Mors dag!

Ja, en trevlig mors dag...Men synd bara att Theo inte mår så bra! =/

Det har vart hela natten som han sovit oroligt, vaknat hela tiden...Varit uppe i låånga perioder o sovit i korta, sen så vid 08.30 vaknade han nerbajsad totalt. Han skrek o såg helt yr ut när jag kom in, o nerbajsad som sagt...Men allt var lika rinnande som vatten, gick en timma sen bajsade han igenom allt igen...Lika vattnigt då också!

Men sen har det inte vart något sen i morse, men han har inte heller ätit så mycket....Har mest druckit vatten, inte så mycket som jag önskat. Men han har fått i sig lite iaf, sen åt han lite pasta o köttfärsås på kvällen. Första ordentliga måltiden på tre dar, men sen tog han sig på magen och började grina lite. Vi åkte hem från mamma o pappa då, kom hem tvättade av honom o böt blöja sen sov han! Gick fort, inte så konstigt!
-Men ingen feber!

Efter imorse så visste jag ju inte om hans "vattniga bajsande" skulle fortsätta, så jag lämnade honom hos mor o far. Sen åkte jag till Kumla själv, hämtade tårta o in på ica Maxi o handlade det jag skulle ha. Fredrik o jag åkte samtidigt han skulle ju till jobbet, sista han sa till mig var "Grattis på alla hjärtans dag!" hahaha =D (undra hur trött han var) -Glad Påsk sa jag tillbaka, då tittade han på mig o då kom han på vad han sagt. ;P

Tittade i NA efter annonsen vi i familjen satt ut till mamma, sen såg jag en annons till mig från Theodor o Fredrik...Väldigt gulligt! =)


Vi hade det trevligt idag fast Theo var hänging, svårt att tänka på nått annat..Men vi grillade, o solade o Theo fick bada i sin pool. Det var trrevligt, lugnt o skönt endå...

Imorn var det dags för cloetta, men med tanke på Theo så avvaktar jag...Vet ju inte hur han är imorn, är man hos päronen har man alltid nära hem. Men jag vill inte åka för långt hemifrån med honom, hoppas verkligen han mår bättre imorn.
Samt att han får sova hela natten, tror verkligen han skulle behöva det....Ta igen sig lite!

Hoppas er dag vart bra!

Fick förresten rosa rosor av mannen, samt en hörsnäcka till mobilen eller vad det kallas...Han tycker jag skulle ha det, när jag väl pratar i bilen...En ny stekpanna fick jag också, en Hackman! Jag behövde en ny stekpanna! =)

kram

No fishing...

Nää så kan det bli ibland, det här med att planer går i kras vill säga! ;p

Jo, allt var spikat o klart tills nånstans där på torsdagen..Då jag blev inkallad som flytthjälp, ville inte säga nej o tänkte att jag kunde fiska på fredagen o sen flytta på söndagen. Men jag ville inte vara helt död på flyttdagen, så jag sa till fredrik surt o bittert att vi får strunta i fisket. Även om han har vart sugen på fiske så såg han ganska så likgiltig ut, så ingen fara där då! hm..
Men sen ändrades planerna om flytten så det bidde inget...Så inget fiske o ingen flytt, åh vad sur jag var...Men nu är allt över, o jag har gått vidare! =)

Men saken är att på måndag drar jag o mor o syster till Cloetta o Brunneby iaf, någe kul o smaskigt ska jag bara ha hehe =)

Men det blev shopping i fredags för fulla muggar, usch vad pengar vi gjorde av med...Men vi fick ju en del också, köpte lite kläder o skor o sen åkte vi till Åbytorp o köpte blommor till vår "uteplats". Theo lämnade vi hos mamma min, för det var lika bra för vi åkte runt på alla möjliga ställen i våran bil utan AC. Han hade nog inte vart så glad att följa med där!
Men jag köpte lite leksaker till honom också, en gitarr tex...Nu har han trummor, synt, maraccas, m.m...Han är ju musikgalen, diggar till det mesta. Men saken är att han sällan kan sitta still, hör han musik så diggar han oavsett om han äter eller vad han gör =D

Idag så åkte pappa o jag o lämnade in hans båt på lagning...Vet inte hur många ggr han fått laga den nu under två somrar, han har sån otur. Så fort det är fint väder o han vill ut o åka...Så är det nått krux med den! Men idag så gick vi och kollade på en massa båtar, så det lutar åt att han kommer köpa en ny till slut. Väldigt sugen blev han ;)

Sen har Theo o jag vart hos mina päron hela dagen, senare kom Mia ut, och Fredrik kom dit efter jobbet..Så vi grillade som vi kommer göra minst 2ggr varje helg hela sommaren...mmmm..Hade skitkul, satt o småretade varandra när vi åt så alla fick sig väl ett gott skratt på nåns bekostnad fler än en gång...tom hunden Terrac fick en gliring nån gång, han tigger ju som en tok. Hunden som aldrig blir mätt, det är han..Han har ingen botten!


Imorgon ska jag o Theo iväg till Sveas o hämta mammas Mors dag tårta, sen ska vi köpa blommor o grillkol...Ja, vi ska grilla imorn också haha!

Theo har vart lite hängig sen igår, blev lite bättre nu på kvällen..Men han kräktes igår,sen dess har han knappt velat äta o vart himla däven. Men kom o tänka på att det kan ha med sprutan han tog i måndags, bvc sa ju att han kan få feber o utslag o må lite dåligt efter den. Kan ske enda upp mot tio dar från han tog den...så hoppas att det han visade ikväll att han mår bättre, fortsätter imorn!


Jaha, ska väl tvätta ansikte o borsta tänder o så....Sen sova....Ska upp vid 8 imorn...Ut o gå! =)

Hoppas jag inte ser nå vildsvin eller nått...mamma gick där häromdan o hon såg ett vidsvin korsa hennes väg en bit ifrån henne, hon blev rädd kan man säga..
Men hon verkar dra djur till sig, när hon bodde i Asker så hade hon en runda hon brukade gå¨...tills hon träffade på en älg med hennes två kalvar, så hon bytte runda...men där träffade hon på älgar igen hehe..

Gonatt!



Lilleman...

Vilken envis liten son jag har ibland, speciellt nu på sistone! Han har börjat trilskas ordentligt när det är sovdags, dels brukar han ju sova på dagen en liten kortis. Det har han inte velat gjort de senaste tre dagarna, han har vägrat totalt..Skrikit som en galning i sängen, det bästa är att ta med han ut i barnvagnen när det är dags att sova. Där ger han med sig lättare!

Men nu på kvällarna alltså, ja då blir det värre...Sånt skrik o gap o protesterande så det står "härliga" till hehe ;)
Men jag är envisare, så är det bara...Brukade prata om det när han låg i magen, för både fredrik o jag är envisa...Så jag sa det hur blir detta barn funtat egentligen, värre än 100 åsnor tillsammans eller något! Han ger en än liten försmak ibland.... ;)

Men vad vore mitt liv utan honom, det är så himla härligt! =)  Blev stannad av en tant i affären i måndags som sa att det inte fanns något bättre än barn, dom var så goa o förgyllde ens liv...Theo tittade på henne o sa mmm, samtidigt som han nickade med huvudet o höll med. =)  Men tanten har ju rätt, enligt mig o vad jag vill o tycker! ;)...Alla vill vi olika i livet, vissa har att skaffa familj som mål, vissa har karriär som mål...Vissa vill väl försöka uppnå båda....Men jag känner mig mer än nöjd med att skaffa familj, att jag sen har ett jobb jag trivs med är alltid trevligt! Men jag känner mig inte mindre som människa för att jag inte pluggar vidare eller söker efter nya saker att göra.
Jag har aldrig varit en sån människa heller...Alltid vart hemmakär och sen velat hitta på saker ibland, och varit nöjd med det.

Jag är nöjd med mitt liv, när jag ibland funderar på mitt liv..Hur det ser ut o hur det utvecklats sen jag träffade Fredrik år 2000, så har vi vart med om en del. Även om jag kan tycka att det har gått skitfort, men jag är så glad för att jag träffade honom!
Det var ödet att det skulle bli vi två helt enkelt! hihi ;)

Läste för ett tag sen igenom gamla dagböcker sen högstadiet, där beskriver jag lite hur jag vill att den "rätte" ska vara. Inte hur han ska se ut, utan bara personlighet...O det stämmer väldigt bra inpå Fredrik....
-Ville ha en snäll, omtänksam, hjälpsam man, som hade samma typ av humor som jag, skulle ha en häslosam syn till alkohol, inte våldsam av sig...Jag fick som jag ville kan man säga! =)


Ja, man ska vara tacksam mot liver oftare....För förmågan att klaga den använder man för lätt ibland, tror att man jämför med varandra för mycket...vad man hör o vad man ser! Finns inget som är perfekt, ju fortare man lär sig det...Ju bättre mår man i längden tror jag!


Jag börjar bli trött, så jag vet inte hur mina tankar kommer ut här..om det ser ut som svammel...men skönt att få ur sig lite iaf!

Min underbaraste!


Se hur trött han är!



Kram o gonatt på er därute!

Blåsigt värre...

Här blåser det för fulla muggar, jag o Theo gick till affären o det var inte klokt vad det blåste på oss..


Igår hade Theo o jag trevligt besök från Sofia o hennes Anton o Wilma, dom kom direkt från dagis..Så dom käkade mellis här o sen mat, Theo satt o matade Wilma och det såg så gulligt ut. Sen försökte han pussa henne, men allt ville inte damen gå med på. Redan så smart, att bara för killen bjuder så är det inte ok att gå med på vad som helst hahah ;)

Theo kletade ner Wilma med mat och dom lyckades väl kleta ner sig själv med mat ganska bra också..Så dom badade alla tre här, det var så kul. Så gulligt!! =)

Jag o Sofia passade på att spela Yatzy, det gör jag så sällan tack vare Fredrik hatar spelet...Så det var också kul att få göra!

Det var en skön eftermiddag, en trevlig eftermiddag!..Sen när dom tre åkte hem, blev det pyjamas för theo, vällning o sängen!
Han slocknade på tio min, han hade inte sovit på hela dagen..Så det var förståligt om det gick snabbt.
Men sen vaknade han 23-tiden, ville ha välling...somnade snabbt om...För att vakna efter 4-tiden på morgonen, vara uppe tills efter fem. Sen orkade vi inte med honom mer i vår säng, vi skickade in honom i sitt rum...Där låg han o pratade ett tag, sen somnade han om!
Så Tack Sofia för igår, det är så trevligt o umgås med dig! O du har så fina ungar, o Theo uppskattar dom också ;)
(även om han är lite ego med sakerna) hehe

Idag har vi tagit det lugnt, busat härinne o som sagt gått till affären..Skulle följt med mamma in till stan o handlat men kände inte för det alls. Ville hellre åka till Marieberg, men struntade sen i det också.
Pratade med mannen förrut och han sa att vi kunde åka imorn istället..så imorn ska vi handla lite grejer till fisket på fredag, samt proviant att ta med. Sen ska vi äntligen till Åbytorp imorn o köpa blommor o plantera i krukorna o köpa parasol..
Så det blir mycket åkande imorn, ska förbi Lithells också...Se vad dom har, hoppas dom har mycket att välja på! =)

Ska ner o skriva mina listor så jag vet vad jag ska ha imorn och vart ifrån hehe =)

Tre gulliga ungar!




ha det gott

Theo..

Glömde ju säga att lilleman vägde 13,050g och var 85cm lång. =)



Min duktige son! =)

Jo, Theo var ju till bvc idag...För att vägas o mätas samt att ta en spruta för mässlingen m.m, vi åkte först till ica och handlade.
Varmt har det verkligen varit hela dagen, och där kom vi i våran volvo som var som en bastu...Älskar den där bilen, men saknar verkligen AC!

Så vi handlade först, och Theo satt i kundvagnen o charmade tanterna på Ica hihih...Han hejar o dom stannar o pratar med honom, ja social unge jag har! ;)

PÅ BVC så fick vi vänta där var det kaos och ungar överallt, läkare o sköterskor som sprang mellan rummen. Dom hade mycket att göra minst sagt, dom kom 15 min efter vår tid o bad mig ta av Theo kläder i korridoren. Så dom bara kunde få in han när det var dags o köra igång, så vi kom in o där och dom kollade hur han var o klämde o kände o testade vad han kunde.
Sen så skulle bvc Anna som vi säger, ta sprutan. Denna gång var det i armen o inte på höfterna, jag satte han i knäet med en leksak....Fruktade det värsta, nu kommer han skrika som en galning tänkte jag. För nu är han ju större o mer med på saker o ting.
Men inte ett ljud, inte ens en rynkning på ögonbrynet...Han bara satt o tittade på henne, nyfiken som han är, det var så skönt och det tyckte Anna också. =) Jag var så stolt, han var så duktig!
Han har vart sån i överlag när det gäller sprutorna, gnällt till en gång vet jag...När han fick två stycken på samma gång, den där sprutan man fick betala en 500:- för. Men annars är han snäll på det sättet...

Så vi åkte hem efter det, och Anna sa att det kan komma feber o utslag från sprutan enda upp till tio dar från han tog den. Så då vet man om det skulle hända, han brukar få lite feber efter sprutorna vet jag...Men inte så allvarligt endå.
Fick en ny flaska med AD droppar, den sista för det ska han ju sluta med om ett halvår...Då blir han 2 år, det är inte klokt vad tiden sticker iväg! Träffade på min barnmorska idag på Bvc också, hon kunde inte heller fatta att det gått så fort...Nyss var jag ju med barn tyckte hon =)

Mannen ringde från jobbet idag o undrade hur det gick för Theo..Samt att beklaga sig lite om att idag var det jobbigt utan snus.
Han trodde också nu att han skulle bli en riktigt tjockis för han åt nu hela tiden istället, för att stilla suget! haha =)

Fick frågan av ett par ungar idag om min gråa Fez är "med barn" haha, nä sa jag. -Men hon är ju så tjock sa dom! =D
Jo, fet är hon...steriliserad också!

På torsdag ska jag iväg o köpa nytt parsol o blommor till "uteplatsen", nu bara måste det bli av!

Färjan börjar ju snart!!....


ha det gott





Nu är det bestämt!

Mannen o jag ska fiska strömming i bråviken på fredag, det ska bli kul! =) Kanske hänger svägerskan o hennes karl med, men inget är spikat ännu där.
Men det ska bli så kul oavsett om vi åker själva eller inte, för det blir bara kul att mannen o jag gör något ihop. Och detta tycker vi båda mycket om, sen blir det cloetta o brunneby! =)

Ja, imorse var jag ute och gick min gamla runda, gick den igår också...Kändes lite skumt först, men sen slappnade jag av..Och jag gillar verkligen den turen så mycket bättre!  Senare på dagen gick jag ut o gick den igen, med theo för att han skulle få sova. Han var inte alls intresserad av att sova i sin säng, han har vart kinkig hela dagen. Inget har dugit, tålamodet har varit ständigt kort...Vill knappt äta, tror kanske att han har en del sömn att ta igen...hoppas det är så iaf, för sjuk får han inte bli nu igen..

Mannen min slutade snusa i lördags förmidda...tror det var vid 10-tiden som han la in sista prillan. Sen dess har han inte haft nått snus i huset eller under läppen, jag tycker han är skitduktigt!! =) Han är ju sugen mellan varven, efter måltider o så...Men han har vart lugn endå, inte alls så lätt irriterad som jag trodde han skulle bli! Trodde att det skulle bli svårare än han visat, även om han säger själv att det är lättare att inte prata om det...Stolt är jag iaf! Dels kostar det massor varje månad, men sen vill jag att han ska må bra och i längden också...

Min pappa blir 48 år, har snusat sen han var typ tio år..(helt sjukt) Han snusar lös snus, och gör av med ca 2,5 -3 dosor per dag. Det är sjukt mycket snus, och räkna ut på en månad vad det blir!! Han får ut ca tre snusar per dosa, nu har han börjat trappa ner sen några veckor tillbaka. För att kunna lägga av helt till juli...Hoppas på det bästa för pappa också!
Han säger själv att det han trappat ner känns skillnad i magen och orken...han känner sig piggare o har inte lika mycket ont i magen. Man lär ju svälja en hel massa när man har snus inne!

Nu ska jag snart sova, hoppas Theo sover hela natten men det känns tveksamt...Vi trodde han skulle sova bra natten till idag också, men där hade vi fel!


kram

En skön dag...

Började vid åtta tiden imorse att köra lite på min "tramp maskin", var seg som sjutton först...Eftersom Theo fortf insisterar med att vakna mitt i natten. Men kändes skönt att trampa ett tag iaf, regnade som satan så jag hade ingen lust att ta min promenad.
Känns lite tråkigt och regnet ska väl inte hindra en, men idag fick det göra det endå...

Theo o jag gick till lekparken på eftermiddan o var där i nästan två timmar, så han fick leka av sig..Sen kom det en skock med ungar dit också. Theo lös upp som en sol, så han började leka lite med dom...Minsta ungen var väl fem år, men hon blev lite kär i Theo. Hennes lite äldre syster var med där också, som sa att hon gillade små barn o bebisar...Hon var så söt mot Theo..
Han satt snällt brevid henne o hon tog i med alla krafter hon hade o lyfte Theo till sitt knä. Då dög det att sitta still, aldrig annars hehe ;)


Men det blev mörkare o mörkare ute, o sen kom regnet igen..Så det var bara att släpa sig hem, som det öste ner.
Så sen dess har vi ätit kvällsmat, badat o haft Theos mormor o morfar på snabbbesök...
-Ösregnar nu med, förresten... :/

Så nu ligger han i sängen sen en 35 min fortf. vaken, men trött...Så jag ger mig inte, sova ska han! =)

Väntar på maken som jag skickade en sms matnota till, stackarn har jobbat hela dan o så får han handla också...Men i helgen är han iaf ledig..Imorn ska jag baka pizza, är så jäkla sugen o nu har jag köpt färsk vitkål...mmm..gott ska det bli! =)


Skulle idag åkt med Fredriks familj o fiska strömming vid kolmården som vi gör varje år, men hade ingen barnvakt iår..O så blir det ju tyvärr ibland. Men jag har sett fram emot fisket i över ett halvår så surt kändes det...Men mannen pratar om att vi ska åka på torsdag eller fredag, så jag får fiska o han med! Sen åker vi alltid till cloetta och Brunneby på vägen hem...godis o cider =)

Vore kul om det blev av, och att det blir fint väder...hörde att svärisarna inte hade så fint idag...Tråkigt för dom, fast fiska är alltid kul oavsett väder...Men sol är ju skönare såklart!

Ja, på måndag ska Theo o jag till BVC ..Han ska vägas o mätas...skulle dit för en månad sen, men då avbokade bvc för dom hade utbildning..Nya tiden som jag fick passade inte mig...Hade bilen på lagning just då, så nu på måndag äntligen!! =)
Sen på tisdag kommer Sofia med Anton o Wilma...Wilma som förresten har namnsdag då, såg jag! =)
PÅ onsdag måste jag ju handla mat, skafferiet börjar bli tomt! hehe ;)
Sen på torsdag är mannen ledig o likaså fredag..så fiske, cloetta, brunnby nån av dagarna..kom igen! =D


Trevlig helg!
Kram


mycket bloggande här.. =)

JO, onsdagen....Det var meningen igår att vi skulle göra lite nytta med den dagen, men både Fredrik o jag var helt döda..Så vi avbokade allt vi skulle göra och tog en slappardag!

Fredrik som har jobbat 12 dar i sträck orkade inget mer igår, vilket man kan förstå..Det är långa dagar och lite tid med Theo o mig. Theo tog igen tid med pappa sin igår, han klängde på Fredrik hela tiden...Jag existerade inte så mycket där ett tag, men han börjar märka sånt där nu lilleman. Fredrik njöt av att lilleman var på han sådär =)

Jag o mannen spelade Wii, tennis, golf, boxning, bowling...blodigt allvar hela tiden hahah...Jag är dålig förlorare, och likaså är han...Dåliga vinnare är vi också, jag kan tona ner när jag vinner eller förlorar mot andra...Men mot mannen då gottar man sig lite extra när man vinner, o han gör likadant..Så vi är som sagt fjantiga båda! ;/
Vi hade skitkul...sen spelade vi också mario cart, så himla kul.
Jag sitter aldrig själv o spelar dessa spel..Utan bara när man har någon eller några med sig. Det är mycket roligare!

Så det var en lugn dag igår, sen på kvällen gick vi ner till mamma o pappa och kollade på ÖSK match, Ösk fick ett poäng igår iaf..Men dom skulle ha gjort ett mål o fått tyst på malmös supportrar! ;) heheh

Här kommer lite bilder:


Theo läser Dassboken...Lägg tillbaka den där!


Slappar med pappa framför tv:n



Mys mys

mys övergår till bus



hm....


bad sen =)



kram

Å svärmor såklart!...

Min mamma och min svärmor fyller ju på samma dag och självklart får vi inte glömma henne heller! =)
55 år blev hon, och höll sig lagom undan till sin födelsedag...Den firade hon i Grekland med sin syster, helt rätt och skönt! ;)

Men vill ändå dela med mig av bilderna vi tog från hennes dag från söndagen som vi firade henne på, den 17:e maj!
Vi hade tidigare i veckan beställt en bildtårta till henne också, ingen kommer undan mig...hhehe..Men det gjorde svärmor
visst, helt omedvetet! =)

Jag kom till Sveas och skulle hämta tårtan, jag och Theo gick in...Därinne tar dom fram tårtan och visar den glatt, jag får en chock milt sagt. För svärmors ansikte var int på plats, där satt min mors ansikte! *Paff*
Jag skrattar i panik därinne på Sveas och tjejen frågar direkt vad som är fel. Så jag förklarade och tog emot tårtan (motvilligt), trodde kanske att mannen gjort nått knas när han skickat bilderna. Men jag ringer honom och han kollar upp det och han har skickat två olika bilder, han ringer Sveas och skäller...Så vi fick åka dit och hämta en marsipan tårta, som vi fick skriva grattis på istälelt. Kändes så surt och dumt! Här hade vi en klockren bild och så skulle vi överasska henne..
Näää...illa, även om alla kan göra misstag!

Vi hade en trevlig dag i Aspa, Fredriks farföräldrar kom också dit...Fredriks syster Malin med hennes nya, Karl var där..Vi åt där först, sen var vi ute och njöt av solen...Fikade och var ute lite till...Dom har en himla stor tomt, med ett fåtal meter till vättern på sin tomt också. Himla härligt det där stället!  Så det var en lugn och skön dag!


Grattis svärmor! ;)


Svärfar Åke


Fredriks farmor Eivor i bakgrunden som tittar till Theo...Som har fullt upp!


Syskonkärlek...


Ja, så blev den nya tårtan... =)


Alla samlade..nästan..


MAlin o hennes Karl..


mannen tar kort...lite obekväm är jag där...



avslutar med svärmor!
'


kram

Äntligen ork...

Har vart hur seg som helst nu i ett par dar...Idag är det första dagen sen i typ fredags som jag känner mig pigg! =)
Theo är frisk men han är snorig, har vart det sen i söndags..Men det har börjat avta lite..Han har sovit dåligt också...
Han har fått nån dille om att han ska vakan en till två ggr på nätterna nu, kanske därför som man är seg också...
Hoppas det bara beror på att han vart snorig, han kanske är täppt i näsan och vaknar utav det eller nått. Hoppas det bara går över snart!

Vi firade ju mamma som fyllde 50 år i fredags, kom lite grannar o släktingar på dagen som spontant ville säga Grattis. Vilket man ju kan förstå, 50 år är en stor grej. Men mamma ville inte göra det till en stor grej, hon var lite obekväm med tanken 50.
Det hördes och syntes, men ju mer dagen gick så blev hon mer bekväm med den rollen.

Hon ville att jag skulle göra en tipspromenad, så kvällen innan satt jag och knåpade ihop frågor. Stod ganska still där ett tag, men sen fick jag ihop tio frågor och det fick räcka! ;) Köpte som första pris en såndär choklad medalj, andra pris en geleråtta i stor storlek, tredje pris blev en dumlepåse! hehe

Vi fick god mat också det får jag inte glömma att berätta om, förätt var det på toast med kräftstjärtar, en god röra, med olika sallader o basilika på. Mmmm...Vi var som galna när vi åt. Som varmrätt blev det svensk kalvfilé med friterade bakpotatis klyftor m. flingsalt på, sparris, två olika såser en kall och en varm. Så pepparsås och sharonsås ( som är som bearnaise fast med tomatsmak), jättegott! =)

Efterätten blev lite senare tårtan då...Bildtårtan, som mamma fruktade...Hon visste att något var på G, och eftersom hon visste att jag beställt tårta så var det inte svårt att lista ut att det skulle bli en bild hon inte gillade. ;)

Theo färdigklädd på väg att fira Mormor!



Grattis mamma! =)



Terrac måste ju också få vara med 10år blev han i April



En av två kockar, syster Mia



Här är andre hälften, Johan




50 st Röda rosor från pappa!



Förätten




Varmrätten..glömde ju säga morötter som ni ser



Mooahahaha... =D



Redo för tipspromenad!



Snygg prispall va?Pappa som klagar på att ingen får vara större än vinnaren
Därför böjer sig Fredrik vänligt ;)


Jag måste ju vara med på ett hörn...hm....



taa daa!


Kläder....

Jo, har inte varit på stan på ett tag nu...Inte marieberg heller, börjar verkligen känna mig som en lantis som inte ger sig ut mycket ;)
Men nu idag så var jag, Theo,mamma och systrarna på stan. Vi gick runt där ett tag, jag hittade ett par linnen, en klänning tills mamma fyller imorn. (behövde väl en klänning endå, men kanske bara en ursäkt för att köpa) =)
Sen köpte jag örhängen och en väska. Älskar H&M, bra priser och snygga kläder! Vad mer kan man begära, mamma är tokig i den affärn också. Hon köper väl 95% av sina kläder därifrån, hon får checkar sen också tack vare medlemskortet. Hon hade en check idag på 1000:- från dom. Så hela den gick till Theo, som fick en hel hög med fina shorts och t-shirts mm. Så tack mamma!
=)

Sen åkte mamma vidare till sin syster, jag, Theo o Emelie åkte hem..Men stannade till på Max för att äta, så idag fick Theo skräpmat. (aja baja) :/ Han tyckte mycket om att doppa pommes i ketchup och slicka i sig det där...Sen kastade han hamburgare på mig! Mycket trevligt...Var ganska lugnt med folk därinne, så han fick gå runt där lite fritt menas vi beställde.
Han såg så stor och kaxig ut..Gick fram till en kille som satt där ensam och åt, tittade på honom och sa hej...Han fick ett hej tillbaka. Sen gick han vidare till nästa, stackars folk som inte fick äta ifred :)

Emelies kille Anton kom till max sen, han skulle med Emelie hem...Sen åkte vi hem, och sen dess så har Theo gått på högvarv. Övertröttad är ett annat ord också, så nu ligger han därinne och sjunger o härjar...

Jag ska sen gå och plocka lite grann, så det ser fint ut när Mia o Johan kommer förbi imorn. Jag ska klippa honom!
Men först på morgonen ska jag Theo o Emelie iväg till blomsterhandeln. Lika bra att fixa det, för sen på dan hinner jag inte.
Fredrik har lovat att hämta upp mammas bild tårta från Sveas bageri på hemvägen...hehehe hon kommer bli så överasskad när hon ser den! På gott och ont... ;S

Det kommer en bild på den sen... =D

Criminal Minds kl 21, inte missa! =) 

Nää, nu måste lilla herrn i rummet brevid sova...

Kram

Såg faktiskt..

Filip o Fredriks söndagsparty igår, det fanns ju inget annat att se juh.. hehe ;)
Jo, det har blivit lite bättre...Men dom kan fortfarande bli bättre på att lyssna på sina gäster, skippa de olötsliga inslagen i själva interjuvn. Men ja, ja..lite underhållande var det väl, och det har väl en del med gästerna att göra =)

Idag har jag gått en promenad med Theo skyndade mig ut tidigt imorse för att inte få¨något regn på mig. Och det fick jag inte heller, men jag hade tydligen inte behövt stressa så. Det började inte regna här först efter 12-tiden.
Sen har jag duschat lagat mat, kollat på "Lille Fridolf"..Älskar dessa gamla rullar! Lagat mat igen, busat med Theo i hans rum..Och nu ligger den lille därinne för att sova igen.

Så väldigt lugn dag, skulle till tandläkaren där emellan egentligen...Men med lite krångel så blir det imorn istället!

Nu vill jag att lilleman ska sova, så jag kan titta på färjan i lugn o ro..men vi får väl se hur det blir med den saken hehe

Mamma fyller ju 50 år på fredag, 50år! Det var tio år sen som jag och vårt "s.k" band spelade på hennes 40års kalas, det var hur kul som helst. Tror vi hade 10 låtar och vi körde dom om och om igen, för dom som ville dansa till dom haha =D
Men nu när hon fyller jämt så vill hon inte festa och hyllas, utan det räcker med oss i familjen tycker hon.

Mia jag och pappa vankade fram o tillbaka,om vi skulle lyssna på henne eller hålla en suprise fest. Vi började planera för festen lite smått, men sen ändrade vi oss. För utan att det ens kom på tal, så tog mamma upp ämnet...Och det var blankt nej där...Så lika bra att lyssna då, det är ju hennes dag endå! Så det blir familjen..middag som de två kockarna i familjen ska tillaga, jag ska fixa tårtan, sen ska väl vi se till att hon inte lyfter ett finger den dagen..Att hon får en bra dag!

Tycker alltid om att fira födelsedagar, oavsett om det är min egen eller någon annans..tycker det är det enda man kan göra!
Om man inte gillar födelsedagar för uppmärksamheten, eller det faktum att man blir äldre..Så hjälper det att fira med sina nära och kära tycker jag. Det blir en roligare dag, istället för att den ska sopas bort som ingenting!

Ha det gott!


Här går det undan...

Känner mig så mycket bättre idag, behövde nog den där infektionen. Har känt mig seg för ingenting, och det är jobbigt att gå runt så. Allt blir halvdant, och att konstant vara slö...nä, det står man bara ut med ibland hehe...

Är väl inte hundra än, men mycket bättre som sagt...Ville vara bra till tandläkaren imorn, vet att dom har ont om tider, och nu lyckades dom klämma in mig imorn. Skulle vat där i torsdags men fick säga ifrån då pga sjukdom..så nu måste jag iväg imorn.

Idag är det tvättdag, mannen min kör på för fullt. Vi brukar turas om, men idag har han fått "smak" på det. Så han skulle göra det, så kan jag vika in tvätten senare..eller så kan vi hjälpas åt...mycket är det! =D

Vädret är halvdant, men vill komma ut o få luft..så vi tre tänkte ta en snabb tur till lekparken sen, så Theo får göra av med lite energi.

Näää..nu ska jag fortsätta med mitt.
Kram

Sjuk eller vädret?

Jo, känner mig seg o hängig idag...Försöker somna Theo därinne som är envisare än en gammal åsna idag.
Själv vill jag bara lägga mig en stund också, ska göra det när han somnat...Har svårt att slappna av annars..

Vet inte om jag håller på att bli sjuk nu på "riktigt", det har ju vart nån dag här o där nu på senaste som man känt att nått varit på G. Men man har kämpat emot, idag orkar jag inte kämpa..Låt det komma och förhoppningsvis gå över fort. ;)

Ja, här regnar det för fullt...Vilket inte bidrar någon energi direkt, en bra film med en massa onyttigheter suktar jag efter nu...fast först en tupplur hehe ;)
Brukar inte vilja vila i sängen när jag är sjuk, vet inte hur många ggr som mannen tjatat på mig att nu går du och lägger dig en stund. Dom få ggr man gjort det, så brukar det ju hjälpa lite! Så lite rätt har han väl, får man väl erkänna hehe :)

Svärmor drar till Grekland med syster sin den 9:e..Låter för skönt! Och det förtjänar hon, lite semester! Hoppas ni får det underbart där!

Nää nu orkar jag inge mer...Jo, Sofia kör försiktigt inatt och hoppas ni får en bra resa! =)

Kram


Bakdag...

Ja, det händer inte ofta...och det är synd, för det är kul när man kommer igång! Jo, jag har bakat för fullt idag... =)
Gjorde lunch fisk med mos o morötter, efter det bakade jag på..Fredrik var ledig idag så han lekte med Theo.
Jag bakade dumlekakor, kallas dom. Recept från Fredriks kompis mamma, skitgoda och Fredrik är beroende av dom. Sen blev det choklad muffins, amerikansk style sen blev det choklad muffins i vanlig svensk form så att säga..Sen gjorde jag syltkakor och fick också för mig att baka bullar. Så det är bara att komma hem o fika här ;) hehe

Gjorde mat mellan degen jäste, så det blev köttbullar, potatis med gräddsås o lingonsylt såklart ;) Sen missade jag Top chef på 3:an som jag blivit lite beroende av, men det går i repris imorn. Vi får se om jag hinner med att se det!

Theo slog sig illa när jag höll på att bakade, Fredrik o Theo var inne i vardags rummet. Lilleman skulle sträcka sig efter en sak och ramlar pladask fram o slår sig en hårsmån från ögat..precis i ytter vrån på ögat två jack, tack vare ett hörn kom ivägen!
Blödde illa och var inte speciellt stort, men det såg olustigt ut det där såret...Trodde först vi behövde åka iväg för att sy, men när jag fick titta närmre på det så var det ganska lugnt. Stackars Theo var rädd han var, och jag fick knappt sätta på ett plåster.

Och här igår eftermiddag gick han rakt in i hörnet på vitrinskåpet och fick ett långt fult blått märke i pannan. Han är så nyfiken huvudet far åt alla håll när han hör o ser nått, och så fortsätter han gå på samtidigt som han gör det. Då slutar det oftast så här, om jag inte hinner få fatt honom! =/ 

Pappa o Johan var här en snabbis...Hade med sig redskap så Fredrik kunde få upp våran Spaljé vi köpt, den kunde gott vart lite bredare. Det hade sett snyggare ut, men samtidigt gör det inget man vill ju inte avskärma sig helt ;)

Jaha, ska väl förbereda för sängen...Är trött, och frusen...ska krypa ner i sängen o glo en sista stund på tv hehe =)

Trodde vi hade tvättid idag..men det hade vi inte..Var väl kanske mer önsketänkande...Såg att jag hade bokat nu på söndag ;)

Kram!

Metallica!!!!!!

Globen kokade som ett enda stort ägg! Det är nog den bästa sammanfattningen jag kan ge! =D
Vi hade en lugn resa till Stockholm, inget att stressa för. När vi kommer in i Globen Arena så står det killar och delar ut T-shirts samt ett litet svart plastkort. Gratis t-shirt som är special gjorda för just den här konserten, samt det svarta kortet med kod för att kunna ladda hem hela konserten sen på mp3. Så kompensationen började redan i ingången, och nöjd gick man iväg.

Mannen köpte en kaffe o jag en loka, sen satte vi oss och inväntade förbanden, det första förbandet var så tråkigt så jag önskade att vi hade missat det. Dom kunde lika gärna spelat i sin replokal, för det var som publiken inte fanns...Dom var i sin egen lilla värld. Kommer inte ens ihåg deras namn!  Men nästa förband var Machinehead, som jag bara känner igen via namnet. Men aldrig hört, och inte var det min typ av musik. Men den gick att lyssna på och vilket drag det var på dom! Dom höll låda och öste på, som "trummis" så blir det alltid när jag är på konserter att jag fastar mina ögon på just trummisen. Jag kommer på mig själv efter ett tag att jag har noll koll på vad som händer runt omkring, för ibland blir man bara så fascinerad!
-Det blev jag igår, med två baskaggar och en massa cymbaler och det går fort och han slår på allt med sån kraft..Och bra låter det! Han var så grymt duktig, en kul grej som hände var att trummisen skickar ut sin trummpinne i publiken och en kille där tar emot den. Och i samma stund han tar pinne slänger han den tillbaka till trummisen som fångar den, och det var så läckert! =)
Tror inte trummisen var med på det först, eftersom dom skickar pinnar o plektrum hela tiden till folk...Som gärna tar emot =)


Kvällens höjdpunkt då, jo, efter machinehead och vågen som gick x antal ggr bland oss i publiken så kom dom till slut ut. Vid 21.20 så släcks det ner, och jublet ökar! Dom drar igång och det vibrerar i golvet för att det är så högt och baskaggen riktigt dunkar i mitt hjärta. Jag njuter, mannen min ser ut som han ska börja gråta..Han är helt salig! =)
Fredrik satt med en bland cd med Metallica på väg upp till Stockholm, där det kom några låtar som han sa att dom sällan spelar numera. Som han älskar men inte kommer få höra, och vad händer..Han får höra dom! Han slängde pussar mot scenen och det kom nog en tår, han sjöng allsång! Och var så lycklig så det kändes och syntes på långa vägar!!
Lars på trummor är ju inte fy skam heller direkt..med två baskaggar där också, han ser ut som ett sugrör karln..Man kan ju nästan förstå varför med tanke på all energi som han bankar ut på trummorna. Kan inte bli mycket till fett över då, Han är så sjuk bra!
Det var en underbar konsert, jag gillar Metallica..Men de är inte mina favoriter, och fast jag sett flera av mina favoriter på scen..SÅ slår dom inte Metallica!!! Det var så mäktigt så det går inte att beskriva!!!!  (Nog fick vi alla kompensation allt, och den som väntar på nått gott)

Scenen var placerad i mitten av arenan, väldigt läckert...med mickar placerad i varje vinkel, så James lätt kunde cirkulera för att visa sitt ansikte mot publiken. Trummisen satt på en skiva som roterade mellan varven, så man inte bara såg hans rygg.
Allt var så läckert, ljus, ljud, eldflammor..åh... =)  Fick höra nothing else matters, med allsång och sedan One...jag är så nöjd så nöjd!!! ca: 23.30 är det hela slut!!! O vilket avslut, sista sången tänds hela globen upp..Dom kör sitt race och ner faller stora svarta badbollar med Metallica tryck i alla storlekar, känns som det aldrig tar slut med bollar. När Metallica slutar spela för kvällen, håller var och en av dom ett litet hej då tal till sin publik som aldrig vill att det ska ta slut!!!

Tillägg: Vi hade sittplatser, men vi satt inte ner en enda gång =D Jag svettades som ett as, och mannen svävade på rosa moln! =D

På väg till el stockholmo



Jag i mina brills, 50kr på rea förra året ;)



James =)



Härligt att se...



I sista låten alldeles i slutet



Nu är det slut, svettiga o helt tagna efter en underbar konsert!



"Babba" imorse när jag hämtade hem honom! =) Var där vi 9-tiden, saknade min plutt




Kram!

Here we go again....

Metallica alltså, jo imorn bär det iväg igen...Förhoppningsvis får Fredrik äntligen sin present, och jag hoppas dom rockar skiten ur oss svenskar!! Jag vill verkligen det, och att recensionen blir bra! Det ska vara värt att åka upp en andra gång! YEAH!

Jo, svärmor...hoppas du läser detta! =)  Theo hade ju feber för ett tag sen, och sen gick det väl en vecka då han mådde bra..och sen nu fick han ju feber igen! Så visst är det tätt mellan varven, men han har inte haft feber hela tiden. Trodde Fredrik sagt nått om det, så då förstår jag din oro...verkligen!!
Jag hade tänkt ringa om inte febern gått över på tre dar, men den gick över på tre dar nästan precis. Han fick feber tisdags natt, och blev av med den fredag kväll. Så nu på lördagen var han bra, åt dåligt men pigg i övrigt!
Nu idag så har han busat för fullt, ätit som vanligt...Så det är skönt!

Idag hade jag ljusparty hemma hos mig, vi var en liten hög med folk. Det var trevligt, tycker inte man behöver handla ihjäl sig på sånt. Man köper det man vill och har råd med, ingen press. Har en ny "ljustant" än den i Asker...Och den här hon är så mycket bättre, och trevligare. Hon tjatar inte över sakerna på dig, hon vet själv att man gör som man vill. Den andra hon "för mycket", för på...På på ett sätt så man blir lite off istället ;)
Hade partyt idag för att bli av med ett presentkort som jag fick sist för att en vara var slut, så det kändes skönt att få handla upp det. Så man inte hinner tappa bort det eller nått ;)

Jag ser fram emot Stockholm imorn, det blir lite egen tid med Fredrik..Bara prata o ta igen lite, nu när Theo vart sjuk o fredrik kommit hem från jobbet. Så har det inte blivit så mycket prata av!
Fredrik skulle spela bandy ikväll men struntade i det..eftersom jag känt mig lite halvmosig själv! Så det var snällt =)
Somnade Theo lite sent ikväll, han var envis...men nu är det tyst därinne..så då rundar jag av...

Ska packa ner biljetter o diverse saker till imorn...vill ju inte glömma någe nu!
kram

Tyar inte mer ;)

Jo, det gör jag väl..Men både Fredrik och jag är så trötta sen igår natt, Theo hade ingen feber. Men på något sätt fick han ingen ro i kroppen, han var så trött och när han väl precis höll på att somna då vaknade han till och gallskrek...Grät som bara den och sådär fortsatte det heeela natten. En gång i timman höll det på, så jag hoppas han får sova gott i natt!
Han har vart dålig på att äta idag också, har knappt fått i han nånting! Hoppas det också ändrar sig till imorn, annars vet jag inte vad det är med honom. Har han ont i halsen? Eller är han fortf. lite hängig fast febern är borta? Nånting är det som inte är helt bra ännu!  *mammas goa babba*!

Ja, igår så fick Fredrik för sig att han skulle köra boxning på nintendo wii spelet. Där man får möta en gubbe och boxas med, och han vevade och viftade för fullt. Sen föreslog han att jag skulle köra en match, ok det var jag med på..Men sen så fortsatte jag och fortsatte, till slut var jag helt död i armarna, och Fredrik tog över sedan körde vi varannan gång. Och nu idag, har jag ont i armar, axlar och rygg någe så fruktansvärt...Fredrik har ont i sina armar, och vi går bara runt och kvider. haha ;)

Så himla fånigt och dumt (med träningsvärk alltså)...men det var kul o tydligen bra träning,men idag känns det inte som det var en sån bra idé att göra hehe ;) ja, ja..
-Men ska nog fortsätta igen när den här värken gått över, tog ju tydligen bra! =D

Jag ska sova nu..är skittrött, och ville somna vid 22.00 men så blev det inte, och det blir aldrig tidiga kvällar..hm...Theo somnar bra tider, men sen så har man andra saker man måste passa på att fixa o grejja med när han sover...eller bara dötid framför tv:n eller datan! hm... ;)

Gonatt

Överdrivet....

Snart är det dags för eurovision song contest, song contest my ace! När fåglar kommer utskuttandes på scen, eller transor som fjantar omkring i dess konstiga utstyrslar...Tycker inte det handlar så mycket om sång längre, mer jippo! Men iaf, så ska jag inte hymla..Jag sitter där varje år och tittar spänt, blir stolt när Sverige kommer ut på scen och gör sin grej. Oavsett om jag gillar artisten eller låten, så slutar det endå med att Sverige var ju endå bäst! haha...Inte partisk alls!!

-Men jag gillar Malena som är med för Sverige i år, hon gör en skön och egen grej som funkar tycker jag!
Saken är att jag läste på Expressens hemsida att Malena ska ha på sig en klänning värd närmare 400 000:-, är det rimligt?
Är det rimligt för någon att ha på sig en sån dyr klänning? Trodde jag läste fel först och att det stod 40 000:- istället, men som om det är så mycket bättre! Det är ju fortf snuskigt dyrt!  Sen skulle det (pricken över i:et) vara fjädrar nertill på klänningen, struts fjädrar! Allt tjafs om fjädrar som vart så känns det som dom kunde skippat det! För mig spelar det ingen roll om fjädrarna plockades "på rätt sätt". Överdrivet är det iaf....

Jaha, ska ta det lugnt nu känner jag...hoppas jag inte blir sjuk nu när Theo som tur är på bättringsvägen...han var nere i 37.8 förrut, lägsta hittills. Imorn SKA han bara vara bra, det förtjänar han :D Men har känt mig hängig hela dagen och kände mig sådär i förrgår..men just idag känns det värre :(

Kram

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus