Kram

Full o kissar..

Jag kom o tänka på det idag när jag såg en film där en person var lite på lyset. -Varför vissa väljer o kissa på sig när de är fulla, det hela måste ju bero på att man struntar i vad man gör..Man bara "gör" det endå! Unga människor som annars förstår signalen som går mot huvvet som säger att det är dags att gå på toa, struntar helt enkelt i det när dom är fulla. -Är bitter eftersom en gästsäng till mig blev nerkissad efter en fest, och han låtsades sen som inget hänt. För en två år sen hände det igen, fast då var det min kära soffa och det var en annan person. Men som påstod att han somnat med ölen, och den hade tyvärr runnit ut. -Tjena, det var kiss..det kände man! Bläää... Känns skönt att man har en ny soffa numera, hoppas den får vara okissad framöver ;p -Vissa använder ursäkten att "jag var full" oavsett vad dom gör, så ska det rättfärdiga deras beetende. Men jag köper det inte, man vet vad man gör när man är full. MEN man bara struntar i det!!!! kram ;)

Täppt Jeppeboy

Spenderade min natt med att hålla koll på Jeppeboy, för han är så täppt i näsan.
Så jag har mest suttit med honom, så han har fått sova "sittandes". Enda gången det släpper i hans lilla näsa!
Sen halv åtta och knappt en timma fram så sov han på min arm, och det hjälpte honom det också. =)
På torsdag blir Jeppe 3 månader, redan! =)
Bvc är det på tisdag för tremånaders kontroll, så det innebär sprutor usch usch! Men sen ska han ju också vägas o mätas, det ska bli så spännande! =)
Hoppas han slipper förkylningen snarast möjligast, febern är iaf borta. Skönt det =)
kram

Filmkväll..

Ja, idag så skulle Theo sova hos sin mormor o morfar. Vi sjuklingar är ju inte mycket till sällskap, fast jag räknas nog inte som sjukling längre. Hostar ju såklart, men sånt går ju aldrig över direkt. Sen är ju lukt o smaksinnet som det är, men för mig brukar sånt ta lång tid att komma tillbaka. Känner mig annars klar i skallen o kroppen.
Men Jeppe har lite feber o mannen mår skit..Så för att Theo skulle få lite roligare så skulle han sova över hos dom tills imorn.

Annars har vi tre kollat på film, så först såg vi "Cop Out" med Tracy Morgan o Bruce Willis..En komedi =)
Som var kul, jag gillar ju Tracy Morgan o hans "dumma" humor =)
Sen såg vi "Grown Ups" med alla mina älsklings SNL favvosar, saknar ju bara Chris Farley. Men den var bra =)
Jag o mannen älskar komedier, det kommer alltid i första hand. =)

MEN jag gillar inte "American Pie" och humor som är liknande till den..bläää den går bort!!!!

Ja, ja...Jeppe vill inte somna på Fredriks arm hör jag, så det är lika bra o ta över då! =)

Kram

Sjukan

Känns ganska trist att man sen i måndags bara blitt värre o värre, idag känns det som det hela har stannat upp. Nu är det som det är. Jag har haft feber, är förkyld o hostar som en tok...Mannen har nu ont i halsen han också idag, o så började det med mig också sen fick jag feber. *suck*
Hoppas verkligen att Jeppe o Theo får slippa det där.
Tanken var att vi igår till idag skulle åkt till Aspa till FRedriks föräldrar och sen idag skulle Fam.Granstedt kommit hit. Men det blir ju inget med det, när man är sjuk..Sjukdomar har jämt dålig tajming, eller hur?! ;p
Men det kanske blir Aspa i helgen istället, om vi kan bli friska o ingen mer blir sjuk...Fam.Granstedt hoppas vi också få träffa snart igen =)
kram

Ormar..

Imorse när jag drömde ( kan tyvärr inte säga natt eftersom jag var vaken till nästan fem på morgonen), så drömde jag för första gången om ormar. Har aldrig drömt om ormar förrut, tycker inte om ormar heller...*ryser*
-Men googlade om vad det kan betyda, och det var inte populärt o drömma om ormar.
Det kunde betyda otur, att nått dåligt skulle hända, man kunde få en fiende...
Lät ju inge vidare det där! Hoppas då att det bara var en "mardröm" eftersom jag inte gillar ormar då då..
kram

Oh what a night..

Ja den här natten hade man klarat sig utan..Jag har hostat o hostat och mått skit och JeppeyBoy har vaknat o vaknat hela tiden..Han har inte haft nån ro alls i kroppen. Han är annars en duktig liten kille, som sover bra eller hyfsat men inatt ville han inte sova länge mellan varven och gärna hålla sig vaken också =(
-I´m dead och mår inge vidare...värker i knoppen o kroppen, men försöker rycka upp mig!
Kram

Jag vill inte bli sjuk..

Har sen igår så gimla ont i halsen, och den här dumma halsen höll mig vaken ganska mycket inatt. Det bara slog till på mig, kom från ingenstans, störigt är det!! Tror näsan är på G, med förkylning också! =(
-Men jag hoppas jag ska kunna stoppa det här, hoppas verkligen. Vill inte ha nån feber, eller bli sängliggandes!!

Annars så kämpade jag mig in till stan idag, var ju kul det som skulle göras men kände mig ganska slut i kroppen bara. Emelie och jag bokade tid till tatueringarna, och vi fick den 21:a oktober...Så vi ska göra dom efter varandra! Två dagar innan min kille blir 3 år, herrejösses! Theo är ju snart 3 år, min stora kille!!!! =)
Jag hade helst velat haft en tid i september, men man får ta det dom har..Hade en del att göra!

-Men det ger en tid att fila lite till på hur man vill ha det, göra det bättre än bäst. =)

Theo var så¨söt imorse när jag tog fram saxen..Han var snabbt framme o sa: "Försiktigt mamma, så du inte gör dig illa. Den är vass, saxen är vass."
-Omtänksamma goa Theo =)

Thep som fortf. inte visat några avundsjukstecken på Jeppe...Han vill bara hålla sin bror, eller krama, klappa eller gosa.
Han blir överlycklig när Jeppe är med i hans rum, jag brukar lägga Jeppe på Theos säng. Sen sitter jag brevid, och Theo tycker det är så kul att han ligger där.
Men dom kommer ha sina duster i framtiden..Så är det ju..Jag är bara glad att Theo är sån duktig bror hittills, han verkar förstå att han är mindre.

Sen har ju Theo blivit väldigt "Högljudd" när han sjunger, och det är ju tack vare "rocken" han ska lyssna på vareviga dag..Hm..Börjar fundera på vad jag gjort... ;)
Han sjunger som dom gör, och håller dom ut på en ton ganska gapandes..Då ska han sen såklart göra det också.
Så fram med gitarren o mikrofonen o så kör han...hej o hå..i tid o otid, och jag tycker han är för charmig.
Samtidigt som när Jeppe sover så är det svårt att få tyst på Theo, som sjunger "rocken"!! =)
Disturbed är favoriterna, och så gör han ju givetvis rocktecknet då med. För så gör man när man lyssnar på "rocken" heheh ;)

Näää, nu ska jag göra mig en kopp te, svartvinbär är favvon när man är krasslig i halsen...

Gonatt ;p
Kram

Tatoo...

Förra året var det meningen att jag skulle tatuera in Theodors namn på armen, skulle få det i present av maken. 
Men sen tappade jag sugen, för jag kunde inte bestämma vart jag skulle ha den och fick sen reda på att jag var gravid igen. Så då kunde jag vänta med tatueringen tills nr. 2 kom så jag kunde tatuera in deras namn samtidigt.
Så nu ett år senare, ska jag få det som present av maken. Så på måndag ska jag och minsta syster yster till en tatuerare för att rita upp hur det ska bli, hon ska också tatuera sig..En fjäril ska hon göra, en liten en. =)
Jag vet hur jag vill ha det, och jag är mer än nöjd. Har ritat upp på ett ungefär, sen får ju han som gör det snygga till det hela. =D
kram

Utan bjöja...

Ja, ända sen Theo vaknade imorse så har han vart utan blöja. Han har på sig sina kalsonger, och han har nu vart på pottan en gång och kissat. Ska se om jag kan göra såhär hela dagen nu, måste börja mer och mer med pott träningen. Vi avtog med den ett tag, för Theo fick nån dille där ett tag och blev väldigt blyg av sig. Skulle ha blöjan på sig jämt då istället, och nu märks det mer o mer på honom hur jobbigt han tycker det är med blöja.
Så vi får väl se hur det går under dagens gång...kan det gå en hel dag utan kiss i kalsongerna..hm..
Kram

And were back..

Ja, igår kom vi hem ifrån våran lilla tripp till Aspa.
Dom här tre dagarna har vart jättesköna och trevliga! =)

Vi har haft det bra hos svärföräldrarna och svägerskan min hann vi också o träffa på. =)
Hon gjorde en jättegod marängpaj med hallo o blåbär i där på torsdagen som vi fick gotta oss med =)
Annars så har man haft lyxutsikt eftersom dom bor alldeles vid Vättern och har egen brygga, så torsdags morgon var jag uppe med tuppen..Ja, svärmor också och bokstavligt talat eftersom dom har tupp också ;)
-Så för första gången på bra många år såg vi solen gå upp och det var så varmt o skönt den morgonen, där satt jag i linne och frös inte ens!

Vi tog en tripp in till Askersund för att Theo skulle få hälsa på Malin på jobbet, så det fick han..Han fick prova truckar och tuta, och var helt tills sig över det. Sen hann vi med en Askersunds glass också, mmmm =)

Ja, lite kräftor fick vi också med oss...Alltid härligt att fiska sånt =) Mannen blir som ett barn när det gäller att fiska överhuvvetaget =)
Själv så kokade jag de små liven, eller de åkte på spa som svärmor säger.. ;)
Men svärmor fick hjälpa till, jag kände mig lite ringrostig när det gällde att koka dom. Får alltid dåligt samvete med de första, sen flyter det lite lättare på sen. Men humant ska det gå till, och vattenet SKA koka för plågas vill man inte att de ska göra.

Svärmor har en kastrull brevid med vatten också som extra som ska hjälpa till så det går fort...ja, men gott är det sen, det får man inte glömma =)


Tack för de här dagarna, det var behövligt och trevligt som sagt =)
KRAM

So long gayboys...

Igår hade vi en supertrevlig dag med Fam.Granstedt =)
Igår satte jag igång på morgonen med att baka pitabröd till kebaben jag skulle göra till kvällen, sen gjorde jag en budapest stubbe till fikat och blåbärsmuffins också. Eftersom mannen inte är förtjust i budabest stubbe =)
Lagom att jag ställer in tårtan i kylen ringer det på dörren, men det är inte Fam.Granstedt utan ÖBO.
Dom är där för att kolla att den trasiga fläkten (som en gubbe tidigare vart där o kopplat ur) verkligen är trasig. Hm...Så när dom konstaterat att den är trasig så åker dom, och i samma stund kommer Familjen vi väntat på. =)
Så det var en massa bus igår, en massa regnande, en massa åskande, och en massa ätande och en massa härligt prat =) Vi såg också på "Shutter ISland" och "Hangover" =)
Sen efter det så var klockan en del och de åkte hem, men vi tackar för igår..Det är allt underbart att umgås med dom =)
Idag så bakade jag sockerkaka och chokladmuffins, för på eftermiddan kom Kusin Adde och hans gravida sambo Elin ut till oss. Vi skulle grilla oavsett väder, och vad hände jo strålande sol och värme på eftermiddan =)
Perfekt =)
Så vi grillade grillspett, kycklingspett, majskolvar i folie paket...Asgott, en massa smör o havssalt ska det va! Prova ni också =) Mycket godare än att bara lägga majsen på grillen =)
Potatissallad hade vi, och vitkålssallad =)
Sedan kollade vi på "I love philip Morris" med Jim Carrey, den var rolig och lite tragisk.. =) Men bra!
Så sen har vi bubblat på och de åkte för en stund sen och snart ska jag sova..
Imorn åker vi på minisemester till Aspa, och spenderar ons-fred hos svärföräldrarna =)
Dom har ett hus alldeles vid vattnet med egen brygga och Vättern som utsikt, underbart är det =)
KRAM

Norberg..

Igår tvättade jag upp en hel del, kändes bra...Sedan fick vi besök av svärisarna och svägerskan, så det bidde fika här. Men sen stannade dom kvar till kvällen, så vi köpte skräpmat från pizzan. Gott var det =)
Dom tre tog Jeppe o Theo på en promenad, så fick jag o mannen lite egentid...Han la sig och sov en liten stund.
Själv plockade jag iordning i Theos rum, böt sängkläder, skakade mattor...Satte mig vid datan en stund.
Sen på kvällen kom tanken när man hade fullt upp med en Theo som testade ens tålamod genom att inte vilja sova, utan skulle göra allt annat än det...En Jeppeboy som bara skrek och ville amma heeeela tiden hehe ;)
-Så det som slog mig då, varför passade jag inte på att sova jag också...brevid mannen, krama om honom..bara ta det luuuuugnt hehehe ;)
-Ja, dumt o vara efterklok... ;p

Annars idag så är vädret så segt och jag är så trött, men vi åkte iväg till marieberg, för att handla mat, byta ut en tunika, köpa kabel på Elgiganten till bioljudet...Ja, sen hem o plocka o fixa lite..Menas mannen fixade mina föräldrars dator, den tog en bra stund.
Så nu sitter jag här och känner att jag vill sova..Men jag har sorterat ut en del bebiskläder till kusinen som får barn snart =)

Imorn kommer Fam.Granstedt...Det blir heldag!! =)
Så jag gör spaghetti o köttfärsås och färsk vitkålssallad till lunch
Sedan kommer det bli fika såklart under dagen...
hemmagjord kebab och sedan på kvällen ska vi se "Shutter Island" hoppas den är bra...lagom ruggig, är ju lite klen emellanåt hehe ;)
kram

Gay

Jag älskar Friidrott...Och ikväll sprang min favvo Tyson Gay, många gillar Bolt. Men jag släpper inte Gay, gillar han mer helt enkelt. Troget fan måste man vara!! =)
Och ikväll i sthlm vann han, önskade man fått vara där och se det. =D
En annan snubbe som jag älskade under hela 90-talet..spelade typ in varje lopp han sprang, hans och Ludmilas =)
Ja, ja Bolt snor hans världsrekord...Michael Johnson, tidernas bästa...fanns inget bättre innan och ingen kommer fylla kunna fylla hans skor efteråt. Inte ens Bolt, den standarden han hade uj uj....Ja, det är min mening iaf...
(amerikan han också)
Gonatt

borde

jag skulle passa på att städa nu när bara jag o Jeppe är hemma...Men det går inte, det känns så tråkigt med allt omkring idag bara!
kram

Så är det ibland...

Det blev ingen begravning för mig idag, och det känns väldigt ledsamt. IStället sitter jag här hemma med Jesper själv, och jag hade gjort iordning mig och var klar o färdig för att åka. Det var bara Jesper som skulle kläs på...
Men endå så känns det jobbigt att åka, för man hade i bakhuvvet att tänk om Jesper skriker o gråter..och får för sig att inte sluta.
Jag vet ju att barn är barn och barn skriker o gråter...Och att amma brukar få han tyst =)
-Men det är en begravning, så valde jag i sista stund att vara hemma.
Mia och mamma hade bestämt att de skulle ta med Theo till lilla puttetåget just idag, Mia var ledig från jobbet och det var planerat sen en tid tillbaka. Men det var sagt att vart det dåligt väder så skulle de inte åkt och då skulle mamma ha tagit Jesper idag också.
Men det är som det är idag, när man har barn blir det inte alltid som man vill. Det är svårt att planera...
Kram

Imorn då..

Ja, imorn är begravningen..Då bär det iväg till Hallsberg och lille Jeppe får följa med oss.
-Theo däremot ska ha skoj med sin mormor och sina två mostrar, de ska till lilla puttetåget och göra en massa skoj imorn. Jag har lagt ner kameran i hans väska, så de kan ta kort så jag får se sen. =)
Jeppe är ju så liten så han förstår ju inget av den här begravningen, frågan är väl hur lugn o fin han kommer att vara. Samt att jag kanske måste amma i kyrkan, det kan kännas lite obekvämt tycker jag. Men nöden har ingen lag, eller vad säger man. Själv är jag lite smått blyg sådär, så när jag ammar så använder jag en filt för att inte visa för mycket då ;)
Theo var med på min farbrors begravning, då han var 11 månader. Men han var hur snäll som helst, satt still hela tiden, det var bara lite kort där när han kom på vad eko var för nått och hur skoj det var att ropa: Aah! Och höra hur det lät flera ggr efter man sagt det sen. Men jag tyckte han var duktig.
Nu får vi se hur lille Jeppeboy gör, för den ungen är tvärtemot Theo på de flesta sätt...Theo sov gott i vagnen när du la han där, det gör inte Jeppe. Theo somnade jämt och direkt i bilen, det gör inte jeppe. När vi gick i affärer så somnade Theo, det gör inte Jeppe.
Han är en liten buse som gärna håller igång! =D
-Han brås på dig säger min mamma o pappa HELA tiden. Du var också en sån där, vi fick åka hem ibland för vi kunde inte vara kvar där eller här..och inte kunde vi ta promenader med dig i vagnen, vi fick gå hem eller bära dig. Ja, ja...i get it, jag får igen ;p hehehe
Stark vilja helt enkelt! =)
Tycker det är roligt med Theo som är bilfixerad och har vart det sen han började krypa i princip. Men idag tittade han ut genom förnstret och ser en likadan bil som far sin...Allt var samma förutom att det var en vinge på den och en svart list runt bilen. Sen kom vi fram till mor o far idag...Då står grannen hennes utanför, och Theo går fram o ropar..Likadan, likadana är dom.
-Jo, det stod en saab 9-5 på hennes tomt också...fast en blå vi har silver. Tycker det är kul att han ser  sånt. =)
Samma när en granne startar sin V8:a, han springer till fönstret helt galen och bara skriker när han hör motorljudet. Han blir helt till sig.
Så fort han hör en motor så stannar han upp. Han ska suga in allt, vare sig det är en traktor, motorcykel, eller lastbil. Så när hans morfar skickade en liten filmsnutt häromdagen på sin STORA lastbil med släp så var det en som vart galen. Han kommer få åka med nån dag är det sagt... =)
Näää dags o sova..ska drömma om mina fina pojkar. Jag älskar dom, de är för goa!!!!
KRAM

Grattis Sofia!!

Igår när jag sa att Sofia kunde ha crosstrainern hur läänge hon ville, så kunde jag ju inte säga när jag kom på vad jag skrivit..Att just det, hon behöver den ju snart inte, eftersom hon är gravid.
-Men idag kan jag skriva det, eftersom nu går Sofia ut med det offentligt. Hon är gravid, Grattis vännen!!! =)
Jag drömde ju om detta strax efter Elias kommit, att Sofia skulle få ett fjärde barn och det var en flicka. Så hittills har ju drömmen blivit lite sann, nu får vi vänta o se om jag har rätt att det blir en liten Nelly då då!! =)
Barn är det bästa som finns och dom förgyller ens liv, iaf känner jag så! =)
Jag önskar Fam. Granstedt allt gott och all lycka! =)
Kram

God Morgon!

Idag är det fortf. träääligt vädet ute som vi säger i Närke. Sov sådär inatt och Jeppe sov ungefär som mig, eller sov jag ungefär som honom kanske?
Hur som helst, så tycker jag inte ett dugg synd om mig själv..Utan lider med min stackars make som gick upp 05.30 för att sedan sluta jobbet kl 19.00 ikväll, istället för 20.15. (alltid nått..öhh) Usch vilken dag, men nu är det bara imorn kvar sen är han ledig i tre hela veckor. Hoppas han njuter massor av dom!! =)

Själv så kokade jag lingonsylt i måndags morse i ett mörkt kök, för i söndags kväll så slogs elen ut i köket och vardagsrummet. De två sakerna i köket som funkade var spisen och kylen, så det vart panik med att dra en skarvsladd till frysen. I vardagsrummet funkade enbart fönsterlamporna. Och allt detta hände en halvtimma innan Emma Green skulle hoppa. Jag satt ju förbered på att titta på den!
Ja allt ordnade sig med skarvsladd där med =)

Så på måndagen trodde man att de skulle komma, men då ringer de o säger att de inte kan komma först på tisdagen. Så igår fick jag strömmen tillbaka och det visade sig att fläkten slagit ut elen..Så om några dar får jag ny fläkt. 

Sen vi har två fungerande bilar igen, så är jag ute och åker varje dag..Känner mig fri som en fågel ju. ;)
-Har ju tagit typ två månader att få Fredriks "bil" klar o lagad. Men den här gången kom han hela vägen hem när han hämtade den från verkstaden. Och har åkt med den till jobbet sen dess också =) *peppar peppar*

*fick en sån trevlig kommentar att läsa på morgonen, jag ska få tillbaka crosstrainern när Sofia o resten av fam Granstedt kommer till oss på måndag. Jaha,då var ännu en ursäkt borta...Bara o trampa igång sen då, tjoho! ;p

Kram

Sista Morden..

Jaha, då har man njutit av sista avsnittet med Morden i Midsomer...Så jäkla bra, och jag har troget följt det i 9 år räknade jag ut =)
-Älskar det där..en och en halv timma utan reklam...Bara sitta och borra ner sig i soffan och njuta =)

Näää det var nog för ikväll...Ska spendera lite tid med maken, han bara jobbar o jobbar ju...Låååånga dagar minst sagt för honom. Men på fredag är det semester, och begravning.
Fredriks mormor som vi säger farväl till, och det är aldrig kul med begravningar...Har ju tyvärr vart med på några stycken tidigare,..
-Men vi ska tyvärr alla vandra den vägen..Hoppas bara man får leva ett friskt och lååångt liv först.

Kram på er alla!
-Ta hand om er

Kommer borsta tänderna

Jag har nu idag bestämt mig ordentligt att nu ska jag skärpa till mig hälso mässigt!
-Så Operation självdisciplin börjar idag!

-Uj uj tycker redan synd om mig själv...Hur ska detta gå?

Så det betyder att jag en gång i veckan får äta skräpmat och en gång i veckan äta godis/ chips osv. Men bara en dag i veckan får detta ske..Så jag får inte dela upp veckan i att jag på måndagen äter skräpmat, och på onsdagen äter godis. Utan ska jag "synda" måste allt detta ske på en dag och samma dag!
Kan inte sluta helt med sådant där.. ;)

Så en annan sak för att inte småäta, är att jag kommer borsta mina tänder kl. 2100 varje kväll (utom "syndar-dagen"). Därefter är det bara vatten som gäller. Tycker det är en bra sak att göra för mig, som är Drottningarnas drotting när det gäller att småäta!!

Sen har jag köpt mig ett par nya skor, som jag ska promenera i...Så nu verkar det som man borde investerat i en regnjacka också, med tanke på vädret. Har inte velat gå promenader i det, dålig ursäkt. Men jag har kört på den fram till idag. För röra på mig ska jag också göra...Har mina hantalar också..Sedan en crosstrainer, men den har Sofia lånat. Vilken osis va? ;p (stressa inte hem den än Sofia, det är luuugnt)
-Men jag har också sagt att jag vill börja på gym, och nu när Jesper är mer med på noterna att nån annan håller honom. Så kanske man äntligen kan börja och smyga iväg ett par timmar i veckan eller så. =)

Men promenader, och mer nyttig kost först..sen tar vi det andra eftersom. =)


Jag måste, jag vill och jag ska!!!!

kram


Celebrity rehab with Dr Drew

Ja, jag har följt Dr.Drew på kanal 5 nu sen det började den här säsongen. Och vad man känner med dessa människor, jag har sagt det förrut men jag säger det igen!
JAG AVSKYR DROGER OCH ALKOHOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Jag hatar vad det gör med människor, och deras liv!!!

Det kan få den mest förnuftige ur balans.....





Nu äré slut!

EM, är slut och en medalj fick vi..Så jäkla bra, det kändes som guld!!!! =)

Har haft en märklig eftermidda, med strömslöst. Vardagsrummet och köket var strömlöst..Förrutom spisen och kylen.
Men det är antagligen fläkten som slagit ut det andra..Så här ligger det skarvsladdar överallt, man får passa sig när man går. Hoppas allt blir återgärdat så tidigt som möjligt imorn!!

Gonatt!

Är helt möööööööööööööör!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kram

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus