vin!

Igår när jag stallde in mina nyinköpta vinglas i skåpet, så bara kom det till mig.
-Jag vill ha vin!! =)
Bara få sitta i trevligt sällskap, med musik i bakgrunden o käka lite ost o kex o sippra lite vin till...mmm så gott! =)
Eller kanske få gå på krogen o dricka lite vin o framför allt få dansa =)
Men just nu är man en ammande mamma, så det blir inget med det. Men det kommer ju nån gång, o den som väntar på nått gott. Ja, ni vet! ;)
Jag ser fram emot lite saker den här månaden o det ena är på fredag då fam. Granstedt kommer. Sedan är det Ladys night den 12e, tjoho =) ska ju sitta närmast scenen denna gång o käka fin middag. Drinken som ingår ska en tjej som hänger med få, det blir nyktert för mig ju =)
Sedan är det harry potter o restaurang med Sofia o Stefan den 20:e =)))
Mannen fyller ju också nästa vecka, sedan är det ju fars dag i november o min käre far fyller ju i slutet av nov =)
kram

Officiellt!

Ja, då var det öppet o sagt för alla öron...så då kan jag skriva det här med då!
Nu får mannen from 1 november börja på sin kära TV-avdelning igen...! =)
Han har ju jobbat på data sen lite mer än ett år tillbaka, och det var först bara på prov. För den dåvarande chefen tjatade över honom, sa också att jobba där i några månader o vill du inte så får du gå tillbaka. Det bidde inte så, utan Fredrik fick vara kvar! Men han har väl trivts där, men hans "hem" är tv. Så nu får mannen komma tillbaka, och nöjd lät han när han ringde! =D
Jag sitter annars här lite småttseg, sov ganska bra inatt..Tack vare att Jeppe "bara" vaknade två ggr, men det är skillnad mot vad det vart i några veckor nu. Då han vaknar med två timmars mellanrum, eller en gång i timman. ;)
Jag åkte med mamma till vingåkers outlet idag..Hittade en fin röd löpare, samt iittala vittvinsglas (BILLIGT 2 för 100:-). Hade redan 4 st såna, så nu köpte jag fyra till. MEN ångrade att jag inte köpte 2 till endå, så jag hade 10 st..el ännu hellre 12! ååh..! -Det jag åkte dit för, var för en  vinterjacka o byxor åt Theo..Hittade i Alfons Åberg för 400:- ett set. Billigt tyckte jag...Blått o varmt o fint var det.
-Hittade först för 900:- sen 700:-, bestämde mig för de för 700:- Men kände verligen INTE att jag gjorde ett klipp där. O så när man grävde djupare i butiken så dök det där sättet upp.JIPPIEE!! =)
Mamma köpte ett par fodrade gummistövlar, svarta. Till Theo!  Kommer bra till användning, har ju bara vanliga gummistövlar o det blir kallt! ;)
*Så tack mamma för den hjälpen! =)
Nu sitter jag här o längtar tills desperata husfruarna ska börja, jag borde plocka lite här hemma. Men jag ork int!
Så det tar jag imorn! ;)
kram

Igår...

Var jag först till tandläkaren, ett väldigt bra besök!! det bästa tror jag, bara för att det var gratis! =))))
-Hade fått lite tandvärk och isningar i en tand, men det visade sig att det var tandläkarens fel. Han hade inte isolerat tanden tillräckligt, så det "läckte" in o irriterade mitt tandkött.
Så gratis blev det hihihi =)
Sedan begav sig Theo o Jeppe o jag till pålsboda där det skulle bli bus med Fam.Granstedt. Så när vi kom fick vi lunch, jättegott!! =) O så var Sofias make hemma också..Han jobbar annars i Sthlm i veckorna men nu jobbade han i närheten, så det var kul o träffa honom också =)
Sen blev det fika *mums* (min vecka som skulle vara fläckfri från allt gott, sket sig totalt!)
Och kvällsmat fick vi också, en jättegod pastasås som innehöll dels kassler =)
Mycket bus och kul var det!! =)
-Så på torsdag ska jag till P-boda igen, för då är det ljusparty..Och på¨fredag kommer Fam. Granstedt till oss..Då blir det ÄNTLIGEN kräftskiva. hahah Kräftskiva i slutet av okt...ja, ja..vi kör kräftskiva/halloween på samma gång vi ;)
kram

Fin födelsedag!

Jo, min fina kille Theodor han fick en bra födelsedag! Mer än bra ska jag säga, den var superfin! =)
Han var så nöjd och glad över dagen o så förväntansfull. Man såg ögonen tindra för fullt, och hela tiden frågade han "när kommer dom, när kommer dom"!! =)
-Han blev så glad när han såg första bilen rulla in på gården med farmor, farfar o Malin! =) O när han såg att dom hade presenter så studsade han upp o ner lite extra!!
Sen visste han efter det att alla skulle ha presenter med sig, o han öppnade för fulla muggar. Men ungen hade MASSOR med paket, måste ha vart en 20 st minst!
Så tom han tröttnade lite efter ett tag o ville börja leka med dom han hade öppnat, så paketöppningen gick i omgångar =)
Han fick mycket fint, och det tackar jag för! =)
Här sjunger han rocken, han fick gitarr o mic från mina päron!
Sedan fick han en frän sak, en stor bil som hade en bilbana i sig..Fick han från Fredriks familj, väldigt lyckat det också! =)
Jag bjöd på lasagne med sallad o hembakade baugetter, Theo åt två ggr.
trodde jag aldrig han skulle göra den dagen med en massa paket som väntade. Men jag var
glad för det!! =)
Sen blev det dags för tårta, och han gillade att vi sjöng, men liiite pinsamt var det..Så han tog sig för huvve ibland och för ögonen. Men han skrattade gott till "Hurra" och sedan blåste han ut alla tre ljus på en o samma gång! =)
-Här är Svampbob Fyrkant tårtan, den gillade Theo =)
Avlslutar med en bild på fina Theo, som nu är HELA 3 år gammal!! =)
kram

Theo trummar

Theo dagen innan sin 1 års dag!
-Det har hänt en del sen dess! =)
kram

imorse...

såklart när man fyller så måste man ju öppna paket på morgonen!! =))
Han fick en Saab cab bil, och sedan en DVD film med "nötterna" = Piff & Puff (han är galen i dom)
Han tittade såklart på den sen, o Fredrik o jag hade ju andra saker för oss..Men endå så fastnade vi ett par ggr vid tvn..vilken nostalgi känsla =)
Kul o se dessa kortfilmer...
kram

GRATTIS THEODOR 3ÅR!!


Min underbara kille fyller, 15.57 idag för 3 år sen kom han ut!!!
kram

Blir så här istället..

Ja, idag blir det till att städa lite mer...Baka lite mer....Vara ute i päronens trädgård o hjälpa far med det sista av veden...
Men har på morgonen gjort två fyllningar till tårtan imorn, blir vaniljkrämsgrädde o jordgubbsmousse =)
Sen ska jag göra dammsugare o arraksbollar idag, första gången. Hoppas de blir goda! =)
Men stäääda var det..har två rum kvar, kök o vardagsrum! ;)
kram
trevlig helg!

Start!

Ikväll började Criminal Minds o jag är så glad, har följt den serien sen typ -05. Blev fast direkt! =)
-Sista avsnittet för säsongen lämnade ju en frågande o nyfiken på mer, o ikväll fick man svaret!
Är så trött o ska strax lägga mig, Jeppe var seg ikväll. Prata o busade o stojade på som bara den, härliga fina lilla pojke!! Men 5 månader på tisdag blir han, inte klok vad tiden sticker iväg.
Jag skulle städa idag och började med det kämpigaste rummet av de alla, Theos!
Så nu är det städat, allt är dammat, sorterat o avtorkat..Nybäddad säng, dammsugat o skurat. Så skönt och han var så glad idag när han kom hem från dagis o såg sitt rum. Jag hade samlat alla bilar i en låda, alla instrument i en annat låda, tåg i banor o alla dess former i en annan o sådär höll jag på. Allt var så fint och han tyckte det var så kul. Fick han där ett tag att ställa tillbaka lådan han lekt klart med innan han tog en annan. Det funkade hyfsat bra hahah ;)
-Inget jag begär i framtiden av honom, men det var kul idag o se om han hängde med på noterna...
Ja, jag tog kort på det hela!
Ett kort varar ju längre, än ett städat rum.... ;)
Gonatt!!

Kalas på lördag..

Ja, en så länge tycker jag Theo är liten och därför kör vi bara min familj och Fredriks familj på lördag..Har tänkt att han ska få ha större kalas nästa år då han blir 4 år. Då bjuder vi nog fler =)
-Men systrarna Jansson kommer inte på lördag, för dom jobbar så dom kommer på söndagen istället =)
Så Theo får presenter o kalas två dar irad, kan jag tänka mig att han gillar.
Så nu ska jag bara inhandla tårtljus så är allt klart, hoppas jag. Har inte hunnit att titta igenom så noga ;)
Men först var tanken att jag skulle bjuda på fläskfilé o potatisgratäng, men sen tänkte jag vad är Theo galen i..Och det är ju köttfärsås o spagetti i första hand. Men det kändes ju sådär o bjuda på..Så jag valde att göra lasagne på lördag, med mina hemgjorda baugetter o sallad till. Tror det funkar bra.
Sen på söndag blir det tacospizza m. hemmagjord kebabsås =) mmmm, det ser jag fram emot!
En svambob tårta ska jag överasska sonen med, så bilder på den kommer sen. Håller tummarna för att det ska gå o se vad det är sen hahah ;)
kram

på torsdag...

ska mannen o jag o lille Jeppe ta en sväng ut till marieberg....Jag ska göra slut på det lilla jag har kvar från mitt presentkort på IKEA, dels köpa en ny tvålkopp...den hade gått sönder helt igår upptäckte jag. Men det gjorde inget, för den var halvt trasig innan genom att man inte kunde skruva på pumpen ordentligt på den!
-tvålkoppar hos mig brukar gå sönder, fast då är det far min som brukar vara på dom ;)
Sen fick jag ju presentkort på HM också, men dom är slut! =) men jag ska in och byta en tröja jag köpte, tyckte inte jag passade i den!
-Jag älskar presentkort, så tack ännu en gång för dom =)
Kram

Ledigt en vecka..

Vet inte vad jag tänkte på, har ju vetat att mannen har tagit ut en semestervecka denna vecka. Men hade helt glömt det, först han påminde mig igår kväll när han kom hem från bandyn att han är ledig hela veckan som kommer.
JAg stod o stirrade en kort stund innan poletten trillade ner. VAD SKÖNT det ska bli!!! =)
Visst han var sjuk förra veckan o var hemma ett par dar där med, men det är ju verkligen inte samma sak. För då var vi alla sjuka o hur kul har man då!?!
Idag kom Sofia, Anton, Wilma o Elias hit..Och det är alltid lika trevligt och kul! Jag klippte Sofia idag och vad kan jag ha tagit, runt en 15 cm lätt på hennes hår och då klippte jag henne endå i juni och då tog jag lite över 10cm då. Så förstå vad mycket hår den kvinnan blivit av med på kort tid. MEN hon passade jättebra i det hela, och blev nöjd! (Vilket är huvudsaken)  ;)
En nöjd Theo gick o la sig, även om han idag har vart lite fjompig över sina saker. Den där är min, och velat ryckt ifrån dom andra sakerna ibland. Ja, Theo lille..lika bra o komma över det nu, för snart har han bror sin som kommer ta varenda pryl ifrån honom!
Theo kissade på toaletten för första gången idag, han satt gränsle över toan mot ryggstödet. Och Anton frågade varför Theo satt sådär, ja, jag vet inte sa jag. Nää, sa Anton sådär kan man ju inte sitta när man går på toa.
Får nog hålla med Anton om att det där inte såg helt rätt ut, men det funkade. Och jag är stolt o glad. =)
*ska ringa vårdcentralen här imorn, behöver nog göra ett blodtryck på mig..Tänkte jag skulle hålla ut till Jeppe ska på bvc nästa vecka o göra det då, men jag har vart yr nu i över en vecka..Ser nästan dubbelt emellanåt och tappar balansen titt som tätt...
kram

Theo o grönsaker

Ja, när han var liten liten o började käka matburkar så gick grönsakerna ner...Och likadant var det när jag gjorde maten till honom, när man mosade ihop det. Sen en kort tid efter han fyllt 1 år, så vägrade han helt att äta nån form av grönsak. Ingen majs, morötter o absolut inte ärtor. Frukt, nää det funkade inte heller. Han smaka o spottade ut, och jag kände men hur ska det här bli o hur ska det här funka?!
-Enda gången jag fick i han en grönsak var när jag mosade ett fåtal morötter som kom med från kalopsen jag gjorde, då åt han.
Men sen när han närmade sig 2 år, då blev frukt intressantare och mycket godare o han åt det mesta. Men inga grönsaker, nu sen ett par månader tillbaka. Så går han o knaprar på morötter, paprika! Gurka o tomat älskar han..det har vart enda undantaget. Men det är härligt att se att det som serveras till maten oavsett om det är en grönsaksmix eller en sallad så äter han. =) Det bara föll sig naturligt och jag har säkert dagis att tacka för en del också =)
- När jag lagar mat så vill han vara med o titta, så när jag hackar lök så säger han (efter att roffat åt sig rå lök o spottat förtvivalt ut den) att lök det är äckligt, det tycker inte jag om. Och han ser mig sen hälla ner det i stekpannan i diverse olika maträtter, men han äter det när han får det på tallriken. Det är ganska kul, sen om det en dag ändrar sig det hoppas jag inte.
Sen har han börjat äta ris också, jippi!!! =) Han har avskytt det sen dag 1, MEN pannkakor o våfflor o plättar det spottar o fräser han fortf. åt...hm..Men det kanske kommer det också-
Jag älskar bara hur allt kommit så naturligt, för jag hade smått panik där ett tag om hur länge det skulle fortsätta och om han "alltid" skulle vägra ris o grönsaker. Men det är härligt hur barn löser saker o ting.. =)
kram

Gottgottigottgott...

Kommer ni ihåg den reklamen? ;)
Jag tänkte häromdan när jag såg reklam på tv, hur mycket reklamen har ändrat sig. Ska vi säga på en sådär 10 år, så ser man en enorm skillnad.
-För 10 år sen, skulle allt vara sexigt och naket oavsett om det hade något med produkten att göra eller inte.
Nu känns det som allt ska vara roligt, mycket av reklamerna går ut på att fåna sig eller vara lustiga. Tycker iaf att det är så mycket bättre. Förrut började man ju zappa på sekunden för att slippa reklamen. Men nu kan det vara kul att se vad ICA kommit fram med den här veckan, och Judith & Judith från com hem reklamen är ju klockrena.
Tycker mycket hellre om att sitta o skratta åt reklamen än att störa mig på att dom filmar en naken kvinna och sen så var det vinterdäck dom gjorde reklam för, typ!
kram

VÅLDTÄKT!!!!

Hur ska man undgå att prata om det här, speciellt när man bor i Närke eller i närheten av Örebro!!
Det skrämmer slag och skräck i hela Örebro, man rasande på dessa män som håller på. En sitter ju häktad och de andra far runt och lever loppan. Jag blir så förbannad, ynkliga karjäklar!!
Det är ju inte en o samma karl, utan det är nog fler. Det gäller nu att inte gå ensam, och alltid ta det säkra före det osäkra. Hellre spendera de sista pengarna på en ordentlig taxi än att gå hem!
VIDRIGA MÄNNISKOR som har nått tydligt fel, och jag svskyr när vissa säger att alla människor borde få rätt till vård och en andra chans. Vissa människor går inte att rädda, vissa människor är som de är. Släpper man ut dom igen, så gör dom detsamma som förrut. Frågan är bara hur länge det tar innan dom får fast dom nästa gång, och hur mycket skada dom hunnit med att orsaka en andra gång.
Tycker det är synd att kvinnor inte kan få gå fritt utan att vara utsatta, dom åker fast till slut. Det är jag säker på, men frågan är hur lång tid det ska ta och hur mycket som hinner hända innan dess.
Skriver om detta ikväll, för att natten till idag, så hände ytterligare än våldtäkt i Örebro. =(
kram o ta hand om er

Jul-bilder!

*Åh, vad gott o mysigt =)
Kram

Frusen!

Vad härligt allt börjar bli!
Frosten som kommer, och den här kylan som sprider sig i luften. Härligt! Men snön den kan få vänta tills i slutet av november, början av december. Nu vill jag bara njuta av det här! =)
Stod o diskade nu på morgonen, struntade nämligen i den igår kväll (!) -Så då började jag tänka på julen, och jag ska baka varje advent har jag bestämt. Jag älskar att baka och förra året, blev det en del julgodis och en del mjuka kakor o lussekatter. Men iår ska det bli mer, så för den som vill så är det bara att komma på adventsöndagarna o fika här =)
-kan ju inte äta upp allt själv, då kommer jag aldrig bli av med överflödskilona ;)
Men det är bra kul o baka. Och visst jag har gillat fikabröd genom åren i lagom mängd. Men sen jag blev gravid med Jeppe så är jag galen i fikabröd, som igår blev jag så sugen på vetelängder med kanelfyllning. Så jag satte igång och bakade det, jättegott =)
Kändes väl också bra o få vara frisk igår och ha energin tillbaka =)
Ha en trevlig helg!
kram

Julgardiner..

Jag har beställt julgardiner från Jotex..Funderade först på att sy själv, men när man i princip inte tjänar nått på det. Så såg jag ingen vits med det, mycket skönare att få allt klart o gjort..Bara att stryka o se sätta upp.
Så dessa gardiner valde jag till mitt köksfönster =)
*Nu längtar jag lite efter julen*  =)
Kram

"Gamla Rocken"

Theo kallar Volbeat för "gamla rocken", varför vet jag inte..
-Så när han i lördags frågade vart jag o Fredrik skulle, så sa vi att vi ska åka och lyssna på "Gamla rocken". Se när dom spelar på scen...
-Theo blev lite putt och sa att han också ville följa med och se dom. =)
Så himla gullig unge, när han blir äldre ska han få följa med om intresset finns där.
Samma gäller hockey, nästa höst då blir det att åka till Karlstad för att se Färjestad spela! =)
Känns som han har för mycket myror i brallan nu för att följa med...
Häe kör han på med gamla rocken för fullt, det blev min present från honom.
Vilken underhållning, han sjöng o sjöng! =)
När han sjunger Volbeat så hör man down o dark riktigt tydligt i en 4-ords mening.
jag smälter =)
kram

Fez

Ja, igår så skulle jag släppa ut katten..Och jag öppnade dörren och hon tittade avvaktande ut "Som ska jag eller ska jag inte"
-Så med den lilla röst jag har, så pressar jag fram -" Är det för att det börjar bli kallt, som du inte vill gå ut längre"
Menas jag säger detta, så tittar Fez på mig som hon sett ett spöke, samtidigt som hon börjar smått backa bakåt och sen rivstartar hon iväg.
Åh vad jag skrattade!!! Undra vad hon tänkte, "Hm, hon ser ut som matte men hon låter inte som matte! (farligt) =D
Jag fick mig ett gott skratt, den där katten är för lustig. (jag fick gå till henne och lyfta upp henne o klappa henne o viska för att lugna lilla Fez pluttan)
Kram

Nytt beroende..

Sitter sen igår som klistrad framför datorn, varje stund som ges...för att spela Facebooks Zynga Poker.
Det är så kul med poker, och det här är verkligen min grej. =)
Brukar ju spela poker kortspel, på skoj eller bara chicago...
Men det är kul, så nu sitter jag här som värsta nattugglan. Men det är ju inte hållbart, så dags o sova.
gonatt

Inledning...

Vilken stämming Volbeat byggde upp innan dom visade sig på scenen, man var så förväntansfull och ville bara att allt skulle börja!!!! Fasiken nästa gång dom kommer till Sverige, då ska mannen o jag gå igen. MEN då ska pappa också med, han är ju galen i dom! =)
Här kommer ett klipp från konserten vi var på, bra ljud  men lite långt från scenen...Hittade på Youtube såklart =)
SÅ jäkla bra!!!!!!!!!!

You give me fever...

Ja, det var det Volbeat gav mannen min igår..Han blev så till sig så han fick feber hahah ;)
JA, han är ju endå ledig imorn, med ett undantag att det är möte tidigt på morgonen.
Så han fick sjukanmäla sig på sin lediga dag...lite märkligt.
-Hoppas han ska bli bättre. Hoppas Jeppe är feberfri imorn och att en annan får sova inatt..Så jag är pigg imorn när jag ska plocka o grejja här hemma. Så tänkte jag dra ut en sväng med Theo så han får busa av sig..en promenad skulle jag vilja gå¨också...
kram

Långt o sen kort..

Jag klippte mig ju för snart en månad sen, och jag kände mig lite sorgsen efteråt. För när man pratade igenom med frisören så lät det så bra. Och sen blev det inte så, och inget ovanligt där egentligen. Brukar ju bli så när man går till frisören, iaf för mig.
Men endå var det en skön känsla när allt rök, för jag var så trött på att Jeppe drog o slet idet och att det tog en 25 minuter o blåsa torrt och ständigt ha balsam o andra grejjer för att det skulle gå o borsta ut. Så fördelarna med att ha kort gjordes bara mer!
Men struntsamma...Det växer ju ut, och ibland måste man chansa. Och vad feg jag blivit, kommer ju ihåg förr vilka korta frisyrer jag hade, och långt har jag aldrig haft först nu då. Så enda gången hittills, men då har man provat det också då.
Så här långt var det dagarna innan jag klippte av det. (Strunta i hur jag ser ut på bilden, kolla bara
håret) hahaha ;p
Och det här var igår, är ju fortf. till axlarna..så jag gråter inte över att
det är för kort,..Men jag har lite svårt o tycka att jag passar i frisyren...
Jag tyckte också att jag såg "mognare" ut och blev en sådär 10 år äldre..*o de vill jag ju inte bli ;)
KRAM

Jag SKREK inombords!!

Ja, har man ca 1% kvar av sin röst då blir det inte mycket till pratande eller gapande. Och så var det för mig igår, skulle jag försöka säga nått så var det bara att viska. Det är en klaustrofobisk och panikartad känsla efter ett tag, och idag saknar jag fortf. min rös. *buhuu* Men jag är "van", tappar rösten 9 av 10 ggr när jag får en förkylning.
Så igår var det underbart, en underbar konsert som bjöd på allt!
Men man kan inte hjälpa o tycka synd om sig själv, när man inte kan sjunga med i allsången och allt annat som sångaren begär! Kändes hårt, men jag skrek inombords. Där var det drag, men jag dansade på...Vevade med armar o klappade händer till förbannelse! Det var så jäkla kul!! Ett danskt förband som hette "The kandidates" var förband samt Entombed. Entombed var kul o se, dom är ju bra ju!
Men det första förbandet missade vi, hörde nog bara de sista 30 sekunderna el nått..
Vilket jäkla bra liveband dom är, och jag är så glad att vi åkte på den här konserten!!! =D
Jag är så glad att jag fick höra "Heaven nor hell" från nya plattan, eftersom jag råkade repa skivan
på vägen upp så den var den enda låten som tog skada. Och den är jag helt såld i, och tyckte den var bäst på skivan.
Men jag får nog ändra mig o hålla med mannen om att bästa låten på nya skivan (även om alla är mer än bra)
Så är det helt klart "16 dollars" som mannen fick höra. Och han studsade o härja så jag trodde han skulle skutta iväg när han hörde den. hahah
Lyssna in i er på den låten, den är så bra!!!
KRAM

DAGEN D

Ja, idag är det VOLBEAT!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag är faktiskt mer laddad än jag trodde, glädjen faller sig naturlig. Men jag har tappat rösten helt idag, och det känns sådär. Så Fredrik som kraxar på han också, kommer få sköta pratandet om jag inte återfår min röst. Jag tackar lilleplutt för att han sov fem timmar i rad inatt, jag behövde det. Och både Theo o Jeppe vaknade i samma stund, stackars Theo. Han är så sjuk!!! Och jag tycker lite synd om mamma o pappa idag som ska ta hand om dom. För Theo är väldigt gnällig och gråtig. Men mamma kan ju klara det där lätt som en plätt, men det är ju inte roligt och lämna ens barn när dom inte mår bra.
-Mamma är en fena på att somna Jeppeboy och hon sjunger o nynnar jämt för honom. Pappa säger att han somnar så fort för han får ont i öronen o vill ha slut på lidandet hahaha
-Pappa är så elak ;p hahah
Ja, vi kommer ju hem inatt iaf..Så då kan jag ta min Jeppeboy och jag får pumpa under tiden. Annars kommer jag få så ont och det vill jag inte ha.
Nää nu ska jag städa upp, så det är hyfsat rent när päronen kommer idag.,
KRAM

Volbeat...Njaejaa

Klart det ska bli kul med Volbeat imorn, så in i nordens kul!!!!!! =D
MEN är man sjuk och mosig i huvve och konstant snorig o hostig..Så är man ju inte allt för peppad nu.
Tänker på dagen imorn och resan dit, väl inne på hovet då hoppas jag att allt som har med sjukdomar är bortglömt.
Att man är så till sig att man inte känner av det, vill inte sitta där och fokusera på att näsan eller halsen stör.
Men det är inte kul just nu..Mannen pallrade sig iväg till jobbet idag, han började må dåligt igen igår. Och Jesper är jättesnorig, Theo är snorig och hostar så han inte kan sova på nätterna. Väcker sig själv med hostningarna och har svårt att somna om sedan. Men det är väl hösten i ett nötskal, jag tänker inte gilla läget..Men acceptera det får jag väl endå göra.
Imorn då blir det bra musik för öronen, och jag ska också rocka
högt på steron upp till Stockholm!!! =D
kram

sugen!

Ska nog tina fram lite bullar sen, är sugen!!

Lila...

Ja, här kommer bilder på tårtan jag gjorde till Emelie på hennes födelsedag. Chokladtårtbottnar, med blåbärsmousse och vaniljmousse och marsipan överdrag =)
Och självklart en bild på 19-åringen!
kram

GRATTIS DUSS!

Våran "lilla" Duss fyller 19 år idag. HURRA HURRA HURRA!
KRAM

En känslosam dag

Ja, idag var det mycket känslor..Förståligt nog!
Man känner fruktansvärt mycket med dessa personer just nu, och man känner sig hjälplös.
Jag är glad att dom har varandra och att dom tar hand om varandra. Och att talesättet tiden läker alla sår stämmer.
Jag hoppas dom känner att dom får ta sin tid på sig, och att ingen begär någonting från dom. Att det här med att komma tillbaka till "vardagen" får ta sin tid, den tid det behövs. För jag tror verkligen att press är det sista dom behöver. Nu förtjänar dom bara att ta det lugnt, och rå om varandra.
-Har ju känt mig seg sen imorse, och nu ikväll så kom halsonten och det svullna till i halsen ordentligt. Och jag har sån huvudvärk o näsan börjar tjocka. Skit o åter skit, trodde jag hade klarat mig. Hoppas bara jag inte smitta Adde eller Elin idag! =(
kram

Käkar ni bullar idag då?!

Ja, idag ska jag äta mig en bulle eller två =)
Idag var det meningen att mamma o jag skulle in en sväng till min kusin o hans sambo, men dom ville komma ut hit istället. Och visst får dom det, så då bjuder jag på tacopaj idag med kebabsås till. Självklart blir det sallad också, vitlöksbaugette också.
Mannen är ledig idag och han ska ha kebabsås till typ allt, men den där dummern har ju fått mig att käka kebabsås till tacopajen nu med. Nu vill jag knappt äta tacospaj utan såsen...hrmf! Inte bra...
Gjorde Eivors chokladkaka som jag kallar den, är ju hennes recept. Men den blev inte bra idag. Skulle lyfta över den på fatet o den bara smulades isär. Vad lessen jag blev!! =( Misslyckas aldrig med den, men är så trött idag så det kan ha med det att göra. Jeppe har vaknat en gång i timman och sen låg han vaken o pratade till på köpet i en och en halv timma inatt. Och då var ju jag med vaken såklart!
Men men it is what it is! ;) Jag klagar inte, jag ursäktar mig bara för att kakan sket sig ;p heheh
kram

Dagen som står still

Idag är en hemsk dag, och 2 oktober kommer aldrig vara sig lik. Det skulle blivit glädjens dag, men den förvandlades till en mardröm.
Jag kan inte sluta tänka på 2 av mina nära o kära, det snurrar runt i skallen på mig hela tiden.
Jag kan tänka mig att hos dem är det ännu värre.
De finns i mitt hjärtan hela tiden, tänker konstant på er just nu! 
KRAM

USCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Livet är bra orättvist, det fick vi veta nu på morgonen!!
Jag blir så ledsen och jag lider med er. Jag tänker på er och finns det något jag kan göra så hoppas jag ni säger till.

Jag känner med er verkligen, och kan inte sluta tänka på er!!!!!!
kram

Baka bullar

Idag ska jag städa o baka bullar..Ska kolla tvättider också!
Vet ni om att det är Bullens dag på måndag? Måste ladda frysen med bullar tills dess, syster min skulle också baka till dess. Men hon skulle ha lite andra innehåll på bullarna än vad vi är vana vid. Lät gott o spännande!
Annars så fyller min minste syster 19 år på tisdag, men först så får hon jobba på dagen. Så vi firar henne på kvällen, men då börjar pappa o jobba istället. Så han är inte med!
Jag ska baka tårta till henne, tjoho! =) Det är ju så kul!
En hjärtformad tårta vill hon ha, med röd marsipan. Så det ska hon självklart få! =)
Nää, måste sätta igång nu..Menas Jesper sover, ja mannen han sover också. Theo tittar på tv, och vill ha korvbröd istället för macka..Så det fick han faktiskt! ;)
kram

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus