Me&I party! =)

Theo o jag har vart hos Sofia o co idag och det har vart härligt. Trist med det här vädret bara, det ger en inte ens lust att ta sig från dörren till bilen...Bara ösregnar, nu vill vi ha snö! =)

Ja, sen på eftermiddan var det klädparty och jag hittade lite åt Theo...Ska köpa mer här i början på nästa år när hon ska ha nästa party, då kan man köpa mer...för då är inte julen runt knuten längre ;)

Imorn är det ljusparty hos Sofia, så då ska vi dit igen...fanns en del erbjudanden, få se vad man hittar...

Sofia, läste ditt inlägg....Smaken är som baken angående Zlatan hehehe ;p


Ja, ska nu glo lite på tv...prata med mannen som inte slutade 20.20 idag, utan är hemma nu. Skönt o konstigt...man är van att jämt se honom efter 21-tiden...

ja...är trött...hoppas jag får sova gott inatt...gravidmagen gör sig påmind på nätterna...sen att man får vakna mitt i nätterna för man är kissnödig, det trycker på... ;)

kram

Jobbiga Zlatan!

Tycker att han börjar bli jobbig, det snackas om han jämt...Och visst det finns ju anledningar till detta, men tyvärr ser jag inte alltid vad andra ser.

Han vill inte spela i landslaget o han kan inte ge några besked bla bla...Klart man ska spela i sitt landslag!

Jag hejade på real igår iaf...och det räckte med att jag sa till Fredrik att jag hejar på laget Zlatan inte är med i, och sen när han kom ut på plan gjorde han mål.

ja, ja...alla får vi tycka olika...


kram

GLÖGG

Ja, så har jag provat glögg för första gången på flera år..Det var gott, söt o gott. Men jag nöjde mig med en mugg så att säga...Lite russin i också, begäran från Fredrik. =)

Jag o mannen tittade på matchen, det var kul o se...Jag är en såndär att säger man nu tittar vi på fotboll då känner jag njae, men sen när jag väl sitter där då är det helt ok.
Så mannen är nöjd barcelona vann ju o Zlatan gjorde enda målet...

Så glögg, pepparkakor, tända ljus och fotboll blev det...mysigt, mannen var närvarande så allt var så bra!

Är verkligen astrött som jag nämde tidigare i förra inlägget..men ska hålla mig vaken en halvtimma till iaf.

kram

Jisses!

Jag är helt slut och skulle kunna somna här och nu! Men det går inte, och det vill jag ju inte...Lite av kvällen vill man ju vara med på!
Tänkte att jag o mannen kunde umgås lite, visserligen framför tvn...Eftersom han inte skulle spela nån bandy ikväll efter jobbet.
Men bandyn blev inställd ikväll, för att det är El clasico på tvn! *suck o stön*
Jag gillar fotboll men den där fixeringen ger mig avsmak...Så visst jag kan sitta o titta på Barca och Real, men Fredrik kommer inte vara närvarande...Han kommer vara helt inne i spelet.

Det är då man är glad för två tv apparater..så jag ska ligga o glo i sängen, lovely! =)

Ja, det tog musten ur en att fira pappa hehe, är helt asatrött! ;)

Vilken dimma det sen har vart idag, skulle ju till Kumla o hämta tårta...hjälpars såg ju knappt nått framför en!

Imorn så bär det av på förmiddan till Sofia o co i Pålsboda...Sen på eftermiddan/kvällen är det party hos henne, se om man hittar nått till Theo. För det gäller barnkläder, eller ja, det finns för vuxna också..men jag tror det bara blir till Theo =)


kram

GRATTIS PAPPA 48 ÅR!

Idag fyller min pappa år, och det ska vi fira..Har hittat ett par bra saker att ge honom! ;)

Jag ska iväg o hämta tårta i Kumla sen, tyvärr är den här ganska vanlig o snäll..Så ingen lustig min idag på tårtan. ;p
-Pappa älskar gräddtårta, så då får han det också idag...Mamma såg till det!

Vi säger nog de flesta att "min pappa är världens bästa", men jag tycker verkligen det. Han ställer alltid upp på oss och hjälper oss på olika sätt, ordet nej finns inte!
När vi var mindre så jobbade han oftast dygnet runt, jobb o jobb o jobb...Men de sista fem åren har han för första gången i sitt liv haft ett jobb som gör att han är ledig varje helg, och slutar innan kl 17.00 varje dag. Vilket är väldigt ovanligt för att vara min far.
När han var egen, o körde lastbil så jobbade han åt Ica på dagarna från typ 3-4 på morgonen, kom hem vid 7-8 på kvällarna...käkade direkt iväg till Onninen för att lasta bilar, var klar runt tolv-två på nätterna..Så höll han på i ett par år.
Han hade nog en dag ledig i veckan då, o den julafton han var ledig..Satt han som en död!
Han jobbade alltid!, han vet ju att han missade mycket. Men han gjorde ju allt detta för oss.

Men det är skönt för honom och för oss att han finns där mer nu! =)

Jag var med mycket när jag var liten till pappas jobb, då körde han åt Arla.
Ingen kunde köra lastbil så bra som pappa, ingen kunde backa o trixa som pappa med lastbilen. Jag hade så höga tankar om min pappa, och kul var det att vara med. Tycker fortf. att det inte finns någon som kör bättre lastbil än min pappa hehe ;p
- Finns ingen jag litar mer på i bilen heller än pappa, jag kan slappna av till viss del när jag åker med andra. Men med pappa, han kan göra vad som helst. Han kör bäst helt enkelt ;) heheh

Min pappa är busig med barnasinnet kvar, sån har han alltid vart..Kasta en snöboll på honom och du får tio tillbaka, skvätt en droppe vatten på honom så blir du nästan dränkt på köpet..hehe ;)
-Kommer ihåg när jag skulle hälsa på i Sköllersta skola för första gången, pappa var med mig o mamma med Mia.
När det blev rast sa läraren att pappa kunde följa med in i personalrummet o dricka kaffe, men han följde med killarna i min klass ut o spelade fotboll. Sån är han!

Theodor älskar sin morfar, Theo kommer skirkandes till dörren när han vet att morfar kommer...Morfar busar ju som sagt o kan larva sig till max, det älskar Theo! Han skrattar o pucklar på honom, o dom brottas o busar. =)
Jag älskar båda mina föräldrar och är tacksam för att de alltid satt oss först! =D









kram

Kinamat!

Blev så sugen på Kinamat här på kvällen, så det fick bli det =)

Mannen är ju på middag, först har han jobbat idag sen följde han med Josef hem..För deras avdelning har blivit bjudna på middag av Epson...Brukar vara lite olika företag som bjuder på middag ibland..Så det är kul för Fredrik ikväll =)

Nästa vecka blir det julbord för honom, då är han och några få till inbjudna av Elgiganten Karlskoga..För han o de andra hjälpte till när den butiken öppnade iår, så det är tacken det här då. Och förra lördagen var det julbord med jobbet...Så mycket ätande blir det för honom =)

Igår pyntade jag allt...Fredrik satte upp utebelysningen sen tyckte han att han hade gjort nog, men det gjorde inget. Jag vet ju hur och var jag vill ha allt, så då gör jag det gärna själv! ;)
Är så nöjd med pyntet, men julgran blir det inte först kvällen innnan...Dags att starta traditioner nu med Theodor, sånt är viktigt och roligt!

Theodors mat igår kväll, ja...uj...slutade med att han satt och tvålade in maten i ansiktet, jag tittade bort i två sekunder för att fylla på hans mugg med mjölk. ack ack...jag var helt slut och så trött efter den fredagen från att springa i diverse butiker o trängas med folk, sen käkade vi mcdonalds(Blää) magen pallade inte det fick kräkas när jag kom hem, sen stryka fixa o plocka med pynt..så när det där hände, ja då började jag bara skratta...sådär härligt i panik när man inte orkar mer =D
Men han var så söt..och han fortsatte med tvålandet..så efter att jag tog bort tallriken stack jag in i badrummet och fyllde på vatten. Sen lyfte jag bara över honom direkt in i badet..skönt skönt...

Fredrik o jag satt igår kväll framför tvn och skrattade åt så torra saker, vi fulade o fånade oss rejält. Sen efter ett tag så blev vi bara tysta och satt bara o stirrade..Till slut sa Fredrik ska vi gå o lägga oss..Ja, det var sista krafterna upp för den där trappen. hhehe ;)

Idag har jag hjälpt mor o far med pyntandet, o pappa samlar lite på tomtar som dansar o låter...o Theo blev rädd för dom iår, förra året var han lite aktsam då¨med..men iår var han livrädd...han gillade inte tomten på HD inte nån av de andra heller...men det kanske ändras...vem vet.

Jag åkte o köpte kinamat o alla vi åt hemma hos mig...kollade på dansbandskampen nyss o efter det åkte päronen med syster o svåger hem...imorn ska vi fira fasha! =)


kram

Snygg Gavin!

Ja, så tittar man på kvällens avsnitt av Criminal Minds som vanligt...Och så säger mannen hörde du vem som är gästskådis i kvällens avsnitt..Nää, säger jag!
Får då veta att snygga Gavin Rossdale är med...*mumma*
Men inte dock så snygg som han brukar vara, tack vare att han var lustigt sminkad mesta dels..men det tog sig mot slutet. =)

Jag såg ju bandet Bush han spelade i..såg dom live för snart tio år sen i jan blir det....tiden går fort!!!!
Är nog ett av de bästa live band jag sett..kanske också för att den som väntar på nått gott alltid väntar för länge.. =)
För det gjorde jag o de andra..mysig litet ställe, och jag stod näst längst fram o njöt av musiken..

Såg också på stället att där fanns en fotograf, så efteråt frågade jag om man kunde köpa några bilder..prata med sonen där fick jag till svar. Det är till hans Bush hemsida..o visst bilder på alla medlemmar i A.fyra ark fick jag hemskickat för en hundring. Ett minne för livet...

Vi stod i minus grader o väntade på insläppet som blev försenat..fötterna o en själv hade fryse fast på plats kan man lugnt säga.Så när man väl kom in, får man höra att det blir ytterligare försenat...tror det hela rörde sig om tre timmar, från utomhus till de drog igång...

Men efteråt var det lugnt värt det..dom är kanon live..och gör ingen besviken.

mammas Theodor skulle ur vagnen idag för att åka rulltrappa o när vi kom ner, ville han åka upp igen...men det hanns inte..
mammas fina söta rara underbara Theodor =) ...brukar säga det där till honom, jag älskar honom så mycket.

kram



attans...

Jaha..Då klättrade Theo ur sängen nu för första gången...han vaknade tidigt imorse och var trött redan nu..så han skulle få sova lite innan vi skulle åka iväg idag. Men det ville inte han så helt plötsligt så kom han gåendes, då har han skuttat ur sin spjälsäng.

Han skulle få en "stor" säng i feb. hade jag tänkt mig, för annars har jag velat haft den säng han har för att det är skönt o veta vart han är och att han inte vandrar iväg. Men nu är det slut på det..så dags o börja kolla på säng då..

kram

nojjig...

Tänker inte gå och inbilla mig att jag har fått svininfluensan, men lite nojjig blir jag...Allt prat om plötslig huvudvärk, illamående, kräkningar och hosta...hm...jag har ju haft det nu den senaste veckan, men det kan ju vara andra saker det beror på.

För alla som sett " I am legend" med Will Smith, så inbillar jag mig lite halvt om att de människor som vaccinerat sig mot svininfluensan kommer till slut se ut som de där "varelserna" i filmen hahah...Ja, livlig fantasi det har jag! =D

Fredrik åkte istället tidigt till far sin idag för att fixa med bilen, och han borde åka från Askerund om en timma eller så...Sen när han kommer hem blir det lunch och sen iväg o handla...Oavsett hur jag mår så måste det ske idag..Imorn är det tvättdag/städdag o så ska det pyntas. Har ingen lust att åka iväg nånstans då...Så det måste ske idag.

Storhandla mat ska det göras, shoppa lite kläder o skor sen handla en julstjärna, ljus till adventljusstaken och sen present till fasha! =)

Fredrik måste ju köpa nya jobbarbyxor, han krympte sina så fint sist, ganska nya var dom också! =/..med ett par röda strumpor till så hade han sett ut som Vanheden (som han kan imitera väldigt bra, onödig fakta sådär bara) hahah =D

Det är tre yrken som jag alltid säger att det borde man gett sig tusan på att bli...Det är mekaniker, vetrinär eller tandläkare. Nått av det borde man ha satsat på, el nån runt omkring mig borde satsat på det hehe ;p
Just nu går bilar sönder hur som helst...mor o fars 9.5:a är inne på verkstad, sen pajade pappas pickup igår...stötdämparen...Våran håller på att fixas just nu...Men som tur var inte vårat sådär jättedyrt.
Men mor o far har ju Saab o jag vet ju bara vad det kostar att lämna in den på service varje gång...jisses!
Pappa är noga med att hålla sina bilar välservade och hela...Därför är det tråkigt när han nu i sommar lånade ut sin bil och fick tillbaka den i nästan "skrotskick"...ska inte prata mer om det, blir bara arg! =/

snart helg...snart dags o pynta, snart dags o fira fasha, snart dags o tända första ljuset...Snart på G för julen på riktigt. Har som tradition att jag bara måste kolla på första avsnittet på julkalendern varje år ;)
-Kanske låter barnsligt men man vill se hur den verkar om den håller måttet o så...Nästa år får theo en kalender, då förstår han mer, nu känns det bara som han skulle ta sönder den där kalendern. Men han har en chokladkalender...Den kom mamma med för över en vecka sen..

Sen har hon en kalender hemma hos sig, en sån där som man fyller med en sak varje dag...Så han kommer få sig en liten present nu varje dag till jul..Sen när julhelgen kommer blir det garanterat MASSOR med paket....
-Försöker säga att man inte behöver köpa för mycket till honom denna jul, han blir ju glad endå...Bättre o vänta tills han blir större, för då kommer han väl verkligen vilja ha så det räcker o blir över...=D


kram





Lunkar på...

Imorn då ska energin vara tillbaka helt, det tror jag på. Theo o jag ska ut och gå med mamma och lååångt hoppas jag på. Sen ska Theo få busa av sig i parken, borde klämma in tvättid imorn också.

Idag har jag mått bra, mådde så himla dåligt igår och det fortsatte över hela natten..Så det slutade såklart med dålig sömn, och sen vid halv sju imorse ville jag sova. Men det bidde sömn en liten stund sen när jag vaknade var det onda borta. Skönt som tusan.
Theo vaknade nästan prick åtta imorse och jag fattade ingenting, han är ju alltid inställd på halv sju-sju...Men idag var det skönt att han låg till åtta. Han har inte sovit på hela dan, och nyss var nattningen klar. Blev tidigare idag, men han var för trött för att vara uppe mer. Nu vägrar han sitta still och ska springa med den ena saken efter den andra,det slutar med att han springer in i saker och snubblar. Inge bra...
Han blir så fumlig när han är sådär trött, kroppen hänger inte med. ;)

På torsdag måste vi se över vad vi ska göra, hade hoppas på en shopping dag. Men Fredrik skulle kolla med far sin om de skulle fixa med bilen då. Ett smärre litet irriterande fel sådär, den går att köra men den går inte som den ska.
Fredriks pappa vet hur man byter o lagar o grejjar så det är bra =)

Fredriks farfar Gösta ligger fortf. på USÖ och har på fredag legat där i två veckor. Han har nu gikt i foten och klarar sig inte utan kateter, om jag förstod det hela rätt. Tråkigt, men vi får se vad som händer framöver.

Ska på lördag äta skaljdur, eller smörgåstårta haha..Så är det bara, det är den gravida i mig som sucktar haha ;)
(åhh, jag kommer gå upp så mycket denna gång) =/

Jag känner att jag måste hindra mig själv, men jag kan inte och det är väl för att jag inte vill innerst inne...Jag resonerar att jag skärper mig imorn, och den filosofin vet ju MÅNGA att det aldrig funkar!!!

Sist jag var gravid så kräktes jag ju upp allt till o från v. 23-24 nånstans..så från v. 6 till v.25 gick jag upp tre kilo.
Nu är jag inne på v.17 och jag törs inte ens tänka på vad jag gått upp hittills.

ja, ja..it is what it is...

*mannen kommer hem med en låda av cloettas skumtomtar som jag älskar, dom har tydligen börjat sålt sånt på Elgiganten nu. Mums...Men *suck* ;P

Kram



Mammas fina pojke =)

Ja, Theo fick tag i en tuschpenna..och då skulle han måla tånaglarna precis som mig, så nu har han snorgröna tår =)
Han hann med att måla tvdosan också lite grön..aj, aj..så går det när mamma inte är med..

Älskar att han börjat gjort tummen upp eller tummarna upp, han började för ett lite tag sen med det och det ser så roligt ut. Han ser så glad ut och han förstår att man ska göra det när man gillar något =)
Har kommit på att jag måste bli bättre på att skriva ner de där "småsakerna" som faktiskt är stora saker och som man vill minnas, när de väl började.
Han är duktig på att peka ut kroppsdelar när man frågar vart benet är, eller näsan, eller ögat osv. hahah ;)
-Snoppen vet han också vad den sitter, såklart. Han är ju kille det får man inte glömma! hahah ;)

Kul är det att han försöker hålla upp två fingrar när man frågar honom hur gammal han är...men oftast blir det tre el fyra fingrar istället, men två fingrar håller han mer ihop..Men nu har han börjat med att hålla upp tummen o pekfinget istället.

Tycker att det var kul för ett tag sen, när han fick tag i ett batteri från skrivbordet..Han gick direkt in mitt sovrum till väckarklockan och skulle stoppa batteriet där. Vi har sladd till väckarklockan men batteri går också att ha...det har vi aldrig visat honom, sånt är kul att se! =)

Nu när han får springa näck lite efter man tagit av en blöja, då säger han till att han vill ha blöja om han inte når en själv. blöja o bajs säger han..oavsett om han ska kissa eller ja , bajsa =)

Jag älskar också att han tycker så mycket om att tvätta händer o ansiktet och borsta tänder, fortsätt o vara så noga gubben =)

Pojken min är GALEN i bilar, helt galen...Bilar ska det lekas med hela tiden, även om han ibland tar en kort paus o gör nått annat. Men annars är bilar allt...Och barnprogrammet Rorri älskar han, men nu går Byggare Bob istället...Så nu dels i julklapp så beställde jag idag två Dvd:er med Rorri racebil...Brukar få gå in på youtube, för att han ska få höra introt till serien...Då dansar han för fullt och skrattar o tummarna upp, såklart!=)

Mammas finaste Theodor! =)





nu bloggas det..

Ja, jag lägger lillpojken en stund...se om han är på bättre humör när han vaknar... =)

Hoppas inte han blir sjuk, men det känns som nått har varit på G några dar men det inte slagit ut. Hoppas det bara passerar vidare, för det vore skönt om det inte blir några mer sjukdomar här!

Vill inte heller ha nån influensa hit heller!

Nu får ju gravida enligt Örebro vaccineras, men jag gör det inte för det..Jag vill att hela Sverige ska vara överens om regler och hur allt ska vara. För kan inte det här lilla landet enas om vad som gäller då börjar man ju fundera..

Böt kudde inatt när jag sov...skulle jag inte gjort, fy farao vad ont jag har i nacken idag!
Blir den gamla hederliga ikväll då, det är så när magen börjar växa...Då ligger man inte skönt längre, jag gör det iaf inte.
Jag vill ju ligga på mage o sova o det blir ganska jobbigt redan nu ;)

kram

tror o anar

att Theodor blir sjuk vilken dag som helst...har vart lite kinkig nu, eller ganska så mycket kinkig...

men han är inte lik sig ...

*suck*

Julpyntar snart!

Ja, men inte idag...Hur sugen jag än är på att plocka fram pyntet så vill jag inte göra det för tidigt.
Men på torsdag då röjer jag fram allt, för att kolla vad som är helt och trasigt, vad som måste inhandlas och fattas..
Det är perfekt för Fredrik är ledig torsdag o fredag, så torsdag ska vi handla o grejja...Sen på fredag så kan han hjälpa till att hänga upp sånt som utebelysningen, sketa bra. (Fast han önskar nog att han jobbade istället) ;) hehe

På fredag blir det hockey i Örebro, pappa, jag o Fredrik ska gå o se Örebro krossa Leksand...Hoppas det iaf ;)

Sen på söndag fyller lilla fasha 48 år, så då ska han firas...Och som vanligt så sitter alla julsaker uppe när han fyller, och i år tänder vi tom första adventsljuset på hans födelsedag. Jag vet vad jag ska köpa till honom, det blir asbra =)

Idag blir det bara att vara hemma o plocka o grejja lite..för vädret är inte kul, det regnar nästan hela tiden. Ikväll är det ljusparty hos mamma, men det gäller att hålla i pengarna...Party hos Sofia nästa vecka, sen är julen runt knuten!

Känner mig seg idag, men endå så glad...Fattas bara snö så skulle jag vara överlycklig. Men dom som jobbar ute önskar sig nog ingen snö...

Vad ska man laga för mat till lunch sen...hm...


kram






Då är jag hellre paranoid!

Nää, läste igår om en höggravid kvinna som blev på eftermiddan våldtagen i sitt eget hem. Detta hände i sthlm, och mannen knackade på och hon öppnade..Han stallde en massa frågor o hon svarade, sen helt plötsligt knuffar han till henne så hon ramlar omkull. För att våldta henne och springa därifrån. Vilken sjuk jävel! (rent ut sagt)

När jag bodde i Asker, så bodde vi enskilt...Enskild väg ner till oss, som endå låg nära en stor 90-väg. Så man såg huset från vägen och runt huset var det skog...Till grannen var det inte för långt bort, men för långt bort för att nån ska höra en skrika. Jag fick panik många ggr när det ringde på dörren och man inte väntade något besök.
Trivdes aldrig där för jag kunde inte slappna av, visste att det huset hade det vart två inbrott i några år tidigare.
Och enplans villa, jag blev nojjig helt enkelt.

Och hur enkelt hade det inte vart för nån idiot att just råna eller våldta el liknande...Nää, nu nästa vecka har vi bott i Kilsmo ett helt år. Och jag älskar stället och kommer ihåg första kvällen när man tittade ut genom fönstret och såg en massa hus och en massa grannar, lyktstoplar, ljus...Allt kändes så bra o mycket tryggare.
Men jag är hellre paranoid, för står det en okänd människa utanför min dörr och knackar på..Så finns det en risk att jag i fortsättningen sticker ut huvvet genom fönstret och frågar vem dom är och vad dom vill innan jag öppnar.

För det är hemskt hur folk bär sig åt....är man inte trygg i sitt eget hem, var är man trygg då?

kram

Segt...

Jaha, så hade man sett fram emot besök idag från Sofia o hennes barn..Men så blir det inte, pga mig.
Ja, jag mår inge bra idag är sjuk...Och snorar mer än nånsin.
-Vilket inte känns bra alls med tanke på att jag följde med upp igår o hälsade på Fredriks farfar Gösta.

Igår kände jag mig lite sådär hängig o orkeslös på dan, blev inte så mycket med den förmiddan. Fick dra mig in i duschen och sa till Fredrik :idag är jag bra slö!
Men på kvällen efter "Bonde söker billig arbetskraft", så var jag tvungen att gå o lägga mig. Jag mådde så dåligt, o huvve o näsa värkte. Så 21.15 låg jag i sängen o somnade på tre minuter typ...

Fredriks farfar var ganska så pigg när vi kom, han pratade på ganska bra och han var med o så. Men han orkade inte gå själv och resa sig o så, dom har tömt han på en massa vätska. Vilket också kunna påverka att han var trött o matt, sa sköterskan som kom in igår. Men de väntade på prover och kunde inte säga när han fick åka hem, det återstod och se.

Sen till oss Sköllerstabor el f.d som läser bloggen, så kom det in en tant igår i rummet där Gösta låg...Hon bjöd in alla till gudstjänst på kvällen, och presenterade sig som Gun Gode. Ja, henne glömmer jag aldrig. När man hörde namnet så kände man ju igen ansiktet bättre även om det var många år sen. Hade ju henne i mellanstadiet, kommer ihåg när jag precis började där hur hon kom fram och böjde sig fram över skolbänken o tog mig i hand och sa:-Jag heter Gun Gode.
De flesta i klassen sa att efternamnet inte alls stämde med hur hon var hehe ;)


Ja, idag hoppas jag Theo vill ta sig en lur..Så jag kan vila lite med, skulle vara skönt. ;)
-Men det blir som det blir, inget att klaga över...


kram

Spotify

Underbart är det..Man bara söker på det man är sugen på att höra för stunde, och vips så ploppar det upp och där kan man sitta och njuta. =)

Lyssnar just nu på Eskobar och får en massa minnen tillbaka...Tumbling down, sketa bra låt.

Jag fick mms på Annica o Jörgens bebis igår, fick en bild på ultraljudet...Ser så härligt ut! =)
Längtar till den 9 dec väldigt mycket måste jag säga... =)


Idag ska det fixas lite här hemma, sen bär det iväg till USö för att möta upp resten av familjen Norberg och hälsa på Fredriks farfar som är kvar på sjukhuset. Theo får vara hos sin mormor o morfar då! =)


kram

RHCP

Red hot chili peppers hörde jag på radion idag på rockklassiker, tror jag kanalen heter...Gamla Rix! ;)
-Scar tissue spelades...Jag åkte nämligen en sväng till Odensbacken idag...

Men när jag hör den låten så är det 1999 igen, året då jag blev kär i Anthony Kiedis som är sångare i bandet.
Han blev nr 1 i mina ögon och var den "sexigaste på denna jord" =)

Tidigare hade han vart långhårig med svart hår och jag hade vart yngre, och hade inte lagt märke till honom eller bandet förrutom under the bridge och rollercoaster typ..

Men där var han blond och korthårig med en överkropp som jag inte kunde sluta titta på, musiken var kanon och jag blev kär i låten direkt. Kommer ihåg när jag skulle få se premiären på videon till scar tissue, det var en sen kväll minns jag.
Och sen efter att sett videon så var jag helt till mig...Köpte skivan direkt, och lyssnade nästan sönder den.
Fick ett litet tag senare reda på att dom kommer till en endags festival i Stockholm samma år, och blev helt till mig...Fick då också veta att Silverchair skulle uppträda där. Ett annat band man tycker var värt o se =)
Så Probably´99 åkte jag, hanna och Mia för att se..ja, plus 14.000 andra ;)

Men vart jag vill komma till är att på sommaren så visade canal + Woodstock´99 på tv, och jag tyckte det var kanonbra..MASSOR med bra band och RHCP skulle vara med.
Så en lördags morgon sitter jag och är med på att trycka REC på videon och ska spela in, och tittar och tittar...Tills slut kommer dom upp på scen, och drar igång. Jag är helt själv i vardagsrummet och drar på volymen...
Flea som är basist han spelar naken på scenen men har basen som täcker det hela..Så det slipper jag se!
Men sen helt plötsligt i nått trumsolo, så sliter han bort basen och börjar göra "hellikoptern"...Jag sitter där helt chockad precis som min då 8-åriga syster sticker in huvvet. Och till sin förskräck ser det där, hon gapar och drar till med ett ljud.
Sen ut därifrån på två röda, och sen hör man hur hon skriker : MAMMA MAMMA JOHANNA TITTAR PÅ SNUSK!
HAHaha, jag trodde jag skulle dö... =D
Mamma undrar vad som händer, men då var allt normalt på tvn igen hehe ;)
-Jag sa då att jag tittar på konserter på tv och att jag inte kan rå för vad han gör. ehe...

Ja, lite jobbigt blev det där en stund... ;)

Men det året var ett riktigt RHCP:s år, även om Bush också fick plats där...

Men jag är fortf. frälst i RHCP...Har sett dom med mannen en gång efter det, jag tycker dom är såå bra =)

snygga Anthony i Bästa RHCP


kram

2:39

Den exakta tiden har jag vaknat varje natt nu i fyra nätter irad, då måste jag gå upp o kissa..Sen har jag ganska svårt att somna om sen, så har jag alltid vart. Att har jag väl vaknat till så kan jag inte somna om eller så tar det låång tid innan jag kan somna om igen.
Men inatt var det lite enklare att somna om, det tog knappt en timma..Rekord hehe ;)

Imorse kände jag mig utvilad och vilken skön känsla, så vid 06.50 var vi alla uppe...Humöret var på topp och Fredrik skulle upp samma tid och lilleman vaknade till precis efter mig. Kändes bara skönt allting! =)
-Tror det beror på att Theo vaknade till en gång igår kväll och det var vid elva tiden, annars sov han hela natten. Skönt skönt!

Nu sitter jag här och ska kolla upp lite saker på IT, sen ska vi gå iväg till mamma igen. =)
-Mia kommer ut en sväng idag och sen får vi se om Emelie är hemma när vi kommer. Hon kände sig inge vidare igår, men det brukar inte hindra henne från skolan...Hon brukar gå endå!

Ja nu började det regna...Trevligt :/
-trista regn...Ok, om det är grått ute, men så länge regnet håller sig borta så är det skönt =)


Kram

Nya skor..

Jo, jag måste köpa mig nya skor nu till vintern...Har ju några stövlar med lite klack o så, men jag känner att det vill jag inte använda nu när jag håller på att bli större o större om magen. Vill inte riskera att halka eller att det till slut blir obekvämt med klacken på stöveln. Så jag funderar på att satsa på ett par svarta UGG, sköna varma skor utan klack..bara vanlig sula!
-Hade ett par såna rosa när de precis kom, men den här gången vill jag inte gå med rosa. ;)

Mina fötter svällde ju upp så fint sist jag var gravid, hade ballongfötter enda upp till vaderna började..Såg HEMSK ut!
Så då sommar som det hade vart och höst på G, så hade jag ballerina skor..Men som dom tryckte på endå. Så därför vill jag ha så sköna o slappa skor som möjligt denna gång.

Köpte ju en så bra skjortklänning på Lindex för ett tag sen, som det är stretch i..Så den kommer jag kunna ha ett tag till =)
-Har också fyra tunika/klänningar i samma modell men olika färger som också kommer funka skitbra under hela gravven, finns utrymme till det =)
Men jag tror jag kommer få köpa mer kläder än vad jag gjorde sist jag var gravid, för då köpte jag bara två tröjor på mamma avdelningen. Det var ju sommar när magen blev stor och hösten var mild sen..Så man kunde ha linnen som var ganska så långa, sen kunde jag ha resten av mina kläder. Men nu är det kallare och det är mer som ska på, så jag vill gå klädd så löst det bara går. Inget får klämma åt, jag mår dåligt direkt. Tycker jag känner mig större den här gången än första...Men det kan ju bero på att jag mådde dåligare sist och inte gick upp nått i vikt först på slutet..usch usch, värre blir det den här gången. =/
-Måste lära mig hålla igen, o inte bara äta äta äta.. ;p



Jag käkar massor med apelsiner o clementiner o sånt..sååå GOTT! =)
Ska försöka minska på godiset, men det har blivit mindre. Men jag småäter som en tok, kan knappt kontrollera mig emellanåt. *suck*
Mitt nya hälsosamma jag får göra en nystart när bebisen vart här ett litet litet tag ;)


KRAM


Måndag

Ja, denna veckan hade kunnat börjat bättre...

Theo har sovit dåligt inatt som vanligt...fast han bränner energi på dagarna, är ute o grejjar eller är inne o stökar...Vi hittar på det ena efter det andra. Han vill inte sova på dan heller igår, så han somnade på tio min på kvällen. Skitbra, tyckte jag.

Men endå blir natten inte bra i sömn, han vaknar o sen somnar han om men vaknar innan 06 på morgonen. Och det är för tidigt tycker jag. Vi brukar satsat på halv sju el gärna mer mot sju, men näää...
Jag vaknar med asont i nacken o huvudvärk som strålar fint över hela skallen pga av nackvärken, blir så sur. Näsan är helt puckad, den snorar o håller på så jag blir tokig. Har inte fått ett tecken på att förkylningen börjar ge sig.

Men annars är allt bra ;)

Är bara så synd att man inte kan få vakna pigg o utvilad..eller bara pigg. För allt ser ljust ut då, alla måsten blir så enkla o fixas så snabbt. Tror ni att jag har lust att städa o fixa idag...NÄÄÄ!

Ska låta Theo ta igen sig nån timma, sen ska vi ut en sväng i duggregnet..sen till mamma o kanske kanske in till stan sen. Men jag är inte sugen på att göra nått..men dan måste ju gå och uträttas på sitt sätt endå!

Skitmånad säger jag bara!!! tror aldrig jag ogillat november förrut, men iår hade den kunnat hoppa förbi!

Kram

Fredagen den 13:e!

Ja, igår såg det ut som otursdagen inte skulle hinna med nått krux...allt var bra, tog det lugnt på förmiddan..Sen på eftermiddan var det kalas hos Johan o Mia. Det var trevligt och vi käkade gott där som vanligt! =)

När bi kom hem så hann vi knappt ta av oss skorna först telefonen ringde o det var Fredriks syster som berättade att deras farfar var på väg in till USÖ med ambulans. Tråkigt tråkigt....hon visste inte hur det var med han eller vad det handlade om...Så Fredrik kunde inte slappna av och inte jag heller, stämmingen var inte kul just då.

Men det tog någon timma eller två sen ringde det igen...och läget var stabilt men han skulle få stanna där några dar iaf..Lunginflammation och för mycket vatten i kroppen..Sen var det lite mer, men han fick medicin och det såg bra ut nu iaf.
Fredrik blev väldigt lättad och jag med, men Fredrik hade svårt att sova inatt...Blev inte många timmar, han kunde fortf. inte slappna av.

Inatt var det en härans massa snö sa Fredrik till mig, så imorse trodde jag att jag skulle få se mer av det..Men det hade regnat bort. Och skönt var väl det för Sofia o co som har en lång resa framför sig idag! Ha det så kul på minitrippen =)

Jo, Sofia...lite virrig är jag jämt hehe...men lägenheten är sketa varm förrutom i Theos rum, så vill man kyla ner sig kan man gå in där.. ;)


Ja, idag är jag hos mor o far redan...kollar alpint och tvättar hos dom...Var tvungen och tvättstugan fullbokad..Sen bär det iväg för att handla lite mat...

Nu ringer mamma syster för att kolla läget hur det gick på festen hos dom igår! uj uj...bakis till tusen tror jag ;p
(skönt o slippa det iaf heheh ) =D


kram

GRATTIS JOHAN 22 ÅR!!!

Idag fyller svågern Johan 22 år, och vi säger ett stort GRATTIS till honom!!
Han fyller ju dessutom på fredagen den 13:e, lite scary...Skrockfull som man är.
Så idag hoppas jag allt går bra för han och för oss andra....Men jag ska inte säga att fredagen den 13:e är helt hemsk (peppar peppar), vann ju faktiskt 200:- för några år sen på en lott som kostade 2:50 kr! =)

Idag på eftermiddan ska vi in och fira Johan och sedan blir det fest för honom på kvällen sen..Men då kommer inte jag o Fredrik vara med, vi har ju Theo och så känner man sig så trött så tidigt numera på kvällarna. Så det är inget drag imig hehe ;)

Men ha en jättebra födelsedag Johan!!! =D









Det där var ju från förra året... =)



Kram

Fått tid till UL!

Ja, så fick vi våran tid till ultraljudet...Tycker det gick snabbt, det gillar jag!

Så 9 december kl 11.30 ska vi vara där, åhh vad spännande. Jag är så nyfiken redan nu, så det ska bli så skönt och skoj att få veta.
Få sätta ett namn på bebisen...

Svärmor se hit! =)  -Jag kommer tala om vad rubiken heter när jag bloggar om könet och vilken dag till dig så du vet när du inte ska läsa! ;) 
Nej hon vill inte veta, och jag tror inte svägerskan el svärfar vill det heller...Måste kolla upp det där, och se till att dom inte läser här då. Eller att maken denna gång inte avslöjar nått!

Sist satt vi och käkade för dom hade hjälpt oss med flytten ner till Asker, och Fredrik häver ur sig -"Han ska snusa som far sin"..Det var det, och så fick dom alla tre veta att det var en Theodor!

Min familj ville veta direkt...jag var tillsagd att ringa direkt jag kom ut från stället ;)
Pappa som alltid "önskat" sig en son, blev ju mer än till sig när han fick höra att hans första barnbarn blev en pojke. =)
De andra blev ju bara så glada dom också, men jag tror att det var som för mig när man fick veta...Just att nu vet man vad man ska kalla det, och vad man ska köpa till det...Känslan att stilla nyfikenheten, det är nog mycket det. =)

Jag är glad att möjligheten att få reda på könet finns, det är upp till var och en =)


Ikväll blir det halv åtta hos mig, simpsons, family guy och criminal minds...tv kväll med mannen! =)

kram

Snö..litegrann iaf!

Älskar snö, och väntar ivrigt på att lilla Kilsmo ska ligga vitt som en enda stor snökula! =)
Det är ett mysigt ställe att bo på, både vinter och sommar. Är nöjd med att bo här och vill inte flytta härifrån i första taget.

Maken är ledig idag och imorn, och igår sa han jag ska sova till halv elva bara så du vet. -Jaha, gör det då!
Men sen igår kväll efter jobbet så kom han hem o sa att det var möte kl åtta nu på på morgonen, som han var tvungen att åka på. ops, ingen sovmorgon där inte. hehehe ;p

Idag ska jag o Theo dra med honom ut...han kan behöva frisk luft, jag med o Theo ska få göra av med lite energi =)
Ska försöka tvätta idag om det finns nån tid....

Den här bostaden är för varm som vi bor i, huga en tynar bort. Fast man sänkt värmen på elementen!
lyxproblem man har! ;)


Ja, ja...

kram

vill ha 1:a advent!!

Idag har det vart en del prat med mamma om julen och vad jag längtar. Och alla vi längtar nog lite extra i år just pga av Theodor, han var med förra året men då sov han när vi öppnade paket. Det kommer han inte göra iår, och det känns kul för jag är ju jultokig och pyntar ju varje rum med gardiner o grejjer. Jag älskar att göra julstämmning i hemmet varje år och det känns så mycket roligare med julen nu när man har barn. Jag kan få göra lite mer o extra för honom och sedan hans syskon, varje jul framöver. Man vill ge dom en magisk jul, en lugn och skön jul.

En årstid som är så kall är endå så varm, det är härligt!

Men endå får man lite panik när det blir minusgrader eller när snön vräker ner, för man kan inte släppa tanken helt på att det finns hemlösa. Som fryser och är hungriga, tycker det är hemskt att vi har det så i Sverige. Sen tänker man på föräldrar som har det tufft ekonomiskt och inte får det att gå ihop, barn som kanske inte får några klappar och all den press många känner. Själv har jag turen att jag aldrig behövt uppleva det, och kan titta tillbaka på mina jular med ett stort leende.
Sen all dess alkohol som bara "måste" finnas på julen och förstör många hem runtomkring för dom som lever med någon som har beroende, som gör att många barn inte känner sig trygga eller glada...

Kram

nov blää

En riktig skitmånad har november varit, och visst är det ca halva november kvar..Men skönt är det när den är över, känns som det bara varit sjukdomar o andra mindre roliga saker.

Ser fram emot 1:a dec, för då komme jag njuta i fullo! Älskar hela december från början till slut,och hela jag går i lyckorus.
Jag älskar julen, min favorittid på året!! =D

Älskar pyntet, ljusen, dofterna, baket som hör till, julmarknader, snön (förhoppningsvis kommer den), JULMATEN såklart! Stämmingen och att man träffar sina nära o kära...

När man var mindre då var det bara julklapparna som betydde något, så är det ju att vara barn. Det är det som lockar!
Men som vuxen är det mycket roligare att veta att vi alla får vara tillsammans glada och friska, äta god mat och ha trevligt i varandras sällskap. Det jag också ser fram emot iår är att en viss känsla från när man var liten kommer att komma tillbaka. Tack vare min son Theodor som kommer öppna sina paket med glädje och se hans glada min när han öppnar sina paket. Det tar en tillbaka lite...

Iår har vi bestämt att det här med julklappar inte ska vara i fokus som det alltid tidigare vart...Man springer runt och köper det ena efter det andra och man har svårt att hejda sig, man tar oftast i lite för mycket för man vill göra sina nära o kära nöjda. Jag är en sån att jag kan leta i evigheter efter en present som ska passa personen som får den. Så jag har aldrig inställingen att "det här får duga". Jag måste känna mig helnöjd och veta att jag inte kunde gjort bättre. Vilket kan bli jobbigt när man köper paket till många och det blir flera paket till varje person. ;)
Så iår blir Theo i fokus och han kommer få mest paket, vilket jag tycker det är bra. Idéer börjar ta slut, för de flesta man köper till har ju "allt". Bättre man får ro om sina pengar själv och nyttja dom till kanske rean sen ;)
Så ingen stress iår...El lite blir det ju alltid...
-Julmaten blir ju stressigt oavsett...Mamma o jag brukar åka ganska tidigt på månaden endå o köpa det man kan..Men färskvarorna måste man ju ta mot slutet, så då blir det att trängas med folk =)
Men jag gillar det, det hör till!

*Nästa jul då har jag två barn, känns så himla härligt! =D

Sitter här täppt o jäklig i näsan fortf. förstår inte varför det inte ger med sig hehe...konstig näsa jag har, så måste det va!

Svågerna fyller på fredag den 13:e, och pappa fyller den 29 nov. Så två födelsedagar kvar i nov..Sen en i dec, då fyller Fredriks farfar på annandag jul! =)


kram kram


Grå dag...

Ja, idag har det vart ganska grått ute...Lite småkallt och blåsigt här i Kilsmo, men endå skönt.

Jag hade så jädrans huvudvärk idag, tror det har med nacken o göra. Men var alldeles seg o mosig på köpet idag, har haft svårt att sova de senaste nätterna. Så jag känner mig så trött, vill sova nu! ;)

Men det kan jag inte för det är supertisdag..med Ugly betty o husfruarna..Sen sover jag efter det, annars brukar jag se Christine också. Men sen jag blev gravid så sover jag innan 22-på kvällen.

Bestämde mig för att vara hemma idag just för huvudvärken o orklösheten...Men jag stod inte ut med att känna sådär, så jag ryckte upp mig o så gick Theo o jag till lekparken...Efter det hälsade vi på hos mamma o så stannade vi där, o käkade så lämpligt där idag med.
Men idag lagade jag maten, huvudvärken var där fortf. men det var skönare att göra något än att bara sitta o glo o då känns det mer tycker jag.
Mamma hade ont i ben o armar idag, så då kunde jag laga maten lika gärna. Hur många måltider har inte den kvinnan lagat åt mig egentligen. hehe ;p

Sen tittade vi lite på tv, förkväll..som artar sig tycker jag, men har väl inte sett så mycket än. Men hellre dessa programledare än Carolina Gynning...*jisses*
Pappa busade med Theo...ja, dom där två tillsammans..Min pappa har alltid varit duktig på att busa o skoja, vilket Theo verkligen uppskattar...

Har en liten trött o envis som vägrar ge upp i rummet brevid...just nu sjunger han lite för sig själv..

Laddar med clementiner inför tv kvällen...så gott! Ska ringa mannen o be han köpa med apelsiner också =)

KRAM

Frisk luft

Ja, idag var dom här för att fixa elementet i Theos rum..Han sa nu ska det bli varmt däruppe, de började bli varmt direkt.
Perfekt o kanon sa jag, som inte följde med han upp för Theo satt o åt lunch just då.

Så nu på kvällen kom vi hem o jag skulle lägga honom därinne o inte tycker jag det är varmare där....Är fortf ett mellanläge mellan kallt o ljummet, jobbigt. För golven blir helt kalla, o hans fötter o händer är så kalla på morgonen sen när man tar upp han. Strumpor kastar han av sig direkt när jag tar på honom när han ska sova, o vantar..ja, hehe funkar nog inte heller så bra. ;p
-Nää men så drastisk ska jag inte behöva vara. ;)

Annars var det en lugn förmidda med en kinkig Theo..Men efter att envisats läänge så somnade han en stund välbehövligt!
Så när han vaknat o ätit o fixar-gubben vart här, så gick vi till lekparken o mamma kom dit..Sen gick vi alla en lagom lång promenad. Var så skönt idag, lite småkallt sådär. Men Frisk luft var skönt att få!

Sen har vi vart hemma hos mamma o syster som var hemma från skolan idag. Har legat med tandvärk sen igår, och var hos tandläkaren idag. Akuttid! Och den tanden som spökar har spökat för henne sen hon var en 13-14 år. o nu är hon 18år!
Så idag fick hon min proffsiga tandläkare på Thea i Kumla, som tyvärr fick rycka ut den. Tanden hade en spricka rakt igenom som inte gick att rädda. Och han sa att det var hemskt slarvigt utav dom att dom inte sett det innan, istället för att gjort en rotfyllning från allra första början o sen utgått därifrån. Istället har dom bara borrat o borrat varje gång hon klagat på att hon har ont, så den sprack till slut. Idioter måste jag säga.

-Så hon var helt förstörd idag för att blivit av med en tand. Så 20.000:- kostar en ny!
Så mor o far ska försöka gå till botten med det här, så den tandläkaren som är skyldig ska få ta sitt ansvar...Man måste ju allafall försöka o se vad som kan hända. =/

Min mamma är 50år o hennes tänder är hela vita o fina...Har inte haft ett hål på över 30år och har väl bara putsat bort ytterst lite tandsten...Så önskar man att det kunde få vara!


kram

Där sjönk jag som en sten...

Förr året så hörde jag från mor o far som satt och kollade in Dansbandskampen på tv, och undrade lite varför gör ni det? ;)
-Är inget jättefan av dansbands musik direkt, men endå kan man alla de där gamla slagdängorna. OK! Ska väl erkänna att när jag var 9-10 år, så var jag dö kär i casper i Arvingarna och lyssnade jämt på Eloise skivan. Men det dog ju ut till slut.

Mamma o pappa har inte lyssnat mycket på dansband när jag var liten heller, mamma lyssnade nästan aldrig på musik. Och pappa lyssnade mycket på Elo o Queen o status o såna där...

Men vad jag vill komma till är att jag fastnade vid Dansbandskampen också, Larz kristerz fastnade man ju för direkt. Dom var ju glada och goa med glimten i ögat. O sen svängde det..haha jo, men det tyckte jag! =D
Så dom o Scotts hejade jag på..Men sen i slutet så fanns det bara en värdig vinnare o det var Larz Kristerz...
-Jag tyckte det var skitkul att sitta o titta på det där varje lördag!

Och det här året såg jag fram emot Dansbandskampen igen...Men tyckte det iår var sådär, tills Zekes dök upp på scenen o gav Dansbandskampen hopp. Så nu har man kommit in i det igen....

Pappa har ju såklart Larz kristerz skivan så när vi i somras lånade hans bil så satt ju skivan i..Så vi lyssnade igenom den, och sen nu på datorn har vi den skivan ligger o sen deras nya. Åh, jäklar vad Fredrik mobbar mig när jag drar igång en låt eller två från dom. Så när han hade med sig musik till jobbet o två av hans kompisar där fick reda på att det var jag som lagt in Larz Kristerz. Så trodde dom först inte Fredrik o sen när dom väl gjorde det..Så sjönk jag i deras ögon...Från att vara en cool rocktjej, till en dansbandsdiggare sa dom...aj, aj...haha ;p

Men det är kul..o min musiksmak är inte så blandad längre, men endå så tycker jag att Larz kristerz får plats lite där på ett hörn. Just för att dom har glimten i ögat o det är nått med dom bara.

Dom kommer till Örebro i jan, så gissa vem som tänker dra med sina päron på det. =D


puss o kram





måste tillägga

Har fått en dille på milkshakes nu!!

Maken fick göra två stycken åt mig igår..en vanilj o en jordgubbs milkshake.
Han gör så himla goda..så det kommer bli en vanilj till Idol sen också.. =D

Så stjärnchips, och chilinötter samt en vaniljshake...plus ett par clementiner på det där sen också hehe

*gravid som sagt, crawings crawing* hehe

kram kram

Ja du Sofia =)

Du säger att du tror det blir en pojke...

Jag tror det blir en tjej....

När jag väntade Theodor och jag inte hade en aning om vad som låg i magen, så hade jag bara ett namn hela tiden i huvvet...Och det var Theodor, fanns inget annat...Jag kunde inte komma på ett tjejnamn hur jag än gjorde, och ville inte ha något annat pojknamn.
-Tänkte att när vi får reda på vad det blir för kön och dom säger att det blir en tjej..Då får vi leta flicknamn, men känslan var rätt...det bidde ju en Theodor.

Så jag undrar om känslan är rätt den här gången också(?), eftersom nu har jag bara Thilda i huvvet!
Har inget annat namn på G...Så när ultraljudet är gjort, så får vi se om namnet passar el om vi ska klura ut ett nytt
bra o passande namn! =)

*spännande är det och jag kan knappt vänta till ultraljudet...

=D

kram



MVC

Ja, imorse så åkte jag iväg till mvc för att skriva in mig...kändes verkligen skönt att få det gjort!

Sist när jag var gravid så skrev dom in mig på första besöket..men det gjorde dom inte denna gång, då fick man komma tillbaka en andra gång. Och sist jag hade en tid så låg jag febrig, så jag fick avboka. Så det kändes verkligen på tiden att få komma idag.

14 veckor gången är jag...Ska inte klaga på barnmorskorna hehe ;) Men vad är det med dom och blodprover, visst mina ådror syns inte som de gjorde förr. Vi fick verkligen leta efter dom idag...Men hon stack o bökade så det blev blåmärke, precis som min förra barnmorska gjorde när Theo låg i magen också ;)
-Men i Odensbacken så finns det en karl som i min ögon är expert på det där...Han har fått tagit blodprover på mig massor med ggr..för det slutar alltid med att barnmorskan ber honom, och likadant idag.
-Jag som avskyr när dom sticker in nålen för jag tycker det svider till så olustigt..Jag känner knappt av det när han gör det. Och blodet kommer direkt...skitbra!

Vi pratade mycket och länge på mvc, har en kanon barnmorska...och om några veckor kommer jag få tid för ultraljud, jippie! =)
Nyfikna som vi är kommer vi ta reda på könet som vi gjorde sist. Vi kan inte hålla oss och vi vill veta!
För oss kan jag säga med 100% ärlighet att det spelar verkligen ingen roll vilket kön det blir, bara det blir FRISKT!
Men endå vill vi veta vad som väntar därinne, vi är för nyfikna för att vänta tills den "ploppar" ut. hehe ;)


Det måste vara vädret idag som gör en såhär trött...är helt seg o skulle kunna somna på två sek. bläää!

Theo är ju stor pojke nu..så han sover inte längre sin timme på dagarna längre, nu är det full rulle hela dagen.
Har försökt att få han att sova men det går inte längre..o skönt är väl det för då kanske han börjar sova hela nätterna.
För han vaknar en till två ggr varje natt o vill ha välling. Och visst han somnar om snabbt men det är endå jobbigt.

Vill försöka minska på vällingen, tycker det räcker med en flaska innan han ska sova.

Ikväll är det Idol o måns möller på tv.


kram

Fattar mig kort!!

Jäkla sjukdomar!!!! De bara ställer till och förstör!!!

Så har det vart nu ett tag, att när man väl har nåt kul inplanerat...SÅ förstör en sjukdom det.


GRATTIS FREDRIK 28ÅR!!!

Ja, idag fyller mannen 28 år! =)

Hade jag haft mer lust på morgonen hade jag scannat in några äldre bilder än dessa, den äldsta sträcker sig bara från 2006.
Men visst har det hänt en del sen dess endå! ;)

Kommer ihåg första födelsedagen jag firade Fredrik, det var på gemensamma kompisars halloween party. Vi hade vart tillsammans i drygt två månader, han fick en tröja av med från levi´s.

Jag älskar den mannen och jag blev kär på riktigt redan första gången jag träffade honom, då var han upptagen. Jag med halvt om halvt, men det där löste sig ju bara efter ett par månader. Det var då det var meningen inte innan =)

Min underbara man får sin favorit rätt idag, många som känner honom tror nog att det är kebab. Men det är min tacopaj,
så det är kul. Bara när man slipper göra den för ofta. ;)


Jag älskar honom och hoppas det blir massor med mer födelsedagar!!!

Bröllopsdagen 2006


Beastie boys 2007


metaltown 2009



Puss älskling!

kram

Life´s a bitch!

Ibland är det så...Fast så är det väl med allting!

Jag har ingen feber längre, men är hängig endå..har en förkylning som inte ger sig, och har utvecklats till halsont. Så det blir en massa te och halsduken på sig tills man går o lägger sig..typ!
Theo börjar bli lite kinkig, hoppas han inte blir sjuk...Mannen är sjuk, kom hem tidigare idag från jobbet o kändes sig hängig.
Det har han gjort hela helgen fast han har jobbat endå, men idag orkade han inte mer...

Bara sjukdomar o skit alltså...o innan jag vart sjuk var det gravid-symptom, nää kan man inte få vara bra ett tag nu!
*irriterad*

Ja, ja..har väl ett skitår när det gäller att bli sjuk lätt el nått...Måste ju vända nån gång, det ser vi fram emot!

Jag är närking ut i fingertopparna, därav lite väl mycket gnäll ibland.

Finns annat positivt också...jag är gravid, och det är härligt höstväder ute, vi närmar oss jul, vi har tak över huvudet och har varandra och vi älskar varandra. Såna där saker man tar för givet ibland o behöver uppskatta också =D

Ska mysa med mannen framför tvn ikväll...antingen i soffan o mår han för dåligt så är det sköntl att ha en tv i sovrummet, då kan man somna när man vill. Utan en jobbig trappa att ta sig upp för när man är seg o trött heheh ;P


Kram på er i höstmörkret! =)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus