Mustasch!

Ja, vi försökte få biljetterna sålda..Men saken är att dom flesta i vår kompiskrets inte lyssnar på den typen av musik, då är det inte lätt.
Men jag kan ju säga att jag mår bättre idag, vilket är skönt. Men känner mig krasslig så att jag hellre skulle vilja vart hemma ikväll. ;)

Men det ska nog bli drag ikväll, sen ska ju Fredrik o jag få hitta på nått bara vi tillsammans. Vilket alltid känns roligt =)
Idag jobbar han, och likaså imorn..Men det var tal om att jag kanske skulle få köra in ikväll så han kunde ta sig en whiskey.
-Kan ju säga att det händer inte att Fredrik dricker ofta, inte jag heller för den delen.

Vi kan nog räkna gångerna vi dricker per år på en hand, och inte är vi ledsna för det. Utan det är så vi alltid vart, med barn el utan barn. Vi dricker bara om det är fest, så det är aldrig så att jag bara kan ta ett glas vin en fredag el lördag kväll.
Många gör så och tycker det är gott och avslappnande, men jag tror jag är en socialdrickare på det viset.. ;)
-Vill ha folk omkring mig...
Alla har vi olika syn på det, och jag dömer ingen.

(Tycker inte om alkoholen egentligen och vad den gör med människor, många far illa av den och det får hemska konsekvenser) 

Mor o far skjutsade in Emelie till hennes jobb idag, (Grattis till henne som fick jobb när praktiken tog slut på COOP)
hon jobbade hela dagen igår också. Sen skulle päronen åka till gravarna, finns en del o hälsa på tyvärr.
Många har ju gravvård, men man ska ju endå tända ljusen och kanske vill dom lägga dit en extrablomma el. ett extra ljus.
Har min mormor, morfar, farmor, farfar, min gammelfarmor som överlevde alla de nämda innan. Levde till 2005 då hon dog 91år gammal. krut Märta minst sagt! =)
Min morfar träffade jag aldrig han dog när mamma bara var 7år. Min mormor dog när jag var 2år, min farmor när jag var runt 5år och min farfar när jag var 13år. Så gammalfarmor var "farmor" för både pappa och oss andra.
Sen har vi min morbror som gick bort -98, och min farbror som gick bort förra året i sep.
Så det finns några att tända ljus för!

I USA må man fira Halloween som jag också älskar att göra, men i Sverige firar vi först och främst allhelgona. Det får man inte glömma! ;)

kram

Halloween

Jo, förra året så hade mannen o jag en liten fest hemma...Vi alla klädde ut oss och vi hade skitkul! Kommer ihåg att jag fixade skitgoda rosa drinkar =D
Men jag kommer ha en halloween fest nästa år, oavsett om jag är nykter el kan dricka..det får tiden utvisa..Men bara ha en fest där man klär ut sig, äter o dricker gott och alla har trevligt på.

I år blir det ingen fest, då har vi sen läänge sen biljetter till Mustach...Men jag har vart febrig och snorig och mått allmänt skit. (inget ovanligt att jag inte mår bra) Men får vi inte biljetterna sålda får vi gå endå, men just nu har jag NOLL lust till det. Vill bara vara hemma o mysa, känner inte för så mycket mer. =/


Ikväll blir det Idol med päronen som kommer och sen blir det köttbullsmackor o räkmackor till kvällen. Har vart sugen på det hela veckan. =)
Hatar mina crawings, när man är gravid. Jag sitter o fantiserar om smörgåstårta, julbord, pannkakor, all möjligt...jisses! Inte lätt, måste kontrollera mig där! heheh ;p


Trevlig helg på er!
Är ju inte bara Halloween imorn, vi i Sverige hedrar ju våra döda också!


kram







R.I.P Terrac! =(

Ja..idag så åkte pappa iväg till vetrinären med terrac..Mina föräldrars och våran familjs hund.
Han har haft ont ett tag nu, blivit stelare o stelare i benen...Fått stark medicin för smärtan o den hjälpte ett tag sen blev det detsamma igen och tom värre. Så nu idag så får han somna in!

Han har haft ett väldigt bra liv..med massa motion och god mat..Bortskämd som han varit! =)
Mamma o pappa köpte honom -99 på våren, och han hann bli 10år gammal.

Fina fina Terrac, det finns mycket minnen med den vovven. Snäll som få och jättecharmig och one of a kind! =)
Kommer ihåg mitt allra första minne, jag kom hem sent på kvällen..Så på morgonen kom pappa och väckte mig genom att lägga en liten vovve i min säng...Han var så jäkla söt, tungan hängde utanför och ena örat stod upp o andra hängde ner. Stora stora tassar och alldels underbar var han..Tuggade också sönder några skor för mig...men det var det värt! =)

Det kommer vara tomt när man kommer till mor o far nästa gång, men idag tänker jag mest på mamma faktiskt. Hon vet att de fattade rätt beslut men så mycket hon älskade den hunden. Hon kommer sakna honom så mycket!

Från i julas, när han busade i snön


Samma här =)


Från 5 okt iår..på emelies födelsedag


Fina "Görlen" (som vi kallade honom) =) 


Sov gott lilla gubben, vi glömmer dig aldrig!

kram







Kalas Bilder!

Här kommer lite bilder från syster Emelies 18års kalas o Theodors 2års kalas i lördags! =)

Pappa fixar maten till Emelies dag


Tycker Theo att moster pratar för mycket ;) haha


mor o far jobbar på, resultatet blev kanon =)


Theo mostrar o svågern =)

mammas goda vitlöksbröd


min fyndiga idé med två biror och 18 st godisar runt halsen.Samt bildkollage till henne


Barbiefreak som liten, tyckte det passade bra som 18års tårta



Theos kalas i lördags...


Pappa fredrik

Ja, här sitter några o tittar på när Theo öppnar paket sakta sakta..
Köket innehåller för dagen inget köksbord. utan tvbord med en halv soffa
istället. Hade ju dukat långbord i vardagsrummet... =)


Den asfräna tårtan!..20pers tårta o vi var 12, alla fick som obligatorisk uppgift
att ta hem en bit när de åkte!


han gillade biltårtan =)

Nya köket från moster Emelie o David

Emelie föll lite för några av sakerna han fick från Fredrik o mig hehe ;)




Tack för mig =)


Kalas för hela slanten..

Ja, Fredrik är iväg o hämtar tårtan...själv så sitter jag här o ugglar för en stund. Theo ligger i sängen, han behöver sova en stund innan allt drar igång idag. Annars orkar inte han och blir kinkig...Det vore synd!

Ja, idag blir det sju sorters kakor med bullar och sen en tårta på det...Hoppas alla äter nu, annars får jag väl frysa in det som blir kvar. Kommer ju gå åt en annan dag om inte annat..
Ska blir kul o få se Babas min när han får sina presenter, han fick ett par igår..o det gillade han verkligen. =)
Jag har köpt en verktygslåda, med borr och såg och andra maskiner man kan använda..sen fick han en massa nya kläder.
Leksaker har i massor och kommer säkert få mer idag..Så jag satsade på kläder den här gången. =)

Nää det här duger inte..börjar känna mig lite småstressad...

kram

GRATTIS THEODOR 2ÅR!!!

Min fina son fyller hela 2år idag, tiden har gått väldigt fort! Underbart har det vart, vilken känsla det är att se honom varje dag utvecklas. Och varje gång jag tittar på honom blir jag helt varm i kroppen, han är underbar och kan få mig att le oavsett hur skit dan har vart eller vad som än har hänt. =D

Kommer ihåg för två år sen...Hur vattnet gick den 21:a, och jag fick panik..För i alla filmer kan man se att när vattnet går får alla panik o bråttom till sjukhuset. Jag trodde det var likadant här, Fredrik jobbade men var snabbt hemma...Vi åkte in!
När vi kommer in frågar dom, -har du några värkar? -Värkar? säger jag frågande...nää det hade jag ju inte.

Efter att kollat hur det ligger till om värkar kanske är på G, så får jag iaf åka hem efter fyra timmar där. Det är kanonlugnt i magen. Så jag måste åka på undersökning morgonen efter..Får reda på där att allt fortf. är lugnt..Jag ska in samma tid nästa dag.
På kvällen har syster min ljusparty, så mannen följer med mig in på det. Utifall nått skulle hända o vi kan åka direkt till sjukhuset. Men allt är lugnt..
Vid tio tiden samma kväll börjar det molna i magen..känns som mensvärk, jag säger till Fredrik att jag går o lägger mig för jag har lite ont i magen.
Efter två timmar kan jag fortf. inte sova o det känns mer nu i magen...Men jag ligger kvar i sängen o börjar smått förstå vad som kan vara på G. Så trög är jag, nästa helt ovetandes.
kl blir två på natten o jag har ont nu ofta, ont så det stör..men kan endå härda ut..men vid tre ringer vi och dom säger att vi ska komma in. Vi är inne på sjukhuset efter fyra på morgonen.
Jag får en morfinspruta för att sova, sköterskan tror inte jag ska palla med annars.(hon hade nog rätt)
Så jag sover ok i några timmar, jag har fortf. ont men tack vare sprutan är jag ju helt slapp..Så jag stressar inte upp mig hehe ;)
Vid 9-tiden åker jag in i en sal där jag ska vara tills allt är klart...vid 11 tiden är jag öppen lite mer än hälften så då vill dom sätta igång mig. Jag får dropp o där börjar det onda...usch! :/

-Jag går runt o runt så pass jag orkar men jag vill bara ligga ner även om jag beklagar mig över det...när jag känner att jag vill föda kommer läkaren o ger mig epidural sprutan..som gör så jävla ont i samband med värkarna..ville jag bara springa därifrån.
Tog inte lång tid efter det som lille Theo kom...Efter MYCKET smärta, för ont så in i norden gör det.
kl.15.57 kommer en 51cm 3810g bebis...som tog mig med storm...jag grät av lycka!! =)

Två timmar senare skickas jag upp på BB...där träffar vi fredriks chef o hans sambo som fött en son tre dar tidigare..jag kom då o gick. O hon förstod inte hur jag kunde gå så bra efter nyss fött. Jag fattade inte heller först, men sköterskan sa sedan till mig att jag fick epiduralen för sent. Den hann aldrig verka, hon sa att det fick dom erkänna...Men jag var nöjd...jag hade inte ont först dan efter...då var det kramp i hela underedet o bena. hehe ;)

Så den här födseln då blir det bara gasen...helt klart!!! (fick lite för mycket av den sist) ;)

Tre dar låg vi på BB, tre dar för mycket...ville hem hela tiden. Men tack vare vattnet gick ett par dar tidigare, så är det tydligen lite speciellt med det där..Så dom tog tempen på oss varje dag o lite sånt..kolla så allt var bra.

Mammas fina pojke..idag har vi haft minikalas...o imorn är det riktiga kalaset. =)
-då blir det presenter o tårta o så ska det fotas o filmas =D

Mamma älskar dig massor och jämt!!!!!!












PUSS O KRAM!!!



Stort tungt gosedjur!

Nää..det visade sig snabbt att det inte var nått gosedjur som låg i Theos säng.
La honom ner i sängen, tog tag i täcket o skulle lägga det på honom. Då Var det nått stort o tungt som låg i det, tänkte först att det är ett av de tre gosedjuren som han alltid vill ha hos sig..Men det var föör tungt för de tre tillsammans ens.
Det var Iggy som låg inborrad inuti täcket, och var inte ivrig på att komma ut...fick nästan skaka ur katten...Det var väl varmt, mörkt och skönt därinne.

Idag kom mor o far på eftermiddan o skulle in till stan..Så dom ville ta med Theo o visst fick dom det. Då kunde jag fixa baket utan en unge som hela tiden vill "lägga sig i" hehe =)
-Så var konstigt det var att vara själv, då saknade jag hans kladd o tjötande istället..

Gjorde två laddningar chokladmuffins o sen en sats dumlekakor...äntligen över kände jag idag..hade ingen ork i detta trista väder...ville bara dra en filt över mig och kolla tv.
Har också haft en näsa som strejkat idag...har snytit mig konstant, kom o tänka på att den sista timmen har det faktiskt blivit bra..skönt de då! =)

Bjöd mor o far på mat när dom kom tillbaka..Efter det så har morfar busat slut på Theo o vice versa...kul det där... =)
Tittat lite på tv, o nu ligger han därinne o ska sova.
Imorn är han två år!!! =D


Kramar

Ljusparty hit o dit..

Mycket Partylite nu...Först var det hos Sofia, sen grannen sen mig. Snart Sofia igen, sen mamma sen mig..jisses hehe =) (Blir dyrt) Men ljus går åt såhär på hösten o snart vintern...Finns inget mysigare än att strunta tända lampor o bara tända ljus som brinner läänge o doftar underbart gott!

Jag har bakat som en tok på sistone...7 sorter har jag sagt att det ska bli till Theos kalas på lördag. Så jag hade allt klart utom muffinsen som jag skulle fixa idag...men Fredrik nallade av dumlekakorna och jag tog då med en del till mor o far i söndags, så därför har jag dom jag måste fixa en ny sats åt. Har redan en i frysen som ligger, men det räcker nog inte om man vill ha en kaka till. Så därför gör jag mer...o blir det över är det bra att ha hemma om nån vill komma o fika =)
Eller Så har jag en känsla av att Fredrik käkar upp dom så det är lugnt.

Gjorde igår äppelmuffins o chokladmuffins till ljuspartyt som jag hade, och resten som blev över tänkte jag ha till kalaset på lördag så slapp jag baka idag. Men Fredrik tiggde med dom alla till jobbet så de skulle ha till morgonmötet...Jaha..Mend et är ju kul o baka ;)

har ju en levande väckarklocka här hemma..Så Theo väckte oss innan sju igår som vanligt..in i vår säng o tittar på barnprogram en stund sen upp o käka frukost. Fredrik var ledig, men dom hade utbildning på morgonen som han var tvungen att vara med på. Så efter tolv var han hemma igen...vid 14-tiden kom Sofia o hennes ungar...Dom käkade mellis och sen var det bus för fullt..och Fredrik försökte hänga med överallt..Bar två ungar nerför trappen såg jag, fast dom kan gå själva..Men han blir lite orolig av sig.. =)
Blev lite stressigt på eftermiddan kände jag, fixa kvällsmat snabbt innan ljustanten skulle komma..o sen de andra skulle komma. Men jag försökte att inte tänka på det...vi äter o det blir som det blir.
Hann med allt endå..med hjälp från Sofia o maken =)

Ungarna badade o när folket kom o partyt började så fick Fredrik ta över..med hjälp av Sofia..Jag satt med söta Elias...fast mamma snodde han först, borde man förstått..
Hon blev lite kär i Sofias barn...Hon tyckte de var så¨söta o fina...Ville du komma på hennes party Sofia, fick du gärna ta med barnen också =)

Imorn fyller världens bästa Theodor 2 år!!!!!!!!
Blir lite mys med mor o far o ev några syskon...lite käk o Idol...Han får några paket imorn o öppna..men annars är hans kalas på lördag. Då min o Fredriks familj kommer, det ska bli så kul med allihop.
Lite trångt...men det löser sig =)


kram

ska baka snart...

Tar en nostalgi tripp igen =)

Jo...Sitter här på youtube lite...inget jag brukar göra men de senaste månaderna har det snart hänt en handfull av ggr...=)

Stephen Gatlely från Boyzone hittades ju död för inte så längesen...Och idag kom jag då och tänka på Boyzone och speciellt Stephen då. Gillade Boyzone men var inget galet fan, men köpte en singel här o där på 90-talet.

Kommer ihåg när jag skulle följa med en barndomsvän Viktoria och hennes kompisar till Sthlm -98, i ett par dar skulle vi vara där.Vi åkte dit för Okej-dagen som det kallades...En massa artister som uppträdde en hel dag, E-type, Markollio alla som var på singellistan det året kan man säga...till och med systrarna Graaf uppträdde..;p
Men Boyzone skulle vara sista akten, men till slut fick publiken höra att dom inte skulle dyka upp. Men Stephen dök till slut upp och sjöng "No matter what", och det var jättebra...och jag älskade den låten för tillfället...
Jag tycker om den än idag...och flera av Boyzones låtar... =)

Så jag sitter och smånjuter och myser och minns...man får en känsla, man kommer ihåg och det är härligt att kunna se tillbaka och le. Jag trivdes på den tiden, tyckte inte om kläderna man hade på 90-talet dock. Usch vilket fult mode! hhaha =)


Ville lägga upp videon här..men det står: Inbäddning inaktiverad på begäran. Så var det med det.
synd. =/


All that i need är också bra med dom =)

(Börjar förresten bli riktigt förkyld...snorar mig hela tiden och börja tappa smak o lukt...febrig känner amn sig också)
vi får se vart det leder...

Myser endå i höstvädret...=D

kram

Älskar min Baba!

Så kallar sig Theodor, han säger Baba om sig själv o har gjort det sen han var pytte pytte liten.. =)
Ett väldigt bra smeknamn tycker jag och hans far!

Jag är så glad att jag har honom, jag älskar han så mycket så jag kan inte ens beskriva med ord.
Innan man fick barn så lever man sitt liv, men efter man fått barn så ser man världen med helt andra ögon.
Jag blev en mycket bättre människa, fick andra perspektiv..Och fick en mening med mitt liv...
Självklart finns det en mening med livet utan barn också..Men det här var vad jag väntat på, det här var vad jag ville!
Därför var allt så självklart när han kom och allt blev så självklart att vara mamma. Jag älskar att vara mamma och jag ska ALLTID göra mitt bästa. Mer kan man inte göra.
Jag längtar efter det som ska komma nästa år, då Theo ska få ett syskon då jag blir mamma igen. =)

Idag har han busat på som vanligt...brottas och busat med sin pappa som vart ledig idag.

Själv har jag bakat fem sorters kakor till Theos kalas nästa lördag =)
Har två sorter kvar imorn...bullar och muffins, sen är det klart.
Tårtan beställde vi, i en form av en bil...Men jag ville så gärna baka det andra, det är så mycket roligare än att köpa.
-Ska komma från mmig som alltid annars köper ;p

Ja, ja..ska sova snart..är uppe ovanligt sent idag..tack vare den här graviditeten har jag somnat innan tio varje kväll..Väldigt ovanligt för mig som annars vart uppe till midnatt, men näää...trött för ingenting känns det som..

Min man han underbar också, får inte glömma nämna honom...´som står ut med att jag konstant klagar på hans andedräkt nu, hade svårt med den förra graviditeten också...förstår inte det där...hm..
Han hjälper till och fixar o grejjar o skämmer bort mig...Han är en underbar make, och jag älskar honom väldigt mycket!!


Kram

Jackie Chan!

Jackie Chan kommer jag inte ihåg första gången jag såg, då var jag för liten...Mitt första minne är nog från jag var 6-7 år gammal. Pappa o mamma brukade alltid hyra film, och fick pappa bestämma blev det Jackie Chan...Anledningen till att mamma inte protesterade var ju för att hon tyckte han var snygg. ;)
(ska inte glömma säga att det kunde bli Terrence Hill/Bud Spencer också..)

Men jag kommer ihåg hur pappa brukade säga att allt han gör, gör han på riktigt..Inga tricks, inga linor, ingenting!
Sen dess så har jag vart Jackie Chan tokig också, han har gjort MASSOR med filmer..MÅNGA dubbade och vissa inte alls...finns ingen textning heller..men på slutet av 90-talet började han prata i sina egna filmer.

Men jag har starka och roliga minnen från Jackie chan...speciellt 90-talet. Hade man några kompisar man skulle titta Jackie Chan med, så blev man smått irriterad när dom inte trodde på vad man sa. Att han gör allt själv! Grr hahah

Men idagens läge och några år tillbaka...ska vi säga sen första Rush Hour. Sen dess gör han inte mycket stunt själv, dels tillåter inte bolags-människorna i USA det. Men sen börjar han bli äldre och så tjänar han ju massor nu..Så varför utsätta sitt liv för fara då.

Men 80 & 90-talet...då kunde jag sitta fastklistrad och titta på honom...Filmer, dokumentärer, interjuver!
Bli så imponerad och snopen så ögonen nästan trillade ut..För vilken imponerande människa...O hans team, dom är ju lika tokiga dom. Många sjukhusbesök har det blivit...

Handlingarna är oftast lite si o sådär, men vem bryr sig...Så mycket annat man får se =D
Måste ta en Jackie Chan helg snart....bara mata filmer med honom en hel helg.
Tatuerade ju in Kung Fu på armen för jag gillar det så mycket...var nära att skriva jackie chan i kinestecken först..men nää, det bidde Kung fu istället hehe...

Det är helt sjukt vad han utsätter sig för och för att göra oss fans lyckliga!!
Han är såå otrolig och BÄST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





Vilken Människa!!!! Helt otrolig..och man kan inte sluta titta eller imponeras!!
Vill kunna ja med!!!!!!!!!!!haha =D



Kram

A womens world! =)


Tack Sofia för en underbar o oförglömlig kväll!!!





Igår, efter att lämnat sonen hos mina päron, åkt en snabbis till marieberg, droppat mannen hos Jonas..Så skulle jag hem o färga håret o fixa mig iordning för att åka hem till Sofia o hennes familj. Där jag var bjuden på middag, gott som vanligt hos dig! I love it! =)
Sen passade jag på att skörda lite hos henne, hade en hel del o göra..

Sen åkte vi in mot Örebro för att gå på showen där endast kvinnor är tillåtna. ;)

Vilken kväll, vilken underbart rolig och underhållande kväll! Den hade kunnat fortsatt o fortsatt, den var så bra! =)
Det var klockrent alltihop och dom sjöng...och hur bra röster har inte Stenmarck och Johnson, vad intensivt bra det blir att höra dom live. Mikael Samuelsson dreglade Sofia över, och han visade sin överkropp, dansade lite och gjorde ingen besviken =) Sen Tornving, som är rolig och bjuder på sig själv...Han sjöng en sång han med! Han är klockren! Charmig!
Martin Stenmarck som charmar och underhåller och gör det riktigt riktigt bra...
Kan väl bara säga att de där killarna höjdes upp till en ny nivå den kvällen..Så charmiga!
Andreas Johnson har alltid sett bra ut, men igår kväll...jisses! hehe ;p

Oh what a night!!!!!! Det blir att göra om det nästa år sa vi, med tre rätters då ;)

Släppte av Sofia hemma, tack för att du fixade o grejjade åt oss igår med stolar m.m. =)
Kom hem, ganska så pigg...mannen var bra full, när jag smsa honom...Åkte sen in o hämta honom i stan vid halv 2, men sen när jag kom hem var jag ganska trött och ha väldigt full...Nu ligger han därinne i sovrummet. Fick vatten och ipren förrut...få se hur den här dagen blir för honom...heheh
Jag ska iaf tvätta om tio min, så jag måste sortera tvätt nu!

KRAM!!!!!!!!!


Till Sofia!!



Är det dig man hör mest sjunga med Sofia? ;)


tack för mig!!

nääeh...

Ja, den här dan vart det inte mycket med... =/

Börjar känna mig hänging på annat sätt, illamåendet försvann efter ett tag..Men mattheten i kroppen fortsatte, sen har jag hostat på eftermiddan..haft den ena nysningen efter den andra, och snytit mig konstant...
Höst o förkylning går ju hand i hand...Så länge det stannar såhär så är det ingen fara, utan bara irriterande.

Ladies night på lördag, hör du det förkylning och bebis imagen...No rumble of any kind!
Ska bli så jäkla kul, är förväntansfull! =D

Väntar bara på mannen nu...kom hem!!!!!

Sen ligger Theo i rummet brevid och sjunger så fint...mammas pojke! Underbara pojke! =)


kram


Meningen var!

Att jag o Theo skulle in mot örebro idag, men jag avvaktade där ett tag för jag känner mig så matt i kroppen idag...Med huvudvärk och en del illamående...Men jag tror mattheten o huvudvärken är värst.
Men jag känner att det inte blir nått Örebro...det får vänta... :/

Ja...jag ska lägga mig en stund menas herrn sover lite....


kram

Sofia has left the building!

Så åkte dom hem efter en kanondag! Kändes så skönt att äntligen få hit dom utan att behöva säga, "Jag mår dåligt" bla bla...

Jag hade det trevligt idag, men det är som vanligt med Sofia =) Vi hann med att spela yatzy =)
Hennes ungar var riktigt trötta när dom åkte, det förstår man..Dom hade ju vart på dagis innan också...Theo ligger i sängen därinne o nynnar litegrann, tar nog inte lång tid först det blir tyst där med. ;)

Jag längtar tills på lördag, fick ju som sagt en ASBRA present av Sofia...Ladies Night på lördag alltså!!! Fy satan vad kul!!!!!!!!!!! =D
-Så jäkla nöjd med tajmingen på detta illamående nu också, för nu är det typ dag fem som jag mår bra på =)
Fortsätt så,tack!

Vi blev också bjudna till Stefans 30års kalas den 7 nov, så det var roligt! =) Fick lite tips om vad man ska ge herrn, så det var bra. =) Hennes man fyller 2 nov och min 4 nov...lite lustigt nära sådär...eller så är det bara jag som tycker det är lustigt he he ;p

Ja, ikväll kl åtta är det bonde söker fru på fyran...eller som jag sa till Sofia...åttan på fyran, ibland blir det fel.
sen är det greys på kanal 5..true blood ikväll också...om jag törs se, har ju ingen make i sängen. ;/

Ska skörda lite på farmville..kanske måste skörda åt maken också..ska kolla

kram

Sofia & kids!

Ja, idag (äntligen) så kommer Sofia o hennes barn...Jag har avbokat typ två el tre ggr, för jag mått skit. Men idag känner jag mig helt fri från besvär! Så jäkla skönt!
Mådde illa igår kväll, så efter husfruarna fick jag gå o lägga mig. =)

Jag väckte mannen imorse vid 06-tiden, fixade o grejjade lite..Sen gjorde jag mackor till de som skulle med på resan.
Brukar göra så, för att dom ska få nått i sig. Istället för att stanna på nån mack efter vägen o köpa en dyr oftast torr macka, eller nått annat onyttigt! ;)
Det började för några år sen med att jag skulle göra mackor till Fredrik, men sen kom man att tänka på de andra i bilen...Fick lite dåligt samvete, så då gjorde jag till dom också. Så nu går ryktet, om Johannas mackor. hm.. ;)

Trevligt att vara på kurs med elgiganten, visst det är säkert en massa lyssnande...Men god mat och en hel del festande hinns ju självklart också med. Vet en som brukar komma hem ganska seg, om han inte kör hem vill säga ;P

Idag kom en av dom han ska åka med o hämtade upp han vid dörren här hemma, första gången...Annars brukar han alltid ställa bilen hos en kompis i Örebro. Så imorn när han kommer hem på kvällen, måste han direkt ta bilen o åka till elgiganten..som hade nån obligatorisk inventering eller vad det var. Lite surt o jobbigt! =/


ja, ja...jag kommer sakna honom fast det bara rör sig om en natt...Brukar ha svårt att sova utan honom, men tack vara graviditeten så blir jag lätt trött på kvällarna =)


Kram

Klippt mig!

Jag var hos Mia o Johan idag, vi käkade tacos. Det var gott..! Sen klippte jag Johan, som ville vara fin för begravningen som är för hans vän på fredag. Tänkte då där på eftermiddan att jag ska ringa salongen o höra om det finns tid nu, och det gjorde det så jag åkte iväg.

Inget drastiskt blev det med håret och det var väl första gången, tog lite på topparna och klippte upp det tog sen lite lite på luggen. Pappa såg inte att jag hade klippt mig och mamma sa förvånat; klippte du dig aldrig?
Så tittar man snabbt kanske man inte ser nån skillnad, men jag känner skillnad. Håret känns lättare och jag är glad att jag inte tog mer. Gillar att ha lite långt! =)

Theo har busat som bara den hos sin Mia, vart överallt. Och svag är hon för han, han får göra vad han vill.

Jag har nyss lagt lilleman, sitter vid datan en stund..Sen ska jag småplocka lite, sen är det ju en massa bra på tv ikväll...kanal 5 kommer gå varm =)

Usch vad jag gäspar redan...Inte bra! ;)

kram

illamående o huvudvärk

Blir lite irriterad...huvudvärken fortsätter idag också, men jag känner att det har med nacken o göra.
Lite mer illamående nu idag också, en del av mig vill ge med mig och lägga mig i sängen. Men som tur är så är den andra delen av mig envisare, så nu kör vi på idag med. Ska in här om ett par timmar till syster yster, vi ska käka där.
Sen kanske jag ska se om dom har nån drop in hos frisören så jag kanske kunde klippa mig om jag orkar.

Meningen var igår på förmiddan att jag skulle göra min tatuering, men jag orkade inte. Har inte känt alls för det sen födelsedagen, så jag struntar i tatueringen. Det finns viktigare saker att göra, har velat lite om vart jag ska ha den o så..Känns inge bra o göra den då! Jag vill vara hundra som jag var med den jag har, aldrig tvekat eller ångrat mig där.
Nää, tatueringar lägger vi på hyllan för ett tag framöver...eller för gott! Så känns det nu!

Imorn åker mannen på kurs och på torsdag kväll sent sent är han hemma igen. Han ska till Sthlm, annars brukar kursen ligga i Norge.
Tycker det är lika tråkigt varje gång han åker på kurs, jag gör likadant varje gång också! Köper hem massor med godis, tröstäter el vad...Nää, men främst för att det är gott såklart! ;p

Onyttiga jag, kan man säga sen jag fick matsuget tillbaka...farligt det där...

Imorn kommer Sofia o hennes sötnosar hit, ska bli så kul!!!!!! =D
Jag har en doppresent till en liten kille, som har legat här sen den 26: sep. Har ju inte kunnat gett henne den tidigare just för att jag mått dåligt. Så nu imorn ska jag få besök av dom, ska bli kul!
Om du kommer ihåg Sofia, så får du gärna ta med partylite ljusen =D

Jaha...ska fixa iordning mig lite..sen packa theos väska. Sen plocka lite här innan vi åker..

Kram

Trevlig födelsedag!

Ja, Emelies födelsedag firades bra! Hon blev nöjd med alla presenter hon fick, och jag tror att tårtan nästan var den som imponerade mest! =)
-Emelie har alltid vart tokig i Barbie, hon hade massor...Så jag föreslog då att vi skulle be bageriet göra en Barbietårta i ljusrosa! Hon ville inte skära iden, så fin tyckte hon att den var. Hon blev nog lite snopen där! =)

Kommer bilder från kalaset en annan dag =)

Jag har mått lite illa från och till på eftermiddan...inget som hämmade nått annat, men bara lite småstörigt. För lite skakis blir man för vad som kan komma..Ska det bli värre, hur länge sitter det i då. osv...Man blir lite nojjig direkt, men jag försökte slå bort alla dom där tankarna så gott det gick!
Tyckte annars att det var bra.. =)
Kändes skönt att kunna hjälpa till och göra sallad och diska lite, duka av o såna saker...Efter hur man mått, så uppskattar man att man bara kan orka med en sån sak som diska el duka. Härligt är det! =)

Jag är glad att jag har dig Sofia, du är verkligen en bra och ärlig vän! =)
(ville bara få ur mig detta)

KRAM

GRATTIS EMELIE 18ÅR!!!!!!

Idag fyller min älskade syster yster hela 18år!!! Duss som vi kallat henne sen hon var liten, blir officiellt stor idag!
Att det gått så fort, och Fredrik har vart med i halva hennes liv! Han säger själv att fast hon blir 18år idag, så kommer hon alltid vara "lilla Duss" i hans ögon.
-Jag tror säkert att när hon t.om fyller 40 år så kommer Fredrik kalla henne för lilla Duss! =D

Jag sitter här och skriver ut lite bilder som jag ska göra kollage av, ska sätta ihop lite från då till nu!
Sen ska jag iväg o hämta hennes tårta idag, för självklart när det gäller födelsedagar tårtor så har jag ett finger med i spelet.
Kommer bild på tårtan senare! ;)

Sen ska jag köpa blommor och kort o lite annat smått... =)

Jag är så glad att jag mår bättre, så jag orkar göra detta idag! =D

Jag hoppas hon får en underbar födelsedag idag, precis som hon förtjänar!!!!














GRATTIS DUSS!!!!!!!!!!!!!


Kram

Jag är glad!

Har haft en bra dag i det stora hela, kan inte klaga...Även om man inte vart helt fri från besvär, så har jag endå orkat med att dammsuga, diska, laga mat sånt där som jag inte gjort på ett tag nu. Speciellt matlagningen!! =)

Vad enkelt det vore att vara gravid om man slapp detta ständiga illamående o kräkningar...Fast vad enkelt livet vore utan hinder...hm...ja,ja...Man måste vara med om det dåliga för att uppskatta det bra.
Och jag uppskattar verkligen den här dan o önskar en likadan eller tom bättre imorn, tack! =)

Älskar hösten, och längtar efter julen...Ska bli så mysigt!

I år är Theo ett år äldre...han kommer vara med närvarande förhoppningsvis äta mer av de saker som erbjuds på julbordet. Paket kommer vara intressantare och han kommer nog orka vara med hela dan, sist sov han bort en del ;)
Ska bli så kul att baka med honom iår, se skillnaden från förra året.

Förra året så bakade jag och Theo lussekatter på Lucia, sen drog jag på Theo tomtedräkten hans...Tog en påse lussekatter, drog Theo i hans pulka till mormor o morfar som satt o åt frukost, och fick en glad överasskning på Lucia morgon!
Ska nog bli likadant iår, fast kanske inte en tomtedräkt då...kanske pepparkaka eller stjärngosse..hm.. =)
Men allt är så mysigt med julen..och speciellt nu när jag har barn, och nästa jul då kommer jag ha två! Underbart härligt!

Jag minns mina jular, som riktigt bra...Inget fattades för oss, jag har bra minnen...Och vill ge mina barn bra minnen.
Hur kallt det än är ute eller hur läget än är...Så har vi varandra och då har vi det bra!!

Min plutt ligger här och sover...han börjar bli stor nu, så han vill inte sova på dagarna längre...Det har vart såhär ett par dar nu, han klarar av att vara vaken...men framåt en halv sex så märker man att han börjar bli trött, men då är det bara att hänga med den lilla stund till som han måste vara vaken...så blir det ju!

Älskar min son!!!
-Snart fyller han 2 år, och jag har en del bakande att göra!!
7 sorter blir det...Sen ska jag beställa tårta till honom...Han älskar bilar, så hans tårta kommer se ut som en bil!


KRAM

same old

Ja, det har vart oförändrat med mig..Men igår kändes som jag hade värsta dan hittills..Jag fick gå och lägga mig mitt på dan och försöka sova så gott det gick. Det var som en karusell i magen och huvvet snurrade och yr var jag...Sov en stund vaknade med likadant, men låg kvar ett tag. Sen kände jag hur det lättade.

Det är mycket prat här på bloggen om hur jag mår, men det är svårt att inte nämna. Just nu är det min vardag och jag lider...Man märker skillnad på en själv direkt när det släpper...Man blir gladare, man är direkt sugen på mat.
Man vill diska, plocka o grejja...MAn vill prata..Annars har det mest vart att man drar ut orden o sluddrar lite också.. ;/

Idag känns det bättre, huvudvärken är där likaså illamåendet..MEN i en MYCKET mildare form. Jag vill att det här ger sig för jag orkar inte känna såhär mer.

Såg Idol igår och sen Skavlan på Svt när Idol var slut...o jösses vad man fick se, något så sött och underbart så tårarna kunde inte sluta rinna.
En man som satt och berättade om sitt lejon Christian, som han köpt i en affär där dom på den tiden kunde sälja exotiska djur lite hur som helst. Han blev helt tagen av det här lejonet, och köpte honom. Tog hand om honom, han följde med i bilen, hem till bekanta...Tills han en dag vägde runt 80kg och dom visste att mer skulle det bli. Tyckte att dom inte kunde ta hand om honom mer, samt att han förtjänade att leva fritt som en lejon ska!

Här är klippet som Skavlan visade igår...Då hade dom alltså vart ifrån Christian i ett helt år, och nu skulle dom frå träffa honom igen. Och vilken sammankomst!! Jag grät floder och ville själv bara krama om det här lejonet...Som nu vägde ca 114kg! =)
Det här var helt klart utan tvekan ett av de gulligast och underbarast jag sett!! Går inte att hålla ögonen torra!!








RART VA!!! =D


kram

Så länge varade det!

Ja...Har börjat må riktigt illa igen...Jag blir ännu en gång så sur och irriterad!
hela förmiddan var bra, sen hände nått efter tolv tiden...Få se om det blir såhär hela dan, eller om det kan släppa
sen!

Som det känns nu så är jag rädd för att jag kommer få kräkas...

Jag vill inte!!
kram

Pablo Francisco!!

Jo, igår kväll åkte jag o Fredrik iväg på Pablo F...Jag trodde ärligt inte att det skulle bli nått av först.
Så risigt som jag mått!

Men nånting hände igår, för även om jag mådde illa..Så var det illamående på en helt annan nivå..Mycket bättre mådde jag iaf. Men två timmar innan vi skulle åka, och jag nyss duschat...Jag var sååå trött, kunde knappt hålla ögonen öppna.
Sa till Fredrik att jag orkar inte, jag vill sova...

Men sen så tänkte jag, att jag måste rycka upp mig...Åt inget innan jag åkte...Hade bara käkat lunch och småätit lite frukt o sådär. Vågade inte äta för tungt utifall jag skulle göra det värre. Så jag tog med en klasse vindruvor, två alvedon och sen stannade vi efter vägen o köpte en flaska Loka. När vi kom dit mötte vi Jonas, Eric och Richard o några fler..Hejade på dom!
Sen gick vi och satte oss på våra platser...Kl. 20.30 drog det igång...Först ut var den underbara Janne Westerlund från Stockholm Live..snubben från Hökarängen hehe ;) Åh...Jag skrattade mig slut redan där, sen efter honom kom tre st amerikaner. Som var så klockrena så det var inte klokt åt det!! Jag hade kramp i munnen redan där!
Sen var det Pablos tur, och hjälp vad bra han är!!! 
-Sist av allt för publikens skull körde han det som jag såg på Jay Leno för typ fem år sen!
"One man one disire"....

Jag fick se till o koncentrera mig när jag käkade vindruvorna, annars hade jag satt dom i halsen för så mycket skratt blev det. Jag gick därifrån med spännings huvudvärk, o kramp i käkarna!
Kl var ungefär tio när det hela var slut, så det blev Mcdonalds sen hem!

Jag var så glad att jag gick, hade jag vetat vad jag missat för att jag var trött och illamående så hade jag blitt för ledsen!

Idag nu såhär på morgonkvisten mår jag inte ens illa!!!!!!!!!!!!!!! SNÄLLA fortsätt så..för jag tyar inge mer ;)

Mannen ligger o sover, ledig som han är! Skönt för han, och tråkigt väder är det också!
Märks på katterna som ligger under täcket hos oss....

Låt det bli en bra dag!

Kram

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus