Bonde Roger

Ja, Bonde söker fru-Roger smyger omkring här i Kilsmo...Vi har en "kändis" i krokarna hahahaha =D
Han och den där blonda han valde är tydligen och hälsar på hennes son som bor i vårt trapphus...Har inte Johanna sett nått sa moster Ulla.
-Nää inte ett dugg faktiskt! ;)

Annars då, den här dagen så har mina grabbar legat sjuka..Men Fredrik var med över till gamla stället för att kolla vad som behövde göras och slipade med maskin pelaren som katterna klöst sönder o sedan lackat den.
Men efter det tog musten slut i kroppen, inte för han hade så mycket innan. O så är det ju när man är sjuk!

Jag tog tag i badrummet på nedervåningen, och körde typ halva, sen var det lunch och sen efter en timma bar det iväg till MVC för att kolla hur bebisen mår.
Och det växer så det knakar både när det gäller bebis och sen mig...har nu gått upp 10kg, sen jag blev gravid.
Men men...

Så imorn ska det städas för fullt, och mamma kommer och pappa sen mot tolv snåret..Han jobbar ju natt så¨lite vill han väl sova innan han kommer ner.

Men flyttstäd är för tråkigt..och det får gärna dröja innan vi flyttar nästa gång, och nästa gång blir det hus. Och nästa gång blir det städfirma, mark my words!! =)
Fredrik o jag pratade med svärfar om det när han var på besök i onsdags..Att det är bra att vi inte har en massa tomt o trädgård, för ingen utav oss två är så intresserade av gräsklippning (hur bekvämt det hela än är att köra)
Och blommor o sånt är kul till en viss del, men just nu är vi glada för den lilla plätt vi har..och inte ens behöver klippa. För det sköter ÖBO och vi behöver bara flytta grejjorna när de kommer om det skulle vara så..

Slött får det låta, men så är det just nu...Vi är glada för lägenhet och för att vi hyr på många sett just nu hehe ;)
-Och bra är väl det! =)


Nu ska jag kolla till mina sjuklingar och lägga den minsta gubben i sängen!
På tal om honom, när jag nös idag så sa Theo: prosit!
-Så himla gulligt!

Sen var vaktmästaren här, en ny kille runt 30 och Theo frågade Fredrik vad gör gubben...hahaha ;)
-Det hörde han och tittade på Theo! =)

Kommer så mycket nya saker..
som just att säga prosit när nån nyser, tack för maten säger han väldigt ofta (men glömmer han o jag påminner ja då brukar han inte vilja säga det)
-sen så säger han "Ja,tack" "Nej, tack" till det mesta han får eller man frågar honom om.
Så en artig liten pojke =)

Theo pekade på sin lampa i taket idag sen säger han "Mousha lagade lampan"
ja, det var faktiskt morfar som satte upp den där =)

Som han sa till Fredrik idag...pappa tittar tv och mamma är doktor...(när jag var till mvc)

ÄLSKAR MIN POJK!!!!!
Kram

Mina älsklingar!

Ja, nu har jag två stycken som ligger sjuka! Själv känner jag mig ganska kry, nyser och snyter mig bara i ett.
Theo insjuknade i feber på eftermiddan, och fick sen kräkas innan han skulle sova. Mycket tråkigt.

Fredrik la honom i sin "stora pojke säng" och smekte hans panna, menas jag tog hand om kräket..Som dels kom i soffan, på nallebjörnen, tröjan, kudden och extra täcket. Måste säga att det kändes väldigt skönt o ha tvättstugan ett par meter bort i trapphuset, och ingen tvättade. Perfekt, det var bara o sätta igång två maskiner.
Så idag orkade inte Theo busa med oss, han har ju gjort det några ggr...att han springer ur sängen och så lägger man honom o så kommer han upp osv.
Men ikväll var det inte mycket med sonen, han la sig utan fight.

Han tycker om sin säng, gravid och trött o jäklig som man är med krämpor o diverse har inte denna vecka orkat tagit busfighten med nattningen i hans stora säng. Så jag har lagt honom i den gamla fast i hans rum, och han har sagt och pekat att han vill sova i den andra. Men först lite bus och sen går det bra att sova där..Så nu när Fredrik vart hemma så hjälper han till med nattningen och Theo imponerar =)

Theo har aldrig vart svårt att anpassa med nått, oavsett vad man stallt om honom med. Så det är skönt! =)
Jag o Fredrik o Theo låg i soffan o tittade på hockeyn förrut...och han var ganska så medtagen men endå så så sa han att pappa tittar på hockey..Sen applåderade han när de andra applåderade eller tjoade. Men sista tio min så ville han se på barnkanalen, och visst fick han det. Nästa säsong är det han som hänger med Mousha, Fredrik o mig på hockey i Karlstad! =)
Jag har ju hörselskydd till honom som han ska ha på sig =)

FBK vann ikväll!!! Viktigt viktigt!!! =)

Ja, då får vi se hur den här kvällen och natten blir...Idag blev det inget med någe, och tapetsering och grejjer får vänta. Men eftersom pappa jobbar natt..Så skulle han hjälpa till imorn också =)

kram


så blir det..

Påsken firas dubbelt upp med Janssons...Fredrik jobbar helgen till 17.20 som vanligt, och det blir ju lite sent o häva sig iväg till Askersund. Blir ju inte mycket till firande över på den dagen...

Undrade då om man kunde kört nått mini på långfredagen bara för att träffas, men den iden funkade inte..så nu är det som det är.
Nu har vi frågat och försökt och mer kan man inte göra.

Så långfredagen planeras på annat sätt, vet ju att det inte är svårt att fylla dagarna med aktiviteter el saker! ;)


Ska i veckan köpa påskägg till Theo...han ska få lite godis och sen ett par leksaker istället.. =)

Förresten vilket skit att härlige Ralf åkte ur körslaget igår...tyckte mojje inte lät så bra, men såna där röstningsprogram går ju inte efter hur bra man är...Utan hur känd o poppis man är. ;)

kram

Boring

Flyttstäd är allt annat än roligt, för allt är ju så kul med det nya..Så man vill lätt glömma det andra, och därborta ser det väl sådär ut. Men Fredrik är piggare idag inte helt kry men piggare iaf..Så han ska dit och tapetsera det Theo har ritat på väggarna, och sen slipa en träpelare i trappen som katterna klöst sönder.

Jag själv ska med och städa ur skåp och kylskåp, frys och de två badrummen. Tar och börjar med det idag får se sen om jag orkar mer. Theo får vara hos mormor o "Mousha".
Sen bär det hem och fixa lite med kontoret som fortf. står som när de stallde in sakerna i lördags. ;)

kram

Get up, come on get down with the sickness!

Ja, idag är maken fortf. sjuk...Han kom hem tidigare från jobbet igår..Han tyade inte mer, och kraxade som en kråka. Hade nästan noll röst!
Så idag hängig som tusan, så har han inte gjort ett smack..bara legat i soffan med täcke på...

Så mamma, jag o Theo åkte en snabbis till Coop Österplan för att handla.

Hjälp vad jag svettas för ingenting nu, jobbigt med dessa hormoner..Fötterna såg jag igår när jag tog av strumporna var svullna och vristerna hade jag märken från strumporna..så det bullade ut på sidorna. Så nu ska det snart börja jäklas på allvar tror jag, då jag kommer se svullen ut konstant hela dagarna. ;)
Jag bävar o mår faktiskt dåligt över det...

För jag känner redan nu hur jag inte vill åka ut och handla, bara tanken gör mig trött. Och med svullna fötter i skor som blir trånga lockar inte nånstans att stå o köa med.
Men det är inte långt kvar..är i v.33 snart 34..så inte många veckor kvar inte! ;)

Känner endå hur det är lättare den här gången att vara gravid, men det är nog att man vart det förrut. Erfarenheten och att man känner igen sig och vet att man kan slappna av för saker o ting. Sen tycker jag det gått väldigt fort, och magen känns inte lika stor som sist heller. Men den har ju fortf. x antal veckor till som den ska växa på =)

Annars sitter jag här och är astrött...Jag vill bara sova och Fredrik vill bara sova, Theo har nyss lagt sig och jag känner att den här dagen är klar. Såg dock att benjamin Button börjar kl.21 på canal + så det lockar. Men orkar man?! Hm...
Enda anledningen till att jag vill se Körslaget är för att mustach Rafl är med, han är ju för sköj...

Brukar tänka på hur jag år 2000 tyckte mustach Ralf, var så snygg o sexig och hade så jäkla bad ace attityd i sina videos så jag bara smalt! Och sen hur det ändras under åren, tycker inte han är lika het nu.. ;)
Nu är han bara så jäkla go o charmig, den där göteborgaren! hehe ;)


ska nu ge mig... =)
kram



Internet Helvete!!!

Jag blir tokig på ALLTELE, och ska klaga så mycket och så långt det går. Gärna en insändare eller PLUS, där skulle dom få stå till svars!!

Men vi alla blir väl smått galna på såna här företag när det gäller telefon el. internet.

Tack vare min mans brilijanta idé om att ringa sitt telefon bolag, telenor..Så använder vi nu hans telefon som modem.
Sakta men säkert går det, så jag har internet för kvällen...imorn skulle en tekniker från alltele komma, en som skulle komma idag. Men när vi ringde efter 4 på eftermiddan o undra vart han var..Så fick vi till svar att han kommer imorn.

Tror det när jag ser det! HA! ;p

Jaha...ska ringa mor o berätta att jag har internet..skulle annars kommit över till dom, måste nämligen vid 22-tiden hålla koll på en sak på tradera som går ut. =)

kram

Sjukkänningar...

Theos snor o hosta fortsätter....Och inatt så vaknade jag med en sån tjock klump i halsen att jag knappt kunde svälja! Idag är hela huvve o näsa tjockt, och man är mör som tusan...halsbrännan bränner på idag med, oavsett var jag äter el inte äter så det är lite tråkigt.

Är hemma hos mor o far idag och ska få äta kycklingfileér med ris och currysås o sallad till...Jag är så hungrig och det ska bli så gott!!!! =)

I lördags så hade vi ju stallt upp Theos nya pojke säng..en sån där blå mammut säng från Ikea, så den skulle han inviga. Trött som bara den var han, men han kom på hur kul det var att så fort man lagt han så kunde han ju springa upp väldigt lätt själv och säga hej till oss som satt vid tvn. Men Fredrik körde på och hade tålamod och la honom och la honom igen osv...Så vid 21.00 så sov han iden, och sov utan att vakna till kl halv sex på morgonen.
Tyckte jag vara väldigt bra gjort av Theo efter första natten på nytt ställe i ny säng! =)

Sen har Theo börjat sagt morfar, fast han säger "Mousha"..låter väldigt roligt =)

Idag när Theo o jag var ute kom en farbror o gick...Theo började peka o vifta..."Mamma, titta en gubbe!!"
Jag föll i skratt och samtidigt blev det vad säger han...farbror heter det sa jag..."Gubbe" "Gubbe", sa han bara
Mamma, ser du gubben....hej o hå ;)
Tur att farbrorn inte har så bra hörsel o vi var en liten bit ifrån han så..

nää nu ska jag snart äta...
kram

*Snart påsk herregud!*

inkopplad fast bortkopplad

Jag sitter här hemma hos päronen för att låna deras internet, precis som jag gjorde sist när jag flyttade hit.
När ska telia släpa sig ut till Kilsmo, saknar telia från Asker!!

Enligt alltele så är vi inkopplad tack vare ett fax, men enligt oss så är vi definitivt bortkopplade...Så i eftermidda skulle nån ringa...whatever!!

Jag vill ju gärna ha internet mest för att den här veckan ska man betala räkningarna, och det vore skönt o göra hemifrån där högen ligger..men i värsta fall gör jag det hos päronen.

Helgen har vart bra och det mesta är uppe från flytten, nu återstår den roliga städningen från det gamla stället...och sen har jag svårt att vänja mig vid att HELA trappuppgången stinker rök...
Men enligt ÖBO får man röka i sina lägenheter, men inte i trapphuset...så jag ska få en list som tätar våran dörr, för står man i hallen så luktar det in, fast dörren är stängd.
Bläää för röklukt!


Kram

Sov hela natten igen..

ja, två nätter irad som theo sovit o inte vaknat nått på...skönt skönt! =)
Men det tror jag inte håller i sig, men jag hoppas hoppas =)


Ja, här sitter man o väntar på telia som har svårt att få igång telefonen på andra stället..så de ska komma ut och frågan är när det händer...

Sedan är inte bredbandet flyttat idag som jag redan visste o hade på känn med det där skitföretaget!!
Så här sitter jag o knappar på gamla stället....

Fredrik har ringt o skällt o sagt att nu får ni dra bort startavgiften, hon i luren sa inte så mycket. Kommer ihåg sist när vi fick vänta, då drog dom bara av halva...Fast vi fick vänta över en månad.
Så nu jäklar får dom fasiken dra bort hela..om dom inte kan lösa det under dagen...vilket jag tvivlar en fredag dessutom. ;)

Ja, ja..ska börja bära över lite smått till lgh och sen få upp mer lampor...de sista lamporna.. =)

kram

hur blir dagen då?

Ja, tidig morgon är det...och dagen är egentligen fullspäckad.
Men man måste ju handla o grejja lite emellan...det blir som det blir idag! ;)

Saker kommer emellan som man inte räknar med o ja, då måste man ta det först...


kram

Sveriges fulaste hem...

Ja, ikväll är Simon o Tomas i Svartå utanför Örebro...Stackars dom, hoppas dom hade GPS för att hitta därifrån sen ;)

Fredriks Morbror o hans Qvinna, är med ikvällens program...Programmet som kan vara den bästa i det programmets historia. För vad kan följa upp eller vad kan ha vart innan, som är fulare än detta hem.
Men smaken är som baken....

Men själv har Fredrik o jag aldrig vart där, aldrig vart hos dom överhuvvetaget...Men när hon sålde sitt förra hus, så kunde man se från bilderna på mäklarsidan hur hon hade det..Sedan har jag för mig att hon vart med i NA en gång tidigare. Mamma mindes henne klart! Och ja, vem glömmer ett sånt hus i första taget.

Svägerskan visste inte om hon vågade titta ikväll, hon kanske skulle drömma mardrömmar sen...i reklamen hör man hur Simon o Tomas är rädda för att gå upp på övervåningen..Så svägerskan är inte ensam om att kunna bli rädd ;p

Fredrik tycker det hela är lite småpinigt, men äh.... ;)

Sen är det criminal minds ikväll, med Morgan *hunkadiddelido* Derek! =)

Ja, sen är det att plocka ner ytterligare saker...

KRAM

Sov hela natten!

Ja, min Theodor sov oavbrutet från halv sju till just halv sju imorse.
-Det är en vana att han alltid vaknar en gång under natten, och det brukar alltid inträffa mellan tio o tolv på kvällen.
Men inatt sov han hela natten alltså, det är jätteskönt.
Men jag vaknar till då istället o undrar varför han han inte vaknat än, och han kanske vaknar snart så det är ingen idé o somna om...O så håller jag på ;)

Men inatt så var det för varmt i rummet, så därför hade jag svårt att somna om...Jag har haft elementet på noll i princip den sista månaden, så det kanske inte är konstigt om jag blivit förkyld o nu maken... ;)

Idag ska det plockas mera, sen är det mvc...samt flytta över en massa saker till nya stället..och plocka upp lampor, gardiner, en del köksprylar.

Våran våg är trasig, så idag får jag veta på mvc hur mycket jag gått upp i vikt sen sist...*huga* ;)


Här kommer en bild på Theo...när han är ca 5-6 mån. =)
-han ser lite förvånad ut på bilden =)


-man ser två av fem tänder där =)



kram

Funderar..

Jaha, det närmar sig flytten...Och på lördag är det dags, då ska man flytta. Dumt att flytta när man trivs tänker jag idag, men jag vill ju ha större. Så är det ;)

Jag funderar på sonen som ska inviga sin nya säng på lördag, få se hur det går..och då menar jag på alla sätt!
Kommer han sova i den, eller kommer han vägra...Han kanske tycker det är skitkul att springa upp ur sängen så man måste jaga honom överallt för att tvinga tillbaka honom i sängen sen...hm...
När han väl vaknar till på natten, hur kommer han reagera då?
Ja, jag funderar på allt just nu kring den där sängen...men det blir ju som det blir, och det visar sig.

Sen idag har jag tagit fram ALLA bebiskläder från Theo, och det var MASSOR med kläder...Den ungen hade mycket kläder helt enkelt! Jag vet att han hade mycket för han kunde ha nytt på sig varje dag i typ en månad, behövde inte tvätta mycket jag inte..hehe ;)
Det kom kläder från alla håll, han var ju första barnet i familjen..på bådas sidor =)

Så idag kan jag ju säga att där satt man o mindes en liten Theo och samtidigt såg man fram emot en liten Jesper... =)
Och När jag visade Theo sina små kläder, sa han: Jag vill ha den....

Theo är rejält snorig och har hosta fortf, tycker så synd om honom...helt tjock i näsan är han.
Fredrik är dålig han med, samma sak i princip...
Själv börjar jag känna mig bra, och det har märkts från o till idag...Jag har packat ner alla sängkläder, handdukar, och en del kläder.
Så nu har vi de handdukar vi har fram till lördag. Tanken är att Fredrik o jag ska sova i lgh fredag till lördag o Theo är hos mamma o pappa...Eftersom Fredrik o jag ska fixa hela fredagen nu när han är ledig.
Då är mycket gjort tills på lördag...
Det ska bara vara de stora tunga möblerna på lördag, och en del kartonger...resten ska stå därborta redan..

Det blir Fredrik, pappa, och David..o sen jag som "diregerar" heheh ;)
-Mias kille är tvungen o jobba, och självklart ska han tjäna pengar istället för att hjälpa oss..Det går bra endå, som sagt Fredrik o jag lägger fram flytten fint till på lördag...smoooth  ska det bli heheh =)

jaha...sitter här o funderar på om man ska se nån bra film ikväll...finns ju inte så mycket o se på tv ikväll...simpsons då...eller timtons som Theo säger..

kram

olika ämnen i desperata husfruar

Ja, den serien följer jag slaviskt =)

Ikväll handlade det dels om hysterin mellan föräldrar som ska ha "den bästa" ungen, kan bli jobbigt med föräldrar som är såna. För hur långt kommer man i samtalet om man inte är logisk från början...
För vad säger man...Alla kan inte vara bra på allt men alla kan vara bra på nått! (är det så talsättet går?!) =)

Ja, sen var det stark grannvänskap i programmet också...hm..Fast det där samhället vänder en ju ryggen lika fort om det skulle vara nått.

Men endå brukar jag tänka att en stark vänskap pallar det mesta, och skulle den inte göra det...Då var den inte så stark från början...

Livets svåra gåta älska, glömma och förlåta...

kram




Förbannad

Vilket pinsamt och idiotiskt land Norge är, och jag är så förbannad.
Och härmed vägrar jag sätta min fot i det landet nånsin igen, bojkott för fullt!!!!

Jag har mina anledningar och jag skriver inte ner dom här...men detta som hänt idag imorse, har fått en att tappa hakan. Man undrar ens om det är sant!??

Men det är det, sant så sant...enligt Norges lagar iaf....

Pinsamma norrmän!!
Skönt att dom inte är med i EU, om deras lagar är såhär..så undrar man hur deras idéer o föreslag skulle se ut.

Surealistiskt!! Det är vad det är...


Hemglass

Ja, glassbilen är lååångt ifrån vad den en gång var.

Det har inte heller någonting att göra med att man blivit äldre, för det är inte svårt att se med blotta ögat hur deras utbud minskat markant. Jag som är en sån glass galning, jag kan äta så mycket glass o slutar inte först jag storknar. Ja, det gäller ju bara hemma...Borta när jag blir bjuden där kan jag endå kontrollera mig hehe ;)

Fick hemglass bladet i brevlådan idag och tänkte att man kanske på torsdag när den kommer handla av den, men nää jag vill inte. Jag köper hellre något i affären, tycker deras priser är dyrare också.

Sitter här o längtar till sommaren i Askersund, där det finns en liten bod som säljer SIA glass. Far o son brukar det vara som står där, de lägger på rejäla stora kulor med glass...Snålar aldrig, och priserna är bra.
ÄLskar SIA glassen och känslan att sitta i Askersunds hamnen o käka en glass där...Det är avkoppling o semester i allt, och allt det för en liten slant! ;)


kram


Luktade bläää

Ja, idag är jag fortf. sjuk och Theo är bättre men inte frisk ännu....Fortsätter han prata så är han snart utan röst, för så mycket kraxar han just nu.

Vi fick nyckeln idag, så vi kunde inte hålla oss utan var över till lgh en snabbis för att kolla läget.
Jisses vilken stank därinne...instängt värre. Så där ska jag in med ättika o citroner i varje rum, och i kyl o frys.
Sen vädra på fredag så mycket jag kan =)

Det var inte alls som jag mindes och där ser man vad en snabbtitt förvränger ens syn...
Men visningen vi var på då, den var ju allt annat än bra...Allt skulle ju gå så snabbt för att tanten inte orkade med besök, så då skynadade jag på...Jag ville inte vara ivägen, så jag gluttade lite här o där..
Tanten hade saker som stod överallt ivägen sist, ivägen för dörrarna till rummen osv... ;)
Så därav förvåningen idag....

Min vita skänk får jag inte plats med i köket, tyvärr...men jag hittade en plats i hallen istället för den!
Sen såg jag idag var mycket skåp o yta jag får i köket, det är härligt =)

Vardagsrummet blir lite större, vilket känns bra att möblerna inte behöver se så ihopklämda ut. =)
Theos rum blir så mycket större än vad han har, och han har två jättebra garderober i sitt rum. Dom såg jag inte alls sist för allt som var ivägen.
Badrummet är ganska litet, så det är synd..men det går ju det med. Viktigast är ju att vi får badkar =)

Men annars så känns väl det mesta bra...
Kommer sakna egen ingång med min egen trapp o "uteplats"..den är fin och det är skönt med "eget".
För det har inte känts som man bott i lgh med den och med själva planlösningen..
Nu blir det med lgh känsla igen...men jag har ju altandörr ut iaf =)

Jag önskar bara jag kunde få vara pigg o kry idag så jag hade kunnat plocka med mer saker..men näää...lika bra att slappna av o lägga allt sånt åt sidan idag. För det är annars bara stressande för en, gör nästan saken värre.
Man får ta det för vad det är!


kram

Sjuka..

Jag kände mig lite halvkonstig i fredags redan, men tänkte inte mer på det. Trodde jag bara var trött efter ännu en natt med ischias o lite sömn...
Men här igår så var jag helt mörbultad på alla sätt, med förkylning o ferbkänningar, plus en massa andra symptom.
Så Mor o far tog med Theo till stan när de skulle in o handla, så jag fick vila lite.
Men när dom kom hem sa dom att Theo kändes varm, och hans näsa rann för fullt.

Så då hade han feber och mådde dåligt...Så igår sov inte nån av oss tre värst mycket, Theo sov hos oss det lilla han sov..Han fick ingen ro och var så täppt i näsan o varm.
Så idag har både Theo o jag fortsatt vara dåliga men hemma hos mamma o pappa...Fredrik lämnade av oss där imorse innan han åkte o jobba. Och det var skönt o vara där idag, o få hjälp...För det var jobbigt många ggr, det som är värst är nog illamående o yrsel som uppstår när man anstränger sig...
Men imorn är en annan dag..förhoppningsvis så mår vi två bättre då! =)

Theo o jag har en förmåga att tajma våra sjukdomar..det brukar skilja en dag max på oss eller inte ens det, men vi klappar oftast ihop samtigt...

kram

Väder

Härligt väder idag...känns som våren är på G, men snön får gärna smälta bort fortare ;)

kram

Mer såna..

Ja igår var en härlig dag! Det var en massa lek o bus här i hemmet, och Theo gick otåligt run toch frågade när Wilma o de andra skulle komma.
-Snart sa jag..
JAAAAAAAAAAA, skriker han med händerna i luften o skuttar runt. =)

Ja, Sofia o henne barn var här igår och sedan på eftermiddan framåt kvällen dök hennes andre hälft upp. Stefan.
Det var första gången han var här, när vi alla träffas är vi hos dom...Eftersom Stefan är allergisk mot pälsdjur, men en stund kunde han vara här utan att få andnöd. Så det var trevligt! =)

Jag klippte far o son, vi käkade kvällsmat, ungarna badade, Sofia o Stefan var så snälla...Diskade, dammsög o plockade ihop en massa leksaker. Jag var jättetacksam! =)

Det är underbart att umgås med Fam. Granstedt, vissa känns det bara så rätt med =)

Ja, idag är det fredag...Theo sover lite nu, han såg ut att behöva det..Han gick mest runt o gäspade ;)

Ikväll blir det nog lite let´s dance på tv, men eftersom jag ännu inte sett bröllopsfotografen så hoppas jag att det blir av ikväll. Sist blev jag sådär "helt plötsligt jätte trött", så jag orkade inte.

Trevlig helg på er alla därute =)

kram

Sol idag?


Ser hittills ganska grått ut här..men vi får väl se om det blir nån sol här idag. Jag drog ner elementen till typ noll igår, solen värmde på så gott här inne. Så elementen vart överflödiga... ;) Billigt o bra hehe ;)

Idag kommer Sofia o hennes barn, det ska bli väldigt kul! =)

Theo kom nyss här o ville att jag skulle öppna dörren på hans leksaksbil, det går inte att öppna dörrarna på dom här sa jag...Pappa öppnar då, säger Theo o går vidare in till Fredrik. Ja, ja.. ;)

Den där lille pöjken, vaknade imorse 06.05. Det tycker jag inte om, han fick ligga till halv innan jag slog på tvn...Ihopp om att han skulle somna om. Men näää...




kram

sol and shit...

Finns en karaktär i "Little Britain" som avslutar alla sina meningar med "and shit", har nog skrivit om det förrut...så jäkla bra är det ;) hehe

Ja, anledningen till att jag tar upp det ännu en gång är just att solen lyster and shit..för allt är bra men inte rktigt endå, o det avslutar shit så bra.

Skrev ju tidigare idag om illamående, o det gick över en stund..men magkatarr knipet i mellangärdet, usch o blää...
-Ja, det börjar bli ett litet klagomonster av mig..men so be, tills gravven är över förhoppningsvis heheh ;p

Det är som den där reklamen med damen som har halsbränna, o så avlslutar reklamen att hon gör något elakt. O sen säger dom: att det är svårt att vara snäll när man har halsbränna...

Klart man blir lättirriterad när man inte mår bra, men man ska väl endå tänka sig för innan man häver ur sig saker eller gör saker. Men ibland rinner bägaren över...ingen är perfekt..
(men ingen bägare har rinnit över idag..jag klagar bara idag ;P )


JA JA, nog om detta!! =)

Sonen trugar ju lite med maten nu från o till..men något som börjat funka lite smått är att en tugga för Rorri, och en tugga för Jerka, o en tugga för helli o allt vad dom heter i "Rorri racerbil"...
Så han sitter o säger nu är det helli..o så får man hjälpa till med hellikopter ljud...o sen är det Jerka som ska ha en tugga o då är man tacksam när Fredrik sitter brevid som är duktig på att låta som en värmlänning.. =)
Men då slinker maten ner iaf...Theo har så mycket spring i bena nu, så det verkar inte handla om maten i sig..Utan att det hela handlar om att han har bråttom hela tiden, det är synd. Försöker få honom att ta det lugnt vid bordet, o prata om att vi hinner leka sen eller se på tv sen osv....

-Tänker bara på kaninen i Alice i Underlandet, är det inte han i teckande filmen som har så bråttom hela tiden?!
Minns inte så bra, men längtar efter att få se Tim Burtons nya =)



kram ;

illa jag mår illa..

Mår så grymt illa....blääääää

Ska packa o fixa lite idag också...sen ikväll hoppas jag att vi ser bröllopsfotografen som det är sagt!
Vill så gärna se den. =)

10 dar kvar till flytt...BARA 6 dar kvar tills vi får nyckeln =D =D =D


kram

06:30

Ja, det slår aldrig fel...kanske med ett par minuter före eller efter. Men han är inställd som ett alarm våran Theo när han ska vakna! ;p

Men jag ska inte klaga, vad hemskt det vore om han inte fanns och inte kunde väcka oss eller glädja oss på alla sätt han gör! Så hellre en tidigt morgonen, än en morgon utan min "snus"! =D



kram

pizzasallad...

Pizzasallad är jag supersvag för, och älskar!! =)

Idag gjorde jag pizza hemma hos mor o far, o pappa gjorde sin pizzasallad...den är så jäkla god!! Den bästa! =)
Har svårt för min egen sen jag blev gravid, det tar emot o äta...vet inte varför det blitt så...tråkigt iaf..
Men tur att pappas är så god!! =D


Ja, denna dag har vart superskön o skoj..med en massa skratt =)





..ikväll är det desperata husfruarna...By the way min lgh kokar, o jag svettas ihjäl...vädrar sovrummet just nu! Kallt kallt kallt vill jag ha!!
Övervåningen blir smällhet...

först kommer man in genom dörren, o möts av en hemsk värme...sen går man upp på övervåningen o den är som en bastu..får vilken finne som helst o storkna. Så illa är det!! ;)


kram

Gillar o ogillar.. ;)

Ja, jag gillar att Theo sitter i min säng o tittar på tv...och har när jag tittade in där så ser jag att han dragit för gardinerna, för solen lyser starkt in. =)
-Duktig pojke =)

Ogillar att jag skulle ta fram hans frukost imorse och ska in i brödskåpet, brevid har jag ett skåp till o där finns det godis. (det vet han) Så när jag öppnar brödskåpet säger han: Stäng skåpet, fel skåp!

hm.... =)

kram

Viljan ska fram...

Theo har de senaste veckorna, gått från att vara mammas snälla pojke. Till en nästan omöjlig att ha med att göra heheh ;)
-Han ska bestämma allt, och allt ska vara på ett visst sätt. Och han tror han kan få vad han vill bara han säger det, och säger jag ordet: nej.
-Ja, då blir det ett jäkla liv!!

Han kastar saker, slänger näven i bordet, skriker rätt ut.

Det är himla roligt just nu, men förhoppningsvis så blir det lite bättre nån gång heheh ;)
Känns bara så tråkigt med så mycket tjafs hela tiden, känner mig ju elak för det känns som jag säger nej HELA tiden till ALLTING just nu.

Och allt slutar i gråt, eller i "låtsas gråt"...

Näää, nu ska jag göra mig iordning...Ska ut med theo i detta härliga väder..
Sen till mor o far, där jag ska göra pizza idag.

Pappa jobbar ju inte längre som snickare, var bara en kortis period..Han saknade väl lastbilen för mycket..Så nu kör han kväll o natts pass till Jönköping. Så nu ska vi käka pizza innan han åker idag =)

kram

Bilder!


Theodor i full action, på sin elmoppe o med en telefon i näven ;)


trötta Theo som måste "tvinga" i sig frukost... =)


Mina älsklingar i fredags, som på eftermiddan tog en tupplur.


Så här såg katten Iggy ut när han kom hem på kvällen efter att vart
ute under dagen!


Trött o utmattad var han, helt utslagen..så synd att katter inte kan prata
ville ju gärna veta vad som hänt. Tur att han kom hem iaf =)




kram


Måndag o Sol

Ja, vilken härlig dag, vädermässigt...Annars vet jag inte hur den här dagen kommer bli ännu, men man har väl förhoppningar på att den ska bli bra.

Ja, Fredrik fick mig att inse fakta hur mycket jag än vill så kommer vi inte kunna tapetsera köket innan vi flyttar in. Men jag vill, jag vill!!! Ja, ja..det blir inte så o vi får vänta tills vi har tid..förhoppningsvis inte alltför länge.

Sen har vi ett rosa extra rum, och det ska också tapetseras väldigt snart....Det är nämligen det rum, jag vill Theo ska ha. Men han får flytta in i det andra så länge, vill inte ge pojken det rummet...Inte för att det är rosa, men det var gräsligt fult! ;)

Vi får se hur det blir...men flytten vill jag ska planeras o packas bra, hatar lösa saker. Det ska bara vara att ta o bära, inget plock den dagen man flyttar. Sånt gillar inte jag, det tar en massa onödig extra tid. ;)


Härligt med solen idag...så mamma o Theo o jag ska ut o gå...Emelie ska också följa med, hon är hemma från sin praktik idag. Hon fick ju i lördags när hon jobbade åka till akuten för att hon nästan skar av hela fingertoppen :/
Så det bultar o bankar o behöver läkas ihop lite mer...Stackars henne, vilken osis.. =(

kram


kvicksand...

Hela dan så har jag känt mig som jag fastnat i kvicksand..En olustig känsla, faktistk.
Man har känt sig helt livlös, orkeslös o helt matt. Graviditeten börjar verkligen kännas och man vet inte hur nästa dag ska bli. Sen är ju ischiasen helt hopplös, så jag känner ju av den nattetid när jag ligger...Vilket påverkar sömnen såklart o sedan dagen som kommer. Så det hela hänger ihop... ;)

Så nu ligger Theo därinne, o får en tidig kväll..Inte för att jag inte orkar mer, utan för att han gick o la sig sent igår..efter melodifestivalen, vi var kvar hos mor o far tills dess. O sen för att han vaknade 07.00 imorse o har hållt igång, o är nu helt slut.

Sitter här o är lite smått bitter över att vi inte var benhårda o sa att vi gärna hade flyttat i slutet av feb, o nu haft det överstökat. För med tanke på hur full av energi man har ena dagen efter den andra,så hade det vart bra o fått det gjort så snart som möjligt. Men det har endå börjat nedräkningen o vi får nyckeln den 16:e o sen ska allt flyttas den 20:e. Fredrik o jag börjar den 18 o 19 mars med att flytta förråd, garderober o skafferier o lite lampor o så...Så att man bara på lördagen har de stora möblerna o kartongerna kvar. Vore skönt o smidigt o då är man förberedd.

Vi visste ju inte vart tanten som bor där vi ska flytta in, bodde tidigare...Vi fick för oss att det var i Odensbacken, vi drog den slutsatsen...Men sen fick vi reda på att hon bor inte ens 75m ifrån oss, det gjorde oss ännu surare med tanke på hur dottern klagade på hur jobbigt det var att passa in en dag så hon kunde vara med sin mor på flytten.
Flytten som packas av företag, flyttas av företag o lgh som städas av företag. För 75m längre ner på gatan, o en tant som bott många år i Kilsmo..o hade även sin egen taxifirma här förr. Hm...Ja, ja...jag är inte bitter mot tanten, utan den ständigt klagande dottern.
-Önskar också att jag hade sagt åt henne den dagen hon beklagade sig för oss hur jobbigt det var för dom att åka till mor sin, när de hade två utomlandsresor emellan där, och sen hennes man som tvingades jobba HELA fyra dar i veckan...samt då firma som fixade hela köret åt dom.

Menas vi, då får göra allt själv, packa, flytta, städa, ordna flytthjälp o barnvakt, dessutom "höggravid" o en man som jobbar 10-12 timmar 5-6 dar i veckan..men vad fan, det är ju inget.
GRRRRR...sur indeed hehehe ;)'

Ja, ja...jag får bita i det sura för att jag är inte sa emot när hon tyckte synd om sig själv o för att jag inte kunde säga nej o gick med på att skjuta upp vår flytt för deras skull. Ja, ja...it is what it is =)

kram

Lördag....

Vissa lär sig aldrig...



HAHAHA ;)

Ja, något vi köpte av min syster när hon sålde jultidningar för flera år sen var Dassboken.

Den kom Theo o slängde med igår, o sen satt jag o tittade igenom den mer...För den boken var mer för makens skull från början hehe ;)
Så här kommer lite från den:

SAKER SOM TAR DE FLESTA 50ÅR ATT LÄRA SIG:

  • Ingen är normal
  • En sparad krona är inte värd ett skit
  • Ingen bryr sig om ifall du kan dansa bra. Gå bara upp och dansa!
  • Du ska aldrig säga någonting till en kvinna som ens det ringaste antyder att du tror att hon är gravid, bortsett från att du kan se en bebis komma ur henne vid det aktuella tillfället.
  • En regerings viktigaste uppgift är att underhålla folket.
  • Den största kraften i universum är skvaller.
  • Det faktum som enas alla mänskliga varelser, oberoende av ålder, kön, religion,ekonomisk situation el etnisk bakgrund, är att innerst inne tror vi alla att vi är en bättre bilförare än alla andra.
  • Du ska inte blanda ihop din karriär med ditt liv.
  • Det kommer en tid när du borde sluta förvänta sig att andra människor ska göra en stor sak av din födelsedag. Den tiden är vid elva års ålder.
  • Det är en mycket liten skillnad mellan "hobby" och "mentalsjukdom"






kram

Criminal Minds

Åh, den underbara serien är tillbaka!! Jag har följt den sen dag 1, typ ;)
Men sen jag fick barn så är jag mycket känsligare, jag tar åt mig mer och tar mer illa vid när jag ser det.
Speciellt när det väl handlar om barn, man sätter sig in på ett helt annat sätt. Och man känner med människorna i serien och så tänker man på sin egen lilla kille. O ikväll är jag gravid o allmänt överkänslig som det är när jag ska se programmet ;) *huga*


Ett annat program som börjar ikväll är "Sveriges värsta bilförare", hur man som kanal lägger det på bästa sändnings tid o dessutom dubbelavsnitt ikväll förstår jag inte alls!! BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ vilket skitprogram o slöseri på tid, har själv tyckte det räckt att se reklamen för det. Där drar jag min slutsats o vill verkligen INTE se mer!


Måste se Yrrol någon dag snart, den filmen tröttnar jag aldrig på. Den är så grymt bra och den har det mesta, fasiken man kan skratta lika hårt än idag när man ser den...Precis som man gjorde första gången man såg den!!

kram

Tomt...

Jag hade så mycket o säga o skriva om idag, men då struntade jag i att blogga..O nu har jag glömt det!
Jag har blivit så senil på sista tiden, jag kan ringa Fredrik på jobbet o så är det något jag vill/undrar över.
Han svarar o säger, jag står med kund jag ringer sen! -Visst säger jag o sen ringer han upp o frågade vad jag ville...

-ööööhhhhhh, det har jag glömt! Så jag borde skriva ner vad jag vill honom o andra människor, det är nog enda sättet just nu att komma ihåg något! ;) Tragiskt men sant.

Jag såg Desperata husfruarna igår, o jag trodde o hoppades att Ugly Betty skulle börja kl 20.00 där. Men icke sa nicke...Dating in the dark. URK!! Såg några minuter o sen har man sett reklam för det, så jag visste vad det handlade om. Men va fan, typiskt kanal 5 o sända något sådant!!

Vilka nötter som anmäler sig till sånt, måste ju finnas ställen man kan gå till om man vill kladda på främlingar i mörker eller inte mörker..nää, det går inte hem hos mig. =/

Mannen skulle köpa med några extra flyttkartonger ikväll, har bara en kvar så 9 hittills packade. Skönt, men det syns knappt, har en massa kvar att packa. Så imorn är det fix o grejja som står på listan...ska skriva ner på papper vad som ska göras imorn, lika bra.

Jaha...ska kolla in mejlen o farmville o lite sånt..sen är det halv åtta hos mig som gäller =)

kram

darn!

Jag har de senaste dagarna haft på känn, men velat ignorera...Men jag måste inse fakta...

Mina fötter börja svälla från o till nu...jag är nervös o vill inte att det ska vara så, och anledningen till att jag är nervös är för att jag undrar hur lång tid det kommer ta tills dom är svullna på heltid!?????

Då fötterna o enda upp till halva vaderna kommer vara drabbade! *SUCK* BLÄÄÄÄ

Har märkt märken från strumporna, tom de som sitter väldans löst får jag märken från nu..Har jag fötterna hängandes i luften knappt en minut så känner man hur det pulserar o börjar.

-Kommer ihåg sist när jag frågade barnmorskan hur lång tid efter barnet är fött som mina fötter blir normala igen, direkt efter du fött så går de tillbaka som vanligt. O där satt jag på BB i tre dar o tittade ner o undrade varför de fortf. såg ut som innan jag fött!! Panik hade jag, o två veckor senare då försvann vattnet o mina fötter såg "normala" ut igen.

En tjej jag umgick med på BB, hennes man fick åka hem o hämta sin gummistövlar åt henne den dagen hon skulle lämna BB, för att hennes fötter fortf. såg ut som ballonger hahah ;)
(borde inte skratta men lite kul är det)

kram


San

Pratade med Fredrik igår om att jag satt o zappade en snabbis på tvn, och då var det Karate Kid på...Och jag kunde inte byta kanal först jag fick höra :"Daniel-San" hheheh ;)
Fy vilka dåliga fighting scener haahaha ;) men -84 var dom väl jättebra =)

Fredrik påminde om våran kisse Morris som vi kallade Murro-San, han var för härlig den kissen. Fick nån annan katt för sig att börja bråka då kom han flygandes in i fighten o avbröt det hela. Såg lite karate aktigt ut när han kom i luften..Så Murrosan var givet =)

I söndags när vi var hos mor o far, så kom Sigge deras gråa katt ner..Och Theo klappade han lite och sa Neo, fattar inte hur han kom på att säga det.
För våran Neo dog ju i januari förra året, han var grå o vit..och det är omöjligt tycker jag att Theo skulle komma ihåg det. Men han sa Neo tydligt en tre ggr på raken, ingen fattade nånting.

Sitter här och småskrattar för mig själv, för maken ringde förrut på väg till jobbet. Och jag retades med honom, och jag tror jag skulle smälla av av skratt. Älskar att retas med honom, sen får jag ju tillbaka sen. hahah...=D
-Lasse Granqvist (kommentatorn för sporten på SR o tv), det är tydligen jag det. Fredrik kom på det under första melodifestivalen iår, för han tyckte jag pratade för mycket o för fort men man hörde endå varje ord jag sa. O när vi sitter i bilen så är jag LGMBT, en förkortning på "Lasse-Granqvist-med-baksättes-touretts"! hahah

Menas jag kallar Fredrik för Peter Griffin i family guy hahaha, inte för att han ser ut som honom..Men han kan o brukar låta som honom, sen kan han också säga lite knäppa saker som han i family guy. ;)
Brukar kalla Fredrik för mr. Dudley också,...en karaktär i Little Britain heheh...men det är helt utan orsak...tycker det bara är kul.

Ja, vi har våran chargong..den kan låta hård för en utomstående, speciellt om man hör det från mitt håll, men det är BARA kärlek. heheh ;)

kram





Fam.Annorlunda

Familjen annorlunda är något jag följer, men nu under OS har det blivit sådär..Så igår kunde jag se ett helt avsnitt igen, och man måste ju bara beundra dessa människor.
Visst valet är deras om att skaffa så många barn, men vilken sammanhållning dom har.
Tjafs uppstår ju i vilken familj som helst, oavsett storlek...

Jag satt och funderade framför tvn igår o konstaterade att dessa tre kvinnor måste haft bra graviditeter, fast så behöver det ju inte vara..Men jag tycker det är en stark teori, med tanke på hur många barn det blivit. =) heheh
Jag höll på att skratta ihjäl mig när fam. "Älvdalen" skulle ta pass, o jisses hahaha ;)

Men jag skulle inte vilja ha så många barn, men alla gör vi på vårt sätt. Och jag tycker inte dom är konstiga, det där är ju vad dom vill. =)
Vissa vill ha massor med barn och andra vill bara ha ett...Det är ju upp till var och en såklart!

Men impad av dessa i fam. annorlunda det blir jag!

kram

H&M

Beställde ju kläder åt den lille o sen åt Theo här på eftermiddan...Det blev ett ganska så dyrt paket, men det kommer det vara värt. Han behöver en ny vårgarderob, och underkläder, sommarkläder slank ner det med...Samt en vårjacka =)
-Så det kommer i mitten eller slutet av april.. =)

Perfekt tills man flyttat och perfekt innan bebisen kommer, ska väl inhandla lite saker från butiker också o inte bara från internet. Men det tar jag i slutet av mars som jag tjajat om, vill gärna flytta innan man släpper hit en massa saker som sedan ska släpas vidare. Bara onödigt ;)

Annars har jag idag vart pigg som tusan på förmiddan, men säckade ihop totalt på eftermiddan...Med halsbränna, illamående o allmän magkatarr skulle jag tro...magsyran var inte snäll, och allt jag tänkte på via matväg eller såg som var mat ville jag bara kräkas över. Allt tog stop! Sen har jag haft huvudvärk o yrsel, men det kanske allt hör ihop med mage o så...

Tycker det är så tråkigt när det blir såhär, kände mig så glad imorse för att man var pigg o hade ork att göra saker.
Men imorn är en annan dag! ;)

Mamma ska ta Theo imorn bitti och sen under dan, så jag kan vila o packa ner mer saker o sen städa ur vissa vråer o så..Men jag ska inte ta ut mig för mycket.. ;)

kram

Inget bus...

Bidde inget bus idag...Meningen var att Sofia o hennes barn skulle komma hit, men Elias har kräkts och vädret är ju inte så kul o ha med att göra heller. Kan vara ganska förädiskt att ge sig ut idag, speciellt när man måste passera Kilsmo vägen där dom skottar allt annat än ofta.

I fredags kom syster nästan inte till jobbet, för att dom inte skottat. De hade stallt in alla bussar från brevens till Odensbacken och i samma stund hon får veta det. Då kan man läsa om det på NA:s hemsida.Men som tur är stod en till där som hon känner så han fixade skjuts till dom in till odensbacken. Men där fick hon vänta, och kom sen försent till jobbet.

Ja, vädret ställer minsann till det. Och igår small det som tusan utanför fönstret..När det ena lasset efter det andra med snö slog i backen från taken. Hoppade till där ett tag, för det lät så!! olustigt.

Ja, idag har jag vart flitig...ischiasen är ju med mig mesta dels av tiden nu heheh ;) Men jag ger mig inte, jag har dammsugat hela över o nedervåningen, och sen skurat...Tvättat väggar o element i badrummet, såg att man hade missat massor igår kväll efter man duschat av katten som skvätte av sig o leran flög överallt.

Ska packa kartonger sen, man "lär" sig leva med ischiasen..inte för att den värker mindre, utan den värker mer ju mer man grejjar. Men man får ta pauser o sätta sig med jämna mellanrum. Men det är inte först man sätter sig som man verkligen känner hur ont det gör. Så sittande pågår i olika steg, man sitter lite itaget tills man sitter helt. För annars värker o strålar det överallt. Så det är en process.... ;)

Ska idag kolla kläder åt Theo o åt Jesper...ska beställa, en ny garderob till Theo..o sen åt den lille som kommer.

Sofia, du som har två barn på dagis, vad behöver man ha med till dagis?



kram





Over...

Ja, så var OS slut, och vilken avslutning med Canada o USA..Spännande och fartfylld match, helt klockren!
Men KLART det hade vart bättre om Sverige vart i den finalen ehehe ;)

OS är slut för den här gången, och det har vart så skoj o se...Önskar det inte gått i Canada med tanke på tiderna men det har gått endå hyfsat att följt det bra!! =)

Katten Iggy kom hem igår helt dränkt i lera, från topp till tå...Helt medtagen och inte mycket till krafter kvar. Han ville äta det första han gjorde men sen var jag tvungen att skölja av honom. Fy farao så skitigt det badrummet blev överallt, så mycket lera det rann av. Men sen fick vi ge oss, han gillade inte att bli duschad o vi ville inte att han skulle anstränga sig mer..Så vi fick av det värsta.
Undra om han blivit jagad o sen fastnat nånstans...han måste ju vart i skogen nånstans...det är ju bara snö överallt så man undrar vart han hittade den där leran!!

Idag är vädret allt annat än trevligt...blir så irriterad!!! Tycker synd om alla som måste jobba ute eller ge sig ut i trafiken! Sen alla djur i skogen som jag vill snön ska smälta för, för dom behöver äta!!
Jag slänge ut några kilo morötter igår och typ 4kg potatis o gammalt bröd..Det är redan borta nu.

Vi måste mata de stackars djuren!!

kram

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus