ljusning..

Ljusningen jag pratade om i tidigare inlägg...det där med att ha en kväll där det lättar på trycket så man hoppas att morgondagen är annorlunda...
Nu såhär innan jag ska sova...Ska snart stupa i min härliga säng...i min säng iaf.

Jag mår inte alls lika illa som för två timmar sen!!!!!
Jag skulle säga att det har sjunkit till hälften...eller jag kan väl inte måtta..
Men jag känner drastisk skillnad...
Jag får gå o lägga mig glad o lycklig...Hoppas på en bättre morgondag i den här stilen....

Jag är lite lättad...även om jag inte hoppar av glädje än!

Gonatt!!

kramar

Ork int!

Jag har legat de senaste dagarna, vart orkeslös..väldigt illamående och kräkts emellanåt...
Det är som en dvala hela tiden, man kan inte skaka av sig den heller. Idag gick vi tre ut och gick en sväng...För jag sa till Fredrik att jag måste ha luft...Få komma ut härifrån!
Uj uj...Vad härligt med frisk luft, men illamåendet försvann inte...

När vi kom hem gjorde mannen lunch...och vad tog det från att jag åt den till jag fick upp den, 30 min.
Jag blir så trött...hela dan igår mådde jag dåligt med fick behålla maten tills kvällsmaten kom där vände det, och då fick jag inte behålla det.
Åt sen en skål med flingor o mjölk på kvällen..det var gott!

Saken är ju att man mår så illa, och bara jag säger ordet MAT vill jag spy...men endå kan jag när jag väl sitter vid bordet äta det mesta.,..Men att öppna kylskåpet o se en massa saker där, det är svårare. Sen när man väl fått upp maten, då blir jag sugen på allt och vill vräka imig!! Tyvärr har jag gjort det ett fåtal ggr o det gör inte saken bättre.
Som nu när vi åt kvällsmat så åt jag sakta o inte så mycket..även om jag ville vräka i mig och ta om i stora lass!

Barnet jag får är självklart värt den här mödan, så länge den håller isig!! Men jag tror att om jag hade en trevligare erfarenhet av att vara gravid så kanske jag hade gjort det här tidigare el fler ggr..hehe ;)
Med tanke på vad man får ut av det hela!
Men två barn blir det och inga fler, och det är inget jag säger nu!! Jag menar det, jag vill inte gå igenom det här igen, även om det i slutändan är värt det!!!!

Jag har bara under den här tiden som jag legat dålig, känt mig som en börda. Fredrik kom hem tidigare igår och är hemma tills på lördag från sitt jobb. han är ledig tors o fredag, men tis o onsdag har han löst så han kan hjälpa mig.
Och det är snällt och underbart, men det känns jobbigt. För såhär vill jag inte ha det!!
Han får krångla med sitt jobb, för att jag är gravid. Herrejösses...Jag vill ju klara mig själv och kunna må hyfsat så jag kan få känna mig som mig...och inte som en hösäck...

Näää...nu tycker jag synd om mig själv...känner mig bitter...Att det var tvunget till att bli såhär..Jag sa till Fredrik att om jag en kväll kunde få ett tecken på att det släpper lite, så det finns en ljusning för att morgondagen blir bra..Men det får jag inte.

Imorn är det Pablo Francisco och vi köpte biljetter för en månad sen, och har sett fram emot det!! Och nu är det tveksamt om jag orkar gå. Fredrik har pratat med några som kanske ska köpa biljetterna av oss i värsta fall..Men jag vet inte hur jag ska orka!!
Jag bävar för nått så roligt! =/ 

Jag har sagt att jag får ta med vatten, nått jag kan småäta på...har väl nära till toan om jag måste kräkas..el en spypåse till hands...näää fy farao!!!!!!


Ladies night ja Sofia...Det är lååångt kvar,..njae inte så långt...Men såhär ska jag inte må då, det har jag bara bestämt!!
Stupar om jag känner såhär varje dag fram tills dess..men det gjorde det sist ju, men inte den här gången...Så får det inte bli!!!


kram


Trevlig födelsedag!

Jo, jag fick behålla det jag åt igår...Känns som en vändpunkt, det måste vara en vändpunkt. =)
Började släppa på illamåendet vid fyra tiden, kändes skönt..jag kände hur jag kunde slappna av..För huvudvärken gav sig också...

Jag gick o la mig runt halv elva, då hade jag hållt mig uppe en timma mer än jag velat...satt o skrapade lotter, vann 50:-

Då iaf..Så gick jag upp o la mig och jag kände hur jag ville kräkas men jag stod emot!..Så jag fösökte somna så fort jag kunde, sen så snurrade det..usch kände mig fan bakis...varför ska man behöva känna sig så när man är gravid.
Jag ska aldrig dricka alkohol igen...jag blir ju påmind om dagen efter hela tiden...urk..

Så nu är jag illamående igen..satt o skördade nyss på farmville, fanns en del o göra..var inte inne nått där igår..
Men jag hoppas att det bara är illamående på morgonen...Jag vill ju göra något med denna dag...

Ja, ja...det blir som det blir..

Jag fick mycket fina presenter igår...en såskanna som håller värmen, som jag alltid velat ha, en ny spegel i hallen, nya dynor till mitt matsalsbord. HM presentkort, Hemtex presentkort, Lindex presentkort och presentkort till frisören som aldrig blev av =)
Lite lyxig choklad med "hemma-spa grejor", det ska jag utnyttja..när det här med känslighet för dofter lägger sig...
Jättefina blommor fick jag av alla också...så himla fina. Ska försöka ta kort på dom idag..Orkade inet fota igår, fredrik tog lite bilder iaf..


kram

Grattis till mig..27År!

Ja idag fyller jag år...Ser fram emot det som vanligt, men har väl inte samma entusiasm som annars! ;)

När jag fyllde 25år då var jag också gravid, lyckligtvis var det i slutskedet...Theo kom nästan exakt en månad efter, den 23:e! Men då var man lite trött, hade fötter o halva vader svullna..Men det var helt ok endå! =)
Jag mådde ju bra på insidan så att säga.. =)
Åkte då o handlade allt själv och fixade mat o sånt...ingen fara där...Fredrik var på kurs med chefen då..Men jag klagar inte. Det var skönt att kunna lösa allt själv...fast man såg lite lustig ut när man kom o gick..

Nu idag då...så vill jag inte känna mig "ynklig" för jag är rädd att framstå så, många som är gravida dom känner aldrig av sånt. Vet hur jobbigt det var att förklara på jobbet då förra gången jag var gravid att man mådde såhär...blev sjukskriven o fick det på papper...Att jag inte kunde jobba när jag kräktes titt som tätt o mådde konstant illa.
Hade då två till på mitt jobb som var gravida, den ena hade känt av illamående litegrann den andra ingenting..Sen kommer jag...Chefen hade svårt att tro mig, tror den ena gravida också hade svårt o tro mig eftersom hon inte kände såhär. Hon kom med tips gör si o så...
Men läkaren hade redan gått igenom det med mig..plus två olika mediciner som inte hjälpte...gjorde mig bara dåsigare o tröttare. Blä..

Så klart det kändes jobbigare...försäkringskassan som säger att gravid är ingen sjukdom. Såklart det inte är, men det finns biverkningar för vissa som gör att man känner sig sjuk!
Folk som går igenom mycket värre saker än mig, som får ligga på sjukhus...Kan man jobba då? Ska man jobba då!?

Ja jag blir frustread på många sätt..för många förstår inte och då känner jag mig "konstig"...

Diskade igår...o det kändes som tio ronder mot mike tyson...fick sitta ner o flåsa ett tag o sen kräkas...
Jag tycker inte synd om mig själv men jag menar bara att såhär är det. Det är inte inbillning eller överdrivet.


Jag fick säga ifrån om min klipptid idag...orkade inte...
Har faktiskt skalat potatis..det gick an! Man blir glad för det lilla! =)
Och även om det är min familj o Fredriks ikväll som kommer..så måste jag inte "underhålla" när dom kommer...alla sköter sig själva, och hjälper mig. det vet jag, jag kan smyga undan om jag behöver...behöver nog inte säga så mycket överhuvvetaget hehe..De är så pratglada endå, vilket är skönt =)


jag har inte grävt ner mig helt...jag ska fortf inte bli som sist...!! Jag ska bli bra och jag börjar imorn...så får det här rinna ut under natten ;)

KRAM


Borde ligga ner...

Men jag tycker det känns värre...Ligger framför tvn, försökte sova en stund...Men det känns bara som allt snurrar,
är väl inte mycket bättre o sitta här. Försöker skingra tankarna, för det måste ju bli värre när man inte gör nånting.

Men jag är matt i kroppen, yr, fryser, trött och kräks titt som tätt. Nu räcker det med ett glas vatten!! Grrrr

Ja, jag är sur och irriterad... ;p

För jag var helt säker på att det inte skulle bli något mer än "lite" illamående, jag var 100 på det! Sen händer det här från ingenstans!

Har iaf min underbara syster yster o hennes karl som skulle fixa maten imorn om jag mådde såhär då också...Skulle tom handla åt mig om det behövdes..
Men min hårklippning då?  *suck*
-Min frihet överhuvvetaget...nää vad jag gräver ner mig, men jag känner mig lite låst...

Okar ju kanppt sitta framför datan, men vill kolla läget sen skriva ner allt här i bloggen...För att lufta!

Tack Sofia för din fina kommentar! =)




kram

Nej nej nej....

Första kräkningen....Blev illamående för en timma sen unegfär, sen har det arbetats sig på rejält..blivit värre o värre har gått upp o ner i magen..o fem minuter efter mamma o pappa hämtat Theo, då kunde jag inte hålla mig mer...
-Då fick jag kräkas....känner att jag måste göra det snart igen...

hej hej.

Jag ska göra....

Inköpslista för imorgon förmidda ska jag iväg o handla, efter det ska jag till frisören...toppa mig lite o klippa upp lite, men inget drastiskt. Bara få bort slitna toppar! Ska sen också inhandla hårfärg, kan vara på tiden! Har inte färgat håret på ca 3 månader, eller lite mer än så kanske. ;)

Men det har vart med flit att det blitt så för jag försöker få så mycket utväxt som möjligt. Jag ska inte ha svart längre, ska se vad det blir imorn. Sen efter jag klippt mig ska jag till Sveas i Kumla o hämta min tårta. =)

När jag kommer hem, ska jag börja fägra håret sen ska jag börja förbereda maten..får min familj o Fredriks familj på besök på kvällen. =) Så så ser min dag ut imorn, förhoppningsvis behöver jag inte stressa )allt för mycket)

Hoppas också att jag inte mår illa, och att jag orkar flänga runt imorn. Fan vad sur jag blir annars! ;/

Idag hade jag bara morgon illamående, det gick bort...Så det känns väldigt skönt!

Men idag ska jag städa som en tok...mor o far kommer och hämtar sonen efter tolv för han ska med in till stan, dom ska handla o träffa moster Emelie som praktiserar idag på Coop...Sen träffa moster Mia!
Jag kan då städa i lugn o ro...kanske kanske hinna med ett bad! *hoppas* =D

Sen är det Idol ikväll...Criminal Minds...sen skörda o sova...
Så ser dan ut idag och imorn...

Ska försöka ta lite bilder från min födelsedag, inte för att det händer nåt speciellt. Men när alla är samlade är det kul att ha bilder som minne, och titta tillbaka på.

Har också köpt en ny soffa...den kommer inom en vecka, hemleverans!! =D

Kommer sakna min ektorp hörnsoffa, så jäkla skön och snygg och lätt att tvätta =)
Men jag kände att det var dags....en divansoffa...svart o grå...
Så Emelies kille David köper min gamla...smidigt!


kram

ja, just det!!

Glömde ju berätta om min picasso till son...Igår hade han fått tag i sina whiteboard pennor utan att jag såg...Så han hade målat sig full med dom, vilket inte gjorde så mycket..Lite blött papper o vips var det borta. Lätt o bra!

Men det andra dilemmat då!! Katten, stackars Iggy hade ju också fått smaka på whiteboard pennan...lila o svart var han uppepå huvvet o i ansiktet. Päls går det inte lika lätt bort på! ;)
Idag såg jag att det mesta hade försvunnit...

Men katten måste verkligen ha legat kvar när han målade!...iggy är vit o orange färgade, syntes bra på honom!
hade det var Ozzy hade det inte synts, men det jag menar är att han hade dragit från Theo snabbare än ljuset! ;)

Uj uj...så går det när man tittar bort i ett par sekunder...


kram


Vågor!

Ja, så kan man sumera denna dag..För mitt mående har gått i vågor.
Från att jag vaknade så mådde jag dåligt, tills en timma senare då var allt lugnt. Sen ytterligare nån timma senare satte illamående o yrsel o allt möjligt igång..Nu framåt kvällen försvann det..
-Så jag kunde gå på ljusparty hos grannen!
*Hade i tanken att mådde jag dåligt under ljuspartyt så hade jag inte långt hem, hon bor i huset tvärs över gatan.
Så det handlade bara om meter hehe ;)

Så först kom mamma in till mig, sen kom moster Ulla och sist kusin Rosita..Så gick vi alla tillsammans in till Linda!

Jag köpte pepparmint/vit choklad doft i två glasljus sen tripp trapp trull pelarljus i mullbär.

Annars har jag faktiskt endå fast jag mått dåligt gjort stek med potatis o gräddsås, samt grönsaker såklart.
Hade en kalvstek låg, tänkte jag skulle bli av med den. Så det var jättegott till middag, lunchen blev det rester...

Skönt o ha mannen hemma idag, har vart guld!! Behövde verkligen det när jag mådde lite halvtaffligt.
Men hittills är den här gravidtiteten endå en dans på rosor i jämfört med sist.. =)

Jag har ju på ett ungefär mått illa varannan dag, så jag hade räknat med att må illa imorn...må bra på min fördelsedag, sen må illa på lördag...Må bra på söndag när det är dop.
Så varför förstår inte min kropp det nu...Nää då mådde jag illa idag istället! Det här kan förstöra allt ;p


Ja..det bidde ingen tatoo idag..blir måndag den 5 okt istället...Sen blir det pablo Fransisco på onsdag, sen har vi ladies night den 10:e okt. Mustasch den 30 oktober...Mycket skoj att se fram emot! =)
Ska bli kul....så inget illamående el andra saker dom dagarna tack! ;)

nää ska kolla in true blood snart...även om jag är så trött att jag snart stupar. Såg de sista tio min förra veckan o blev nyfiken på mer... =)


Kram

Liten nostalgitripp...

De första åren av mitt liv, tills jag fyllt 11år..Så bodde jag o min familj i vivalla, Örebro. Sen efter det så flyttade vi till Sköllersta, så jag kom till Sköllersta när jag gick i femman.

Men idag så satt jag på youtube.com en stund, och tittade tillbaka på lite musikvideos...Så långt mitt minne sträcker sig tillbaka, så har jag gillat Michael Jackson. Men jag blev inte "kär" i honom först mamma visade mig Bad videon, då rodnade jag och sa att han var inge snygg men låten var ju bra. (Men det gjorde jag visst det) Sen blev det posters i rummet och fixeringen var i gång på riktigt.
När jag var 5-6 år gick jag alltid upp tidigt en 3-4 på morronen, och då slog jag alltid på MVT som då bara var en musik kanal! Tittade på den ena videon efter den andra, många ggr så slog jag bara på videon. För då hade mamma el pappa spelat in videos till mig med mina favoriter som jag då kunde sitta o titta på. Dom visste hur galen i musik jag var ;) (sen kunde dom ju sova vidare i lugn o ro, där satt jag ju klistrad)

Som sagt när jag tänker tillbaka på min musiksmak då, så fanns det mycket blandat. Men det var en artist o två pojkband som var lite bättre än allt annat. Michael Jackson, New Kids on the block sen har vi East 17. =)
-Fast när jag väl fick en cdspelare, så var min allra första cd Dr. Alban hahah...Önskade mig den i julklapp kommer jag ihåg! hm...


Men när man hör en låt från dessa tre, så får man en viss känsla..man minns från när man var liten..






Valde den här istället, älskade Moonwalker! ;)
Så jäkla duktiga ungar!







Vilka minnen...minns att jag gillade Jordan. (urk säger jag idag)






Minns det som igår! ;)





Vad roligt det är att ibland gå tillbaka o minnas....


kram

Busigt värre...

Det har det vart idag! =)

Jag har mått bra idag, så det gäller att ta vara på varje sån nu. Eftersom man inte vet hur man kommer må nästa dag, har ju vart lite varannan dag att må illa hittills. ;)

Så idag har jag dammsugat och tvättat överdrag till soffan...Bjudit mor o far o systrarna på mat.
Klippt pappas hår, och nu är man mätt för kvällen, disken återstår..men först ska lilleman somna till ro därinne, sen ska det skördas på farmville ;) Sen kan man ta disken...ett bad vill jag gärna hinna med ikväll också!

Hockey måste jag se sen en halvtimma efter det börjar Roasted på kanal 5! =)
Så det blir tv för hela slanten...ska bli så kul med hockey säsongen nu!!!!!! FBK och Örebro! =)
-Ska försöka komma iväg på många matcher nu när det gäller Örebro...FBK brukar det bli 3-5 matcher per år.
Är ju en bit o åka, och så kostar ju biljetten o resan dit..

Men Örebro är närmre och helt klart värda att sponsra o stödja..Är ju kul nu när dom gick upp en serie!
Så är det ju att skulle Örebro komma upp i elitserien, så skulle jag ju inte heja på FBK mer. Även om jag vart ett freakat fan sen typ -96 så skulle man ha svårt att släppa taget helt. Men är man från Örebro så känner man ju för sitt lag..Patriot som man är hehe ;)

Ska med lilleman till tandläkaren imorn bitti...ska bli kul o se hur det står till där! Sen också hur han kommer bete sig hos tandläkaren o i stolen o allt runt omkring!

Nää nu ska jag ge mig för ikväll! =)

kram

Osminkad och ostajlad på alla vis..Men det bjuder jag på ;p


Sötnos...han brukar sätta hinken på huvve, sen sätter han sig på sin
bil..Sen kör han iväg! =)



Kram!!




En dag hit o dit

Jag var ju tacksam igår, och idag är jag lite mindre tacksam! ;)

Nää, men idag har jag mått väldigt illa! Har haft svårt att äta vissa saker, tanken o doften av andra grejor har fått mig att må ännu värre. Men lämnade Theo hos päronen en sväng på eftermiddan, min moster o min kusin skulle komma en sväng till mor o far. Så dom ville träffa Theo, har inte sett honom på bra länge..

Så sen för snart två timmar sen kom Emelie och kusin Amanda o lämnade Theo..Var skitkul o se henne har inte sett henne på typ 2 år! Stor har hon blitt går i 8:an nu. =)

Så nu efter mackor, frukt och mjölk och kvällsrutinen..Så ligger herrn därinne och försöker sova.

Jag är glad att mamma o pappa finns nära till hands, och att dom hjälper till direkt när dom kan. Men jag är positivt till graviditeten endå, för illamående varannan dag eller var tredje det kan jag stå ut med. Theo hade jag kunnat se efter själv idag utan problem..Han är så snäll och vi leker o sådär fast man mår illa. Det är det här med matlagningen, kände när jag fixade lunch att jag hade svårt med dofterna. Det var det jobbigaste, då ville jag lägga mig ner. Så jag slapp middagen iaf, den åt han hos mor o far. =)

Som förra gången jag var gravid, då fick jag ligga mest hela tiden..kände mig full och bakfull på samma gång. Var matt i kroppen eftersom man fick kräkas av allt. Fick inte ens behålla ett glas vatten..Så som sagt det här är rena barnleken att må illa så här..Även om det självklart känns! ;)


Jag tittade på "vi hade iaf tur med vädret igen", har haft dvd från mamma liggandes här ett tag nu..
-Men idag såg jag den...den var lite halvseg emellanåt..men man fick ju skratta lite..Men ettan är helt klart bäst!!=)

Jag ska imorn om jag inte mår illa...klippa pappa, kanske svågern eller båda (?) Maken om det inte blir för sent...Sen på onsdag ska jag tatuera mig...på fredag fyller jag! =)
På lördag ska mannen o jag själva åka o shoppa present till Elias dop, nått snyggt man kan ha på sig..Sen på söndag är det dop! =)
Ska bli kul! =)

nää tack för mig idag!

Mannen spelar innebandy idag, alltid efter jobbet på söndagar! =)

ska kolla tv nu =)

kram

Har du tid?

Här kommer något som Fredrik visade mig...Tycker det är lite kul! =)
Många bra låtar som gjorts med de där fyra accorden ;)





Kram

Tacksamma jag!

Jo, jag är väldans glad för igår mådde jag skitbra!!! Kände inte av något besvär nånstans =)

Jag började morgonen vid halv åtta med att vika in kläder i garderoben, sen blev det frukost, sen började jag damma hyllor, dammsuga och skura...diska och sådant.
Sen var det dags för lunch, sen duschade jag!

Några timmar senare bar det in till Coop Österplan för att hälsa på syster yster på sin praktik! Det var full rulle vid charken när vi kom igår, och Duss såg ut att ha kontroll =)
Man ser på henne att hon gillar vad hon gör! =)

Jag kom hem och började med maten igen, mannen kom hem efter att ha vart med min pappa nästan hela dan..
Sen så blev det bus med Theo, sen var det dags att natta honom...Menas jag gjorde det så åkte Fredrik o övningskörde med syster min. När han kom tillbaka var det dags för Idol...

Satte mig i soffan och slappnade av och jag kände mig inte ens trött..men vid tio tiden gick jag och la mig, då var jag såå trött! =)

Så idag är också en underbar dag, jag mår bra och har energi!!  Ska leka av Theo sen blir det en snabbis till affären för att köpa några saker jag missade igår! Sen ska jag hem till mor o far en sväng..
Sen ska jag börja med pizza..För det är pizza tajm idag...familjen med respektive hit..då blir det pizza o film!!!

Är så nyfiken på buketten som Sofia skulle binda till sin svägerska idag...Hennes bror gifter sig nämligen idag, Grattis till dom båda! =)

Fint väder som tusan... =)

Älskar o älskar little britain, har följt det sen 2002 nånstans... =D
Gillar "I´m a lady" Emely Howard, som avslutar meningar med "and shit", gillar sättet hon/han säger det på hahah
NI som inte sett det se det!!! =)
Finns många "underbara" karaktärer! ;)


Ha en bra dag and shit!
KRAM

Hör som en kratta..

Jag har sen typ högstadiet sagt va, ursäkta väldigt många ggr under åren..

Men det är nog det här senaste året som det börjar bli riktigt illa känner jag, oftast får jag anstränga mig till max för att lyssna. Endå kanske jag inte hör första gången då måste jag säga va, eller ursäkta..
I hate it! ;)

Som igår sa Fredrik har du bytt blöja på Theo, jag svarar : ja, han har den redan i munnen.
Jo, jag sa har du bytt blöja på Theo säger Fredrik igen..
-Då hörde jag! =/

Sådär är det hela tiden, har blivit så några ggr idag med...
Händer väl alltid så några ggr per dag!

Är det konserterna som under åren tar ut sin rätt?!
-Har ju blitt en del slaravade med öronproppar! =/

Iaf...Störigt tycker jag det är!!!

Folk kanske till slut tror att dom pratar otydligt, eller mummlar el nått.
Men då är det bara jag som hör dåligt!...Kom ihåg det!!


kram

Unga Mödrar...

Är ett program på kanal 5  som jag fastnat i sen Theo låg i magen...Följde det slaviskt ett tag, sen blev det ett glapp och nu har jag börjat titta lite igen..Det blir när man har tid!

Sen igår så har jag mått pyton, febrig o lite så..Men sen imorse så har jag mått väldans illa och haft huvudvärk, men jag har kunnat äta det jag viljat ha iaf...Men det här illamåendet är inte ens en femtedel av vad jag hade från Theos graviditet. Så överlever gör jag! Men jag har mest legat idag framför tvn eller i sängen...Har haft mannen hemma idag och imorn är han ledig också.

Jag tror endå inte att den här graviditeten blir som den förra, eller så är det bara jag som hoppas! =/
Nä, men nått känns annorlunda...Jag började då må väldigt illa från v.6 sen v.7 började jag kräkas och mådde illa fram enda till v.24 nånstans. *Huga* Det vill jag inte tänka på nu...

Näää, jag ska försöka hålla mig positiv, tänka på hur jag mår så lite som möjligt. Ska gå en promenad imorn har jag tänkt! =D

Ikväll är det Idol sen är det Criminal Minds..

Idag har vart en må-illa-ont-i-huvudet-dag, så idag har jag inte gjort mer än vart hemma!
Mannen var snäll och fixade ordning kvällsmat och har diskat o donat...Tack mannen! =D

har en peeping Tom granne som börjar gå mig på nerverna rejält!! Ska berätta mer om honom en annan dag när jag ahr mer energi!

Kram


Top Gear!

Ja, jag gillar bilar till viss del..Tycker om o gasa, sen kan väl en o annan vara snygg... ;)
-Men mannen har fått mig att titta på Top Gear, det är skitroligt om inte annat..Så man berhöver inte vara biltokig, dom där tre engelsmännen plus "The Stig" är väldigt underhållande =)
Börjar 22.05 på kanal 9 tror jag.

-Så jag ska försöka orka se det!


Hade kunnat sova hur länge som helst idag, men Theo vaknade strax efter sju. så det vara bara att gå upp.
Trodde lilleman skulle sova längre med tanke på att han stretade emot igår och inte somnade först efter 20-tiden, men det har tydligen ingen betydelse.

Idag så tog vi det lugnt på förmiddan, sen åkte Theo o jag till Sofia och hennes barn. Efter ett par timmar tog jag med ungarna till parken så dom fick leka, för Sofia fick besök av en präst idag! Lille Elias ska döpas den 27:e så det var det dom skulle prata om...Så när vi kom tillbaka var prellen borta, och Sofia hade maten klar...Potatis, torsk, grönsaker med äggsås. Det var sketa gott, jag kände mig proppfull när jag lämnade bordet...
-Min lille herre, han har svårt att hålla sig vaken vid deras köksbord...Vet inte om det utsöndrar sömnmedel, men han ska ta sig en lur där.. ;) Men idag var han bara på G till att somna, han gjorde det aldrig..
Sofia fixade bad åt dom små och så var det bus igen...Var först rädd att min lille krabat inte skulle orka vara vaken hela vägen hem, men han klarade det.
Tricket var att byta låt på cdn hela tiden...Så varje ny låt började han digga en stund, sen ga han sig..Ja, då böt jag låt och så började han digga igen! haha ;)

Nu har jag suttit och glott på Idol...Mannen försökte sy sina byxor...Jag orkade verkligen inte det!
Men jag fick hjälpa honom med fylla på undertråd, och trä maskinen. Så när han sydde första benet på byxan, ja då såg vi sen att han sydde väldans högt upp..Så hans "kantsömn" på byxan vandrar ca en 10cm upp! ;) hehe

Så nu har han sprättat klart meddelade han...Så nu ska jag sy åt han. Nu erbjöd jag mig, stackars karln min!


Kramar!

(Fredrik syr jobbarbyxor..nya såna som var för långa i benen...Han

Stör mig!

Hörde om den där Kenye West uppträdande häromdan på nån gala...Han avbröt tydligen nån tjej i sitt tacktal enbart för att klaga på att han tyckte att Beyoncé skulle vinna.
Om alla skulle ställa sig på scen o klaga så fort den personen dom gillade inte vann, då skulle nog många ställa sig på scen.
Vad är det med den här personen och hans stora behov att synas och höras!
Jag tycker också som musiker att han är väldigt överskattad!
Det är inte heller förstå gången han spontant klagar, han blev ju sur också nån gång för att han inte vann en viss kategori...Nää kan vi inte bara glömma den här West! Så han tills slut måste dra sig tillbaka och vi slipper honom för gott i tv!

Sen läste jag nyss att Patrick Swayze är död! =/


Blev lite nojig igår om jag berättade för tidigt att jag var gravid...Jag kanske borde hållt på det längre! Hm..
Skulle ju som sagt inte sagt nått till päron o syskon först i slutet på månaden och allmänheten här och facebook, kanske tom lite senare...
Men Fredrik sa att det här kommer gå bra det kände han på sig, så jag skulle inte oroa för det!
Men det är svårt att hålla tyst om en sån här sak, jag blev så himla glad!!!
Känns så jättebra, och glada är vi verkligen! =D =D


Idag ska vi till Sofia, dags att börja fixa o grejja! =D

KRAM

Gravid!

Så länge kunde jag hålla mig...Sofia fick reda på det i lördags! =)

Idag åkte jag till MVC för att fylla i uppgifter och få info osv...Så det var bestämt att vi inte skulle säga nått till familjena först i slutet på månaden.
Men idag fyllde Fredriks farmor och allla var samlad utom våra syskon. Som fick reda på det över telefon istället! =D

Men alla blev så glada, och vi kände att det är lika bra innan det avslöjas på annat sätt... ;)

Ja, jag hoppas eftersom jag mådde så dåligt från första graviditeten (illamående, kräkningar osv) så ska jag nu med andra må tipp topp hehe ;p
-Tiden får utvisa helt enkelt...

Men glada är vi, överlyckliga! =D

Kram

Om en timme..

Drar vi tre till Askersund för att fira Fredriks farmor som fyller år idag! =)

Idag är det också ett år sedan min fabror gick bort, tänk att ett år redan har gått!

Har vart en ganska lugn dag hittills..



KRAM

Theodor o Fredrik



Hos svärisarna i Aspa! =D

this was fun! =D




Vad kul det är när man lär sig nått nytt! Lägga in videos tex! =D

Min mans humor...

Fast jag är inte bättre jag, jag skrattar också till det här...Skrattar till allt i Family Guy!
Vilken bra serie, det och Simpsons...Det kan mannnen och jag titta på i eveighet...





Håll till godo! =D


Glömde 9 år!

Idag är det 9 år sedan som Fredrik och jag blev tillsammans!! 9 år och många kvar hoppas jag! =)

Jag tycker det har gått fort som tusan, men sen när man börjar blicka bakåt då har man ju hunnit med ett och annat.

Jag älskar dig min underbare man, och jag hoppas jag har många många år kvar med dig!!


kram

This is Lady´s Night....

Wiiiii! Fick min present lite tidigare av Sofia igår eftersom det är mycket annat nu för dom på helgerna som kommer..Dop tex. Sofia glömde säga att vi tackar ja till inbjudan! =)

Det var en biljett till Ladys Night, som jag och Sofia ska gå på!!! Alltså vad snopen jag blev och så jädrans glad, har velat gått på det där sen det startade. Nu ska man få se store Samuelsson =D 
TACK SÅ MYCKET ÄNNU EN GÅNG SOFIA! =D

Igår firade vi David en snabbis som sagt, käkade mammas underbara smörgåstårta...David älskar hennes också så då gjorde hon det till honom! Efter det vart Fredrik som åkte till Hallsberg för att plocka upp moster o hennes man...Sen bar det hem för oss en sväng för att hämta maten vi skulle ha med oss. Jag hade lovat Sofia att göra pizza, sen så hade jag sagt att jag skulle fixa efterätt också..Tjena, jag och kladdkakan gick inte ihop igår..

Jag skulle börja baka den och smöret slant för mig, så det skvätte jag ut lite..Fick fixa till det, sen skulle jag öppna kakaon och tar i och när jag väl får upp den så flyger det kakao i hela ansiktet på mig! Och på kroppen, då stod jag mellan att få ett utbrott el skratta..Men Fredrik stod och skrattade, så jag började också skratta..
-Skrattade ännu mer när min man kom på den urusla idén om att ta hårblåsen och blåsa av mig.
öhh...Jag går ut och försöker borsta av mig, när jag ska gå in står han redo med hårblåsen...
Hjälpte den!? -Nej! hahahaha

satte ugnen på fel grader, rättade till det i sista sekund...Glömde då sen istället att ta ut den efter typ 3 min, blev lite senare...Så det blev en krispig yta...men kladdig inuti iaf ;)
Ja vissa dar ska man inte göra saker på ;p

Vi hade jättetrevligt hos fam Granstedt! Tack för det gula guldet jag fick Sofia =)

Idag ska jag försöka få en tvätttid...glömde boka igår...så hoppas hoppas...


Kram

När människor går ihop!

Vad fint det är att se när vi människor hjälper varandra...
-Har i tanke Alexander Sjödin från Örebro som var med om en tragisk olycka på Bali, är också en vän till min syster sambo Johan.
Jag läste om insamlingen idag och då var den uppe i ca 40.000:-, det är härligt och se vad vi människor kan göra för varandra i en sån stund.

Annars har jag idag vart in till Coop Österplan med mor o far o Theo och handlat, vi handlar sällan där. Men idag åkte vi in för att hälsa på systra min, Emelie. För hon praktiserar där två dar i veckan, torsdag o fredag!
Hon jobbar då i charken, och det var så kul o se henne....Hon gjorde så bra i från sig och passade bra in! =)
Hon går sista året på hotell o restaurang, och nu får dom alltså praktisera...Fast det gjorde hon förra året också, men då på en restaurang i Örebro, Svalan heter den. Hon vill ju sedan jobba med chark o den typ av arbete, så därför böt hon praktikplats. Hon trivs jättebra och har kul! =D
-Så stolt syster är man!
Lilla Emelie håller på att bli stor, hon fyller 18 år 5 okt!

Kommer ihåg där när jag var liten och hon låg i mammas mage, jag var livrädd att hon skulle komma på min födelsedag. (Jag skulle fylla 9 år) Dumt nog så berodde det på mina presenter jag skulle få, jag var rädd för att dom skulle bli färre om hon dök upp på "min dag" hehe ;p
-Men hon höll sig kvar ca en o halv vecka haha...Men så knäppa saker man tänker, som antalet presenter...Idag hade man bara tyckt det vart fränt om hon fötts på samma dag som mig..

Väntar faktiskt på Idol...tycker alltid det är roligast med Idol auditions, där den ena falsk sjungande , och spydiga typen efter den andre kommer...Sen ser man fram emot de där som tar en med storm, som sjunger som änglar!
Som en kille igår...Han fick biljetten instoppad för tröjan, och så viftade dom iväg honom samtidigt som han spelade och sjöng!
Han var SKITBRA! Och Blev min favorit direkt, rakt in i hjärtat gick han...


Ha en trevlig helg på er!

Imorn ska vi tre fira David som fyller, sen hämta moster o hennes man från tåget i Hallsberg, förbereda inför pizza tajm, sen bär det iväg till Sofia o hennes familj..För att käka pizza, umgås o glo på film!
Förhoppningsvis bättre än Watchmen, VARNING VARNING !!! SE INTE DEN
Slöseri på liv! hehe ;p

KRAM



inventering

är det på elgiganten i Örebro just nu..så mannen blir sen ikväll!

jag går o sover nu...är sketa trött


KRAM

Känns så kul!!

Jag fick äntligen tummen ur idag och bokade tid för min efterlängtade tatuering! =)

Jag skulle gjort den förra året när jag fyllde men sen blev det inget med det. så nu i år sa jag till mannen att jag önskar mig inget annat än en tatoo av dig!
Big Slick tatoo i Örebro, ligger i närheten där Mia bor...Så då kan jag ställa bilen hos henne så länge, kanske lämna Theo där också. (Om hon är ledig)

Jag ska tatuera in sonens namn, så Theodor kommer det stå på ovansidan av handleden...i någon snygg stil, typ skrivstil hade jag tänkt mig. Men det skulle vi kolla när jag kom dit, för jag är inte säker på stilen ännu!
Jag har en tatuering sen tidigare, den är på min högra arm. Den gjorde jag dagen efter jag fyllt 18 år, jag var noga med att jag skulle vara myndig när jag gjorde min tatuering.
Så ett kinestecken sitter där...

Jag ville så gärna tatuera mig dagen då jag fyllde 18 år, men måndagar hade dom stängt på.

Kommer ihåg att jag tog bussen hem efter skolan, hade ca 5 min på mig att springa in hämta pengar och springa ut till bussen igen för att hinna in till min tid hos tatueraren. Men saken är att jag hade inte 800.- som jag skulle ha, studiebidraget kom ju alltid i slutet av månaden.
-Så när jag kommer hem sitter pappa själv hemma vid köksbordet, läser morgontidningen. (Min pappa som då var egen o hade dels körningar på dagen och en lastning på kväll/nätterna) var ledig då..Så där satt han allmänt trött, och jag rusar in och härjar om att jag måste ha pengar för bussen går snart...Han förstår ingenting!
Han blir lika stressad som jag och flyger upp ur stolen och jag pratar på och han säger jag har inga pengar på mig..Ge mig ditt kort säger jag! Ehhhh, här,...
-Tack sa jag och sen drar jag!
Skriker också det är lugnt jag kan din kod redan!!
-(!)

hahahah det var så roligt! =D

På kvällen när jag komemr hem och visar min tatuering, har jag en mor som blir spritt språngande galen! ;)
Var fick du pengar ifrån, och hur kunde du göra något så hemskt...osv  ;)
Pappa gav mig pengar när jag var hemma tidigare idag!
Sen började hon skälla på honom..Och han satt där o fattade ingenting, för jag sa ju aldrig vad jag skulle ha pengarna till. Så där satt dom o små tjafsade, men det lugnade sig ganska snabbt.
Sen ville pappa titta, och mamma tycker fortf. än idag att tjejer inte ska "fläcka" ner sig så...
Men alla tycker vi olika!

Ja, det blev en jäkla dag! Men minnesvärd!

Så när jag berättade för henne idag, sa hon typ bara :usch!

Tidigt i förmiddas skjutsade jag min moster o hennes man till tågstationen i Hallsberg, dom skulle till Göteborg.
Så jag fick skjutsa dom i deras v70, o vad härligt man åker...Mjukt o fint, underbart! =)
Dom tackade mig så mycket för att jag gjorde det, men det är inte direkt jobbigt.
Och göra dom en tjänst är det minsta man kan göra...för dom ställer alltid upp själva, säger aldrig nej..och erbjuder alltid sin hjälp innan man ens hinner fråga! =)

kram




shoppa..

Bidde lite saker åt David, hoppas han blir nöjd på lördag! =)

JA, sen var det det här med shopping..Jag var duktig, men inte helt duktig. Jag skulle ju inte köpa något
men låg som jag är så blev det en tröja från Zara. =/
-men jag såg massor med saker jag bara ville rycka tag i..Men jag stod emot, men det var svårt..

Jag ska imorn skjutsa min moster och hennes man till tåget i Hallsberg, dom ska på en minisemester...
-Så mamma kommer och ser efter Theo imorn förmidda!

Så till på lördag när moster Ulla fyller och kommer hem, så har vi ordnat med en liten present till henne!

Mannen glor på fotboll..Jag sitter och ugglar vid datan, men bara en stund till..

Är så trött...vill bara sova...


Kram!

ganska bra endå..

Theo hade feber igår när vi kom hem, hade ingen feber på hela dagen..Men vid 6 på kvällen bröt det ut!
Han sov ganska så bra i natt endå..Han vaknade två ggr, och sen gick han upp för 45 min sen.
-Jag är skittrött!

När jag gick upp vid fyra imorse och skulle stoppa om honom och spola nappen kall, hans rutin för att somna om! =)
Så kunde jag inte somna om igen, och där låg jag och såg klockan ticka iväg...Störde mig på katten som låg emellan oss och snarkade, störde mig på mannen som låg o snarkade..Tyckte det mesta var varmt och obekvämt, så vid halv sju imorse..en kvart innan Theo vaknar. DÅ blir jag sömnig och vill sova...
-Mannen ligger där inne och halvsover nu...Men jag tycker han kunde gått upp så hade jag fått legat kvar ;p

Träffade på två gamla klasskompisar från högstadiet igår, på Ikea. Det var roligt...dom var hemma till på torsdag sen var det Gambia som gällde igen för tre mån. framåt..Men efter det så skulle dom höra av sig när dom kommer hem, skulle vara roligt och träffas. =)

Här sitter jag och är bestämd på att jag ska inte shoppa något onödigt idag..Ska på stan för att ENBART köpa present till David på lördag, inget annat! Man måste göra sådär mot sig själv ibland, går inte att handla på sig jämt!
-Har en tendens att alltid göra så... (!)

Theo har ingen feber idag, han är bara snorig....så hoppas det bara blir bättre nu!


Jaha...got to go now!
kram

Det hela gällde...

ett hus!

Vi var på visning igår, och jag har sett fram emot det där huset ett tag. Har sett bilder och så inuti och det föll mig i smaken. Stort hus, stora rum! Men sen när vi kom dit så var det mer och fixa och grejja med än vad vi kanske trodde.
När vi gick därifrån var vi hyfsat positiva, utan att bli för positiva om man kan säga så...Hade huvvet med endå.

Men sen när vi diskuterade mer på kvällen om allt som ska göras, och det här med tid och pengar..Så känns det som lägenheten funkar bra ett tag till! Vårt hus kommer när det kommer, och det är nog inte meningen att vi ska flytta än!
Skönt med "billig" lägenhet.. ;)

Man ska inte ta första bästa, bara för man vill bo i hus. Kändes så lockande med egen trädgård för Theo o busa i, med staket runt. Egna gungor, sandlåda osv...Men det kommer, inte bara just nu!

Och jag är ok med det, nu stillade jag min nyfikenhet på det där huset...Har byggt upp förväntningarna om det ett tag, och det var inte som jag trodde.


Jaha, Theo är lite halvsnorig och hostig...Ingen feber! Så har han ingen feber vid tolv så blir det att åka till Ikea och Willlys.. =)

Kram

får ingen ro...

funderar o funderar....undrar o undrar....förväntansfull! =D

Låt det bli bra!

Måndag

Sitter här och ugglar o funderar...

Saker har gått både sakta och snabbt på sistone...Speciellt en sak har jag i åtanke, som jag suktat efter i några månader men inget har blivit av..Som jag dels gått och tvekat om, där vi inte tagit tag i det. Vi har lagt ner det..Sen har en annan del av mig också drömt o fantiserat en massa, så det känns virrigt..Just nu känns det mer än bra, men huvudet måste fortf. vara med för ett klokt beslut.
Allt gick snabbt, från nerlagt tills på G igen från igår kväll! Berättar när jag kan/vet säga mer...

Jag och beslut! Jag har alltid vart en velig person, tycker därför det är skönt att höra folks olika åsikter. Just för att man inte ska fastna för mycket i sina egna åsikter och då bara se saken på ett sätt. Ibland kanske man bara ser guld o gröna skogar, då är det bra med en åsikt som får en attt vidga sig. Eller tvärtom, man bara spyr galla över en sak tills någons åsikt får en att se saken ur ett större perspektiv. Skönt!


Mycket födelsedagar i sep...Annika fyller på fredag, lördag fyller David samma dag fyller moster Ulla!
På måndagen den 14 fyller Fredriks farmor Eivor, samtidigt den dagen är det 1 år sedan min farbror Jeff gick bort.
Den 25 fyller jag...

Sen har vi 5 oktober då fyller minsta syster duss 18 år, Theo fyller den 23..Sen har vi mannen som fyller 4 november, Johan som fyller 13 november och pappa som fyller 29 november..och så har vi fars dag i nov.
Sen börjar julen komma, och juldagen fyller Fredriks farfar Gösta! =)
2 Jan, då fyller Fredriks morfar Olle och Fredriks syster Malin! =D Mycket kalas blir det!!!

kram



helgen...

Igår så kom mor o syster på morgonen dom lämnade kastruller som jag skulle använda till att koka kräftor..

Ett par timmar senare så dök svärföräldrarna upp med kräftor, och så stannade dom och fikade..Sen skulle dom vidare till marieberg o handla..

Jag började koka kräftor, när jag var klar så hade Theo hunnit äta och sen bidde det sängen för honom.
Så jag kylde kräftor och sen gjorde jag mig klar för att åka till Sofia på hennes ljusparty.
Det var trevligt, träffade också en gammal klasskompis (Martina) som jag inte sett på några år..Sen köpte jag på mig lite ljus och en lykta. Stefan tog hand om ungarna, vilket jag glömde och tacka honom för innan han åkte igår...
Han busade med dom, och höll koll på min också...både när han busade och fikade. =)

SÅ ÄR DET NÅGON SOM ÄR INTRESSERAD!! SÅ har jag ljusparty onsdag 21 oktober kl 1800! VÄLKOMMEN! =D

Sen efter partyt så åkte Theo jag till ica, vi skulle göra pizza igår..Men vi kom inte ut från affären först efter fem, och skulle jag hem o göra deg sen skulle den jäsa en timma..Så skulle det ta ett bra tag innan Theo fick nån mat.
Så Fredrik hittade färdig pizzadeg som man bara rullar ut...Så jag gjorde tomatsåsen, och salladen o fixade ingridienser o sen var det klart inom en halvtimma. Kändes skönt! =)

Sen blev det en Harry Potter på kvällen, blev en dan innan det också..Så nu har vi sista kvar ikväll som vi ska se...Sen är ju nästa i följden den som går på bio. Vi är helt sålda i Harry Potter hehe...Klockan var halv tolv igår när potter var klar, och Fredrik satt och sa -Vi kör nästa nu på en gång också...Men jag var trött även om jag var sugen o se nästa jag med..
-Så det får bli ikväll istället =)

Jag har ända sen Harry Potter kom vart lite avvikande mot filmerna...Inte gett det en chans och tyckt det vart tråkigt att ta tag i det. Men sen tänkte jag på hur jag älskade Sagan om Ringen filmerna...Så då blev det att jag måste ge Potter en chans.
Tycker det är tråkigt me människor som säger blankt nej, o nästan surar ihop för att man försöker bjuda in dom till "Nått nytt". Så sån vill jag inte vara, man kan ju alltid stänga av filmen om man inte gillar det.
Men nu är vi Harry potter fans hehe ;)


På förmiddan var Theo o jag nere till affären o handlade lite grönt och sånt...Ska bjuda mor o far o systrar med respektive på mat vid tre tiden...så jag ska börja förbereda nu, fick höra för en stund sen att minsta syster yster skulle baka kladdkaka till eftterätt! jummie! =)

kram




Blev inte som vi trott..

Vi åkte igår förmidda hemifrån, skulle förbi en godisbutik för att hämta burkar som kräftorna sedan skulle ligga i.
Sen en sväng in på Ikea också...Behövdes köpa en taklampa till sovrummet, sen lite saker till Theos rum..plus en potta, nu ska det bli dags för det. Har inte tänkt på det, men han blir ju två i oktober..Så tyckte det var dags att börja pröva lite...
Vi tre käkade också inne på Ikea, första gången vi tre gör det...Har inte ens blivit en fika där förrut!

Sen åkte vi mot Aspa bruk till svärisarna, när vi kom till Askersund så svängde vi in på svägerskans jobb och pratade med henne lite. Hon hade rast! Samtidigt som vi gjorde det, så var det tydligen en olycka mellan två bilar precis utan för Shell...Så när vi skulle åka från Malin, så ringer svärfar och undrar vart vi är..han hade hört på radion vad som hänt...Vi körde förbi och där var bilarna som krockat, och polisen...


Vi käkade sen åkte vi ut på vättern i full mundering...Vi tre (Fredrik, Åke och jag) hade regnställ, och stövlar för det regnade verkligen...Men det är härligt endå, jag älskar att vara på sjön. Visst är det roligare när det inte regnar, men så stor skillnad gör det inte för mig. Det är bara så härligt skönt o åka runt i en båt!
Vi kom tillbaka, och Åkes regnjacka hade det regnat rakt igenom på..Hans tröja under var plaskvåt! Fredrik fick vi oss ett gott skratt åt för han satte sig tillfälligt på en provosorisk plats i båten..Så när han reste sig upp undrade han om det var hål i byxorna för det kändes vått. Han hade satt sig på två skruvar, och rivit upp byxorna på två ställen...Inte så stora hål, men det räckte för att läcka in en massa vatten.
Där satt vi tre i en båt ute på vättern och skrattade åt han..för det så så himla kul ut! =D
Själv hade jag hela baken blöt och ena stöveln hade det regnat in i på nått sätt..Så ena foten var blöt.
Det var skönt att komma in och få byta om ;)

Så imorse gick vi upp vid 06.30 för att åka och hämta in dom ev fulla burarna hehe
-Men det blåste lite, regnade inte en droppe...Vi åkte ut typ en femtedel av resan, tills svärfar sa att det går inte mer vi måste vända. Båten slog för fullt, och Fredrik flög upp o ner som en vante..Jag började med skumpa på och vågorna var så höga, fast Åke knappt gasade så slog båten upp och ner..Så där blev jag lite knäsvag på ett skrämmande sätt.

Vi satt och väntade på att det skulle mojna, men timme efter timme gick..så vid 12.30 tiden åkte vi hem..Det hela blev nästan bara värre...Så inga burar blev det att hämta upp idag.
Så imorn om det är bättre ska svärisarna ta upp burarna och komma hit med kräftorna till mig...
Så förhoppningsvis har jag massor att koka *mums*
Men jag är nöjd med vad jag får, det går inte att några förhoppningar...Lite synd att man inte får vara med o ta upp burarna, det är det som är roligast...Det är så spännande..
-men vi hade det trevligt i Aspa...Vi spelade kort och käkade ost o kex på kvällen!

kram





Utkast: The one ...

The one and only, Jackie Chan!




















Octomom

Någon som igår såg dokumentären om mamman som födde åttlingar?!

Jag gjorde det, delvis...När jag blev extra trött på henne så böt jag till simpsons och family guy!

Vilken människa och snacka om att älska uppmärksammheten, fast hon hela tiden sa att så var ju inte fallet.
-Lämna mig ifred jag är ju bara en mamma!

När man fick se interjuvn med henne och hennes mamma, innan hon fött åttlingarna.
Så bodde hon hemma hos sina föräldrar med sina 6 barn, hon hade inget jobb, inga pengar..Men sen efter hon fött åttlingarna och allt snack om att hon inte orkar med paparazzin osv, att hon inte är någon speciell samt att hon vill att folk ska lämna henne ifred.
Ja, då sitter hon i sitt nya hus, med x antal nannys som är där dygnet runt.
Förstår om det blir jobbigt med uppmärksamheten, såg ju hur hemska dessa fotografer var mot henne när hon kom hem. Men vad jag menar är ju att hon tjänar ju bra på att vara octomom! Hon tar ju tillfället iakt, dels måste hon ju för hur ska man annars kunna klara det! Men samtidigt så var det nått med henne som skrek falskhet...Så jag tror att hon utnyttjar sin sits lite för att det är kul också!
Hade det inte vart för allt stå hej, då hade hon ju fått bott kvar hos sina föräldrar och haft det tufft ekonomiskt och rums mässigt!

Tyckte hon var full av skit, snackade dynga...Ena stunden var hon kristen, andra stunden skulle hon köpa biblar till huset eftersom det spökade där! Sen satt hon och klart och bestämt o sa att hon inte vart nån strippa nån gång..usch o fy för att klä av sig naken, men det smög endå fram att hon vart med i en tävling på en nattklubb där hon tävlade i underkläderna!
Och hennes läppar som var fyllda med botox tom en blind hade sett det, det sa hon ju att det inte heller var.
Nää...jag gillade henne inte, tycker att man är konstig om som ensamstående efter 6 barn..vill ha mer!
Jag säger inte att 1,2,3 barn där går gränsen för vad man ska ha..Men jag tycker bara att bor man hemma hos sina föräldrar, har inte jobbat på flera år, har redan 6 barn innan, det är trångt och jäkligt, man har inte råd att leva om det inte vore för ens föräldrar..Är det inte då ganska så ansvarslöst att skaffa ett barn till...För meningen var väl att det bara skulle bli ett, ev två till!
14 ungar...Åtta i samma ålder som ska matas "samtidigt", sen när alla ska krypa "samtidigt", springa runt "samtidigt". Jag mår dåligt bara på tanken!!!!!!!!!!!!
ALDRIG i hela mitt liv skulle jag vilja vara en sån baby machine!
Hoppas intresset för Octomom aldrig försvinner, för hur klarar man sig utan nannys när man har 14 ungar..varav 8 som kräver ungerfär samma behov, hela tiden!!

Sen var hon så elak mot sin mor...någon som såg när hon beskrev hur hon körde omkring med mor sin i bagageutrymmet?!!!
Vilken mamma är så snäll så hon går och lägger sig i bagage utrymmet bara för att hennes barn har problem med hur hon doftar?!!
Min mamma är grymt snäll, men hon hade sagt -Håll för näsan o andas med munnen el nått!
Låter helt sjukt att tvinga nån att göra så...Sen köra "Rally" med henne hem....asgarva när hon hör hur hon rullar runt därbak, samt låtsas att det händer en olycka..Bara för att få tvärnita, skrämma upp mor sin och sen igen höra hur hon rullar runt därbak.

Grrr, blir galen!! Som sagt böt kanal ett par gånger, för jag stod inte ut..samtidigt som jag var tvungen att titta...

Den där Octomom,henne ger jag inte mycket för!!



Kram

Pics...




Gravid (juni 07)


Iggy o Neo (Neo som tyvärr gick bort i jan)


Emelie o Julia på deras bal i 9:an...Jag fick fixa hår o smink!
Visst är dom fina!!!


Där var han inte stor





kram

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus