Valborg o dess firande..

Jo, hade ju som sagt planer på att åka till Aspa, vi skulle grilla o ta det lugnt för att sedan åka till Askersund och kolla in alla mc som kommer crusandes igenom där. Sen vet jag att svärisarna brukar åka traditionellt till Skyllberg, det hade vart kul och få fälja med dit nån gång. Men Theos feber håller sig runt 39 grader, och har gjort det hela dagen. Så inomhus håller vi oss!

Mamma o pappa sitter i huset här brevid och festar med min moster och hennes man, men jag sa att jag kanske följer med dom själv sedan till brasan här i Kilsmo. Jo detta lilla samhälle har sitt firande också, traditionellt det med. Har vart med här under några år förrut, och då inväntar man fackel tåget som är barnen i samhället (tror det är scouterna). Dom knatar igenom gatorna till brasan, sedan sjöngs det o pratas det lite, för att avsluta med fyrverkerier. Så det är lite mysigt, frågade Fredrik om han hellre ville gå, så kunde jag stanna hemma, men han ville inte..Så då går jag! ;)


Vi har nyss grillat här, grillspett med hemmagjorda klyftpotatisar, chili bearnaise och sallad. Jag har varit den som grillar utav oss två, eftersom Fredrik tidigare har förmågan att få det svart och smaka sot hahahah...Men nu ikväll fick han gå ut och grilla endå, och det blev perfekt! Köttet var kanon och resten av grillspettet också, verkar som han har fått grepp om det där.
SKÖNT tycker jag, som slipper nu i fortsättning! hehe

Jag var iväg och handlade tidigare idag med mamma på Willys marieberg, jag fyllde på skafferiet lite..Plus att jag skulle in på ikea o köpa potatisskalare, plus lite annat smått...Några ramar att fylla foton med Theo på =D

Så Fredrik var hemma själv med Theo, han var ganska så hängig just då sa Fredrik..Så han grät mycket och var också trött men kunde inte sova, han sov bara en halvtimma. Min lilla pojke, jag vill bara att han ska bli bättre..Men jag måste säga att det är första gången när han är sjuk som han faktiskt dricker bra, brukar knappt få i han nått...Han brukar vägra helt annars, man får vara glad åt det lilla!

Ja, hoppas ni andra har det skönt ikväll, och får se en brasa om det är det ni vill!
Själv ska jag mysa med mannen (framför tv:n), när lilleman somnat!

Kram


Det blir inget..

Det blir inget valborg firande med svärisarna imorgon, Theo har bara blivit sämre under dagens gång och har feber på 40 grader nu. Han är så lugn och har inte sagt så mycket under dagen, han har busat två ggr idag under väldigt korta stunder. Det är då alvedonen antagligen kickat in. Så nu sover min pojke sen snart en timma. Jag hann bara lägga honom i sängen och så sov han i princip, det är inte mycket väsen från honom idag inte. Har en stark känsla av att han kommer vakna under natten, han brukar göra det när han är sjuk.
Så då lyfter vi över honom till oss, och förhoppningsvis så kan han somna vidare. Jag hoppas att han mår bättre imorgon iaf, det vore så skönt för honom.

Ska försöka få tvätttid imorgon eller till på fredag, skulle egentligen tvättat hela dagen idag..Men det gick ju inte.

Sitter och väntar på mannen, längtar efter honom. Pratade med honom för en stund sen och då var han utanför västerås, men bara han kör försiktigt så! Dom har ju hyr bil och det var en Audi V6, så jag kan ju förstå själv att lagligt lär det ju inte gå hela tiden..hm...

Jaha, ska ner och kolla på roomservice...passade på att tiita till Theo under pausen och skriva lite...

Kram

Lilleman

Ja lilleman han vaknade vid 03-tiden inatt skrikandes...Han var smällhet, från topp till tå. Vi tog tempen och den landade på 39 grader, inge kul alls. Förstår inte alls vad detta kom ifrån, märke inget igår på honom. Han var pigg o glad och åt som vanligt, men sen under natten ändrades allt. Nu på förmiddagen är tempen uppe i 39,5, så nu försöker han sova därinne. Han somnade nästan i mitt knä i soffan.

Hoppas febern har sjunkit sen när han fått sova en stund, pappa Fredrik ville nog inte åka ifrån oss idag när Theo var såhär hängig. Han skulle till Stockholm på kurs idag, fotokurs. Så han kommer hem sent ikväll, själv har jag huvudvärk men jag tror den beror mest på brist på sömn. Blev inte så mycket sömn efter att Theo vaknade inatt.

Vi hade tänkt imorgon att åka till svärföräldrarna i Aspa, men med tanke på Theo så ser det inte ut som det just nu!

ha det gott

GRRR...

Jo, satt och tittade på slutet av Ugly Betty och så sitter grannarna ute med sina hundar.
Dessa hundar verkar inte gilla varandra och skäller konstant hela tiden, det går 15 min..sedan går det 20 min och då vaknar Theo av skällandet! Han somnar om och 5 min fortsätter med skällande från hundarna, sedan springer den ena lös och jagar iväg min katt. Då sliter jag upp dörren och gapar:
-Få tyst på era hundar för min son sover, jag blir tokig av detta skällande. Få bara tyst på dom!

Sedan går jag in, och dom ser då ut som fågelholkar! Jag har inget emot skällande hundar, bara dom tystnar inom fem min eller nått sånt. Större förståelse har jag inte!! Speciellt inte här, för de här hundarna går som sagt inte ihop.
Varje gång dom träffas är det likadant, det hör man ju om man inte ser!

Kan inte bara den ena lämna hunden hemma eller nått, kan ju inte sitta på kvällen och skälla konstant!

Sånt går bort, och nu är väl inte jag så populär längre...Men who cares!
Lite får dom tänka själva, jag klagar inte ofta. Men sen Theo kom så är det andra bullar hahah!

(lättade på trycket bara)

Sov gott

Bröllop!

Satt och fixade lite igår kväll med foto album, och tittade då igenom bilder från Fredrik och mitt bröllop!
Det blir tre år som gifta nu 1 juli i år, tiden går fort! Och det är härligt när såna saker som äktenskap går fort, för då trivs man ju iaf! ;)

Vi gifte oss i Askers kyrka 1 juli 2006, och vad stressigt det var. Jag hade fått ledigt femdar på raken innan breöllopet av min personal ansvarige, och hon hade sen gått på semester. Men endå strulade det till sig på jobbet och dom ringde in mig alla dagarna förrutom sista dagen då jag sa nej, nu kan jag faktiskt inte!

Vilken dum idiot jag var som trodde jag skulle kunna hämta o handla de sista sakerna med en dag till godo! Jag och blivande mannen stressade runt som en idiot, hämta ringarna, hämta kläderna, köpa maten till bröllopet!
-Jo, ni hörde rätt..jag handlade all mat själv! Blev erbjuden catering från föräldrarna men sa att det fixar sig såhär också, så dom betalade maten hur jag än valde att göra. Kunde ingen sagt stopp, när jag komplicerade allt. hehe

Till lokalen med all mat, fixade o grejade där...Kom hem ungefär kl 03.00 på natten, i säng!
Vaknade vid 08.00 ner till lokalen fixa det sista och sen hem för att snygga till sig! Möta fotografen vid kyrkan, pappa var snäll och hämtade upp oss. Sen tillbaka hem igen, som tur bodde vi ju också i Asker då så det var inga långa turer!

När vi kom hem kunde vi slappna av i några sekunder, fixa till oss en sista gång. För vi väntade på överasskningen som pappa fixat åt oss, vilket fordon han införskaffat till ära för den här dagen! Och det var en gammal fin bil som stod där, och det var underbart att åka i! =)

Vi kommer fram till kyrkan en JÄTTE varm dag, alla svettas! =)  Jag var så nervös inför att gå förbi alla som satt i kyrkan, men jag drog på mig ett leende som satt som fastklistrat. På filmen från bröllopet kan man se mig gå och flina hela vägen och sen Fredrik som är likblek i ansiktet med en blick som ser helt livrädd ut! Vet inte riktigt än idag hur jag ska tolka den blicken! heheh =D
Vår cermoni var över på ca 15 min, och då hade vi två st som sjöng och spelade gitarr, så det gick snabbt!
Hade väl tänkt att det skulle ta mer tid, men det var skönt att det inte gjorde det!

Vi kom till festen efter att crusat runt ett tag i bilen, så härligt så!  Där utanför stod alla med champagneglas i nävarna..Många glas var tomma, tanken var att skålen skulle kommit när vi hunnit fått två glas i handen också...Men så bidde det inte! ;)

Vi var ca en 55 st på bröllopet, och det var alkohol med i bilden för dom som ville ha. Vissa drack mer och vissa mindre, det var en kul fest i dess helhet, som blev bättre ju mer kvällen gick! =) Men det var några som "ballade" ur mer el mindre, precis som det brukar bli när man blandar släkt med alkohol hahah =D

Det vart rörigt med mat och dryck, hade två tjejer som var där för att plocka fram och av och fixa med mat o drycker. JAg hade gått igenom kvällen innan med dom hur det skull vara..Men sen la sig några i släkten i och allt blev lite pannkaka, dom två visste inte riktigt vad dom skulle göra..jag sa så, en annan sa si osv..hehe
-Men bra jobbat av dom med tanke på hur rörigt dom hade det! :)

Det var en underbar dag för Fredrik och mig, att vi äntligen fick bli man och hustru! För det finns ingen annan som jag vill spendera mitt liv med och han känner likadant! Vi har varit som klistrade vid varandra sen den dagen vi träffades och ingen av oss har lidit utav det. Vi älskar varandra och är mer kära idag än vi var då vi träffades! Och det är härligt!
Vi träffades på hösten 2000, förlovade oss 2001 och gifte oss 2006!
-Jag vet, vi var lite sega med giftemålet heheh!


Fotografens bild!
Jag var så nöjd med buketten! Hade en bild på den, skickade den till en florist i Örebro. Hon ville ha minst1700:- för att göra den!  Bellis i Kumla ville ha 700:-, taget! =)



Fotografens bild 2 av ca 160st! Vi hade kramp i käkarna efter det!



Min kusin Helen skickade denna bild till mig



Den fina bilen!



Tårtan!



Härligt härligt...
KRAM

Märkligt eller bara inbillning?

Jaha, min söndag igår började märkligt..eller inbillade jag mig bara..hm..

Jo, jag skulle gå ut och gå vi 9-tiden på morgonen. Jag har en runda som Theo o jag brukar gå ofta, och igår så valde jag att gå själv för Theo hade för mycket spring i benen för att sitta still i en barnvagn. Så Theo var hemma o busade med Fredrik!

Den här vägen jag går är en asfaltsväg som är omsluten av skog, åker inte så mycket bilar där....
Den är skön o lugn att gå på den gör inte så mycket väsen av sig..Förrutom igår kan man väl säga kanske...

Jag kom och gick och hade väl gått halva vägen tills där jag brukar vända och gå tillbaka, där långt framme står en man. Inget konstigt med det, men han står still och det reagerade jag på. För dom jag brukar möta, går eller cyklar. Så jag undrade om han kanske tappat nått eller beundrar utsikten över nått, kanske?  Men jag kommer närmre o närmre honom, och då börjar han smått gå..Han liksom släpar fötterna efter sig och går sakta sakta..tittar o ser inte riktigt ut som han vet själv hur han ska vara eller göra..
-Jag hejar till, han hejar tillbaka...han stirrar rakt in i mina ögon med en kall blick i typ 2 sek, och dom sekundrarna känns som evigheter och jag får en olustig känsla i hela kroppen. Han ser inte ut som nån som tar en söndagspromenad direkt...kommer i svarta jeans, orange skjorta bärandes på en svart täckjacka, nånstans 40-45 år. Tänkte först om han kommer från en fest, o ska gå ner till samhället för att vänta på en buss eller nått. Men det bor inte så många längs den vägen heller, nån enstaka gubbe som bor en bit in i skogen...

Jag ringer Fredrik o säger att jag känner mig lite olustig, och ber han komma o hämta mig...fast sen ändrar jag mig o säger att jag inbillar mig säkert bara. Men att Fredrik gärna får hänga kvar på tråden ett tag till, jag vänder där jag ska vända...och lite längre ner i kurvan ser jag honom igen. Där står han stilla igen, och jag vänder uppåt och ber Fredrik nu hämta mig. Han är på väg med Theo i bilen, nyfiken som jag är går jag tillbaka lite igen för att kolla in mannen...Men då är han borta!

Så jag frågar Fredrik som är på väg om han ser nån på vägen, men han har inte hunnit komma så långt och när Fredrik väl är framme hos mig. Frågar jag om han mötte nån, och det gjorde han inte!
Jag blev livrädd, och hoppar in i bilen...Fredrik kör sakta för han vill kolla om han ser någon...Och visst inne i skogen bakom en gran ser vi mannen står...Han har satt på sig sin svarta jacka, men har inte dragit för den..så jag ser hans oranga skjorta lysa igenom mellan träden.

Jag var livrädd, och förstår fortf. inte vart han kom ifrån om han bor häromkring eller vad hans syfte var. Men jag kände olust i alla fall, och jag brukar inte vara rädd. Har mött en del män på den vägen förrut, men aldrig känt mig så. Dom har alltid hejat glatt, slängt nån kommentar och gått vidare. Jag kommer icke gå där ensam igen, så nu idag går jag en annan runda..Som är mer i samhället kan man säga!!

Jag duschade, vi alla åkte till mor o far...Pappa o Fredrik tog pickupen o åkte till Marieberg, jag lämnade Theo hos minsta moster Emelie, tog volvon åkte till verkstaden lämnade den där och hade mamma som hämtade upp mig. Sedan åkte vi till marieberg. Det blev Ikea, Willys och silvan. =)
Vi skulle ju grilla, men köpte pizza för det drog ut på tiden på silvan...mycket rea o mycket folk. ;)
Sedan blev det lite trädgårds arbete, men mest var vi alla ganska trötta..he he...

Nu sover Theo lite, och jag ska passa på att duscha!

Ha det gott. kram

Jag & pappa

Jag o pappa på väg ner till Skövde, jag och Theo gick till mamma o pappa imorse lite efter 9-tiden.
Jag lämnade av Theo där, invigde nya GPS:en och sen bar det iväg. Först stannade vi till på statoil i kävesta för att hämta kärran,
en V70 står parkerad framför oss inget märkvärdigt. Men killen backar bakåt för att sedan köra iväg och då kör han i sidan på pappas pick up. Den blev lite insjunken i plåten, men pappa resonerar att hans skoda -98 är "skruttig" som den är så det blir inget mer än så med det. Snäll pappa jag har! =)
Han kommer ut från macken med en mugg kaffe (som vanligt där det finns tillgängligt), böjer sig fram i bilen för att nå nånting o tippar ut en tredjedel av kaffet på sätet. Så visst börjar resan bra? ;)
Han fick sitta på min kofta, för den var överflödig i det varma vädret..Annars som han själv tyckte att han kunde sätta sig på fläcken. Jo, snyggt med en brun fläck rakt på arslet! hm...

Men vi puttrade på, eller jag som körde...Pappa som är lastbilschaffis kör väl nog som det är, så han fick ta det lugnt.
En slutkörd diesel med massor med glasskivor i motvind gick trögt på hemvägen, jisses. Med plattan i mattan på fyran kämpade jag på. Och så fort jag kom upp i fart o la i femmans växel. Så var det som jag bromsade, mätarn sjönk som en sten...Så i nerförsbackarna gasade jag som en tok, för att förbereda mig inför nästa uppförsbacke hehe ;)

Vi käkade Sibylla i Karlsborg och stannade på kaffe hos svärisarna på vägen hem. Kom sen hem, till en glad Theo =)

Har vart hos föräldrarna tills för en 30 min sen, käkat där och kollat på Babben co. Enbart för att få se Larz Kristers =D

Väntar på att Theo ska somna, blev lite sent för honom ikväll. Väntar också på mannen, som jobbat idag men efter det åkte iväg med sin avd. på bowling och mat. Kul för han, få se sen hur det gick då? =)

Imorn ska vi lämna in volvon sen iväg till Marieberg och sist hem till päronen för att fixa med växthus o annat grejs ute. Sedan höjdpunkten på dagen: GRILLA mmmmmmmmmmmmmm hehe ;)

Vi är grilltokiga i denna familj, grillar jämt och ständigt från säsongens start till slut ;)

Kram

ÖSK is hot hot hot

Det är så skönt att det går bra just nu för ÖSK hoppas det håller i sig, för det behöver dom och vi supportrar. =)

Idag skulle pappa och jag åkt till Skövde för att hämta hem ett växthus som han köpt, men idag fick han jobba över (som vanligt). Så vi tar det imorn istället!

Då åker pappa och jag till kävesta och hämtar kärra, sen drar vi. Så får vi se hur det går, sen ska man ju sätta ihop det också. Han har letat och letat efter den "perfekta" storleken på växthuset. För han vill inte ha något under 2,5 m, han har stora planer för vad som ska växa därinne. =)

Jaha, idag så var det en lugn förmiddag och en skön eftermiddag också. Jag, Theo, mamma, Mia och hennes Johan åkte till Factory Outlet i Vingåker. Jag hittade två par skor, en jätte söt adidas dress till Theo, och sedan åkte vi in på Ica för att handla lite. Så sen dess har jag vart hemma, och helt trött är jag. Skulle kunna somna när somhelst he he ;)

Väntar just nu på att maken ska komma hem snart, han brukar vara hemma vid en 21-21.15. ;)  Saknar honom idag och nu är det hans lediga helg, men vad har han sagt då..Jo, att han ska jobba i Karlskoga nu imorn..Tack o lov inte på söndag! Så en dag får jag ha med min man denna helg, men han jobbar ju för vår skull. Han gör allt för Theo o mig, och det är jag tacksam för.

Vad varmt och skönt det har varit ute idag, såg en "citron fjäril". Det var somrigt kan jag lova =)

Imorn ska Johan börja sitt nya jobb och Mia börjar på söndag! Hoppas det går bra... =)

Trevlig helg!
Kram

Trevlig dag!

Theo vaknade 06.10 idag, jag gav honom välling och hoppades att han skulle somna om...Men icke, jag fick han att ligga kvar i sängen tills en 06.45 iaf. Sen var det bara att gå upp, jag brukar ju titta på kanal 5 då. Voice börjar ju runt 07.00, så det är ok att dega till. Sen vart det frukost, och fast mannen kom hem så sent igår så var han uppe med oss efter sju...Han tog sig ett bad men han var ju uppe iaf. :)

Sen blev det frukost, jag plockade av sen gjorde jag mig "iordning" för att åka till Sofia. Jag kom till henne efter tio, sen skulle jag klippa och färga hennes hår. Jag hoppas du blev nöjd Sofia =)
Jag klippte väl en 12 cm på hennes hår, och det syntes knappt...Hon har långt hår, och här försöker man själv spara ut..ja, det går sakta men säkert hehe ;)

Jag käkade gott hos Sofia och fick träffa på hennes Anton och Wilma och det är alltid kul, man ser hur de växer och lär sig nya saker hela tiden. Dom är så charmiga!

Efter Sofia åkte jag och handlade och blev sugen på tacos så det blev det...Theo fick en mousaka variant med tacos smak istället. Mannen och Theo fick lite egentid när jag inte var hemma idag, och det kan vara skönt för båda.

Något som är kul är att syster min Mia har fått jobb på Harrys i Örebro, hon ska laga mat där och hennes sambo Johan fick jobb på Jac´s i Örebro idag där han också ska laga mat. GRATTIS till båda! 
Dom gick samma utbildning där dom träffades, och skönt att utbildningen gav resultat!

På tal om resultat mannen kom hem med en glad överrasking igår, han hade vunnit en GPS på jobbet. Precis vad vi behövde och annars skulle köpt när återbäringen kom. Det slapp vi nu =)

Ska klippa mannen snart också och själv ska jag försöka hinna med ett bad. Ska ut och gå tidigt imorn, för det vill jag vara säker på att jag hinner med! ;)

*Måste skriva en inköpslista till Ikea svårt att komma ihåg vad man ska ha annars när man väl kommer dit.

Kram

Segt.

Klockan är inte mycket på dagen, men endå känner jag mig helt seg och vill bara sova.
Fredrik var inte hemma först 23-tiden igår, sen skulle han upp igen vid 04.15. Jag var den som fick väcka honom, som vanligt ;)

Sedan så tänkte jag somna om, fick sova knappt en timma första katten hoppade på dörrhandtaget. Han slutar ju aldrig heller, så jag fick släppa ut honom. En timma senare igen så är det dags för kattskrället att komma in...Då fick jag släpa mig ner igen, höll på att bli galen på katten. Sen fick jag sova 30 min till, sen vaknade Theo och var pigg som en jag vet inte vad! Dags att gå upp, tjoho! =)

Theo verkar piggare idag, skönt är väl det...Men jag tar inte ut nått i förskott än...

Får antagligen besök i eftermidda, så jag ska väl försöka duscha och fixa i ordning mig själv sen.. ;)

Imorgon är Fredrik ledig och då får han vara hemma med Theo, för jag ska äntligen iväg till Sofia och fixa med hennes hår! Jag ska klippa och färga, vi skulle gjort det för ett tag sen..Men jag har vart sjuk och Theo blev sjuk, så nu imorn ska jag åka själv! =)


Idag är det supertisdag som jag kallar det...Först 19.30 är det Hitta hem sen 20.00 är det Ugly betty 21.00 Desperata husfruarna efter det Christine. Super tisdag heheh...Bara bra på tv! =D

Ha det gott

Jo, dagen i övrigt!

Theodor är sjuk...men bara feber, eller bara o bara...Ingen snuvva eller annat som besvärar, så jag undrar vad som är på G!? Vet att det vart mycket vattkoppor här omkring, och mina kusinbarn har och har haft det...Så vi får väl se vad som händer. Kan vara skönt för Theo att få det nu och sedan vara klar med det, men jag har inte haft det..Mannen han har haft det.
-Vi får se hur detta utvecklas!

Annars var förmiddagen lugn, sedan kom min mamma och min syster Mia och hennes kille Johan på besök. Vi fick för oss att grilla här på eftermiddagen så sen efter jobbet dök pappa upp och efter skolan dök min andra syster Emelie upp. Fredrik jobbar sent idag, han hjälper Elgiganten i Karlskoga att starta upp. Dom öppnar nya butiken där då, så han ska vara med att sälja och lära upp.
Men vi andra grillade och hade det trevligt, det blev lövbiffar med potatisgratäng och sallad till. Jättegott!

Theo har ätit ganska bra idag trots att han är krasslig, vilket är skönt. Nu ligger han därinne och ska försöka sova, hoppas han sover gott hela natten. Det kan han behöva! =)

Så en lugn dag, med Theo som blev lite kinkig framåt kvällen...Vilket är helt förståligt, stackars lilleman. Han har idag velat vara i någons famn i stort sett hela tiden, annars så sitter han inte ens still i 5 sek. Så nog är han sjuk allt ;)

Hoppas han kryar på sig tills imorn!

Kram

Söndagsparty....

Jo, här har söndagsparty gjort reklam hej vilt om sitt program...Som går på söndagar kl. 21.00 på kanal 5.
Jag och mannen satt spikade framför tv:n igår, för att få se detta..Men vilken flopp!

Filip och Fredrik är inte så roliga som dom själva verkar tro, men vad dom är är självupptagna! Det här var tv när den är som sämst, har sett deras olika program förr...och vissa program har varit underhållande, men söndagsparty var allt annat.

Filip och Fredrik må har varit nervösa, det får man ju lov att vara. Men igår kväll var dom flamsiga, tramsiga och allmänt virriga. Det var kiss och bajs tv, där man inte tog hänsyn till sina gäster alls. Man avbröt, tystade ner och var helt enkelt respektlösa mot sina gäster. Varför vill dessa två killar som blir så höga av att höra sina egna röster och se sig själva i fullgång, leda en show där det dels går ut på att bjuda in gäster som där ska prata?! Varför kör dom inte en show istället utan gäster där dom själva blir filmade hela tiden när dom snackar om sitt, med sina chargonger och allt var det är.

Låter det som jag inte tycker om Fredrik o Filip?...hm...Jag är bara så trött på dom, och allt detta hände igår!
Har New York stigit dom åt huvve? SVAR: JA

Sedan på slutet kommer en f.d favorit...Howlin´Pelle från Hives, som jag för ca 9 år sen avgudade. Han är sångare, och kan sin genre väldigt bra. När dom säger att han ska sjunga righteous brothers "unchained melody", så lyfter sig mitt ena ögonbryn. This can´t be good....Och det blir det inte, VERKLIGEN Inte.
Pelle står på scen och låter som en som fått i sig ett par öl för mycket på en dåliga kareoke bar. Jag lider när jag hör det!
Samtidigt som han småflinar och försöker skämta till det, vilket gör det hela värre i mina ögon. För hur illa är det inte när en sångare försöker skämta sig igenom en låt, för att han inte klarar av att sjunga den!  En sån fantastiskt låt slaktas totallt, precis som Pelle gör i mina ögon!!

Söndagsparty är ett minne blott, hellre stirrar jag in i en vägg nästa söndag vid den tiden...( OM OM det inte kommer en ländis dit som jag inte kan motstå! ;p )

Jag kanske är lite väl på hugget här ikväll...spyr galla och fräser, men gott folk jag ska ha mens. Jag blir alltid lite el mycket sån här då! ;)  ena stunden fräser jag och andra skrattar jag för fullt, min man förstår fortf. inte mitt beteende efter  9 år. hahah


Kram

Tomgång!

Jo, min lille son han var helt slutkörd nu på kvällen...Han ligger som vanligt i rummet brevid, och försöker sova. Han har vart lite "off" hela helgen,men idag så tog vi tempen o det visade feber. Men med fullt ös kör han på, även om allt blir lite jobbigare vilket resulterar i fler utbrott under dagens gång. Jag lider varje gång han blir sjuk, man vill bara ta bort allt det onda på honom. Häv över det på mig, det gör inget..

När jag fick min son så förändrades allt, precis allt. Man blir ju också en annan person, även om sitt gamla jag fortf. finns kvar såklart. Men där får man alltså ett helt nytt ansvar, det handlar inte längre om en själv. Från den dagen han kom in i mitt liv så kommer han alltid komma först, oavsett vad det gäller.

Hur nervös var man inte över att bli mamma, kommer jag klara det? Hur vet jag vad jag ska göra när och hur osv!
Men sen blir man mamma, och vips så faller det mesta på plats, så länge man använder sunt förnuft hehe...Det går av bara farten och när man stannar upp och tänker efter så är det ganska märkligt tycker jag. Jag kunde mer än vad jag trodde om mig själv! Och tur var väl det! ;) 

Att bli mamma till Theodor är absolut det bästa som hänt mig, han förgyller mitt liv. Och är en sån underbar liten människa, det har varit så kul och intressant från dag 1 att se hur han utvecklas....Och nu är han 1 och ett halvt, och tiden den har bara runnit iväg!


Mamma älskar sin lilla "babba"!!!





Kram!





Sov Theo!

Detta var ju hur kul som helst, blogga är ju som en dagbok....Fast man kanske inte skriver allt här, som man skulle skriva i en dagbok. hehe

Sofia Granstedt,som redan har en blogg. Hon gjorde mig sugen, hon skriver om sitt liv och de dagliga rutiner eller om de oförutsägbara ting som sker. Det går ju inte att misslyckas med!
Med tanke på alla dessa dokusåpor som kommit och gått, så visar ju bara det hur intressade av vissa människor liv man blir. På gott och ont!

När jag eller min man somnar vår son, så lägger vi honom efter kvällens rutiner. Sedan så sätter sig någon av oss vid datan som ligger alldeles i närheten av honom. Dels så hinner man inte med datan på samma sätt som innan han kom, då man gjorde lite som man ville. Så då kan man ta det lungt här, och samtidigt vara med o höra om han tappar nappen el
om det är något annat som stör honom. Nu är det väldigt tyst därinne, han var trött...och brukar numera inte vara uppe så här sent.

NU ska jag ge mig för idag...två ggr på en dag får räcka. Men jag kunde inte hålla mig borta haha...detta var ju skoj juh!
Fortsatt trevlig kväll och helg!

Oskulden då! + bojkott!

Jaha, då var det min tur att hamna i "blogg träsket". Jag känner mig lite osäker fortf. på detta, inte om det är rätt eller fel!
För en sån stor sak är det ju faktiskt inte, men just för att jag känner mig helt borta på denna plan.

Känner att denna blogg kommer finnas för mitt eget syfte, lätta på trycket efter en pissig dag eller att få uttrycka en åsikt
som jag bara måste få sprida. Hehe...Lite ego sådär! =)

Hoppas att någon orkar läsa, och ta åt sig och tycka till.

Kände idag att jag fick lite nog.....

Gick in på aftonbladets hemsida som är ganska vanligt att jag gör, där läser jag på nöjessidan om kvällens ROBINSON.
(Som jag inte följer, och aldrig gjort...oavsett kanal)  Djurplågeri står det, nån snubbe som är helt exalterad över att något
"händer" på ön och han ska få döda. Visst jag äter kött, ska inte hymla med det..men jag ser gärna att det går till på rätt sätt.
-Visst inga garantier finns..men skit i det!  Åter till saken...Killen har ingen erfarenhet av att döda djur, så när han ska ta sin sk kniv..så går bladet olyckligt av i denna stund...fågeln lever fortf. någelunda, sen får han väl till slut tag på fågeln o gör slut på dess lidande.  Men min poäng är  detta är ju BARA ett tvprogram,varför ska det vara nödvändigt att släpa dit
oskyldiga djur som dom ska häva ihjäl..när dom inte ens har erfarenhet eller dugliga redskap. Tycker detta är totallt onödigt, och känner att detta program måste locka tittare samt uppmärksamhet på alla dessa sätt som är tänkbara.
I ett enda syfte att tjäna pengar!!!!!!!!


Känner starkt pga att några år sedan så var det norska Robinson, som gjorde en liknande sak..Men där rörde det sig om en katt, som man fick se i bildföljd. Hur en väldigt kelig katt som strök sig mot de flesta deltagarna, blev  fångad och sedan dödad..Man fick se hela förteelsen i aftonbladet. GUD vad jag ångrade att jag köpte tidningen den dagen..
Kunde knappt sova för jag såg dessa bilder i huvvet hela tiden..på denna stackars katt.
Dog för vaddå???
JO! För ett TVPROGRAM!!! ETT TVPROGRAM!!!!

Tack för mig


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus