Sparkas...

Det har vart en skön helg, lugn o fin med maken o sonen. Jag har känt mig så mycket bättre, men endå känner jag att när jag tar i och kör igång för fullt då börjar det snurra. Men det är ändå ingen fara om det bara är så, istället för konstant hela tiden som det vart sen i tisdags.

Jag är också glad att Theo sover bättre på nätterna nu, han vaknar till en gång (har vi otur två ggr) men han somnar om väldigt fort igen. Bara lite välling och så sover han, sånt är skönt. Det kan jag endå leva med. =)

Tycker det är roligt det här med pottan också, som mest går han tre ggr om dagen när vi är hemma. Men vi tar det fortf. för vad det är. Fredrik o Theo byggde koja i vardagsrummet i ett hörn och den kojan får vi inte rubba nu, den ska vara där enligt honom. Det var det första han pratade om imorse när han vaknade, annars är det alltid programmet Rorri men nu var det kojan.

Det sparkas en hel massa i magen också, som det bör göra vid den här tiden..Vet inte om det är annorlunda den här gången eller om jag minns dåligt sen sist, men den här lille här i magen han sparkar som en tok. Viftar o har sig, det kan slå upptill på magen och samtidigt nertill..Måste verkligen vilja sträcka och vifta på sig =)
Och vilka slag, man får nästan ont heheh ;)

Det är en härlig känsla, samtidigt som den är lite obehaglig..Speciellt när det blir sådär hårt, eller när man känner hur hela bebisen vrider på sig..Då känns det jobbigt i magen ;)

Tänkte på det idag hur fort det går från att man kommer hem med sin bebis tills den helt plötsligt går och äter själv, tom går på pottan. Det har gått väldigt fort sen jag fick Theo, tiden flyger iväg. Men det är väl för att man trivs så mycket, jag älskar att vara mamma. Och jag förstår mig inte på dom som vill iväg till sina jobb så fort, nu menar jag inte dom som inte har nått val. Men de som självmant vill iväg, för att de saknar den sociala biten el jobbet i sig eller vad det nu kan vara.
Den kan man ju alltid ta igen och komma ifatt, näää man ska ta vara på sin tid med sitt barn det är värdefullt!!! =)

Nu är mannen iväg o spelar bandy, han o folket på hans jobb gör det varje söndag...Men alltid är det nån som skadar sig!


Kollade på bandyfinalen förrut, men jag måste erkänna att jag slumrade till en tio min sådär. Inte för att matchen var tråkig, den var spännande o jämt var det. Men jag var såååå trött. Hade känt hela dagen hur nått tungt vilade på ögonlocken, men nää inte först självaste bandyfinalen då ska jag somna.
Ja, jag hann se resten sen iaf heheh ;)
VM GULD =)

kram

Så var det gjort..

Såg Wolverine och tyckte den var helt ok, Hugh Jackman är ju lätt o vila ögonen på om inte annat. Men Wolverine i första X-Men filmen där är han som snyggast, så är det...
-Likaså Aragorn i Sagan om Ringen, han är den sexigaste som finns i just första filmen heheh ;)


Ja annars får vi se vad som händer idag, lite tvätt har vi kvar som vi kör igång med om en halvtimma..Bara handdukar. Sen så är det väl mysdag, pulkabacken kanske el promenad...Fredrik ska spela bandy i eftermidda/kväll, så då är jag själv hemma med lilleman.

Imorgon kommer Sofia o hennes barn, det ser vi fram emot. Det ska bli sköj =D

-Nää dags för frukost =)

kram

Pizza o Wolverine

Ja, idag blev det en lugn dag med mannen o sonen...Men det var skönt med tanke på att man inte känner sig helt hundra än....

Vi har städat lite, tvättat lite, gjort chokladbollar, busat en del. Sen gjorde jag för en stund sen pizza åh vad gott det är..Älskar min hemmagjorda pizza, inget skryt el så..Gjorde egen deg idag, det brukar jag göra. Men upptäckte för ett tag sen coops pizzadeg som man bara viker ut, den är också bra att ta till om man är lite bekväm en kväll ;)

Så nu ikväll ska jag äntligen komma till skott och se Wolverine, har ju velat sett den länge länge...och vi bara pratar om att ikväll ser vi den,sen blir det imorn..och nästa vecka, nästa månad...ja, jag är en sucker för det som går på tv, så det blir lite sådär ibland att man prioriterar bort filmen eftersom den kan man se "när som helst". Men sen blev det som jag nyss beskrev det. heheh ;)

Så ikväll blir det mys med mannen framför tvn, jag ska senare göra mig en våffla el två...låter helt knäppt men så är det att vara gravid för mig den här gången. Är sugen på mat hela tiden!!
Sist var det inte såhär intensivt, inte alls...Men den här gången är det : MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT!!!!!!!!!!
Typ fem min efter jag redan ätit, då är jag sugen på nått nytt. *suck*

fortsatt trevlig helg på er...

kram



Höll mig borta..

ett tag från datan..känner att jag får "skumma" runt, vill ta tag i min farmville o Fredriks som jag sköter titt som tätt också nu..men jag orkar inte, känner att det blir för mycket för huvve o ögon.
Mannen spelar Playstation o sonen sitter intresserad brevid o pratar på, men jag orkade inte se bilar crasha o köra runt i för hög hastighet..Då kan jag kolla internet, o se vad man missat...

Kolalr ju alltid, några bloggar sen Aftonbladet, Expressen, NA, mejlen..Sen facebook, men sen tradera o lite sånt där..

Käkade min andra semla för iår  för en stund sen, när jag var in till mvc så åkte Fredrik o Theo iväg under tiden o tankade o köpte mig en semla =)
o Munkar till sig själva...

Hoppas jag mår bättre imorn, jag vill göra hemmagjord pizza...men annars har jag ju maken som kan skiva och grejja, jag kan ju göra tomatsåsen o sen kanske visa honom hur degen ska göras...hm...vi får nog hoppas jag må¨r bra imorn. Min crawing nu är min egen pizza...det el smörgåstårta... ;)

kram

Livstecken var det...

Jo, har ju inte vart så himla trevligt o vara mig sen i tisdags...fick ju som sagt flimmer där på kvällen och sedan huvudvärk, på onsdags morgon fanns inget annat alternativ än hindersmässan..Jag skulle bara dit, kan väl erkänns såhär i efterhand att det inte var så smart. Mådde ganska så dåligt när vi kom hem, huvudvärken som fortsatte hos en..på natten till torsdag så vaknade jag av att huvvet dunkade som om någon hamrade mot det...

Så Fredrik stannade hemma, för jag var helt yr i bollen kunde knappt resa mig och mådde väldigt illa också...Så extra järn hit, högt blodtyck hit....För att nu idag åka till mvc på koll och allt såg bra ut, men jag är fortf. yr och mår illa. Det kunde hon inte svara på varför det var så nu...Men jag skulle hålla koll på mig under helgen, och sen kunde det lika gärna vara nått på G som en sjukdom el nåt. Men ingen runt omkring mig är sjuk nu, men man kan väl bli sjuk endå..men jag hoppas o tror inte att det är så.
-Jag kunde också vara överansträngd både pyskiskt o fyskikst...ja, det är mycket som kan spela in helt enkelt..

Har knappt haft nån huvudvärk alls idag, men yrsel..och nu börjar jag känna mig väldigt yr igen och nästan se dubbelt..Ska inte sitta vid datan alls..har inte gjort det förrän idag heller...men men..

kram

Hindersmässan då..

ja, vi åkte strax efter nio imorse för att komma dit så man slapp den värsta ruschen med folk..Hatar att trängas speciellt med barnvagn. Vilket sketans väder, det var inte kyligt eller så..Men snön hävde ner och rakt i ansiktet hela tiden heheh ;)

Men det var endå skönt, vi strosade runt lite, som sagt munkar o några polkagrisar o en bil till Theo...Han skrek bil så fort vi gick förbi ett leksaks stånd, de hade ju alla massor av olika bilar..Så det hade kunnat blitt riktigt dyrt om vi inte gett oss av heheh ;)

Sen in o köpa hårspray o lite vax till mannen, sen till mcdonalds som det blev idag, och ett par skor till Theo som jag hittade till rea pris så det kändes bra =)

Träffade en gammal kompis Josse, som man inte sett på ett bra tag..Hon kom och gick med sin son Hampus, så det var skitkul o få träffa henne och se hennes söta son =)

Efter stan så tog vi Willys och handlade på oss blöjor och en del mat, men missade endå en massa o handla..Så det får man väl ta en annan dag. Så sen vi kom hem har vi fått turas om att sitta i Theos koja o lekt med honom...Jag själv har en sån trevlig huvudvärk som vägrar släppa o mannen tjatar att jag ska klippa honom. ;)
-Men det ska jag, jag ville bara sätta mig vid datan en stund...(hjälper säkert mot huvudvärk hm..)

ja, nää ska väl ge mig nu...

kram

nedrans värk..

ja, helt från ingenstans hos mor o far efter kvällsmaten så fick jag ett sånt flimmer för ögonen..Såg halva av allt, jättejobbigt. Tog två alvedon, som hjälpte nada....Sen var jag kvar en 30 min hos päronen innan pappa fick köra hem mig o Theo, Theo var trött så jag visste att han skulle somna snabbt så jag kunde vila sen...

Efter det kom huvudvärken, hjälpars..jag hade så ont, nu har det mesta släppt men lite ont o öm är man i huvve...trist när det händer,men så är det ju ibland.

Idag har jag längtat ihjäl mig efter Fredrik, o nu är han hemma..han duschar, sen ska han stoppa om mig i sängen heheh..Låter kanske löjligt, men min man har gjort det i princip varje kväll sen jag blev gravid.. =D

Han fixar till sängen, sen lägger jag mig i ordning o sen kliar han rygg el  ben eller ger mig massage om jag har ont nånstans. Han är underbar!!! =)
Sen ligger vi o pratar el glor på tv, tills jag säger att jag vill sova..Då går han ner, o spelar tvspel el glor på nått program tills han är redo o sova. ;)

Ja, imorn får vi se opm det är oväder när en vaknar eller om det går att åka på hindersmässa...jag ska inte handla ihjälp mig där..Men en o annan polkagris blir det jämt o sen kan jag tänka mig att mannen vill ha munkar hehe ;)
kram

Hindersmässan=kallt o rugigt väder

Ja, nått som aldrig slår fel är hindersmässan och vädret...Om man sista veckan i januari undrar varför det helt plötsligt blir extra kallt, eller snöstorm så är det pga hindersmässan.
Ska man gå på marknad och njuta lite smått, ja då ska det inte vara helt smärtfritt. ;)

Vi tre tänkte ta en sväng in dit imorgon, eftersom Fredrik är ledig...Och det blir första gången på en 4-5 år som vi går dit tillsammans. Han har alltid jobbat annars, så jag brukar gå med mamma o moster. Men nu imorn tänkte vi tre ta en familjedag. Jag sa att kyla den fixar jag även om den inte är kul, men blir det ett jäkla snöoväder då får det vara.


Jag är annars helt slut idag, gick upp för trappen o kände att där gick gränsen idag heheh...Bena kändes som gummi ;)
-Men vi ska ut här efter lunch endå, måste rycka upp mig..Ska till pulka backen med Theo, o sen hem för att kolla läget hos syster yster idag. Mamma gick o jobbade, men Mia har ju inte börjat jobba ännu efter det som hänt henne. Hon mår fortf. dåligt titt som tätt och hennes blodvärden är fortf. inte bra. Så hon skulle komma ut en sväng också idag..

Vi får hjälpas åt att laga mat...

kram

Nu börjas det...

Jag tänkte inte på när jag för ett tag sen pratade med Sofia om att jag mår bättre den här graviditeten men är så mycket tröttare, ja hon påminde mig då om att jag har Theo o ta hand om den här gången o det hade jag inte sist.
Så är det ju självklart,men så långt tänkte inte jag!...Sist då var det bara en själv o inga "måsten" fanns, nu finns en aktiv liten kille med i bilden. Som älskar att hålla i gång, ska ha mat o vara "ren o fin" och som man gärna vill busa med o grejja med. =)

Ja, så som idag...Vi lekte o fixade lite hemma, sen gick vi en promenad till affären och fortsatte vidare hem till mamma som var hemma idag från jobbet för att ta hand om syster yster. Så där har vi vart hela dagen, jag var till Ica sen o handlade, hjälpte mamma med disk o mat idag...o nu är jag helt slut. Och det där var ju ingenting, men nu börjar det kännas att man är gravid..ischiasen reagerar lättare o ondare direkt, sen blir man trött, och magen börjar spänna o vara "lite i vägen" hehe ;)

Som handlarn här i Kilsmo när jag var nere, har du redan fött?
Näää tre månader kvar svarade jag, tyckte han var lite rolig...Men till hans försvar då så hade jag en riktigt lös klänning på mig och lååång halsduk heheh
-Men annars har jag en ganska så stor mage redan nu... ;)

Var på ljusparty i fredags o jag hade tydligen större mage nu än vad hennes dotter hade precis innan hon skulle föda...ja, ja...så stor tyckte jag inte den var men men... ;p

Nu verkar det tyst i rummet brevid, mammas fina verkar sova...nu ska jag njuta av kvällen, kolla på "halv åtta hos mig" sen Guldbagge galan, invänta mannen lite efter 9....och sen brukar jag väl sova runt tio hehe...men ska nog kolla sporten i sängen o sen sova =)


kram

Kiss

Ja, idag var det tredje dan irad som theo kissade i pottan..Vi kör än så länge bara att han ska kissa på pottan på morgonen. Jag tar av han blöjan efter frukosten o så springer han sen in till pottan när det är dags. Det känns lika roligt för mig varje gång jag ser kiss i den där pottan =)

Jag tycker att det är bra om han får in den rutinen på morgonen först sen får vi se vad som händer mer o mer..men fortf. ingen press på pojken min. Det tar den tid det tar ;)

kram

krya på sig nu..

Ja, igår så på eftermiddan så blev det allt annat är roligt...Emelie har mått dåligt hela helgen, men kämpat på som vanligt. Men där på eftermiddan orkade hon inte mer, hon hade ont i lungorna när hon andades, dom kändes varma beskrev hon, hon hade hostat en massa o tom lite blod. Hon hade svårt att andas, så till slut fick dom äntligen henne att åka in till nygatan i Örebro. Där dom trodde att det var en propp i lungorna, och så blev dom skickade till akuten.

Att få höra att det kan vara en propp i lungorna och sedan inte ett ord först tre timmar senare, där dom fortf. inte vet och pappa skulle höra av sig mer sen.
Det var väldigt olustigt och jag var förbannat rädd!!

Halv fyra imorse kom dom därifrån och jag ringde lite efter sju imorse och pratade med mamma, och då fick jag reda på att eftersom hon vart sjuk så mycket senaste tiden dessutom inte stannat hemma och kryat på sig tills hon vart helt frisk. Så har det gått hårt på lungorna och blivit överansträngt osv. Så nu fick hon medicin o grejjer och så hoppas jag att hon inte har för bråttom tillbaka till skolan/praktiken den här gången.
Hon har astma också ska jag säga, och det hade en viss påverkan också..

Men att det inte var en propp kändes ju verkligen som en lättnad, för det är ju så himla farligt så det hade verkligen vart hemskt. Men där sitter man hemma och har smått panik, man försöker att inte inbilla sig för mycket..Men det är svårt att inte vara oroad.

Ska till henne en sväng idag, kolla läget o så... =)

kram

OS klassiker

Ja, för drygt en månad sen så satt jag och pappa o tittade på hockey då svt visade OS klassiker från Lillehammer 1994, då Sverige vann guld. Mamma var inte så glad att vi tittade på hockey en lördag och tyckte gott vi kunde se något annat, TUR att vi inte sa till henne då att vi tittade på en reprismatch. hehe ;)
-Men så ikväll så blev det likadant hemma hos dom vi tittade från OS i turin -06 nu...Då Sverige vann mot finnarna.

-Hur går det för Sverige säger mamma
-Ja, dom kommer vinna säger jag
-Hur vet du det? Säger mamma
-Jo, för att det är en match från 2006

Sen blev det liv i luckan, ett jäkla liv om hur man kan se samma skit två ggr hahah...Mia o Johan var också där så Mia höll med mamma och dom tvingade oss byta kanal..Men kanal 5 har ju reklampauser så jag knäppte sen tillbaka hehe ;)

Ja, meningen var att vi skulle vara hos oss idag men sen bidde det inte så..Så jag bakade sockerkaka o chokladmuffins så tog Theo o jag med oss dom och gick till mor o far istället.
Sen efter jobbet kom Fredrik förbi och hämtade upp oss och så åkte vi hem...Nu nattar jag Theo därinne som idag kissade självmant på pottan igen =) Känns så kul =)

Ja, nu blev det myskväll framför tvn med chips, morötter o dip... =)

kram

Sonen tar över...

Jag trodde att när han fick en egen dammsugare i julklapp så skulle mitt problem vara löst, jag trodde han skulle använda sin och jag lugnt kunde få fortsätta ha min...
-Men sonen vill annorlunda, han leker gärna med sin egna dammsugare men så fort han hör att jag lyfter fram min så är han där och bestämmer.

Han SKA bara dammsuga så nu hålls han på här för fullt och skriker rätt ut om jag försöker ta den, det är inte så lätt att städa med den herrn omkring en. ;) Så han får hållas ett tag sen tröttnar han, men när jag ska ta den så är han fort framme o säger MIN! =)

Jag tänkte dammsuga och skura innan tio, för sen är det skidor...o det vill jag inte missa! ;)
-Sen är det konståkning också, och det måste jag med se...Hela familjen kommer på besök i eftermidda så mellan skidorna ska jag baka en sväng sen ska jag fixa iordning mig och sen kanske till affären..

Så unge släpp dammsugaren nu!!! ;)

kram

Nu slog det mig...

Ja, idag slog det mig att jag faktiskt kommer föda snart..Och jag mår dåligt av att bara tänka på det, för så ont som det gör alltså!! =/
Men något fantastiskt kommer ju direkt efter den där smärtan så jag säger ingenting om att det INTE skulle vara värt det, men jag kan inte hjälpa att jag får smått panik eller ångest..Den kan nog ingen hjälpa mig få bort, men jag vet ju att när det väl är igång då är det bara att köra. Men det är paniken lite nu bara....

Annars såg det bra ut på MVC, jag hade inte gått upp så mycket som jag trodde..Men jag känner mig som en köttbulle för det heheh ;)
Fick lyssna på bebisen hjärtljud, det är en härlig känsla..Sen började han också sparka och flytta runt, protestera i allmänhet mot det som tryckte mot magen o störde honom =)

Ja, idag blir det skridskor på tv...sen let´s dance =)
Och sen händer det lite där emellan under dagen...

Skönt o ha mannen ledig idag, för nu i helgen ska han ju jobba...

kram

"Hjälp mig"!

Theos ständiga rop när vi är i pulkabacken, det blir jobbigt för honom i den där overallen..Han blir mer rörligare i två delat, men där ber han också om hjälp. Han ligger helt handfallen i snön och låter sådär lagom "ynklig" så man ska hjälpa honom.
-Sen om man inte gör det direkt då ryter han till ordentligt. heheh ;)

Vi tre var i pulkabacken förrut, men Theo var ganska trött efter ännu en dålig natts sömn så han tröttnade snart.
Men Fredrik tog vagnen en sväng runt Kilsmo o förbi postlådan för att lägga på brev, menas jag började med lunchen då.
Skönt att Fredrik följde med iaf, fick tjata lite..Men inte så mycket som man brukar hehhe ;)

Ja, nu ska jag ge dra mig från datan o börja göra iordning mig...en dusch skulle sitta fint =)


kram

Egentid

Idag är mannen ledig, och det är skönt...Får se vad en får gjort idag då, tänkte iaf få med honom ut en sväng idag. Han är himla dålig på att ge sig själv frisk luft, iaf i form av promenader ;)

Tänkte det kunde passa utmärkt att ta med Theo till backen idag, och sen fixa o grejja lite här hemma. Ingen stress bara plocka lite...

Sen på eftermiddan ska jag till Sofia...Har sagt att jag ska åka själv, tyckte Fredrik o Theo kunde ha lite "egen tid" tillsammans =)

Ska till affären också innan jag kommer till Sofia idag, handla lite grejjer som fattas..Ska sen idag göra det roliga och räkna ihop räkningarna för den här månaden, o se vad det landar på. Januari känns alltid som en jobbig månad, jag är bara glad att vi inte bor kvar i huset i Asker..För där var elräkningarna skyhöga, som kallast låg den på 3300:- o då ett hus på 112 kvadrat. I juli månad var det 1700:- som billigaste, o då var det en ny panna i huset...kvaliten på pannan måste ju ha spelat roll =/
-Så vilken chock när man sen flyttar till lägenhet och ser att det hamnar under tusenlappen, vilken fröjd hehehe =)

kram

Innedag

Ja, snön yr på idag med och jag har bestämt att vi är inne idag....Kände igår hur kämpigt det var med snön o vagen, o ischiasen är härlig idag så pulkabacken lockar inte värst mycket.

Men vi har tittat på tv, Rorri såklart ;p Sen har vi målat en massa och han har busat för sig själv, vi har lagt lego o el motorcykeln har gått varm idag med. Nu har vi också bakat sockerkaka och chokladmuffins, och Theo älskar att slicka ur skålen o visparna =)

Han skulle snällt hjälpa mig att lägga på min vita nytvättade duk med sina "chokladigga" fingrar, så den blev brun o fin nu hehe ja, ja... =)

kram

Förbaskat

Tycker snön är härlig, men jag var nöjd med det som låg...Tycker att det inte behöver komma mer, endå har det öst ner mer snö hela morgonen. Jag o Theo ska ta en promenad efter lunch och det är inge kul o dra vagn i en massa snö...Men jag kämpar på för det vore skönt att komma ut en sväng. Ska vi som idag gå en lite längre runda är det inge kul för honom om jag drar honom i pulkan, den är han inte över förtjust att sitta i. ;)


Annars så har den här förmiddan hittills bestått i att Theo åker runt på sin el motorcykel, flinar o har sig...Så det är kul, får nog ladda den ikväll. Den gick varm nästan hela dan igår och nu som sagt på förmiddan, så när kvällen kommer är den nog ganska stum hehe ;)

Annars så är det konståknings EM som börjar i eftermidda och det hela håller på tills på söndag så det ser jag fram emot, ljusparty på torsdag och ljusparty på fredag. =)
-har redan kollat i nya katalogen o visst bjöd den på fina saker, men roligast var nog dofterna på ljusen...nya dofter och sedan gamla godingar som är tillbaka.

Vilken halsbränna man börjat fått på sistone också, nu märks det verkligen att man är gravid. För nu går man med halsbränna både dag o kväll, spelar ingen roll vad man äter el inte..tycker det känns lika mycket för det.
Ska till MVC på fredag för att ta prover o kanske lyssna på bebis, borde väl vara dags för det, tycker jag! ;)

kram

Varmt o kallt..

Ja, idag kändes det att det var mildare ute..fastän det fortf. är kallt, men mycket snällare än för en vecka sen.
Men anledningen till att man märker det, är att det är varmare inne o att värmen osar på som bara den. Kände innan Sofia o hennes barn kom idag att shit vad varmt det är. Visst gravidhormoner o grejjer påverkar ju mig, men Sofia tyckte sen också det var varmt. Känns som en bastu här inne så nu har jag dragit ner elementen o hoppas inte jag drog ner för mycket som man fryser ihjäl imorn bitti..För det är väl först då jag märker skillnad, ikväll kommer väl det osa varmt hela tiden ;)

Ja, det var trevligt som vanligt när Sofia o hennes barn kom på besök..Theos el motorcykel har ju inte gått varm sen han fick den av morfar o mormor o julklapp. Han har inte vågat gasa något på den, han har hasat med fötterna bara...O endå har den vart olustig för honom. Den är från tre år, men pappa min kunde inte hålla sig utan skulle köpa den endå.
-Anton gillade den skarpt o Theo fick se hur Anton körde o gasade på och att han inte blev rädd eller tyckte den var konstig..Så nu på kvällen innan de skulle åka så kom Theo körandes på den också.
-Ringde och berättade för mamma o pappa o pappa blev så glad...Nu vill han ju bara se Theo köra den med egna ögon, så är lyckan hel. =)

Nää nu är det "Halv åtta hos mig" som gäller, sedan Idrottsgalan o imorn 19-24 så kollar jag konståknings EM. JIPPIE!!! =D
kram

Insomnia!

Från att jag lägger mig till typ 2-3 på nätterna så vaknar jag, sen kan jag inte somna om. Jag blir inte trött först vid 6-7 o då är det snart dags/ska man gå upp, skitstörigt.
När jag vaknar stör jag mig på alla dessa ljud, speciellt mannens snarkande...Hur jag än försöker ignorera o sluta tänka på det så går det inte!!!
Sen är näsan som den är, så är den täppt så kan man inte heller slappna av o sova hur gärna man än vill.

Sen har vi Theo som nu i ett par månader vart riktigt besvärlig när det gäller att sova, han somnar lätt på kvällarna...Så han är inge svår o få att somna. Men han vaknar också gärna runt 2-4 på morgonen o när han gör det, så vill han inte somna om. Det blir ett jäkla liv på honom och han ska se på tv säger han, springa runt efter katterna osv...El vissa nätter så är han lugn men kan inte sova endå, då är han också vaken i flera timmar isträck.
Jag förstår inte detta?!

Blir jobbigt för oss alla tre, men framför allt tycker jag synd om Theo som inte sover hela nätter..Han blir ju lätt kinkig på dagen sen, o orkar knappt med. Han har alltid vaknat på nätterna, men lika lätt som han vaknat har man fått honom att somna om. Men inte nu sen nån gång i början av nov, då är han helt tvär o envis på att vara vaken. Vi lyfter ju in honom i vår säng o han får sova där, men det hjälper inte.

Som nu imorse har han vart vaken sen 3 o somnade 06.20, kul kul...Själv gick jag upp o gjorde en mjuk chokladkaka, som vi ska fika med idag när Sofia o hennes barn kommer på besök!
Snart ska jag skala potatis så är det gjort till lunchen, blir mousakka (stavas det så?) o sen till middag skinksås o pasta..Blir heldag här, det ser vi fram emot.
-Just nu regnar det, känns konstigt!

kram

Theo & Pottan!!!

Ja idag var det för första gången kiss i pottan och jag är så stolt!!!!!

Jag tog av han blöjan efter frukosten och tänkte att det var kanske dumt han som nyss ätit och druckit, men jag tänkte jag ska bara plocka av och sen sätta på honom en blöja.
Men under tiden kommer Theo till mig och säger "Kiss i pottan mamma", och jag tänkte ja, ja..men sen följde jag med honom och visst låg det kiss i pottan, var tom tvungen att lukta på det för att tro på det heheh ;)

Jag är så stolt och han fick en liten chokladbit som belöning för det där hade jag inte räknat med. Inte att han skulle gå helt själv på pottan och uträtta sina behov utan att jag sagt nått om det.

Annars har vi inte trugat knappt alls med pottan, för jag vill inte stressa..Den biten tar han i den takt han vill, vill inte tjata o gnata om det. Så när jag gått på toa har han följt med och satt sig på pottan brevid, när han har haft blöja el ej..Bett om papper o sånt. Sen han har nog sett när Sofias barn Anton kissat, för en dag så drog han pallen mot toastolen och stallde sig på den tog tag i snoppen och visade att såhär gör man. Men de ggr som sagt han gjort så el satt sig på pottan, naken el ej så har han inte kissat. Först nu då!! =)

Jättestolt och glad!!! =)

Min pojke börjar bli stor =)

kram

kör ett till!

Jag bloggar visst lite hektiskt de här dagarna...Men ibland är visa dar roligare än andra, så är det ju ;)

Igår var var det som sagt underbara skidor på tv, uj uj...Härligt =) Och idag fortsätter dagen med sånt =)

Sen vart det pulkabacken med Theo igår, och som  sällskap var mamma o systrarna med. Och hej o h¨å vilka skratt man fick sig..Emelie som flög med den där pulkan all världens väg över diken o flög ur som en vante. Låter kanske lite otäckt, men det var kul o lite lite slog hon nog sig. Men vad vi skrattade, o hon med. =)
Mamma åkte sedan också pulka o Mia också... =)

Mia skulle upp med Theo för backen o slinter så de rullar en två varv ner, såg urkul ut. Ingen som kom till skada där heller ;)

Ja, det var riktigt roligt med frisk luft igår o sen så var vädret riktigt skönt..Sen gick vi in och åt glass haha ;)

På kvällen var det let´s dance o senare kom mannen hem från jobbet...tyckte det var orättvist att Vicktora Svensson åkte hem igår...skulle vart hon Molly el idol snubben Rabih! men ja, ja...jag röstade ju inte så jag har väl inte så mycket att säga till om då.

kram

Pinsammaste

Sveriges mest pinsamma o patetiska gala hölls igår, i Stockholm antagligen! År efter år har den lyckas visats på tv, utan att den egentligen vart värd våran tvtid...Och nu i år kom dom på att efterfrågan, kanske pengarna, inte räckte till.
De sände live via aftonbladets sida, där kunde man följa Sveriges grammisgala. ;p

Jag tycker den är bedrövlig, men endå kan jag ärligt säga att jag tittat i alla år jag kan minnas. Men inte blir den bättre för det, anledningen till att man tittar är för man gillar musik. Och oftast är det ju någon person eller grupp som kommer dit som man gärna vill se om de vinner något...el helst uppträder!
Men buttrare människor får man leta efter, det är knappt att de artister som sitter i publiken kan applådera åt varandra. Inte ens efter någon uppträtt och även om man inte vinner ett pris o någon annan gör det, så kan man väl slänga på en applåd. Men år efter år har jag tittat när dom filmat i publiken, folk snackar eller sitter bara o råstirrar..Och de som applåderar gör det lite halvt tafligt. Antingen har Sveriges artister alldelse för stor tro på sig själva, eller så känns den där pinsamma o tryckta stämmningen av i hela salen..Kanske därför ingen vågar bjuda på sig själv? Är de rädda för att deras coola o uppbyggda artist fasad ska splittras el gå i tu om de visar lite känsla? ;)
Sen att galan är ett säkert stup är också hur det är upplagt och inget känns till hundra fixat, känns alltid hafsigt och tramsigt och kändisar som ska dela ut pris som försöker göra sig lustiga och man känner hur fel allt blir.
Näää Sveriges grammisgala är något som gör sig bäst live på aftonbladet, för i tv ska det inte slösas nån tid på. Jag tittade inte ett dugg igår på aftonbladets sida, kände verkligen att där fick jag en chans att vägra det. För hade det sänts på tv, så hade jag säkert suttit där och skruvat på mig samt irriterat mig över denna lågbudget produktion!!!

kram


första åket

Ja, då har man sett första åket med herrarnas alpint, andra åket är efter ett. Hoppas svenskarna kan göra bättre ifrån sig då, o att de som körde bra nu kör sämre ;)

Jag har en sån jäkla huvudvärk idag...Vet inte vart jag ska ta vägen med den o jag försöker ignorera o tänka på annat, men den vägrar ge med sig. Vaknade med den kl 6 imorse, o tittade på kl o ville somna om o hoppades på att den skulle vara över när jag vaknade...

Har bara ipren hemma, o det får man inte som gravid äta..Ska se sen om inte mor o far har alvedon ligger, det är det enda dom köper.

Annars så blir det pannkakor för mig o Theo får äta maten från igår kväll som blev över.
Konstig pojk jag har som inte äter pannkakor, o ris är nästan kört det också...Har försökt så många ggr att det inte är någon idé att försöka mer. Han får då pasta el potatis till det vi äter istället.. Men det kanske blir bättre ju större han blir, det får man hoppas.
Fast far hans äter ju inte heller ris, o han lär väl aldrig vänja sig heller. Han äter bara ris när jag gör chilikasslergratäng, konstigt det där...hm..

Jag är sugen på allt, men det jag är sugen på mest är mcdonalds El Maco meny. Åhhhhh, vad smarrigt heheh ;)
Sen blev jag sugen på kycklingsallad med curry dressing, eller min kycklingwok...Och vanlijmilkshake har Fredrik gjort varje kväll åt mig denna vecka, är helt beroende!!!

Förra gången, var det godis i stora lass som jag ville ha hela tiden..Den här gången äter jag godis mycket mycket mindre, nu är det mat som gäller. Jag vill ha mat hela tiden...men mc donalds vill jag nog ha mest...El maco!!!!!
Tur är det att man bor i skogen, o lååångt från snabbmats ställena. Blir billigare o bättre för hälsan så...fast hälsan o hälsan, man hittar ju andra saker o proppa i sig istället. *suck* ;)

kram

Sov sov...

Ja, sonen han sov gott inatt..tack för det, han vaknade till vid elva tiden..Men det brukar han göra så inget ovanligt där. ;)

Ska ut med han i pulkabacken idag, var där igår med o det gillade han. Fast han gillar mer att gå upp för backen o sen gå ner igen, det här med pulka är visst bara kul ibland. Men så länge han gör av med sin "enorma bus energi" så får han göra hur han vill i backen heheh ;)

Hoppas han sover gott inatt också, tycker det är tråkigt för honom som inte får en hel natts sömn o sen självklart för oss också.

Ja, Fredrik stack iväg till jobbet för en stund sen o imorn är hans lediga lördag men han ska jobba då..Sen på söndag är han ledig om jag förstod det rätt. Om två minuter kommer sonens favoo RORRI på tv, sen blir det frukost här...Sen är det skidor på tv vid 10.20..o efter det så är det väl inte långt kvar till lunch o efter det blir det ut o åka pulka.

Let´s dance på tv ikväll, det ska jag ta o glo på...

Men nu här i slutet av jan ska jag köpa flyttkartonger o packa det som går att packa redan nu o inte behövs vara uppe.
Cd-skivor, vissa kläder, glas i vitrinskåp osv..Gillar o vara förberedd, hatar att saker ligger löst samma dag man ska flytta. Tar bara mer onödig tid, jag vill röja allt. ;)

ja, nu ska jag ge mig..

trevlig helg gott folk!
kram

Lyxproblem...

Ja, lite så kändes det när vi var på visningen idag. Ja, inte att vi hade ett lyxproblem..Men damen o hennes dotter, som är allmänt krångliga.
Dottern sa tydligt idag att de gärna ville och behövde en månad till på sig..med hennes utomlandsresa, sonens utomlandsresa, hennes man som jobbade HELA fyra dar i veckan...fyra dar, minns när min pappa jobbade sju dar i veckan o nästan på håret dygnet runt. Här klagar man för lätt...

Saken är som sagt att våran bovärd tar dit företag som packar, flyttar o städar. Så de behöver bara sitta o titta på, men de datumen passar inte dottern som gärna vill vara med o kolla så hennes mammas saker behandlas rätt.
Så när vi gick därifrån sa våran bovärd vi ger dom två veckor till, kan ni gå med på det. Javisst, sa vi. Bovärden tyckte det räckte att dom fick till den 15:e mars på sig, sen får vi flytta in. Och då också ha tillgängligt vårat gamla ställe till 1 april.
Det tyckte vi lät bra, stackars bovärden som var tvungen att gå in dit igen o berätta de nyheterna. Blev nog inte så kul..

Menas vi var där, klagade hon på att ingen skottade baksidan o att golven var fula o slitna. Vilket dom inte var alls, jag blev lite besviken på sovrummet som var mindre o lite knepigare än vad planlösningen beskrev. Köket var mycket större än vad jag trodde, vilket var skönt. För där är man en del ;)
-Sen så fanns inget badkar som utlovat på planlösningen...hehe ;) Så vi får väl se om det inte går att lösa med bovärden, vill verkligen ha badkar. =)
Annars var det till belåtenhet..men jag kommer sakna vårt ställe nu med. Trivs jättebra här o det skulle vara perfekt om det fanns ett rum till..men men...jag kommer nog trivas därborta också. =)

*Hoppas nu ikväll att sonen sover gott, det gjorde han verkligen inte inatt.

kram

Vad faen!

Jag blir tokig...Vi ringde och påminde bovärden imorse om att vi gärna skulle vilja se lägenheten, och undrade hur det gick med det hela. Det kunde hon inte säga nått om, men hon skulle kolla upp och ringa oss om en liten stund. Vi ringde halv tio i förmiddas o halv fem så ringer hon....hm..Undra hur en lång stund är för henne då ;p

ja, ja..då får vi reda på att vi får komma och titta imorn kl 11.00, en snabbis markerar hon. För tanten som bor där orkar inte med nån visning egentligen, men kära nån! Förstår fullt ut om man är sjuk o mår dåligt och inte känner för besök av något slag, men hon visste ju att hon bara skulle bo där tillfälligt o då borde hon förstå att folk sen kommer vilja se stället när det sätts på visning.
Damen bor där för hon har en vattenläcka i sin nuvarande lägenhet, så nu i slutet av feb ska hon flytta tillbaka.

Vi vill bara in där snabbt, för att se ytan på lägenheten, kolla fönstrena, kolla vad det är för färg på väggar..bara snabbt snabbt snabbt!! Jag känner mig fortf. inte på topp så en annan dag hade väl vart bättre, men inte kan jag säga nej för det. Det ligger ju så nära också o snabbt ska det som sagt gå på den där visningen.

Men sen får vi höra nästa sak från bovärden, o det är att tanten vill ha en månad till på sig innan hon flyttar ut. För hennes dotter vill vara med på flytten. Hon får flyttstädningen o flyttfirma gratis, och dotterna hennes ska utomlands och då vill dom skjuta på flytten så hon kan vara med o "kontrollera" så flyttgubbarna sköter sig. JISSES!
Jag vill inte vänta, är ju ivrig nu..och en månad till betyder, en månad närmare för mig att föda...som i sin tur betyder otympligare, tröttare o mera ont i ryggen o ischias...tyckte det var perfekt nu.
Men vi känner väl att är det så illa, vill man ju inte tjafsa med en tant utan gå med på hennes villkor..MEN då får bovärden göra nått för oss. Så kan man få nått bra i gengäld så visst, vi har ju skrivit kontrakt o grejjer o i det står det att vi ska vara inflyttade 1 mars. blääääää för allt krångel!!!

Vi får se hur det går imorn, när man pratat med bovärden efter visningen....

kram

krångligt...

Ja, idag åkte allt som hade med julen ner..i min takkrona hänger dock de röda ljusen kvar, det är ju partylite ljus..Så det betyder dyrt o då måste de eldas upp också! ;)

Hängde upp lite gardiner hipp som happ kan väl säga..de ska ju endå ner om lite mer än en månad så vem orkar bry sig för mycket. Inte jag iaf, så de får duga o hänga för syns skull utåt. Så väntar jag med att stryka o fixas med de jag ska ha på andra stället då istället för nu och sen också. Man måste vara smart, även om man kan uppfattas som slö heheh ;)

Sen har jag gått o trott att det är tre fönstren i nya vardagsrummet, vilket lät krångligt. Och jag har suttit o kollat gardiner som en tok. (ja, hör o häpna vi tackade jag till nya stället utan att titta på det..Vi var bara intresserade utav större utrymme) Men vi har frågat om vi kan få titta och det bor en tant där som inte orkar med besök, först hennes dotter kan vara med på visningen.
-Så nu idag kollade mannen noga när han gick o slängde sopor, o såg att det är två fönstren i vardagsrummet o sen en altan dörr. Vilket gjorde mitt gardinproblem mindre, nu har jag så jag kan använda tidigare gardiner också. Måste bara lösa det där med altandörren, vill ju ha något där. Men problemet blev billigare iaf! =)

Jag trodde innan att altandörren var i köket, men det var det alltså inte. Får ett stort fönster i köket o inget mer. Har nu ett stort och sedan ett mindre.

Ja, gardiner är knivigt..jag vill ju gärna köpa nytt...Men det blir en massa utgifter endå när man ska flytta så gardiner får gärna vänta ett tag till. Måste göra adressändring o el o bredband o sånt i tid nu...har en känsla att vi kommer få vara utan bredband ett tag iaf...avskyr alltele, det enda som finns i Kilsmo. Vi fick vänta i över två månader sist, fast vi anmälde i tid o skulle få på det till dagen vi flyttade in. *suck*
TELIA KOM TILL KILSMO NU!!!!!!!!!!!!


kram

Näsan kittlar!!!

Jäkla näsa o klia o irritera sig idag...snyter mig konstant, men det känns som en vana nu.
Fördelen är att jag vart utan nässpray sen ett par veckor innan jul, och det är helt otroligt för att vara mig.
Dom som känner mig ordentligt vet att jag höll på med nässpray ett bra tag, blev en vana jag kunde inte sluta.
Avskyr att vara täppt i näsan, men nu är det bara o gilla läget. Jag vill aldrig mer använda nässpray sådär länge igen ;)
-Ska väl försöka undvika nässpray överhuvvetaget heheh ;)

Theo tittar på Rorri, jag är sååå glad att dom sänder det igen.. =D Sonen min älskar ju det, och han har två DVD:er och de går varma. Han är inte annars så jätte intresserad utav tv, men Rorri då sitter han som klistrad. ;)

Mannen är ledig idag och vi ska försöka få en tvättid, det behövs...jag hoppas jag inte inbillar mig, men känner mig piggare idag..Snälla låt mig få energin tillbaka =)

Ja, sen har jag hittat gardiner till nya vardagsrummet...hoppas det blir bra =)

Sen ska julen puts väck idag, brukar kunna hålla mig till slutet av jan. Men i år struntar jag idet, med tanke på flytt o så som kommer. Så känns det skönt o packa ner julsakerna i tid och sen veta vart jag har dom ordentligt =)

ha en bra dag gott folk!

kram

Allt är segt...

Idag är man sjuk och man är seg och det känns som allt är segt...Vad man än ska ta sig till så känns det super tungt, o man är helt slut efter det. Allt från att plocka leksaker, till att diska...fast diska har jag inte orkat, ser bara på den så blir jag muck hehe ;)

Sofia o hennes barn skulle kommit hit idag, men Sofia o hennes lille Elias är snoriga o jag är dålig..Så vi får boka om och krya på er i P-boda! ;)

Imorse var det en jäkla dimma i Kilsmo, och sen bara öste det ner med snö..trodde knappt mina ögon..snön får gärna ligga kvar..men lite varmare får det gärna bli o sen behöver det inte snöa mer heller hehe ;)

Orkade inte ens se klart hockeykväll igår, o det som slutar 22.00, somnade en tio min innan det var slut..Så himla kul var jag! Jag sa åt mannen att han gärna fick fortsätta titta därnere för jag ville bara ha mörkt o tyst...mådde inte så kul...

Jag ska kolla in farmville på facebook nu...

kram

Planering

Jag vill mer än vad kroppen orkar just nu, så irriterande!! =(

Helgen spenderades hos mor o far, när mannen jobbade...Så skidor för hela slanten har det vart, har hunnit med att vara ute en liten del o vart till Örebro o handlat..Men annars har moster Emelie busat en massa med Theo så jag har kunnat se på skidorna hehe ;)
(Ibland har man det bra)

Har känt mig lite halvt utslagen men trott att det bara vart trötthet för Theo har inte sovit bra, men idag fick mannen vara hemma för att hjälpa till. Ischias är det som spökar o gör ont, men sen är näsan kaputt nyser o snorar hela tiden och jag känner en matthet i kroppen. Så nått jäkelskap slår snart ut, det är jag säker på. Få se om det blir feber el nått annat "roligt".

Näää, ska fortsätta med maten...väntar på potatisen bara....är inget jätte avancerat idag, men gott. Kassler som svärmor kom förbi med. Hon hade vart på lithells så korv o kassler fick vi. =)
kram

Kära fredag...

Ja, maken skulle varit ledig idag men han blev frågad om han kunde jobba och då ville han inte säga nej. Men det gick lika bra endå för Theo o jag ska snart in till Mia o Johan, sen ska vi handla en snabbis på Coop Österplan o hälsa på syster som jobbar idag.

Let´s dance ikväll som krockar med Morden i Midsommer...trodde ju Mr Barnaby skulle visas i onsdags men icke, så jag ser halva let´s dance o sen midsommer =)

Fick mer sömn inatt men är trött idag endå...skärpning nu!! =)

Nää nu ska jag göra lunch till sonen o mig

kram o trevlig helg!

4ROK

Ja, idag så fick vi besked om att vi får lägenheten "runt hörnet"..Så nu blir det ett rum mer o lite till, känns jättebra! =)
Var tre stycken före oss i kön, därav att jag hamnade på 4:e plats. Blev ju nollställd på poäng när vi flyttade hit o det glömde jag ju helt bort, så det förklarar varför jag inte hamnade först fast jag la intresseanmälan först. ;)

Så 27.e feb kommer vi flytta (urk), o inte kommer jag vara till mycket nytta...Känns alltid jobbigt, är van o hjälpa till o lyfta o ta i =)
Men vi vill hålla oss kvar i Kilsmo som sagt, en dag ska vi ju också kunna hitta ett hus. Men just nu känns lägenhet bra, och lägenhetskänsla blir det inte helt o hållet heller. Med tanke på att det ligger i just Kilsmo, det blir ju mer lantligt. Än att bo i stan där det är med bebott så att säga.
Det jag kommer sakna är att jag har egen ingång direkt till mig, och sen kommer vi bara ha ett badrum. Just nu har vi ju två toaletter ena med dusch o andra badkar..Men det går en då =)

Kändes bara skönt o veta att barnen kommer få varsitt rum, jag har inget emot att dom delar. Men rummen är små här, så två sängar en varsin byrå i samma rum..Ja, då blir det inte mycket plats över till leksaker. Inge kul!

Nu får jag ha trampmaskinen, skötbordet o kontoret i ett eget rum i ungefär ett år..Theo var väl ett år o ca två månader innan vi la honom i eget rum, det var svårt o släppa taget. Men det gick kanon, han anpassade sig direkt.
Just nu har vi ju haft det bra med stor "hall" på övervåningen så kontoret har ju vart där. Så trångt har vi inte bott. Vi bor i 3ROK på nästan 94 kvadrat o nu får vi nästan 109 kvadrat..så jätteskillnad är det ju inte ;)
Men just ett rum till, klingar fint och sedan enplan. ;)

jag ska nu sova...är sketa trött efter en jobbig natt..ingen av oss tre fick nån bra sömn direkt.
Theo som vaknade o höll sig vaken i ett par timmar, o Fredrik med halsont o huvvevärk, jag med ischias som värkte mer än nånsin...Kunde knappt röra sig..så sängen lockar mmmmm =)


kram på er!

Klippa...

Ja, jag klippte pappa förrut och Theo blir så avvis..Han ska också klippas då minsann. Så jag fick låtsas klippa på honom lite också ;)
Det var trevligt med familjen förrut och gott käkade vi och chokladfondanten med glass och hallon var kanongott, det måste man äta igen. =) Är lite kenpigt bara gäller att få en perfekt konsistens på det hela. Får inte vara rinnig och får inte vara kompakt heller. Mia lyckades verkligen =)

Mannen är hemkommen från jobbet för en stund sedan och vad skönt det är, nu känns allt bra. Haft trevligt idag med familjen och sen har man bara käkat gott, kollat på skidor och nu är maken hemma. Jag är nöjd och belåten =D

kram

La familia!

Ja, idag blir det middag med hela familjen samlad...ja alla utom min käre make som jobbar idag, men han slutar iaf kl.17 =)

Mamma ringde och berättade att deras vatten fryse, kul kul...det har verkligen vart kallt!

Så idag blir det mumsig mat, marinerad fläskfilé med potatisgratäng, vitlöksbröd, sallad o sen bearnaise sås för de som vill ha. Efterrätt skulle Mia o Johan göra chokladfondant (tror det stavs så), med vaniljglass. Har jag aldrig ätit, men gott låter det. =)

Morden i midsommers ikväll, tjoho =)

Imorn ska vi till fam. Granstedt o först käka lunch sen åka skridskor...har inte åkt i Pålsboda på en 9 år sådär, kommer inte åka imorn heller. Är rädd om bebismagen, så jag ska titta på.
Gjorde en riktigt snygg vurpa här i Kilsmo förra året hehe ;)
Slog snyggt i magen och ena knäet, kom flygandes helt raklång i luften för att sen bladask rakt ner i backen...mamma o Mia hade skitbra utsikt, och vittnade det hela hahaha =D

Så lika bra att avstå från skridskor för säkerhetens skull ;)

Men frisk luft och trevligt sällskap är ju så bra det med!! =D

nu ska jag gå o bädda om sängen..Theo har rivit bort överkastet, o sen ska jag dammsuga o göra mig iordning ;)

kram

BAJS!!!!!!

Ja, att man som mamma kan bli så till sig över bajs!! Men så är det att bli mamma, saker som kanske fick en att rynka på näsan förrut kommer helt naturligt nu...Blir ju så...

-Vad ska man göra när ens barn spyr, säga åh vad äckligt det där tar inte jag hand om..eller när de är små o bajsar ner sig..;) Det faller sig naturligt för en förälder ;)

Men Theo har vart hård i magen här ett tag, o så när han bajsade igår så blev man överlycklig..sen gjorde han det idag med o det var helt otroligt skönt för honom och en själv!


Vilken träälig dag idag...hatar att må o känna mig såhär, klart man vill ha energi o busa med theo o grejja... =)
Men det tar vi igen, och vi har ju lekt en del inne iaf..Han hade ju tebjudning för mig =)

Han fyllde på kannan under sin kran o satte den på sin spis, sen i koppen med sked till mig...Han är duktig på att leka såna lekar..Idag skulle nallen bada och bilarna skulle tvättas, älskar att se han utvecklas o vilken förälder gör inte det. Han har vart seg hela dan, men hållt sig vaken. Såhär på eftermiddan la han sig i mitt knä o så tittade vi på tv o jag smekte handen över hans hår..helt plötsligt sov han, han som aldrig somnar spontant annars.
Om det inte är vid Sofias köksbord förstås, det är nått visst med det där bordet heheh ;)


Ja, jag åt middag förrut kotletter med potatis o brunsås, lite grönt till också..MEN endå så efter tre dars suktande så måste jag göra mig ett par pannkakor snart.. ;) Hade velat gjort det till lunch men sonen gillar inte pannkakor, så då bidde det annat istället.  Sen blir det tv med mannen...eller ja, jag kanske få titta på tvn här uppe för han ska ju koppla in Playstation 3 o var ivrig att få spela det. Han fick hem det igår, och då tittade jag på film o den kanalen har jag inte däruppe..Så nu har han hållt sig, och verkar inte kunan göra det längre hehe ;)

Ja, så länge jag får singstar bara så smånigom så får han köpa vad han vill =D

kram

förstår inte..

jag är så trött o orkeslös..vilken jobbig känsla det är!!

Var så igår med, fast tom värre idag...hoppas det är dålig sömn, o inget virus på G.

kram

Vargar...

Ingen har väl undgått denna jakt på vargar!?

Jag är inget fan av den direkt...Förstår inte efter alla år om att de är en hotad art för att sen nu varje år ska skjutas x antal av den.

Man kan inte skylla allt på vargen, för de flesta verkar göra det. Mina katter försvinner, måste vara vargen..Kan ju inte vara att de springer bort, eller skadar sig på annat vis..typ räv, eller ormbitna el vad det nu kan vara.
Förstår ju självklart de bönder som med egna ögon sett hur deras får blivit rivna eller dödade av vargen, det är klart att det inte är kul för dom.

Men att säga att vargen är farlig, jag köper inte det!

Att man som människa inte vågar har med sin hund ut i skogen för vargen kan komma och ta den. Kära nån en älg kan väl bli tokig den med o döda din hund. Sen kan man ju stöta på andras hundar i skogen ska man knäppa dom också för att dom flyger på din hund. En björn då? Ja, just det dom var ju så folkskygga!
-Men endå kan man läsa om joggare som stött på björnar och fått sen lägga benen på ryggen..Eller för nu bara ett par år sen som folk stötte på folkilskna björnar som dödade folk...Naturen går inte att kontrollera, och man får ta den för vad den är.
Vi inkräktar och inte dom!!! Så är det faktiskt!

Dåliga ursäkter är det, stackars vargen..den får stå till svars för mycket som  inte stämmer!!!

Förstår helt att man jagar älg, hjort, svin o såna saker...Där får man ju ut nått, stammen blir för stor annars, sjukdomar och allt var det är..Man får sen kött utav det, vilket man behöver om man inte är vegitarian!
Men vargen vad gör man med den, inte äter man den iaf...Utan man stoltserar bara med vad man skjutit..Känns som att skjuta en hund!

Och många vargar springer o gömmer sig om dom hör en människa...jag tycker som jag tycker! Det får ju alla andra människor också göra.

Men vargen är inte så farlig i mina ögon, jag är räddare för en björn. Den kan både springa, simma o klättra snabbare än mig! =/

Blir vagarna för många visst, men 200 vargar i Sverige är inte mycket!

Sen den här jäkla hetsjakten som blev, jägarna har skadeskjutit flera stycken det är hemskt!
Ska man jaga ska de dö humant, gärna på direkten annars blir det plågeri!

Många hundraser kommer från vargen o jag ser det som en vild hund....Därför är det nog svårt att se den bli dödad!
vad ska man säga...ledsamt är det!

Håller ögonen öppna!

Jag är så trött idag och ville inget annat än att sova vidare imorse...

Har sovit jättedåligt inatt, fast det börjar bli en vana nu. Man vaknar ganska pigg runt en 2-3 sen somnar man inte om först en halv sju, irriterande. och under den tiden stör man sig på kudden, mannens snarkande, katter som busar eller puttar upp dörren så ljus kommer in i rummet. Magen som tar i så hur man än ligger så ligger man obekvämt, sen är näsan täppt..Så är det ju lite att vara gravid nu ;)

Så halv sju då vill jag sova och blir så trött, och vid den tiden är det typ 30-40 min innan Theo vaknar o vill/ska upp! Bara o gilla läget, har börjat lagt mig tidigare på kvällarna! ;)

Ja, idag ska vi väl en sväng in till Örebro, och då hälsa på Mia o Johan..men vi får se vad som händer inget är bestämt än...

Sen är det en annan sak jag ska försöka följa flitigt idag på NA el vad man ska kunna hitta det...

kram

Jobbig känsla...

Jag känner mig helt slut, och det känns som nått är på G...Känner mig lite hängig, men hoppas på att jag har fel. Vi får se hur det utvecklar sig, än så länge är det tidig morgon =)

Ja, vi flängde runt igår..Först till Ikea o sen blomsterlandet, såg en bil ligga i diket..Sen ut på motorvägen till Askersund till Eivor o Gösta för ett snabbt besök innan vi skulle vidare. På vägen dit såg vi ytterligare ett par bilar av vägen tom liggandes upp o ner. Gällde att ta det lugnt igår o inte stressa eller känna sig jagad i baken, för vissa har ju "så bra vinterdäck" så dom tror sig klara vilket underlag HELA TIDEN! vilka idiotiska optimister!!!

Som min körskollärare sa en gång, att det är inte vädret vi ska skylla på när den ena efter den andra kör av i halka el liknande. Det är alltid chauffören, och det är sant! Man måste ju bedömma själv, och inte tro för mycket om sig själv el sin bil!

Vi kom fram o vi tog det lugnt, jag körde dit sen sa jag att mannen fick köra hem...Jag blir ju så¨trött på kvällen sen jag blev gravid..

Men vi fick fika hos eivor o Gösta o sen åkte vi till Aspa där alla reda kommit, men det var en skön dag =)
Hoppas Malin som fyllde var nöjd med den. =)

kram

GRATTIS MALIN 24ÅR!

Ja idag fyller svägerskan Malin 24år, så henne sägr vi Grattis till!!

Idag ska vi fira henne i Aspa som jag skrev igår, men först ska vi förbi Fredriks farföräldrar o hälsa på. =)







kram

snart iväg...

Ska ner o fixa frukost först...sen ska vi iväg till Askersund först o hälsa på Fredriks farmor o farfar sen vidare till Apsa för att träffa resten av Norberg.

Theo var en bråkstake inatt, trodde det skulle gå så bra han var så trött igår o busade ju av sig..Men men han vaknade först vid tolv sen sov han till fem, och då var han sur o tvär. Han skrek o gapade o inget dög och leka skulle han göra. Men det tog nog en 30 min efter han legat i våran säng som han gav upp. Han tjatade om tvdosan hela tiden....sen när han väl somnat ja då kommer en irriterande katt och ska kliva på honom. Ville verkligen INTE att han skulle vakna så Iggy som vägrade sova på en annan plats i sängen än på Theo fick gå ner på golvet.

Jag är helt mör har legat o sovit som en kratta...vaknade av Fredriks snarkande och han lät värre än en gammal diesel lastbil, var tvungen att buffa till honom. Och det hjälpte i ca 2sek...

Ork inget idag o vill bara vara hemma och inte göra ett smack...Men nu ska jag som sagt göra frukost o sen duscha o grejja...Jag har noll energi ;)


kram

sicken snubbe!

Jag pratar om Söderling, som äntligen slog Federer!!! Har tagit sin tid, men väl värt det så jäkla otroligt bra!!! =D

Alla är vi trötta idag, trodde Theo skulle sova lite längre imorse men näää...Hur kunde jag tro en sån sak hehe ;)
Men det är skönt med en slappardag, vi myser här o bara slår dank. Skönt det med, jag har inte behovet att jag måste göra något varje ledig stund. Fast jag måste erkänna att jag i förmiddas kände mig lite rastlös och ville hitta på nått.

Imorn ska vi fira svägerskan som fyller, då blir det att åka till aspa. Hon ska ha kalaset hos sina päron, hon har sin sambos barn hos sig. Så hon kanske tycker det blir lite trångt, så då är vi på landet istället.
Funkar bra det med!

Jag satt i förmiddags o reflekterade över året som ska komma och året som vart..o förra året var väl både bu o bä, men jag hoppas detta år 2010 kommer bringa mer lycka hos mig o mina nära o kära =)

kram

Få timmars Sömn! ;)

Ja, här sitter man o ugglar efter lite mer än tre timmars sömn. Sonen vägrar somna om och vill upp, själv har jag legat brevid honom ett tag. Men var tvungen att kolla internet, läsa aftonbladet om vilka olyckor om hänt under natten med smällare tex. Nån hittade man, sen kollade man också småkronorna..Hur matchen hade gått, för igår hade jag INGEN tanke på det!

Vi hade en skitkul och trevlig kväll med underbara Fam. Granstedt, det tackar vi så mycket för!! =D
Jättegod mat och trevligt sällskap!!! Sofias potatisgratäng var underbar och sen hade dom älgfilé o hjortfilé som herrn i huset skjutit själv, den var sketagod den med! Vi körde tre rätters middag så jag gjorde förrätten som är en skagerntoast, sen efterätten väntade vi med ett tag. Tur det, för uj uj vad mätt man var.. =D Men den var varma exotiska frukter med marshmallows med glass till...ostar o grejer senare på kvällen, och sen en chokladmousse som var god men jag var för mätt för att äta upp!

Men som sagt en väldigt lyckad nyårafton, och vi hade helt klart en av de bästa nånsin =D


kram


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus